|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
27.3.2008 14:54:44   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib
Zala pa trmo zganja tako, da se , ko sedi, kar nazaj vrže, samo glavo zadnji moment zadrži, da ne butne na tla. Pol se pa okrog obrača po tleh  in dviga, zraven pa dere kot sraka. Jo kr pustim. Ko vidi, da nič ne bo, se pa pride k meni stisnit.

Pri nas čist enako. Še najbolj grozno zgleda tole metanje nazaj v trip trapu, kjer me resno skrbi, da si bo kaj naredila. Pa po novem, ko jo vzamem iz banje, tudi čist poludi, držim jo v zraku pod pazduho, ona pa brca 300/h, glavo tako uvija nazaj, da skor do riti pride in se dere, dere, dere...da o borbah na previjalni ne govorim, tam je norišnica zadnje dni in prav nobena animacija in zamotitev ne pomaga. Nazadnje sem ji iz obupa že pustila žulit moj gsm, samo da sem ji lahko zapela plenico.user posted image

Joj, sem kura! Oglašam se čisto iz drugega razloga in sicer: HELP!!!
Kruh sem dala pečt v pečico in nisem spodaj nič namazala in se je čist prilepu na pekač, kaj naj naredim, da ga odlepim, ne da ga raztrgam????????????????

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
27.3.2008 15:03:16   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

Ojla!
No naša gospodična se je odločila,da bo čez dan spala samo še 2xuser posted image no ja boljše kot nič. Spi pa zjutraj okoli 10h (uro ali več) in popoldne po 14 uri,ponavadi uro in pol.

user posted image A te potolažim? Naša spi samo 1x, pa redko več kot uro. Ponavadi manj.user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
27.3.2008 17:23:35   
smotka lonib
hojla!

sem bla tok zaspana, da sem prejle šla skupaj z Zalo spat. sva spali 40 minut. če bi ona sama spala pa sigurno 20-30 min.
bom šla zvečet tud kr spat, ker zjutraj bomo spet šli v  Šk. Loko. Grem po dolgem času k frizerju.user posted image nazadnje sem bila pred 5 letiuser posted image . me kr mami striže. jest se ful bojim nove spremembe, ker se mi zdi, da pol nisem taka kot sem si zamislila. Bomo videli jutri. je mami frizerki naročila (moja mami je tam stalna gostja), da me more tako ostriči, da bom mladostna in fensiuser posted image . Sem se odločila, da se pred 35 R.D. moram mal urihtat.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
27.3.2008 19:51:13   
1vetrnica
s.lonib, dobr se zrihti user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
27.3.2008 20:02:00   
JAPE
Ojla
jaz sem se pa danes malo sama potepala po nakupih, ati je bil pa varuška! Je blo super za vse!
Plenice imam Mullerjeva, za bolj fensi pa Pampers Active fit!
Zoja vse naj naj za prvo svečko! user posted image
Sara vse naj naj za 11 mesecev! user posted image

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
27.3.2008 20:13:26   
taška30
Naša deca že 15 minut spijo. Kar se edino spodobi glede na količino dnevnega spanja: Manca 0 minut in Julija 45 minut.
Sem pa spravila kruh iz pekača brez problema.
Zdej je pa moj šel ven, prijatlom za pijačo dat za rojstni dan, jaz grem pa po dolgem na kavč uživat.user posted image  Se še kaj javim.
Lp

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
27.3.2008 20:13:27   
Anonimen
ojla!
smo se danes popoldan potepali - pri babici. smo pa morali kar hitro nazaj, ker sem pozabila AB za evo s sabo vzet, no sma itak zamudile.... lara je potem v avtu zaspala in je potem še spala ko sem jo nesla gor - to pa se zgodi zelo zelo redko kdaj... no, saj potem pa ni spala več kot 10 minut in je bila že auf....sedaj pa lara tudi že spi, eva pa je glihkar šla v posteljo

plenice - najprej sem imela hoferjeve, potem pa sem 1x za hec vzela lidlove, in moram rečt, da so ful bolj mehke in sem bila kar pozitivno presenečena. premočile pa mi tudi še niso - jih imam tudi za ponoči - in če seštejem, koliko mi zvečer popije in še ponoči so pa sploh super. zvečer 250 ml čežane+50 ml čaja, ponoči 250 ml čežane, če se še enkrat zbudi ji dam še 150 ml čaja - in je zjutraj plenica res ful polna, premoči mi pa neuser posted image

