|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
24.3.2008 8:15:34   
Lakšmi
Čao punce!

Sem nova na forumu in moram rečt, da se tukaj najdejo prav zanimive reči!
Najprej od srca čestitam vsem, ki ste v pričakovanju zaobljenih trebuščkov!

Tudi jaz sem prejšnji teden zagledala user posted image  in se z veseljem pridružujem skupini novemberk 2008!
Lepo prosim Anime, če lahko tudi mene dodaš na spisek. Tole so moji podatki: PDP 19.11.2008, 1user posted image , 0user posted image , LJ, UZ pa imam ponovno 1.4.. PDP mi je že potrdila g.

Užvajte v tem čudovitemu zasneženemu dnevu!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.3.2008 9:29:17   
PUJKEC
dobro jutro.

ful lepe čestitke vsem nosečkam-če se že lehko tako reče user posted image .
no, js sem ravno kar naredila test in je pokazal plusek in mislim, da bomo imeli škorpiončka-čko. upam da bo vse minilo dobro in brez zapletov. no, moram pa povedat, da sem šele izgubila vse kg od poroda in že se bom spet zredila user posted image . imamo namreč 7,5meseca starega fantka luia, ki bo avgusta dopolnil 1leto user posted image .
nosečnosti nismo ravno načrtovali, ampak oba s fantom sma se odločila, da bi pa imela kr enega za drugim in boma hitro fraj user posted image  ko boma starejša-sej veste kaj mislim user posted image .

lep pzdravček in se še kaj javim. pa uspešne prve ultrazvoke želim vsem srečnicam.

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.3.2008 10:36:47   
LadyKate
Pozdravljene.

Tudi jaz se vam pridružim v mesecu noveber.user posted image
Predviden rok imam 18.11.
2 nosečnost 2 otrok.
Prvi bo letos novembra star 3 leta.

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.3.2008 13:25:14   
lyra*
DOBRODOŠLE vse nove nosečke!user posted image user posted image user posted image Je prav lepo gledat kako se naš seznam polni!!

Grem jaz jest potem pa vam napišem celo zgodbo od včerajuser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu LadyKate)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.3.2008 15:05:28   
Breychee
čao. js sem spremenila svoje ime in nisem več pujkec ampak breychee. da boste vedele. lep dan.

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.3.2008 16:17:01   
lyra*

noo jaz imam zdaj čas,da vam opišem mojo včerajšnjo zgodboUpam samo,da me nebo nihče motil!
Z mojim dragim sva se že nekaj časa pogovarjala kdaj bova povedala staršem veselo novico! In pač ker je velika noč in to ko sta obe družini skupaj sva se odločila,da me zajtrkom poveva da pričakujeva

Ampak spet s je pojavil problem! Nisva vedela kako naj jim poveva!Jaz nisem hotela prit tja in rečt" noseča sem". Hotela sem nekaj posebnega nekaj kar nebo noben nikoli pozabil!Mojemu se je zdelo brezveze kompliciranje ampak  ker sem pač trmasta nisem hotela popustit in se je na koncu prilagodil meni Začelo se je razmišljanje. Nisva vedela kako naj jim poveva,časa nisva imela dosti,pa tudi trgovine niso bile odprte.

Do dveh ponoči sva se dogovarjala iskala reštve kot,da se pripravljava na potovanje okoli svetaAmpak za mene je bilo to pomembno in a koncu je postalo tudi za mojega lubija!

In na koncu sva se odločila,da narediva čestitko gor nariševa štorkljo in jajce! Not sva pa napisala "mogoče bo punčka,mogoče fantek ali pa kar oboje" In to si jaz lepo pripravim na mizo,da slučajno nebi pozabila! O tem,da sem spala od 4ih do pol 7ih nebi govorilauser posted image

