|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
27.3.2008 7:59:33   
pikica030407
Saj tudi jaz sem se že spraševala al oprat podlogo pri vozičku in lupinici al ne?
Samo tako kot je že napisalala Tanja saj bom dala dekico ali pa planičko spodaj. Zdaj pa ga mam pokritega z rjuha da se nena nabira prah na voziček in lupinico.

Aja sem vceraj hotela se napisat, da po mojem bi bilo lepo ce bi se nekaj casa klepetale skupaj z aprilskimi mamicami, jaz se vam pridruzila tako na koncu ko pa imam rok cist na koncu aprila (joj kje je se to). Drugace pa mi  javite  če boste šle na drug naslov.

Lep dan
Papa

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
27.3.2008 8:03:59   
Tejcha
Jutro!

Hvala za kofetek! Mi smo danes pokonci že od pol šestih zjutraj in že sučemo Nodija... HB smo se oborožili z novimi deli, ker jih znam par že  res na pamet, naš "veliki mali" pa se meče po tleh, če je na tv slučajno kaj drugega kot njegov "Žongi"...

Dejte se še ostale pohvalit z vašimi sončki, nooo ... :) Tak malo za lušte... Mislim, da že kar vse nestrpno pričakujemo, da se nam pridružijo naši škratki...

Tanja555, ti še tudi loviš roke pred D-dayem? Js bi tud rada šla še na dva izpita, pa nič kaj obetajoče ne kaže. Se spravljam zraven kot kak penzionist... Pa še milijon drugih reči mi roji po glavi in enostavno ne morem zagnati. Sam... BOM! Že danes zvečer štartam - no, tak je plan vsako jutro, potem pa mi nekako ne znese...

Res me mika, da bi vas prišla pogledat v LJ (sem vam dolžna še priponke...user posted image ), vendar si sama z lumpom tako daleč od doma ne upam več. Vseeno bova imela športni dan, saj morava it iskat copatke za v vrtec. Štartamo namreč naslednji teden in itak, da je mami tista, ki ima vse pod kontrolo. Me kar malo stisne, ko pomislim, da se bosta vsaj tri dni sama rihtala... Pa bo že, user posted image . Mogoče se bo pa mojmu celo vklopil še kakšen senzor... Sej drgač se  poštimata brez problema, samo vse je treba imet pri roki... Če pa ni, je pa že kar kriza.
Vem, da nas je kar nekaj z majhno razliko. Kako boste izpeljale?

Aja, za seznam pa: naslednji CTG imam 3.4.

Pa še vprašanje za "tafrišne" mamice: zadnjič sem pri G videla, da se zdaj  (od 1.1. 2008) rojstva avtomatično vpisujejo v register, pa nisem dobro pogledla, v kater... Sedaj čekiram papirje za očetovskega, pa otroški dodatek...  A slučajno to pomeni, da tudi otrokovo davčno dobiš že v porodnišnici? user posted image

Lp

T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
27.3.2008 8:19:28   
Tanja555
Ojla, Tejcha, imam full slabo vest zarad izpitov itd... Bi lahko imela že precej več narejenega, jaz pa kar nekaj drugega delam, pa o user posted image  študiram... Mal se tolažim, da itak ni bilo vse po moji krivdi, ker so nam roke kar naprej prestavljali, enkrat zaradi bolezni profesorja, drugič...
Upam, da bom potem imela voljo in hodila na izpite in pisala seminarske, ker moram res čimprej naredituser posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
27.3.2008 8:25:37   
NiLe
Jutrooo še z moje strani user posted image ... tale kavica je za vse, ki jo zjutraj nujno potrebujete ... jaz jo danes močno potrebujem user posted image , ker sem bila ponoči pokonci skoraj 3 urce, pa ne zaradi sebe, ampak moje hčerkice, ki je zakuhala in fuul kašljala. Sedaj je pa čist OK user posted image No, danes ostane doma in se bomo malo cartali. Še dobro, da je mož danes frej.
Modrookica; čestitke za Lukca in ekspresen porod user posted image user posted image user posted image . Želim vam vse lepo!

Grem zajtrkovat, pa še malo postorit, potem pa veselo na čvek v Supernovo.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
27.3.2008 8:41:10   
JABOLKO3
Dobro jutro!