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
27.3.2008 20:15:31   
Anonimen
Zoja, želim ti vser najlepša za prvo upihnjeno svečko, da bi bila zdrava, nasmejana in imela srečno in brezskrbno otroštvo
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
27.3.2008 20:36:17   
sabri
Zoja: vse najboljše in veliko razigranih dni user posted image user posted image
Mi smo bili v Super novi in mi je všeč, lušten center, čeprav nisem celega videla. Razen previjalnice še nimajo, pa bi jo rabila danes, smo pa srečali Piškotko, brez pikeca seveda, ker je v vrtcu. Ja, bo treba srečanja delat tud popoldan ai pa soboto dopoldan za naše pikce v vrtcu.
Me pa nekaj glava boli, sva danes oba čistila stanovanje, sem hotla še speglat, pa ne bo šlo danes. Grem ležat, da mine glavobol. Mirno noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
27.3.2008 20:42:00   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica

s.lonib, dobr se zrihti user posted image

če bo frizura dobr ratala, bom mogoče slikco gor nalimala. še prej sem si bom obraz zlikala, da se gubice ne bojo vidleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
27.3.2008 21:00:26   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: valika

kaj pa aischa, gaja - POGREŠAMO VAS

O lepo, da me še kdo pogreša user posted image
Ja pri nas je čist drugi ritem odkar sem v službi. Gaja se ful dobro počuti pri varuški, tak da sem čisto brez skrbi. Zjutraj je ponavadi jokala, ko sem jo dala iz rok, zdaj pa se že dva dni ful smeji, ko prideva tja user posted image
Popoldne ponavadi ne pridem do računalnika, da bi kaj napisala, dopoldne v šoli pa itak ne morem.
Gaja pa že ful hodi, tak da jo morem prrav pazit, ker se tako zaganja, da kr leti user posted image user posted image Čist postrani hodi. Je že staknila par ornk bušk, ker tako hiti. Pokukal nam bo 6 zobek, zgornja desna dvojka. Čist malo manjka, dlesen je že ful dolgo bela, tak da se prav zobek vidi.
Govori pa bolj malo - mislim, take razumljive stvari. Še vedno goni a-ta noč in dan, pa kima ne in ja, tak da malo manjka, da se ji ne zasmoti.
Drugače pa na veliko plešemo pri nas (ples pa zgleda kot kakšno "tresenje elekrtike")....
Zaenkrat toliko... user posted image user posted image

Zoja:
z gajo ti želiva čimlepše potovanje skozi otroštvo. Da boš zdrava, dovolj radovedna, igriva in vesela :)
user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
27.3.2008 21:21:24   
thumbelina
Ja še od mene en velik VSE NAJBOLJŠE  za Zojo.
user posted image

Sicer pa blek popoldne, oba sta bila tok sitna za znoret. tamali se tok trma da je joj.... raje ne bi o tem. tavelik aje pa itak že tapravi profi, se trma kr tko mal iz navade. Glih dones pridem ponjo v vrtec in kr začne nekaj cepetat in trmat se, pa jo vprašam ja zakaj se pa zdej trmaš, pa se mula ustavi, me mal čudno pogleda in prav skesano reče "Ne vem"user posted image user posted image user posted image

Skratka, dobro da je konec dneva, pah pa kaj ko bo jutrišnji dan isti današnjemu - en sam ljubi dolgčas. Pa še nikamor ne morem ker moram tamalega cajtat, da bo kolkortolk zdrav do naslednjega tedna ker imava dvakrat terapijo naslednji teden jao jao to bo spet veselo...
Joj kok je men dolgčas. Pa še s e     k sat ne morem ker imam tardečo.. Sploh mi je tole z mireno čudno. Prejšnji petek me je tok praufalo, matr ko tapravi popadki, ampak tardeče od nikoder. No naslednji dan sem jo dobila, sam imam občutek da bi se utegnila od tistih krčev mirena premaknit tkao da ko bokonc grem preverit če je še tam kot mora bit...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
27.3.2008 21:22:26   
ALESSA
Večerko!