In kaj se je potem zgodilo?' Vse sem POZABILA DOMA!user posted image To sem ugotovila 4km od doma kar niti nebi bla taka panika,če nebi že zamujala! Najini starši  pa so itak vedno točni in so vedno jezni če kdo zamudi! V 2eh minutah sva se pripeljala do najinega doma jaz sem letela gor po čestitke in spet sva se peljala dalje.Midva prideva v hišo vidima ubijalske poglede moj dragi jih je še malo zadržal v dnevni sobi jaz pa sem letela v jedilnico in pod kronike dala čestitke! Da ko bi vsi pojedli bi to videli! In oni še vedno jezni na naju ker sva pač zamudila,in odnesejo krožnike in vidijo na mizi najine čestitke! Vsi preberejo na glas(meni so se solze že vlile) in se obe bodoči babici začneta jokat bodoča dedka se objameta vsi objemejo naju potem pa mene mami pogleda in mi reče" ti si se pa že zdaj zredila! Kako si debela" user posted image user posted image user posted image
Pa vsi v smeh pa reče moja tašča ja seveda,če ima pa dvauser posted image pa moja mami pogleda"res imaš dva?" čisto resno vpraša! pa jaz "jaaa" res imam dva! Moja mami je bila tako vesela,da sploh ni slikice UZ pogledalauser posted image In potem smo bili vsi srečni vsi smo se smejali,da sva zamudla se noben ni več spomnil......user posted image user posted image

šibam jaz vas pridem še pol pogledat!!

Novo pridružene nosečke vam je kaj slabo??Kako se počutite?

(odgovor članu Breychee)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.3.2008 19:13:37   
Lakšmi
Punce, a mogoče veste, v katerem tednu naj bi se videl srček?
Na prvem UZ se pri nas še ni videl, smo bili prezgodnji. Naslednjega imam 1.4. Me pa kar malo skrbi, ker smo v 5.tednu malo krvaveli. Zdaj je sicer vse v redu ampak se kar ne morem sprostiti...
Ima katera izkušnje z merjenjem hormonov HCg?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.3.2008 19:20:57   
lyra*
Babe a vse spite???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lakšmi
tudi pri nam se na prvem UZ ni videl! Mislim,da se ti bo videl 1.4. držim pesti!

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.3.2008 21:29:03   
saskha
Lakšmi, ne skrbi. tudi jaz sem imela prejšnji teden UZ, pa se srček še ni videl. Očitno sem zanosila pozneje, kot sem predvidela. Jaz imam ponovno 3.4. in upam, da takrat zagledam user posted image .
Sporoči, kako bo pri tebi.

Lep pozdrav vsem novim nosečkam.  

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.3.2008 8:02:54   
Breychee
hej.

lyra*-ej, lepa zgodbica tole s čestitkmi. midva še nisva povedala tako da še razmišljam o načinu user posted image .

slabosti-ma, meni je bilo prvič prve 3mesece ful slabo. sicer nisem bruhala ampak utrujenost in slabo počutje je bilo noro. od 14tedna dalje pa sem bila prava lepa rožiča-cveteča, dehteča, okrogla... user posted image

lakšmi-meni se zdi da srček bije od 6tedna ali pa 7tedna dalje, tako da zdaj pa bo.

a lahk sam vprašam-iz kje ste?

lep pozdravček-danes smo se zbudili v pravo zimo user posted image  user posted image

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.3.2008 8:59:25   
murva
Jutro, so- user posted image !

Čestitke nam vsem skupaj za materinski dan user posted image user posted image user posted image !
Ah, kam se je skrila pomlad? Meni prou nič ne paše tale mraz, ker me že itak bolj zebe kot ne user posted image . Aja, pa čestitke vsem, ki ste zagledale user posted image ... naš seznamček se kar pridno daljša user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Breychee)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.3.2008 9:11:29   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let,          LJ            UZ 03.04. user posted image

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ            UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 07.04. user posted image

02.11.    emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            UZ 26.03.

04.11.    murva                 (5user posted image ,2user posted image         35 let         kraj           UZ 28.04.
 user posted image

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 10.04.user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska     UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 26.03.

11.11.    pat13                 (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 25.03

12.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.

13.11.    Bety upa            (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                  (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

14.11.    Malapikice         (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 25.03.

16.11.    Šema                  (?user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.

18.11.    spelka12            (1user posted image  ,0user posted image  )          26 let         kraj          UZ 03.04.

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )             let            kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )             let             LJ            UZ 01.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 01.04.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB          UZ 03.04. 

