|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
25.3.2008 13:16:39   
murva
Vebo, user posted image user posted image user posted image  za današnji pregled. Hm, lahko da se bo že vidlo user posted image , če se ga pa še ne bo, ne gnat prevelike panike. Mislim, da ni še nujno, da se pri 6. tednih vidi srček, tako da kar mirno na pregled user posted image .

Carly, mene tudi fajn križ boli, pa kar prenašam bolečino...bo že enkrat minilo, tablet se pa raje izogibam, ker se z občasno stisnjenimi zobmi da prenest bolečino. Sem user posted image  kar malo bolj vključila v gospodinjsko rutino, pa moram rečt, da kar pomaga user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 426
25.3.2008 13:57:49   
carly
Ja sej jest tud kr stisnem zobe pa je, sam moj pa že kr mal paniko dela k se včasih premaknem pa me tko zaboli, da prov utrpnem, pa mu pravim ne kompliciraj bo že mimo, moj bi me pa kar k zdravniku pelal.
Drgač pa lyra, čestitam za lepo izpeljan "pogovor" s starši. Ma jest tud kar mal razmišljam kako bi to izpeljala.No taprvo bom počakala do pregleda, sam k ga mam tko pozn bova pa potlej najbrž kar povedala.Pa kr mal upam, da bojo sami pogruntal pa kej rekl, tko da bova lohk rekla sam ja res sem noseča.No samo upam, da ne bodo prezgodej pogruntali. Imam konec meseca rojstni dan pa moj ga ima potlej 10. pa bo že kr malo sumljivo ker ne bom nič z alko. nazdravla.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 427
25.3.2008 14:41:15   
ANIME
Punce ... jutri je tečaj za zgodnjo nosečnost ob 16.00 v porodnišnici v Ljubljani.

Če bi katera šla naj se javi na ZS, se lahko zmenimo in gremo skupaj!

LP

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 428
25.3.2008 14:58:23   
šema
čemu je namenjen ta tečaj- desetletje nazaj ga še ni bilo(ali pač)??

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 429
25.3.2008 15:43:36   
konina
Pozdravljene punce. Sem novo pečena user posted image . Nekaj mojih sotrepetalk z IVF je že pofočkanih tukaj. Sedaj se pa še jaz javljam. Danes sem imela krvni test v LJ in so potrdili nosečnost. Niso mi pa povedali betaHCG, ker so mi vzeli premalo krvi. Tako, da jutri zvem raven hormona. Je pa CB že prejšnji teden pokazal en velik lep user posted image . Grejem pa dva pingvina, če sta seveda oba ostala pri meni.

moji podatki: to je moja 2.user posted image , imam že čudovito hčerko
                     ET 8.3. zadnja M 16.2. PDP? 22.11.

Za UZ  pa zvem jutri.

LP, Nina

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 430
25.3.2008 15:46:25   
lyra*
hellow nosečkice!
Ste se kar naklepetaleuser posted image user posted image
Tudi jaz sem se zelo najedla med prazniki! Sem včasih tudi pojedla kaj,ko nebi smelauser posted image
Anime  sem te hotela vprašat a ti maš enojajčna ali dvojajčnauser posted image user posted image ? Mislim če se ti vidi tisti znak T? Kje pa si naročila hlače?Ker jaz bi jih tudi rabila! Sem v petek srečala mojo kolegico ki je v 15tednu in ima tak trebuh kot jaz v devetemuser posted image  ah,ja...saj pa imam dva,ane?user posted image user posted image

ja res kakšen pa je ta tečaj? No sej jaz tako ali tako ne morem prit v lj ampak me vseeno zanima!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 431
25.3.2008 16:13:01   
ANIME
Evo našla letak http://www2.kclj.si/leonisce/brosura.pdf, sicer za leto 2007 ampak verjetno je tema ista.

Jaz sem slišala da se kar splača. Kakšne tople vode ravno ne odkrivajo, lahko pa marsikaj vprašaš (glede prehrane, telovadbe, kako poteka nosečnost ...).

lyra ... jaz imam dvojajčna dvojčka, saj sem bila v postopku umetne oploditve in so mi vstavili dva zarodka.

Hlače pa sem naročila v trgovini v BTC-ju. Če potrebuješ info mi javi na ZS (da ne bo kdo rekel, da delam reklamo user posted image ). Nanje bom čakala 10 dni, kakšne pa bodo, bom pa sporočila. Jaz imam problem, da sem full suha in visoka (in seveda nenormalno dolge noge) zato imam že tako skoraj vse hlače narejene po meri.

