|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
26.3.2008 10:59:29   
murva
Živjo punce,
kakšen fajn sonček je zunaj user posted image  ...bo treba mal na "teren" user posted image user posted image user posted image .  Vidim, da se naš seznamček pridno daljša user posted image user posted image user posted image , pa najbrž se bo še. Dobrodošle nove user posted image  v naši družbi.
Vebo, druge ni, kot mirno počakat na drug teden - nas je kar nekaj, ki smo dale tole zoprno čakanje skozi. Seveda pa močno stiskam pesti, da bo vse OK  user posted image user posted image user posted image .
Polynesia, a ne da se tvoja pikica ne bo dala - sej veš kakšni so škorpijončki user posted image user posted image user posted image . Tudi zate močne pestke in obilo mirnih živčkov user posted image user posted image user posted image .
Je blo govora o znakih - ma pr meni kakšen za kak dan zgine, pol pa nazaj pride user posted image user posted image user posted image . Edino občutljive joškice so stalnica - HB, da se tud mal večajo, ker so XXS user posted image user posted image user posted image .
Drgač sva se pa z mojim user posted image  odločila, da poveva za user posted image , ko bo NS za nami. Imamo že nekaj slabih izkušenj za sabo, pa raje ne "vznemirjava" najinih staršev prezgodaj, ker je pol non-stop neko spraševanje, pa "svetovanje" kako žvet, da bo vse OK.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 451
26.3.2008 11:32:53   
SSheila
Živjo!

jaz pa sem danes končno dočakala da sem videla utrip mojega user posted image user posted image user posted image user posted image

za pdp še vedno ne vem, na slikici pa mi piše en datum 7-11-08 za katerega sva pomislila, da je mogoče PDP?

Sm prow iz sebe od veseljauser posted image

Upam, da ste tudi ve ok in da uživate v sončku!

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 452
26.3.2008 12:27:21   
emina83
dan!

evo po parih dneh pavze se spet javljam!  danes imam pregled in  sem že ceeeeeeeeli dan tak živčna, da je kr kaj! res , komi čakam da bo za mano, in da bom vedla na čem sem. se mi zdi da sem zdaj v drugi nosečnosti veliko bolj živčna, vsega me je strah, da slučajno ne bo kaj narobe, mislim, kot da se mi meša. vsak večer mam neke čudne sanjeuser posted image user posted image user posted image . upam da me bo tale pregled malo pomiril, potem pa še NS, pa bo. ma sam da bom dans čula user posted image .

no, vam poročam ko se vrnem s pregleda kako je šlo.

lep dan še naprej in uživajte na sončku!

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 453
26.3.2008 12:44:00   
spelka12
polynezia super, da se ti je krvavitev umirila. Strašiš nas nič, itak moramo bit na vse pripravljene a ne? Držim pesti, da bo 10.4. vse o.k. s tvojo pikico.
simo dobrodošla user posted image user posted image  in čestitke za tisto pikico, ki te boža doma user posted image
Ssheila user posted image user posted image  za videni user posted image . Bravo.

(odgovor članu simo)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.3.2008 12:50:02   
konina
moj hormon je 4876 user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa srečka nosečka!

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.3.2008 12:51:09   
carly
Polynesia držim pesti za tebe,da bo vse ok.Pa Emina zate tud, da bo vse vredu na pregledu.
Zmeraj hočem kaj več napist pa me prekine al telefon al pa kej drugega, ma sej sem si sama kriva k med službo na forum skačem. Se slišmo pozneje.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.3.2008 13:05:47   
konina
Za seznam pa sporočam še datum 1. UZ imam 8.4. v Lj

LP, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 457
26.3.2008 14:16:04   
murva
Emina83, kar pogumno na pregled user posted image . SSheila in konina user posted image  za user posted image  in BHCG. Zunaj je prijeten sonček, sam tako strupeno piha...brrr, me je kar mal zazeblo. Punce, al še katero mal bel zebe kot običajno? Jaz bom verjetno zdej spomladi zmrznila user posted image ...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 458
26.3.2008 15:20:08   
bubalina
Da se vam pridružim!

Jaz sem tudi teden nazaj zagledalauser posted image user posted image
Ampak čakam še na prvi pregled, ki bo drugi teden v aprilu...

Drugače pa sem super, polna elana le joškice me bolijo, drugače pa kot da ni nič z mano...sem sploh noseča madona?user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 459
26.3.2008 17:53:02   
Andromeda
Živjo!

Še jaz bi se vam rada pridružila. V nedeljo na Veliko noč sem namreč zagledala svoj plus! Danes sem se šla naročit h G pa mam prvi pregled šele 24.4. user posted image ne vem kako bom zdržala do takrat. Ima katera kakšen pameten nasvet? Zadnjo M pa sem mela 14.2.. .PDP mam po enih izračunih 21.11, po drugih 25.11. in še 27.11. V glavnem cela zmešnjava!

(odgovor članu bubalina)
Neposredna povezava do sporočila: 460
26.3.2008 18:37:42   
Polynesia
No evo mene spet user posted image .