To noč sem pa tudi jaz malo bolje spala, a me vseeno mika, da bi še malo nazaj pod odejo zlezla. Sina sem že odpeljala v šolo, sedaj še pozajtrkujem, potem bom pa videla.

Lepa posadka - zelo luštne sobice, domiselno okrašene, pohištva je pa povsem dovolj. Jaz tudi mislim, da otrokom nima smisla preveč napolniti sob, ker se potem nimajo kje igrati. Naša dva imata vsak svojo dokaj veliko sobo, pa imata notri le posteljo, manjšo omaro za garderobo in police za igrače in knjige, pa nekaj blazin za sedenje na tleh, večji ima še manjšo pisalno mizo, manjši pa majhno mizico in dva stolčka - pa je povsem dovolj. Tudi mi smo se preselili pred enim letom, pa razen postelje za večjega nismo nič novega kupovali - le dekoracijo, mlajši ima vse v medvedku Puju, večji pa miki miško.

Ketrin - jaz novega vozička in lupinice ne bi prala, ker otroka tako nikoli ne daš z golo kožo na tisto blago, poleg tega pa, ko je enkrat oprano, se potem hitreje umaže. Tako bo potrebno prati kasneje, ko bodo začeli sami packat. Drugo pa je seveda, če dobiš rabljeno ali je stvar bila nekaj mesecev ali celo let po kakšnih prašnih garažah in podobno, takrat pa se mi zdi nujno, da se prej opere.

Grem sedaj jest, pa se še potem kaj beremo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
27.3.2008 8:47:15   
pikica030407
Tejcha - ko sma sla zadnjič z user posted image  podpisat očetovstvo, nama je tam prijazna gospa rekla, da rojstni list, emšo kvičemu vse papirje dobima po pošti.

lepo se mejte
Papa

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.3.2008 8:51:20   
Ketrin
Hvala Jabolko! Hvala bogu, da tako pravite.... ker se je meni tudi zdelo nesmiselno nov voziček oprat..... Pa še prav nič se mi ne bi dalo tega počet.... Raje bluzim naokoli.... user posted image user posted image user posted image

Jabolko, danes Supernova, ne?! Nič počivat, ti kr pridi eno kofi....user posted image user posted image Pa ostale hrušškice tudi!!!!!

Grem še malo polikat, potem pa v akcijo....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.3.2008 9:07:02   
lepa posadka
Dobro jutro punce!

Torej...za nami je pestra noč, pa tokrat ne zaradi otrok, ampak zaradi avta???!!!

Ketrin - Berlingota sva prodala na ekspres?! Včeraj zvečer sva dala na net oglas in naslednjo uro sva imela vsaj deset telefonskih klicev...pa sva mislila, kako bova šla v miru en večer spat, ko se je zdravje pri otrocih poštimalo...
No, izkazalo se je, da bi kar vsi takoj rpišli avto gledat...tako sva zvečer še avto čistila in danes na poti v službo, ga je kar prvemu prodal???!!! KEtrin, reci da nama ne bo žal. Moram priznat, da sem vesela, ker je šlo tako zlahka...po drugi strani pa našega Berlingota ne bo več...

Sicer pa, kot sem rekla...otroka sta že čist v akciji...jutri gre ta velik zagotovo v šolo...jo imajo ta teden tudi v soboto (nadomeščajo tiste božične dneve,...).

Jaz bom pa ravno danes oprala tekstile od vozičkov...kaj pa vem...meni je bila tudi znanost vse skupaj nazaj sestavit (tokrat že razstavit), samo sem imela kar nekako boljši občutek... bom tudi sedaj oprala.

Zadnjič ste spraševale glede daril za starejše otroke... pri nas je vedno dojenček prinesel kakšno malenkost za večje...ta velikemu je jasno, da tega en prinese dojenček...samo se vedno spominja kaj je prinesla ena sestrica, pa kaj druga... Tudi tokrat bo...saj so bolj malenkosti, pa vseeno...vem, da bodo veseli.