Ja tudi meni se že kar simpatično pozna (sploh ker me vsi poznajo kot preklo brez grama maščobe na trebuhu - raven kot deska, pa še mišičast). Ta vikend grem do NS verjetno zadnjič kam na obisk, saj se bom kasneje raje skrivala, da me ne pogruntajo.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 432
25.3.2008 16:14:37   
Breychee
evo moje delo je opravljeno user posted image

1.pregled 15.4. in nuhalna 8.5. user posted image  sem vesela.

povejte, mene kr malo boli v trebuhu, kot da bom glih zdej dobila menstr. sej to ni kaj narobe? mogoče je pa od tega ker nosim sinčka 5.5kg-skega user posted image . če pa me potrebuje za po stopnicah in take stvari user posted image  user posted image . ma, pomojem bo minilo a ne.

zdaj pa pa pa

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 433
25.3.2008 16:23:08   
ANIME
Aja pozabila povedat, da sem včeraj naročila po Amazon-u dve knjigi (v angleščini, ker v slovenščini knjige o dvojčkih še ne obstajajo):

- "Double Trouble: Twins and How to Survive Them" (Emma Mahony) - Paperback
- "Double Duty: Parent's Guide to Raising Twins, from Pregnancy Through the School Years"
(Christina Baglivi Tinglof) - Paperback

Cena za obe me bo prišlo cca 40€ (vključeni vsi stroški), naročala pa sem preko angleškega Amazon-a.

(odgovor članu Breychee)
Neposredna povezava do sporočila: 434
25.3.2008 16:55:44   
Petra1111
Živjo punce!
Tudi jaz sem imela danes 1.UZ. Predčasno, ker sem zjutraj krvavela. Imam namreč hematom. Zaenkrat je z mojo pikico vse ok, sem videla kako mu utripa srček. Joj, kako je to lepo videt. Dobila sem bolniško in ponoven pregled čez 1.teden. Upam, da se bo srečno izteklo.
Aja,drugače pa naj bi imela rok 11.11.2008. Lep datum,ne?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.3.2008 17:01:19   
lyra*
Anime  ti jz potem pošlem zsuser posted image uff ti pa se že dosti zanimaš o dvojčkih1 No sej jaz tudi ampak bom kar pri netu ostala,ker ne berem ravno rada. Ko pa jo boš dobila pa mi morš sporočit,če je kaj zanimivega notuser posted image Bom za tabo spet ponavljala pa si jo bom kupilauser posted image

Breychee    čestitke za datume!user posted image Bomo spet držali pesti!

Babe jz grem maja na poroko! Ena velika poroka in mene zdj sestrična vpraša,če b bila njena pričauser posted image Sm bla ful vesela in valda rekla ja! In problem?? koliko se bom jaz do maja zredia? Ker si moram turkizno zeleno obleko kupit in nimam pojma kako-kaki kroj???Kak naj bo nareta..? Kakšne ideje(slike)??? Sam mela pa bi eno tako ker sm eni v septembru priča pa še na en drugo fešto grem in nebi rada za vsako fešto kupovala nove obleke! Torej bi imela za zdaj pa za pol ko bom visoko nosečauser posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.3.2008 17:28:03   
Lakšmi
Pozdravljene vse srečke nosečke!

Hvala vsem za spodbudne besede!

Lyra lepa zgodbica o razglasitvi vesele novice! Midva še ne misliva kmalu povedati, pa vseeno takoo rada fantazirava o tem, kako in ob kakšni priložnosti bova razglasila user posted image .
Zanima me punce, kako vam uspe zblefirat pred družino in prijatelji dokler ne poveste? Mene že zdaj vsi sumljivo gledajo, sploh ker je čas rojstnih dnevov in vsi nazdravljajo...

Breychee, tudi mene skos po malem boli in špika. To naj bi bilo normalno zaradi raztezanja maternice in mislim, da ni treba nič skrbet.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 437
25.3.2008 17:36:59   
vebo
Pozdravljene!

Jaz prihajam iz pregleda in sicer gestacijska vrečka je preveč sploščena, plodek pa menda premajhen. Počakat moram še en teden, dobila sem tudi napotnico, če bom začel krvaveti. Ne vem kaj naj si mislim

Lp

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.3.2008 18:10:50   
Breychee
ja raztezanje-sej sem komaj rodila, pa ja se ni že čisto skrčla user posted image

lahko noč user posted image

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 439
25.3.2008 19:50:16   
spelka12
Uf carly pol maš pa res "zajebanga" šefauser posted image . Bodi vesela, moja šefa sta tast in tašča user posted image .
Nove novemberke dobrodošle user posted image user posted image user posted image .
KAHLO šele zdaj vidiš, da grem za tabo? Sem si rekla če je kahlo lahko noseča pol bom pa jaz tud in je uspelo. A vidiš, si bila moj navdih user posted image .
pat13 čestitke user posted image user posted image user posted image  za user posted image .
Še 8 dni do mojega pregleda. Upam, da bom videla srček in fižolčka. Meni so se znaki čisto umirili. Slabo mi ni več, nenormalna lakota je tud šla, joške ne bolijo več, trebuh splahnel. Upam, da je to vse normalno.
No vebo kako je šlo na pregledu?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 440
25.3.2008 19:56:26   
spelka12
vebo šele zdaj sem videla tvoj post. Upam, da bo čez 1 teden vse o.k. in da tvoja pikica ostane pri tebi.
petra 1111 čestitke za zagldani srček.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.3.2008 20:08:23   
Lakšmi
Joj, pardonuser posted image , spregledala...

