hanna1
|
čeeerrrr duskamb,je prav fajn slišat eno vspodbudno novico--naj otroček lepo raste in se razvija,da bo staršem v veselje,predvsem pa si zasluži,da čuti in uživa življenje majrim, zate in za tvojega očeta,da čimprej pride spet domov in pocrklja svojo Nežo Laubica,sam da je šoping uspel--tale žnodravost pa tud naju s Hano malo daje --upam,da bo malček nocoj malo lažje spal--je božček on in ti,ko se ne naspiš za mirno noč. makala,ne nas strašit z zimsko idilo,če je prej ni bilo,je tud zdaj ni treba,čeprav,mi temu rečemo ofrski gnoj (ofrji so bili včasih bajtarji,ki so meli sam streho nad glavo,drugega pa nč--pa vedno dolžni delo posestniku,kjer so pač imeli bajto-kočo)--sam slika je pa vseeno natasaom,le čimprej se pozdravi,bolana pa res ne smeš skakat okrog.Pa z zamudo,pa upam,da še vedno velja,vse najboljše tvojemu za rojsni dan,sem včeraj pozabila napisat --pa še marsikaj sem zgrešila--bom že prinesla not KT-pozdravljena še malo med nami,kako pa je kaj tvoja Alina zdržala brez tebe -važno je ,da bo služba dobro stekla in boš še vedno lahko dost z svojo malčico kako je kaj mateyka--upam,da je z očetom vse v redu dodi in Laubica--zelo lepi pesmici -da te kar stisne pri srčku od sreče,ko imamo take ljubeznive otročke-velike in male,a ne viator,kaj je hotla patronažna --pa sej če pride na malčico malo pogledat,pa tudi prav,a ne neli ,kao je kaj Vilma,sta z deklico v redu...jej,se mi zdi,da sem šele pred parimi trenutki držala malo dete malce še bolj nerodno prižeto k sebi,zdaj pa me že sprehaja neumorno po bajti ....a sem kaj pozabila......