??          Ssheila
               (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO          
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          pregled

??          Breychee            (?user posted image  ,?user posted image  )            ?? let          kraj          pregled

Z nami sta pot začel: oktoberka, pebiuser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.3.2008 9:21:18   
ANIME
Dobrodošle nove nosečke user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste lepo preživeli praznike. Jaz se še vedno dobro počutim, le na živce mi je šlo, ker par stvari nisem smela jest (domači pršut, francoska, tatarski biftek ...). Vsi drugi so veselo hvalili kako je dobro, jaz sem pa jedla samo šunko .... ampak se je dalo preživet!
Malo čutim utrujenost, ampak nič posebnega. Zdaj imam fore, da grem ob 23. uri v hladilnik kakšno malenkost pojest, pa zjutraj ob 6-ih spet jem ... skratka skoz moram po malem jest. Apetit imam res nenormalen.

V soboto sem šla kupit nosečniške hlače, ker enostavno v službi ne morem več sedeti z odprtim gumbom za mizo ... Ker nisem ravno po jusu, sem jih naročila po meri (podaljšala hlačnice) naročila pa sem ene črne in ene bež. Pa še ene športne sem si kupila, da jih bom imela za doma (so imeli pravo dolžino in sem jih kar vzela). Cena: niso se mi zdele pretirano drage, poceni pa tudi ni. Vsake so 59€. Ampak glede na to, da vse kar je povezano z user posted image  je SVINJSKO drago, se mi ne zdi ravno pretirano. Samo da bodo udobne in da jih bom lahko čim dlje nosila.
Sem se merila v pasu ... pred nosečnostjo sem imela cca 65cm, zdaj imam že 75 cm user posted image !!! Kaj šele bo!

No lepo se imejte in uspešen začetek tedna!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.3.2008 9:24:31   
Breychee
anime-super si se potrudila user posted image  user posted image  user posted image .
še dodaj 2nosečnost, 2dojenček, 27let, sg, rodila bom v sg in PDP po mojem 15.11.2008

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.3.2008 9:40:01   
murva
Anime,  ko boš osvežila seznam, pr meni napiši KR (no, nisem glih iz Kranja, ampak iz okolice user posted image ).
Jaz sem se skozi praznike spodobno "prežrla", sicer ne z mesnimi "dobrotami" (vegetarijanka, kaj čmo), ampak s sladkim (potica, ta velik kinder jajc - otročka sta "padla" na igračke, starša pa na čokolado user posted image user posted image user posted image ), skratka, danes zjutraj so kavbojke povedale vse o kruti realnosti user posted image user posted image user posted image . Kako pa ostale shajate z garderobo? Jaz zaenkrat še vse "normalno" gor spravim, sam ne vem kako dolgo bo še šlo, če ga bom takole sračkala s sladkarijami. Ja, bo treba mal bel zdravo jest, pa bo user posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.3.2008 10:37:01   
vebo
Pozdravljeni!

Da se še jaz predstavim. Sem korošica, moja 4 nosečnost, dve končale z abrazijo - prazna vrečka, upam da mi bo tokrat uspelo, ker imam prisotnih kar nekaj nosečniških znakov. Pri ginekologu še nisem bila, mal odlašam. Rok bi bil nekje 15 ali 16 november.
Danes bom poklical sestro in se naročila in potem povem ostale podatke.
Breychee, midve se bova pa skupaj borile v Slovenj Gradcu, če bo vse po sreči.

PS, Ali je bilo kateri slabo samo par dni in jo je pekla zgaga, meni že dva dni ni več
slabo, le prsi še imam napete. Ali pa je bila samo psiha.

Vsem ostalim nosečkam čestitam in čimmanj težav vam želim.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.3.2008 10:48:52   
Acjom1
Jaz sem sicer oktoberka, pa sem malo pokukala tudi med vas, novemberke, da vam čestitam in zaželim prijetno in zdravo nosečnost. user posted image user posted image user posted image