Upam da ste tiste med vami, ki ste že mamice lepo praznovale današnji dan!user posted image user posted image

(odgovor članu Breychee)
Neposredna povezava do sporočila: 442
25.3.2008 20:29:48   
lyra*
je prau fajn pogledat,ko smo na začetku seznama! Sem ful vesela,da se je naš čvek razviluser posted image user posted image

vebo   upam,da bo do konca vse okei! Držim pesti,da bo naslednji teden vse vredu!

no ko smo že pri špikanju mene je včeraj začelo ampak čist malo. Ko se vstanem ene 5sekund nič ne morem pol sm pa čist ok!user posted image

spelka12  ufff pri meni so pa znaki vsak dan hujšiuser posted image user posted image  Td v službi sm si vzela malo fraj!user posted image

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 443
25.3.2008 21:00:55   
lyra*
polynesia  kje si? ju3 imaš pregled,ne?

bomo držali pesti!user posted image user posted image pa prdi nas kaj pogledat

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 444
26.3.2008 7:35:14   
Breychee
good morning!

mi smo se zbudili v sončno in hladno jutro, upam da bo sonček ostal čez dan da bomo se malo posončili.

meni ni nič slabo in me je zelooooo strah da bi se slabosti pojavile ke vem kaka beda je to. pri prvi nosečnosti mi je bilo do 14tedna tako slabo, da sem samo jedla in jedla. vse mi je smrdelo od praška, mehčavca, pesi so mi smrdeli, ko se je zunaj kadilo iz dimnikov mi je smrdelo in še in še... tako da sočustvujem zuser posted image  slabočutnicami user posted image . sej v 14tednu to mine tako da bo hitro tukaj tudi to.
meni so pomagali herba bonboni in kaki fajni osvežilni ževčilni ali pa da sem skoz jedla user posted image .

ajdi. see you.

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 445
26.3.2008 9:07:25   
konina
Dobro jutro, nosečke. Kako kaj počutje? Jaz sem vsa na trnih, saj moram čakat do 12h, da dobim vrednost betaHCG. Upam, da bo lepo velik. Moje počutje je že en teden občutljivo. V prvi nosečnosti nisem izkusila nobene slabosti, tokrat mi je pa skozi cel dan po malem slabo. Pa spala bi non stop. Slabosti minejo, ko nekaj pojem. user posted image  Me je že sedaj groza, kako bojo šli kg gor.

No, javim, ko dobim datum za UZ in rezultat hormona.

Lp,Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 446
26.3.2008 9:51:44   
KAHLO
Spelka: me kr nekaj časa ni blo na rr....sem bla na dopustuuser posted image  sicer doma na štajerju, ampak je bilo kot da bi bla na kakem wellnesu.......user posted image , ja saj je bil že čas da mi slediš, ti ne moram rečt kako vsak dan iščem kakšno staro znanko na forumu nosečnostiuser posted image  vidim da ti velika noč ni vzela tvojega piščeta niti ni pobarvala jajčkauser posted image  no uživaj v svoji nosečnosti, pa glej da me boš kaj obveščala o samem poteku!!!!!!!!! (drgače pa si kar ne misli "KAHLO TE GLEDA")user posted image user posted image user posted image