Potem je ena spraševala glede otečenega presredka...meni se je to pojavilo v tretji nosečnosti. Ne vem kaj pravzaprav je, verjetno zaradi večjega pritiska in manj močnih vezi...pa ena je omenjala otečene vaginalne žile itd... vse to je verjetno. Če koga potolaži...meni je po porodu izginilo in verjamem, da bo tudi tokrat. Je pa smešno, ker imam jaz otečeno samo eno stran :-))))) Boli pa nič...samo hecno izgleda. Bo pa še rpehitro minilo to obdobje...pa bomo spet fit tako in drugače.

Sem hotela še kaj napisat...imam prav dar pisanja tole jutro, hehe...
Punce načvekajte se v Supernovi...potem pa poročajte, če se splača it...

Pa še Pikica ali Tasyo... na seznamu poštimajte moj naslednji CTG - ga imam 31.3.

Fejst bodite...grem sedaj zajtrk pripravit...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
27.3.2008 9:09:07   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbe user posted image

hvala za kavico user posted image danes pa res paše ... zvečer nikakor nisem mogla zaspat, zjutraj je pa potem problem z vstajanjem user posted image

Ketrin
, sej ne vem ... al me tolk pogrešaš ... al me pa kar spregledaš, ko skoz neki čivkam tle not user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jabolko, hvala, si tud mene potolažila user posted image ste me kar ustrašile, če moram še to oprat ... me je lih zadnjič dragi vprašal, če je zdej moja "manija" na pranje in likanje za nekaj časa mimo user posted image

upam, da je s Srečko in njeno user posted image vse ok user posted image user posted image user posted image

kofetkarice, uživajte na čveku user posted image bi se vam z veseljem pridružila, pa sem brez avta ... user posted image zdaj dela dopoldne (ima končno normalen delovni čas user posted image ), tko da mi odpelje avto že zjutraj. Se bomo pa z vozički dobivale user posted image

bi morala danes na faks, pa se mi tud približno ne da ... če dalj časa sedim, me tako ali tako boli trtica pa medenica pa kolki ... tko da mi sploh ne pride na misel, da bi šla prostovoljno za 5 ur sedet na tiste stole v predavalnici user posted image imam k sreči take sošolke, da bom dobila fajne zapiske ...

tko, imejte se fajn user posted image .... gremo pesjanarja peljat ven ... pol pa ne bi blo slabo pogledat kej za faks, če mi mogoč pred dnevom D rata naredit še eno seminarsko user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.3.2008 9:12:25   
kekec in mojca
user posted image Jaz sem že čisto na koncu z živci. Ponoči sem imela spet te lažne popadke, nisem in nisem mogla zaspat, bolelo me je, ampak to ni bilo to. Pri popadkih gre bolečina od zgoraj navzdol, tu pa me je napihnilo le na spodnjem delu trebuha, potem pa mi je otrdel ves trebuh in bilo je zelo boleče. Trola sem pa šla stanovanje ob desetih ponoči čistit (sem spucala celo kuhinjo in kopalnico), namesto da bi šla spat. Ko sem končala, sem hotela še do konca pripravit zibko za dojenčka, kar je trajalo. Na koncu mi je zmanjkalo gumice za blago, zato sem odnehala. Pa tudi potem, ko sem se vlegla v posteljo, nisem in nisem mogla zaspat - do pol dveh ne. Za nameček me je vsako uro zbudila ta bolečina.

Zdaj sem tako utrujena, da komaj še gledam, ampak takoj ko zagledam posteljo, me mine do spanca. Kar na jok mi gre. Še sreča, da danes Kekec v vrtcu spi, imam kar nekaj ur pred sabo, ko bom lahko počivala. Zdaj se pa grem spet mantrat v posteljo. Upam, da me ne bo zbudil kak telefon, češ če sem že kaj blizu poroda. user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.3.2008 9:17:06   
Jo@n
Jutro,
vidim da sem res danes bolj pozno vstala, ste se že toliko načvekale, da sem vas komaj prebrala user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem se hvalila, kako dobro sem spala, sedaj se pa raje ne bom več, ker sem danes od 3-5 kar prebedela, grrruser posted image , zato sem zjutraj malo potegnila, pa če takšno bljak vreme je, da bi človek kar prespal...

Načvekajte se v Supernovi, ne bom nič v Lj da bi se vam pridružila, samo na čvek pa se mi v tem vremenu res ne da do Lj. Pa brez zamere.

Danes me v bušiju vse tišči, pa se tolažim, da se naš mali princ zgolj pripravlja, da se končno postavi a glavo user posted image .