Zdejle je mamica šla, je bla od 12h pri meni, mi je nekaj zlikala, kosilčka je že prinesla s sabo, joj kaj bi brez moje naaaajdražje mamice user posted image .

murva mene tudi zebe, in to tko, da me tudi tri deke ne pogrejejo ko sem na sedežni, res prav čudno, sem si šla zmerit pritisk in je vse super, hja, nekaj se dogaja v nas a ne user posted image . No sej po dveh urah se potem pogrejem, pa vseeno.

Aja, pa dobrodooooošle vse nove srečke user posted image .

Punce, javite se tiste ki ste imele danes preglede in seveda tudi ostale.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 461
26.3.2008 19:11:43   
emina83
ojla!

jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee, user posted image smo vidli kak pridno tik taka user posted image user posted image user posted image .   pa slikico smo tud dobili user posted image user posted image user posted image . oh, zdaj mi je kr mal odleglo, ko sem vidla da srček pridno bije, se mal boljš počutim. pa ve kako ste? 

no, drugače pr men še nobenih konkretnih znakov, mal slabosti,, mal špikanja v maternici, ampak nič hujšega zaenkrat!

ajde, hitro se še javite tiste ki ste ble pri G!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 462
26.3.2008 19:15:46   
emina83
no, polynesia in  ssheila hitro poročajta kaj je novega, sm šla mal na seznamček kukat, pa sem vidla da sta vedve tudi imele danes UZ user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 463
26.3.2008 19:18:11   
emina83
al sem smotana, sploh nisem dojela, da sta vidve novičke že sporočile user posted image user posted image user posted image user posted image

mal sem še v oblakih, upam da katera ne zameri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 464
26.3.2008 19:41:52   
petra.
Lep pozdravček še od mene!
Jaz že sicer kaj nekaj časa vem da sem nosečka in da sem novemberka tudi, pa sem raje najprej prebrala komentarje in se šele nato pridružila.
Še nekaj podatkov, za vpis na seznam; starost 20, kraj Lj, 1x user posted image , 0 user posted image , PDP (po mojem izračunu) 23.11., ZM 16.2., prvi pregled 18.4.

Sem pa prav vesela, da sem našla tale forum, ker sem ugotovila, da nimam edina takšnih težav; špikanje v sp.delu trebuha, kot pred user posted image , čudne sanje, podnevi zaspanost in ponoči nespečnost, LAKOTAAAAuser posted image

veliko sreče vsem sonosečkam, čimveč lepih trenutkov in čim manj slabosti

Petra

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 465
26.3.2008 19:57:15   
konina
pozdravljena, petra. Midve pa sva skupaj po PDP, jaz sem imela tudi zadnjo M 16.2. Vse znake, ki si jih opisala imam tudi jaz, lakota se pa nakaže s kar precejšnjo slabostjo. Je pa pri meni velika verjetnost, da sta user posted image user posted image , tako da bo verjetno PDP malo prej.

LP, Ninauser posted image

(odgovor članu petra.)
Neposredna povezava do sporočila: 466
26.3.2008 20:07:09   
Petra1111
hej punce, da se še jaz malo javim.
Danes že cel dan poležavam, ker imam predpisano mirovanje. Še dobro da je tale forum in da se s prebiranjem vaših postov malo hitreje obrne urca.
Polinezija, midve imava pa enake probleme...11.11 PDP, včeraj pa sem začela krvaveti. Rečeno mi je,da imam hematom in da moram mirovati. Ma, sej niti nimam tako aktivne službe, ker sem večina za računalnikom. Tako, da sploh ne vem kaj bi, ker mi je že po dveh dneh dolgčas.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 467
26.3.2008 20:32:21   
petra.
Nina me veseli, da sva približno na istemuser posted image  Tudi pri meni so možnosti za user posted image user posted image , ker je moja mami dvojčica. Čeprav dvomim, da bo kaj iz tega, veseli bomo obojega.
Že katera gleda kaj za dojenčka? Si kar ne morem da ne bi, vse je tako lepo, srčkano, majčkeno....
LP, Petra

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 468
26.3.2008 20:48:19   
konina
jaz se moram kar bremzat, da ne gledam otroških stvari, saj bo še čas. Pa že veliko imam od hčerke. Ampak kakšna stavr bo pa le nova.

Pri nas pa ni v družini dvojčkov, meni so vstavili dva pingvina in upam, da sta se oba obdržala. Bom zvedela 8. aprila.