vebo, to se je dogajalo tudi meni na začetku - dva dni slabo, potem cel teden nič slabo, pa spet kakšen dan slabo. Potem se je pojavil še krvav izcedek in sem bila čisto na koncu z živci. Ampak zaenkrat je vse vredu. user posted image Noseča sem 12 tednov, nuhalna je bila super, krvavitev pa tudi že dolgo ne. Tako da ne se sekirat, sploh glede teh slabosti, bolj razmišljaš o tem, bolj se ti zdi, da je nekaj narobe. user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.3.2008 11:26:57   
šema
Sem bila prepričana, da ne bo nobene slabosti, ker tudi v prvi nosečnosti nisem imela problemov, pa sem se uštela. V nedeljo sva bila na zajtrku pri mojih in sem se komaj zadrževala (nobenim še nisva povedala zauser posted image )-polna miza, jaz pa sem vase spravla sam skledico čokolina, popoldan pa pri njegovih spet polna miza, jaz pa vse skupaj nekje v vratu. Tolažim se, da mi je samo zeeelooo slabo, ker bruham zelo težko (v svojem življenju le enkrat- mogoče se bo to v kratkem spremenilo). Lep pozdrav vsem novim in starim user posted image .

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.3.2008 11:28:42   
Breychee
vebo-kaj? kk fajn. katero ginek pa imaš. js hodim v ravne, bi se lahko kaj spoznali user posted image . a ti si iz sg?

sem glih klicala za pregled, pa so šle na malico user posted image  user posted image . js sem se kr že za 100% odločila da bom ta mali rižek nosila do konca. sem bila malo v dvomih ampak se mi dvomi kr nekam manjšajo. zdaj ko sem tu gor in ko se pogovarjamo o naših pikicah, sem se kr raznežila user posted image .

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.3.2008 11:38:34   
Breychee
aja, vsem ki ste že mamice

prav lep materinski dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu Breychee)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.3.2008 12:11:09   
vebo
Breychee - hodim k dr. Lužniku v Dravograd. Danes bom poklicala za pregled, po pregledu bom pa bolj mogočna, sedaj sem še v strahu. Prej sem tudi hodila jaz hodila na Ravne in sicer dr. Krištofeljcu un sem bila tudi zadovoljna.

Lep pozdrav še ostalim,

(odgovor članu Breychee)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.3.2008 12:25:03   
pat13
danes sem bila na pregledu in videla srček...user posted image user posted image user posted image

datum je zdravnica spremenila  in sice bo 13.11.

naslednji pregled 8.4.

ta vikedn je bil obupen... slabost in slabost in slabost... tako, da sem skoraj večino časa kr preležala... še dobr, da nam te praznike ni bilo potrebno nikamor it in smo bili doma ter vsi lepo počivali....

danes je že bolje....

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.3.2008 12:31:54   
vebo
Danes moram na pregled. mene bo kap. Se kr tresem, držite peeeesti. Ali lahko v 6t in 2 dni pričakujem srček?

LP

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.3.2008 12:33:02   
KAHLO
vebo, spelka...............zdaj sem šele vidla.............čestitke, čestitke, tako sem vesela in presrečna želim vama vse naj naj , sanjskih devet mesecev, predvsem pa da novebra objameta zdrava, vesela, nadubudna otročičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.3.2008 12:42:58   
carly
Ojla lepo pozdravljene vse skupaj, spoloh tiste ta nove. In kako ste preživele praznike?Jest bl tako, sem se jih prov veselila poj mi pa sploh ni nč pasal.Še najbolj od vsega šunka pa kruh, jajc pa hrena videt nisem mogla pa ju imam drugače prov rada. Sladko mi pa tud nč ne paše, no potice že tko ne maram tko, da jo ponavad samo takrat probam, ko jo sama spečem, tko da sem tudi sedaj samo en konček pojedla. Mi pa tudi nč posebnega ne paše ( no vsaj kile ne bodo šle tako hitro gor, imam že tako probleme, sem se med novoletnimi prazniki pa ko sem imela potlej še ss tako zredila, da mi gre koj na jok, ko pogledam na tehtnico tako, da se sedaj sploh ne vagam).Sem pa zadnjič ugotovila, da mi je po rdečem grozdju manj slabo.Ga morm jutri spet kupiti, ko bom šla v trgovino.
Drgač se pa prov slabo počutim, sem se prehladila pa v križu me tako boli, da ne morm ne stat ne sedet, me ob vsakem gibu prov zašpika, da kr otrpnem.Najhuje je ker ne upam vzet nč proti bolečinam, tko da samo čakam da bo minilo.
Se še kej slišmo pozneje, moram šibat delat me šef-lubi prganauser posted image .

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?