Pri nas pa se stanje izboljšuje. Neli skoraj nič več ne kašlja in iz noska ji tudi ne teče, Anel pa je še šmrkavi a ne več tako ,kot je bil in tudi kašlja že bolj malo. Napram tak, kot je, ne več. Upam, da bo za vikent že OK. Drugače pa je dan minil brez posebnosti. Moja mama in ata sta prišla po Neli ob pol enih, je šla k njim, so šli potem v Avstrijo. Midva z Anelom pa sva bila not. Je spal dopoldan od 10.00 do 11.00, ga je Neli zbudila, ker je šla v sobo in ga je klicala. Mora mimo spalnice, da pride v svojo sobo. Popoldan pa mi je spal od 13.00 do 14.45 ure. Se je glih prav zbudil, da sem mu dala AB. Edino apetita pa še nima. Potem sva se pa igrala in plesala. Se mu ful dopade glasba in, da pleševa. Upam, da bosta oba z Neli imela to po meni, ker jaz ful, ful rada plešem. Ob 18.00 pa so Neli pripeljali. Pa moja babica in teta sta prišli ob 17.00 in so potem 18.30 šli. Sem maladva zrihtala in spita od 19.00 ure.
Sem pa že zlikala 2 stroja zdajle, tak, da sem uspešna. Zdaj pa grem malo pred TV.

Se beremo! user posted image
LP

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
27.3.2008 21:24:01   
smotka lonib
Hojla!

Naša Zala je zaspala pred 10 minutami. Bomo videli kdaj bo prvič zaspala. Bom tud jest kmal šla spat. Jutri grem še malo nabavljat za sobotno praznovanje. Še zdej ne vem, kaj bomo kupili Zali za rojstni dan. Sem mislila, da bi kupila pametnega kužka (za novo leto ga nisva), pa ne vemuser posted image . Tricikel bosta moja starša kupila. A mi lahko še katera kej predlaga.

gaja!
Super, da se je Gaja lepo ujela z varuško. user posted image user posted image user posted image bravo za samostojne korake. Buške pa itak vsak faše, tud če ne hodi.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
27.3.2008 21:28:39   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Sicer pa blek popoldne, oba sta bila tok sitna za znoret.

Tud moja starejša dva sta bila tečna kot hudič. Eden drugega ne prebavljata in si non stop skačeta v lase. Sem mogla ene parkrat zadret (sem skoraj brez glasu). Pol sta spet vpila, ko sva šle z Zalo malo spat. Sem skoraj popuser posted image user posted image . Sem jima zvečer odpovedala sladkarijo. bomo videli kaj bo jutri.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
27.3.2008 21:30:38   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Joj kok je men dolgčas. Pa še s e     k sat ne morem ker imam tardečo.. Sploh mi je tole z mireno čudno. Prejšnji petek me je tok praufalo, matr ko tapravi popadki, ampak tardeče od nikoder. No naslednji dan sem jo dobila, sam imam občutek da bi se utegnila od tistih krčev mirena premaknit tkao da ko bokonc grem preverit če je še tam kot mora bit...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tale mirena je pa od hudiča. Drugače pa tud jest od včeraj ne morem s e k s a tuser posted image , ker imam tud ta rdečo. Moj mi včasih reče, če imam ta rumeno, ker sem tud jest včasih rumena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4041
27.3.2008 21:44:56   
ALESSA
Ja, kaj pa jaz,hudiča?user posted image   Jaz pa sem v tem džumbusu  pozabla na baby-pilulo. Sem jezna, kouser posted image . Bi jo v torek morala vzet, pa sem se včeraj popoldan spomnila, ko je bilo že prepozno.  No, v skrajni sili bomo pač z gumico ampak ni to,to. Zdaj pa spet čakat en mesec. Joj, joj... Sem študirala , da bi imela mireno pa ne vem, ker sem ful panični tip, kar se tega tiče. Bi vsakič , samo študirala, če je na svojem mestu ali ni. Pa kako si naj jaz to potem kontroliram, če nisem gin. In ne bi imela nič od se..a. Še pri tabletkah sem skeptična, ko slišiš, da je katera kljub temu zanosila.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4042
27.3.2008 21:50:05   
ALESSA
Aja, pa še, to. Dajte mi prosim povedat, kako naredite, da ostane na vseh sporočilih od spodaj pod besedilom, ki ga napišete,  verz ali pa datum otrokovega rojstva.
Sem probala pa mi ne gre, ker mi na naslednjem sporočilu sfali.

