Polynesia
|
Ojla punčice moje . Nekaj časa se res nisem javljala, ampak vse z razlogom, ne zato, da vas ne bi marala, vse mam fuuul rada . lyra* hvala ker si se spomnila na mene, me ne moreš pozabit a ne . No v glavnem, samo da na hitro razložim kaj se je dogajalo. Sploh ne vem a naj razlagam al ne, ker nočem nobeno strašit, no ampak bom na hitro in čist na grobo. Prejšnji teden sem začela krvavet, šla na urgenco, bila je sveža kri, so me pregledali, plodek je bil živ in velik 12.5mm, dali so mi bolniško 1teden in Dabrostan 3x na dan, ki ga bom morala jemat do nekje 3-4 meseca. No in se je izboljšalo. Danes pa sem imela svojega G, strah me je bilo ko sam hudič, sploh si nisem upala pogledati na monitor, ampak potem sem, ko mi je G rekel dejte pogledat no...zdaj je pikica velika že 16mm in lepo bije srček , krvavitve sveže ni več, samo še temno rjava sluz, pa še te je zelo malo. Noseča naj bi bila cca 8t. G mi je dal bolniško do 10.04.2008 ko imam spet kontrolo in seveda do takrat moram zdržati. Sama sebi sem rekla, da bo eni neuspešni nosečnosti in histeroskopski operaciji, da zdej se pa ne dam in da bo vse v redu . Torej naslednji pregled imam 10.04.2008. In takrat bomo potem se zmenili za vse nadaljnje preglede, vodo, kri, določitev roka, NS itd. Zdaj nismo nič hotli in tudi prav je tako, ker tko čutim. Hmmm...vse sem prebrala kaj ste napisale, tko da ne boste mislile da nisem, zdej ko sem bila odsotna . Vse, ki imate danes preglede, mislim da nas je kar nekaj, pa držim pesti in vsaki pošiljam za srečo. Aja, lyra* full lepo sta povedala staršem, sem kar solzne učke dobila. Midva sva povedala samo mojim, ker je bila taka situacija in zdej mi mamica prihaja malce pomagat ker moram počivat, so mi rekli, da trenutno lahko sama največ naredim...torej bom počivala, seveda bom prišla sem pokukat. Zdej grem pa mal počivat in ziher kakšno kitico odspat . Lupčka.
|