V naslednjih dneh se moram naročit še k frizerju, res že nekoliko "strašim" naokoli. Kaj čem, če pa kalkuliram, da bi frizura po porodu kolikor toliko dolgo zdržala, ker imam kratke lase in se strižem tam nekje na 6 tednov...

Zdej grem pa kofetek spiti, ki ste ga prej tako lepo ponujale, in se poglobit v današnje cajtnge. Moj jutranji ritual pač...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.3.2008 9:19:36   
tasyo
Ojla, pozdravček še od mene...

Vidim da ste danes večinoma vse zelo zgodaj zaštartale... Pridne. Ja, kljub temu, da niti nimam tega občutka, izgleda, da nas tole gnezdenje vseeno mal prijemlje. No, jaz sem že bila pri hiški, predebatirala še par stvari z mojstri in upam, da mi do sobote ne bo treba še kej v nadzor... Ampak nikoli ne veš. Me pa danes maša mala tako buha, da me že samo ob sedenju vse boli, sploh ne morem nič počet. Zdej bom šla malo likat, ampak tudi sede- čeprav ne vem točno, če mi bo tole uspelo.
Načvekajte se v Supernovi in potem poročajte, če se splača it kej pogledat.

Me veseli, da ste večinoma mnenja, da novih vozičkov ni treba prat, ker meni bi bilo to tudi čist odveč. Pa tudi to, da mamice ostanejo z nami do konca meseca, se mi zdi super. Sem upala, da boste tudi druge tega mnenja.

Srečka - veliko sreče in upam, da bo vse v najlepšem redu - pa čakamo na novičke o tvoji punčki!!!!! Srečno in naj ti porod mine čimprej in čim lažje!

NiLe - upam da je bilo tole samo prehodno in bo tvoja punca že jutri popolnoma zdrava. Pa sj ni čudno, da vsi otroci nekaj bolehajo - en dan je toplo, drug dan sneg, potem je pol ure dež, spet sonce - idealno za prehlade in razne virozice...

Lepa posadka, tudi jaz se strinjam z Jabolko, da je super, ker sobice niso prenatrpane s pohištvom. Pa ful mi je všeč, kako ste vašemu škratu pobarvali stene - podoben je najin kabinet zdaj... Ves črtast. Pa se ga še nisem naveličala. Meni so sobice ful luštne. In baby kotiček tudi.
Hja, naš baby korner ste že videle, otroška sobica pa bo nared, ko bomo že na drugem forumu, bo pa sigurno tudi živahna. Samo ideje pa še nimam prave...

Tako, zdaj grem pa res še kaj naredit, dokler je sploh še kej volje.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.3.2008 9:51:06   
zvezdica stella
Do PDP imam še točno en mesec. Me je pa gin. včeraj zmedla, ker je rekla, da se je plod spustil v medenico. Pol mi ni bilo nič jasno in sem bila tako zmedena, da sploh nisem ničesar vprašala. Me je pa prijateljica potem malo prestrašila, ker je rekla, da to pomeni, da bom čez nekaj dni verjetno že rodila.

Ostale aprilčice 08, ki še niste rodile, ali se je vam tudi plod že spustil v medenico?

Drugače ne bi delala panike, ampak moram še eno formalnost urediti v LJ pa bo fajn, če dete še počaka do konca aprila.

Hvala za kakršnokoli info na to temo.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
27.3.2008 9:54:44   
Ketrin
Danes smo pa res vse pridne.....

Scorpio, ne prav pogrešala sem te včeraj...Pa ne vem zakaj. Ko sem poslala post sem se spomnila, da se redno javljaš, ampak.....Mah milo se mi je stožilo po tebi....user posted image

Lepa posadka,
super za Bingota!!! Bravo! Vidiš te avti tooook hitr grejo, ker so res praktični in sploh super. Pa malo se jih prodaja, skoraj ne verjetno, kaj....da je v tem primeru ponudba manjša od povpraševanja.... Glede melanholije za Bingotom pa.... ker si ga imela "rada" ga boš pogrešala. Ampak saj imate že novega avtoka, ki sem prepričana, da bo tudi super fajn..... Tko da bo vse ok!user posted image

Jo@n, jaz sem tudi kalkulirala s tem frizerjem, madona.... user posted image user posted image user posted image Pa sem se šla včeraj polepšat. Me je kar orng postrigla, da bo za nekja časa mir... Bom pa naslednjič kar z user posted image prišla, saj bomo kmalu korakale zunaj...Zdaj me čaka samo še pedikura v ponedeljek, potem pa smo ready za D day.....