vebo: nič še preveč skrbet, boš videla da bo še vse vredu, jaz  ti želim iz vsega srca vse naj naj, in nekak sem prepričana da bo vse vredu, saj zdaj je plodek tu ....in ni prazna....vem da te je zdaj strah in vem da te bo do drugega tedna tud, ampak boš videla takrat boš zagledala pa že srček! v katerem tednu pa si???? ti se samo čuvaj in poskušaj razmišljati čim bolj pozitivnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 447
26.3.2008 9:54:09   
carly
Ojla dobr jutr vsem. Mene je na začetku tudi skos po malem špikalo sedaj me pa že kakšen teden ne, mi je pa zato zmeraj bolj slabo, no čeprov ni tko hudo, da bi bruhala. prejšnji teden je pomagalo, če sem bla sita in sem skos nekaj po malem jedla, ta teden pa to ne pomaga več.Pa zjutraj ko se zbudim sem čisto dobra, čez kakšne pol ure se pa začne pa do večera je zmeraj huje. Edino ko se sprehajam je bolje.Sploh ne vem zakaj se temu reče jutranja slabost, jaz ne poznam nobene da bi ji bilo slabo samo zjutraj. Pa ve?Ali jim sploh ni slabo al jim je pa čez cel dan.
Aja pa čestitam vsem novim nosečkam, vidim, da nas je vsak dan več.
Anime prosim poročaj če boš šla na tačaj kako je bilo.Men se iz Jesenic ne da vozit v Ljubljano pa še težko bi se spomnla enga pametnga razloga zakaj grem v Lj. Je težko tole, ko živiš v isti hiši kot tašča pa tast pa je tašča tko firbčna, da hoče vedt za vsak tvoj korak.
Spelka 12 verjemi, da sem vesela, da nista moja šefa tast pa tašča.Imam že tako probleme, ker je tašča včasih delno opravljala tisto kar sedaj jaz pa se še po dveh letih hoče skos vmešavat pa pamet solit pa čeprav sama ni delala niti tretjino tistega kar delam jaz. Pa nč ne smeč rečt ker je potlej takoj užaljena.Tko, da jo moj kar okol pošila da gre po kakšno robo al pa kej pa potlej ko nazaj pride je pa že čas da gre počasi kosilo kuhat zanju, tko da je malo mir.Ju včasih kar ne morm razumet, sta uradno že obadva v penzjonu pa še vedno vsak jutr ob sedmih vstaneta pa gresta delat, tast v delavnico tašči smo pa načes dal da pripravi malico pa gre po pošto pa v trgovino pa po kakšen material, ker nas drgač vse živcira ker ne ve kaj bi počela.Ju sploh ne morva pripravt, da bi si kakšn dan frej vzela pa kam šla.Enkrat na leto gresta za 10 dni na morje in to je to. Jest vem, da ko bom enkrat v njunih letih pa če bom imela le možnost bom čim več okol hodila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 448
26.3.2008 10:31:11   
Polynesia
Ojla punčice moje user posted image .

Nekaj časa se res nisem javljala, ampak vse z razlogom, ne zato, da vas ne bi marala, vse mam fuuul rada user posted image .
lyra* hvala ker si se spomnila na mene, me ne moreš pozabit a ne user posted image user posted image user posted image .

No v glavnem, samo da na hitro razložim kaj se je dogajalo. Sploh ne vem a naj razlagam al ne, ker nočem nobeno strašit, no ampak bom na hitro in čist na grobo.

Prejšnji teden sem začela krvavet, šla na urgenco, bila je sveža kri, so me pregledali, plodek je bil živ in velik 12.5mm, dali so mi bolniško 1teden in Dabrostan 3x na dan, ki ga bom morala jemat do nekje 3-4 meseca. No in se je izboljšalo.

Danes pa sem imela svojega G, strah me je bilo ko sam hudič, sploh si nisem upala pogledati na monitor, ampak potem sem, ko mi je G rekel dejte pogledat no...zdaj je pikica velika že 16mm in lepo bije srčekuser posted image , krvavitve sveže ni več, samo še temno rjava sluz, pa še te je zelo malo. Noseča naj bi bila cca 8t. G mi je dal bolniško do 10.04.2008 ko imam spet kontrolo in seveda do takrat moram zdržati.
Sama sebi sem rekla, da bo eni neuspešni nosečnosti in histeroskopski operaciji, da zdej se pa ne dam in da bo vse v redu user posted image .
Torej naslednji pregled imam 10.04.2008. In takrat bomo potem se zmenili za vse nadaljnje preglede, vodo, kri, določitev roka, NS itd. Zdaj nismo nič hotli in tudi prav je tako, ker tko čutim.

Hmmm...vse sem prebrala kaj ste napisale, tko da ne boste mislile da nisem, zdej ko sem bila odsotna user posted image .

Vse, ki imate danes preglede, mislim da nas je kar nekaj, pa držim pesti in vsaki pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

Aja, lyra* full lepo sta povedala staršem, sem kar solzne učke dobila.
Midva sva povedala samo mojim, ker je bila taka situacija in zdej mi mamica prihaja malce pomagat ker moram počivat, so mi rekli, da trenutno lahko sama največ naredim...torej bom počivala, seveda bom prišla sem pokukat.

Zdej grem pa mal počivat in ziher kakšno kitico odspat user posted image .

Lupčka.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 449
26.3.2008 10:46:57   
simo
Lepo pozdravljene.
Sem nova članiva na tem forumu in hkrati ponovnauser posted image ., saj že imamo doma 15.mesečno pikico Anejo, zdaj pa bomo videli ali bouser posted image ali pa user posted image . sicer je vseeeno, samo da bo vse v redu. No, danes sem delala test in ta je pokazal user posted image , tako da imam pregled 8.4.2008.
A je katera iz Prekmurja?
Lp, S

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?