Hvala, Lp

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
27.3.2008 21:59:27   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: ALESSA

Aja, pa še, to. Dajte mi prosim povedat, kako naredite, da ostane na vseh sporočilih od spodaj pod besedilom, ki ga napišete,  verz ali pa datum otrokovega rojstva.
Sem probala pa mi ne gre, ker mi na naslednjem sporočilu sfali.

Hvala, Lp

Jest prtisnem spodaj še UPORABI IN POTRDI.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
27.3.2008 22:11:57   
ALESSA
lonib:OK, hvala, bom probala.

Neposredna povezava do sporočila: 4045
27.3.2008 23:10:53   
hariba
Zoja se zahvaljuje za vse čestitke. Sem spekla po receptu od zoom zoom pica mufine in jih je mularija ful zmazala. Kosilo in torto za žlahto bomo imeli pa v soboto. Je Zoja odprla sezono rojstnih dni pri naši hiši. Zdaj še likam in pakram za mojega. So pa moji danes hvala bogu bili kar znosni.
alessa v polje podpis moraš vnest ka želiš, da se ti spodaj prikazuje pol pa daš na potrdi.
Grem zlikat še par srajc pol pa spat.
Lahko noč!

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
27.3.2008 23:18:44   
taška30
Jaz grem tudi spat.user posted image
Jutri pa spet uvajanje pri varuški. Planiram, da bom odšla za kakšne 15 minut. Še ne vem ali naj kar zginem ali naj se poslovim s 'pa-pa'. Joj, me prav zanima kaj bo.user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
27.3.2008 23:34:04   
ALESSA
Hariba: tudi tebi hvala!

Grem spat! Lahko noč!

Neli - 06.04.2005 (2740 g, 47 cm)
Anel - 14.04.2007 (3930 g, 52 cm)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
28.3.2008 6:17:50   
Mojca B
Jutro,

kavico kuham za vse vas.

najprej user posted image user posted image  pogrešam vas

Zoja: vse naj, naj... za tvoj 1. r.d.. Še naprej razveseljuj okrog sebe vse tvoje najdražje...:)

Na žalost še nisem čist not, pa velikooo je še za pošlihtat na moj red nazaj.. pol se vam tud iz službe javim. Včeraj sem vas na hitrco mal prečekirala...

sicer pa imamo še kar samo 2 zobeka. Rečemo HVALA. Seveda ne v kontekstu ampak ponavlja k raztrgan dohtar: hvala, hvala, hvala... ja no to je poleg ata edino kar govorimo.. plešemo tud pr nas radi. Pa odkrili smo posebno zabavo. Se spustimo opore ko stojimo in potem letimo k bi gorelo in se režimo. Seveda mi laufamo za njo k prfliknjeni... ji že kar gre...

Danes punce je pa moj r.d. .. križeva leta.... in že navsezgodaj dobim rožico in bonboniero. Ma se nekaj popravlja tale moj...:)

Lepo se imejte in uživajte zadnje dni porodniške...:)

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4049
28.3.2008 6:52:13   
thumbelina
jutro tudi od mene.
Se mi ne da slikce od kufeta limat.
na splošno se mi nič ne da
matr  da je vsak dan isti
vsak dan vstanem
hčerko zrihtat v vrtec
poslušam trmarijo obeh
kuham
pospravljam
nikamor ne grem
ehhza crknit
tok pogrešam službo
pa grem šele spetembra
joj kje je še to

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.