Punce, jaz sem en kup že zlikala, zdaj pa grem v akcijo.... Se vidimo!!!!!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
27.3.2008 10:33:49   
simvir
Živjo!

Se že včeraj nisem kaj dosti oglašala, bom pa danes nadoknadilauser posted image .

Vidim da se menite za Supernovo. Jaz sem bila ravno včeraj dopoldne tam, škoda da nisem vedela da se dobite danes. Sicer sva bila skupaj z možem, ampak danes pa res ne grem še enkrat v Lj. Lepo se imejte, kaj lepega kupite in se načvekajte.
Aja, meni je bilo tam kar všeč, tako da se bomo lahko tudi kasneje z vozički kdaj dobile tam (imajo tudi igralnico za otroke user posted image  - no to je za malo večje). Pa v C&A sem kupila kar nekaj stvari za našega "tavečjega".  

Srečka, upam da bo vse ok, če ti sprožijo porod pa ti želim, da bo potekal čimhitreje in čimlažje.

Nile upam, da bo s tvojo hčerkico vse ok. Tudi naš se mi je danes ponoči zdel vroč, pa nekaj je vzdihoval, zdaj je pa čisto okuser posted image . Jaz upam, da tako ostane.

Darila za starejše otroke - midva sva za našega kupila en avionček, ki ga bo potem mož prinesel v P, kot da mu ga je bratec prinesel. Ga bo morda imel potem še rajšiuser posted image .

Danes popoldan moram še v laboratorij oddat vodo, da bodo izvidi zjutraj ko imam pregled že pri G.

Se še kasneje kaj oglasim, bom danes popoldan spet sama doma, ko gresta mož v službo, mali pa k taščiuser posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
27.3.2008 10:34:34   
katka28
Dobro jutro!

Najprej cestitke vsem novopecenim mamicam, sem videla, da nas je ze kar nekaj ki smo pohitele ( so nasi otroci hoteli videti sirni svet predcasno).

Drugace pa vso sreco aprilcice naj vam porod mine tako hitro kot je meni ( z bolecinami, ki so vsaj meni bile v mejah normalnega) in da boste z veseljem stisnile k sebi svoje strucke se tisti trenutek ( jaz sem za to bila prikrajsana user posted image ). Nasvet za dojenje: BODITE SPROSCENE in mleka bo dovolj, ce pa ne ,pa stiskat vsake tri ure, da se dojka stimulira in bo zacelo tect kot mlecni potok kajti mamino mleko je zlata vredno.

Trenutno tezko komentiram dogajanja na forumu, ker sta res pridne z pisanjem.
Pri nas smo koncno prisli do novega avta tako, da se bomo sedaj vozili v C5-ki.
Glede frizerja sem tudi jaz kot, da bi vedela dan pred urgentnim odhodom v bolnisnico lase skrajsala na minimum vendar sedaj spet klicejo po skarjah saj so ze zrasli se dobro, da sta malcka pridna in ju brez problema lahko prepustim v vartvu pri atiju....
To bi bilo to od mojega oglasanja otroci so dobili vitamine zdaj pa grem pocivat dokler ne bo sirene do naslednjega hranjenja.