LP, Nina

(odgovor članu petra.)
Neposredna povezava do sporočila: 469
26.3.2008 21:20:01   
lyra*
Konina in petra.  upam,da bosta vidve user posted image user posted image ! Nas je že kar dosti!user posted image

Čestitke vsem za user posted image !To je nekaj nabolj čudovitega slišat utripuser posted image
Jaz sem bila danes v C&A sm gledla nosečniške hlače,pa sm ugotovila,da si jih bom kupila enkrat aprila maja(če mi bodo stare še prav)user posted image   Sem tudi gledala tiste male pajacke za user posted image št 65 in te tamale i so bli prav corty sm se prav mogla prepričat,da jih ne kupim! Vsaj do NS bom jih samo gledalauser posted image

No danes zjutraj,ko sem se zbudila,sem padla v nezavestuser posted image In sem se prav grdo vdarila v roko in me prav hudčevo boli! In modro imam kot,da me je kdo  pretepeluser posted image

Sem pa danes srečala mojo bivšo sošolko in me je tak v trebuh bulila in v joške,da sem se kr odmaknila,ker nočem,da že celi mb veuser posted image
Je moja G ugotovila,da mi primankuje vitaminčkov sem si jih šla kupit in še ene tabletke,da bota moja dva pikeca čim bolj zdrava in močna ter velikauser posted image user posted image

polynesia  sj veš,da jaz tebe pogrešamuser posted image user posted image Sam vedno,ko napišem kje si se potem pojavišuser posted image Si pa imela res pestro! Upam,da se bo tvoja pikica obdržala! No sej se bouser posted image

a so vam zdravniki govorili kaj o PDP? Ker mene je kar malo prestrašil,ko mi je začel govoriti o zapletih...da lahko ful zgodaj rodim...

Grem spatuser posted image
Nočko nosečke

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 470
26.3.2008 21:45:18   
SSheila
Spet pozdravljene.

lyra dobra si, da boš komej maja ali aprila kupila hlače - jst sem si mogla v dveh tednih kupiti že 3 nove hlače (no, je pa res da sem vzela 2 trenirki (spodnji del) in ene bombažne. Ampak jaz enostavno kavbojk sploh ne trpim več. in kot sem 1x napisala se mi zdi fajn, da v nosečnosti res prisluhnem svojemu telesu. In sem spadajo tudi kavbojke. Tako se mirno vesti odpravim na faks in po mestu pa po obiskih kar v trenirki. Komot je le komot user posted image .

Sicer pa imam par vprašanj glede NS. A mislite, da je kakšna razlika ali greš npr. v 11t ali 14t na pregled? Je mogoče bolj natančno in zanesljivo?
v moji prvi nosečnosti sem slišala kar nekaj pozitivnih mnenj o NS v Domžalah. Sama sem sicer s primorske, ampak če je bolje pa ni problema naredit en izlet do Lj. Kaj mislite oz. a ste slišale, da bi bila v domžalah kaj bolj "fajn" (al kako nej se sploh izrazim)?

Še vedno sem kar iz sebe glede tega, kar sem danes videla user posted image . V bistvu sem šele danes začela pravzaprav verjeti....  Upam, da bom tako jaz kot tudi ve to dobro izpeljale do konca user posted image

Ok, zdej pa šibam spat... imam feeling, kot da bom danes sanjala nekaj lepega user posted image

pozdrav vsem!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 471
26.3.2008 21:51:42   
lyra*
SSheia  sej ne za to,da hlač nebi rabila! Jih rabim ampak nekako si jih ne upam kupituser posted image Še raje počakam do NS.ma nevem zakaj...drugače jaz imam tudi večinoma trenerke. Sem si dve kupila 40 št. in se prav fletno počutim!Zredila pa sm se 1kg in obseg imam tudi večji! Pa tiste športne moderčke sm si kupila,ker si se mi joške povečale za 2×user posted image Zdaj vsaj moj lubi malo bol navdušenuser posted image Kje pa si si jih kupila?

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 472
26.3.2008 22:31:53   
SSheila
Kot vidiš nisem še šla spat...

ma jst sm si kupila le navadne hlače od trenerke, nč nosečniške. Kr malo dvomim, da sem se zredila zaradi nosečnosti.. imam pa zadnje čase tak trebuh, kot da bi bila v 5 mesecu. Drgači si bom pa tudi sama kupila po NS - ko bo vse bolj gotovo - zdaj si jih še n upam. A imam samo jst take probleme, da so mi vse kavbojke pretesne user posted image

ju3 grem nabavit donat, da si "sčistim" te velikonočne jedi...

Ok, zdej pa res lahko noč user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
27.3.2008 7:33:30   
lyra*
jutrooooooooooo

evo user posted image za vas! Jaz jo že pijem!

Sem danes kar zgodnauser posted image Mi na računalniku piše,da je ura 23.23user posted image Mogoče sem mu je zmešalouser posted image

SSheila   sej jaz sem že napisala enkrat,da iam trebuh kot,da sem v 15tednu sem pa komaj v devetmuser posted image

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.3.2008 9:00:28   
murva
Jutro vsem skupaj!

Lyra hvala za user posted image , mmmm je bla dobra user posted image . Jaz zdej spijem eno kavico dnevno, no, u bistvu spijem uno instant kavo z mlekom. Se ji še kar ne morem odpovedat user posted image . Ma mislim da zarad enga kofeta na dan ne bi smelo bit panike. Kako ste so- user posted image ? A vas je tale dežek še dodatno uspaval? Mene itak vse uspava user posted image user posted image user posted image , sam pogojev za velikooo spanja ni. To so pa "čari" starševstva user posted image user posted image user posted image . Nč, grem malo delat, pa pridem še kasneje kaj naokoli.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?