pa pa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
27.3.2008 11:02:54   
minicca
Najprej vsem en lep dan!
Jaz sem kljub vremenski tečnobi rekla, da se malo oglasim, mogoče me prime celo kaj delat. Včeraj sem v službi uredila vso papirologijo in jo odnesla na CSD, tako da sem bolj mirna, ker mi ni treba več letat okrog. Torba se počasi dopolnjuje, pucala bom pa tudi še lahko.
Vdim, da nekatere že crkljate male štručke, druge ste že čisto blizu, jaz pa ne vem, kaj je bolje, da te vse boli in vsaj ležiš lahko, ali pa je skrb za male bebije bolj naporna. Sin tudi ugotavlja, da se nekaj dogaja, ker mi ves čas rine v naročje, ali pa vame meče igrače in ne uboga ničuser posted image . Me totalno izmuči, ker se trudim ostat ves čas nevtralna, seveda z jasnimi stališči. Bo pa v soboto star dve leti. Pojavil se je problem, ker me kliče po imenu(je slišal od moža, kako me kliče, in mami ne pali) in ne vem kako naj ga prepričam, da sem mami. Verjetno nam ne bo uspelo do poroda dobit posteljice zanj, da bi spal v svoji "veliki" postelji, tako da bo kar kriza, ker vem, da bo hotel spat pri meni.
Takole, malo oglašanja, da sem še v enem kosu. Škoda, da nisem uspela do supernove, bi prav pasalo, samo s tamalim bi bilo prenaporno. Držte se, lep dan vsem.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.3.2008 12:15:45   
novopecena
pozdravljene aprilčice

se kar vidi da so se stalne čveke dobile v supernovi, ko kar naenkrat ni nobenega poročanja večuser posted image .
mislim da bi se vse ki nismo tam rade pridružile pa so nas druge stvari zadržale user posted image

danes sem imela tako grozno dolgo noč. spala sem za en drek (mela smotane sanje pol me je pa še mali prebrcal), tako da sem kar na dopoldan potegnila malo.
Včeraj na kontroli je blo vse tipi topi, mi je G rekel da sem še lepo zaprta tko da sem kr mal potolažena (alpa ne user posted image ). naslednja kontrola 2.4. pa pol še 1x, ta tretjo kontrolo bom pa verjetno kar gor ostala user posted image

zvezdica stella ne delaj panike ker to sam pomeni da se user posted image  pripravlja na končni položaj pred izstrelitvijo user posted image

upam da ste uživale na kofetku pa javite kako pametno informacijouser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
27.3.2008 12:30:54   
trnuljčica
Pozdravljene,
Tanja in Tejcha jaz držim pesti za vse vajine seminarske, izpite... user posted image Opravili jih bosta, tako ali drugače. Poznam eno punco, ki se nikakor ni mogla zraven spraviti v user posted image . Ko je postala mama pa je dobila toliko energije, da je to prav neverjetno. Vse je nadoknadila in diplomirala. Vidve sta pa tako pridne, samo do sebe sta strožji.user posted image

Pikica ne skrbi za čvek, saj nas kar nekaj ima rok proti koncu aprila.

K&M zdaj je 12 že mimo in upam, da si se po naporni noči naspala. Ampak ga pa biksaš kaj? Sredi noči z zmrznjenim trebuhom in bolečinami urejati stvari. Te moram kregati. Ti, ti...user posted image

Srečka držim pesti zate in tvojegauser posted image .

Zvezdica stella to da se je user posted image spustil v medenico samo pove, da je že zavzel položaj. Težko pa iz tega sklepaš kdaj bo dan D. Mogoče šele čez 2 tedna... Ni nujno, da v nekaj dneh. Ne skrbi...user posted image Da ne boš potem čez rok...

Ena( Tanja??) je spraševala za mravljinčenje- ampak roke. Možno je tudi to, saj se živec lahko vklešči tudi višje kot v zapestju. V user posted image očitno otečejo vezi, lahko tudi zatekamo in potem so težave. Ki pa minejo po porodu. user posted image Mene občasno boli rama, verjetno ker ležim na boku in potem....

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
27.3.2008 12:34:29   
kekec in mojca
Pri meni to ščipanje še zmeraj ni ponehalo. Vsake toliko me ščipne in precej boli. Saj ne vem, se naj grem pokazat v bolnico ali kaj? Otrok brca, zame je bolje, da kar ležim, ker me takrat ne boli tako močno.

Če to še ni to, se bojim, da me bodo zadržali noter, mi pa imamo problem zaradi varstva prvonaslednika (mamice, ki že imate starejše otroke, boste razumele), ati začne delat še preden se odpre vrtec, na ostale se pa ne morem zanašat, ker tudi vsi začnejo zelo zgodaj delat oz. nimajo vozniškega izpita ali pa so zelo daleč doma.

Joj, čisto zmešana sem. Panika me daje, ne vem, kaj naj naredim.

Jutri ima G in CTG. Bomo videli, kaj bodo rekli. Ostala bom doma.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
27.3.2008 12:39:15   
Roberta69
Kako "spoditi" golobe z balkona: lani sva jim dvakrat dovolila, da so se vgnezdili v korito za rože, kjer naj bi rasel slak (ki potem ni user posted image ) in nama je bilo prov krasno opazovat, kako nastajajo nova življenja, četudi ljudje pravijo, da so golobi umazani... No, ampak ko mali ptički zrastejo, pa res rata ena velika svinjarija in zdaj, ko midva pričakujeva naraščaj, mi je malo panika zaradi svinjarije imam že s svojo user posted image čist dovolj dela. V glavnem, sta pa letos spet prišla (ne vem ali tastara dva ali mladiči user posted image ) in sta že dvakrat nanosila vejice (začetek gnezda), ki sem jih s težkim srcem pometla... Zdaj sva balkon čisto izpraznila, tako da ni nobenega zavetja, ampak občasno še kar posedata tam. Kaj naj narediva?

Bi se vam pridružila na čveku, pa se moram še mal ubijat s šolskimi obveznostmi.  

Neposredna povezava do sporočila: 1821
27.3.2008 12:42:41   
zvezdica stella
trnuljcica in novopecena, hvala za tolažbo. Upam, da bo dete res počakalo.
Pa kaj kompliciram, tudi če me preseneti po opravkih, ki jih imam v LJ za opravit, so na poti 3 porodnišnice (LJ, PO, Izola)user posted image . Mi bojo nekje že pomagali spravit otroka na svet.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
27.3.2008 12:48:14   
pikica030407
user posted image

27.03.

- aprilska34 - GP
- Ketrin - GP
- jazabel - amnioskopija

28.03.

- siniskaT - CTG
- trnuljčica - GP v bolnici
- simvir - CTG
- kekec in mojca - GP in CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP
- lepa posadka - CTG

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- trnuljčica - GP v bolnici
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP
- zokica - GP
- Pikica030407 -UZ

02.04.

- Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG
- Nile -GP
- Novopecena - GP

03.04.

- sireneta - GP
- Minicca - CTG
- Tejcha -CTG

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ
- Srčekgirll - GP

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

- Skorpiogirl -GP

11.04.

-Srčekgirll - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP 

18.04.

-Srčekgirll -GP

25.4.

-Srčekgirll - GP 

user posted image user posted image user posted image  LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica stella)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
27.3.2008 12:52:09   
Isabellabina
Zdravo punce!

Ja nekaj časa se vam nisem oglasila pa je imela Lepa posadka kar prav sem imela še nekaj stvari okrog birme za zrihtat pa sem bla ful leteča.

Poročat moram še včerajšnji pregled---CTG lep ,naredila mi je tudi UZ in se je na 3D ful lepo vidlo obrazek (že se vidi da je čisti očka!!)tko ,da me naslednji teden čaka CD ,ki mi ga bo zapekla.

Naslednji CTG mam 2.4.08

Punce vse ,ki ste rodile user posted image user posted image user posted image user posted image .Želim vam veliko lepih trenutkov ob vaših malčkih!

Moram pa povedat še eno slabo novico zaradi katere se tudi nisem oglašala namreč v ponedeljek je možu in mojemu tastu umrla teta oz.sestra.Pogreb bo jutri na Žalah in je tudi meni hudo ,ker me je imela ful rada in najine otročke .Jim je vedno ,ko je prišla prinesla nekaj za posladkat ,sedaj pa je dobila trebušno slinavko in kar na hitro smo jo izgubili.Jaz ne bom šla na pogreb ,ker me ne pustijo pravijo ,da nosečnica pred porodom ne sme na pokopališčeuser posted image .

Drugače pa sem tudi jaz mislila ,da bomo danes ponoči šli rodit ,ker sem imela kar ene popadke na 10 min skoraj 3 ure potem nekaj na 7 min potem pa se je vse skupaj umirilo.Verjetno živci tudi naredijo svoje,ker sem zaradi vsega kar se dogaja kar hudo žalostna.

No dovolj ne bom vam več težila ,upam ,da ste se čvekice načvekale in da se vidimo kaj kmalu ,če ne prej pa z vozički!

Neposredna povezava do sporočila: 1824
27.3.2008 12:56:30   
kekec in mojca
Big mamma, iskreno sožalje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?