|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
25.3.2008 22:34:35   
julci
Čer

Duška groza kaj se je nečaku naredlo.Sroti bogi.

laubica in Hana a se žnodravost že prek neta prenašauser posted image Zala sicer bolj kiha in pokašljuje,tk da sam čakam gda bo še žnoder prišel.Je bla pa dans cel dan sitnako mali vragec,nič ji ni pasalo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
25.3.2008 22:35:36   
julci
Hana tebe pa vidiš in ne vidiš.user posted image prejden da jaz napišem in preberewm pa jo že zgasneš

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.3.2008 22:42:47   
Anonimen
Meni pa je Žana prinesla pikapolonico, na kateri je pisalo:

Mamica moja, v naročje me vzemi,
nežno in toplo me k sebi prižemi.
Naj bo tvoj praznik le s srečo pretkan,
naj vsak dan za naju mamic bo dan!

Jure pa je rekel, da še ni dokončal...user posted image  Imam pa jih najraje na svetu.

Malo sem napisala, zdaj pa grem nazaj k računovodstvu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
25.3.2008 22:44:22   
julci
Malo sem napisala, zdaj pa grem nazaj k računovodstvu.
a še maš velikouser posted image

Žana ti je prinesla zelo lep verz.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
25.3.2008 23:27:40   
hanna1
...grem spat,ker moram zgodaj vstat--pelem v.d. taščo v SG,pa še glavo si moram oprat prej..ja to sem pa prej pozabla..duskamb..bogi nečak...da se lahko kaj takega zgodi...da le z učko ni nič narobe,sej se bo morda porihtalo vse nazaj...user posted image user posted image za njega.

pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
25.3.2008 23:28:45   
hanna1
user posted image user posted image user posted image nov avatar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.3.2008 8:29:57   
Anonimen
Dobro jutro.

Da vam danes jaz skuham kavo, preden se vržem v papirje

user posted image

UŽIVAJTE!!!!

Vas bom tu in tam malo prebrala.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.3.2008 8:52:37   
viator
Dobro jutro,

hvala za kafe, kaj bi jaz brez njega...bila v počasnem posnetku do treh popoldne...
Duska - ful si pridnauser posted image . Joj, ampak tole kar se je nečaku zgodilo user posted image user posted image user posted image - me je zmrazilo, ko sem prebrala. Samo da bo vse OK.
Glede dvojčkov - so res borci mali otročičkiuser posted image user posted image .

Lepa darilca in verze ste dobile Laubica, Dodi, Duška, pa ostale tudi ...to so res najlepša darila, ki jih človek lahko dobi.

Hana - patronažna se je zmotila in je mislila, da je Lara mlajša (6 mesecev) in da bom šele začela uvajat GH. user posted image Drugače pa ni panike, ker je zelo fejst punca...sva malo počvekali.

Vsem sončkom, ki jih bolezen loviuser posted image user posted image .
Aja, Laubica in Julci - a žnodrav - pomeni smrkav? user posted image

Pa spet je sonček danesuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa na Mateyko in Majrim veliko mislim, punce moje, sej bo!! user posted image user posted image user posted image za vajina očeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
26.3.2008 8:58:52   
viator
Laubica, a je kaj novega s sušilcem?
Včeraj sem klicala Zvezo potrošnikov, so rekli naj jim napišem pisni poziv, da zahtevam v 8 dneh dostavo pulta in montažo (kot je v Zakonu o varstvu potrošnikov), potem pa predam stvari naprej tržnemu inšpektoratu in njim.user posted image user posted image user posted image

Ker mi je jasno, da ne bo nič s pultom v 8 dneh, bom tele papirje skupi zbrala, lepo vlogo naškrebljala in jo oddala. Je pa rekel un tip na Zvezi, da ko se tržna vključi, se običajno vse hitro odvije.
Mogoče bi ti lahko naredila podobno.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
26.3.2008 8:59:59   
viator
Oj Makala, luštna fotka - kakšna snežna idila. Samo zdej je sneg verjetno še pobralo, a ne?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
26.3.2008 9:47:24   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

duskamb
,hvala za kavico,sem jo že ob sedmih pila,pa bi komot še eno,je bla bolj kratka nočuser posted image user posted image --sva ob pol 5 jedli--če me je pa gledala iz kinderpeta-ma vsake toliko časa prebujenje ponoč in jes ne kompliciram in ji dam jest--mogoče bi jih lahk dala tud čaja,sam ko je pa pol po 10 min.godrnjanju zaspala nazaj.Zdaj pa tako vriska in poje  v postelji in poskuša razmajat stranico,jes pa čakam,da me gospe pokličejo in jih peljem-bom še mimogrede malo špecerije zase kupla--poudarek je na malo user posted image user posted image .Sem bila že ob osmih v šoli pri pedagoginji-poskušamo najdit čim boljšo rešitev za našega fanta--sem ga skoz tretirala kot grozno lenega,pol sem pa na sosednjem forumu Otroci našla zanimive debate in tam tud pogruntala,da ni vzrok slabih ocen v lenobi,ampak je stvar v neki razvojni motnji,ki se je kazala že od takrat,ko je zelo pozno začel govorit,se zelo težko skoncentrira in poleg spravi,ima pa izredno dober spomin in s pravilnim delom otrok dosega lahko zelo dobre rezultate v šoli,mi smo pa zaradi nepoznavanja tega imeli doma katastrofo--ko pa smo se sedaj čisto drugače organizirali,se rezultati izboljšujejo in tudi fant je dobu precej boljšo samopodobo.Ker sem tud razredničarko s tem seznanila,sva se veliko pogovarjali,ker je taka mlada ,razume stvar user posted image ,ga tud ona bolj opazuje in vzpodbuja k sodelovanju in zdaj je začel tudi drugje sodelovat aktivneje-prej je pa bil priden, ni motil,ampak je pa bil tudi z mislimi drugje in ker ni motil,so ga učiteljice pač pustile pri miru....težko si je priznati,da je tvoj otrok ni ravno po JUS-u,ampak ko si to priznaš mu šele dejansko lahko pomagaš,veliko sem jokala zarad tega,ker so ga vsi imeli za nepobolšljivega lenuha v družini in toliko bolj sem vesela,ker mu gre na bolje in da je postal bolj odprt--se učim veseliti majhnih uspehov pri njem in to je tud zame velika zmaga.....zdaj pa jokam poleg user posted image user posted image user posted image --sem vseeno vesela mojega sina.

viator,fajn,da bo zdaj se stvar rešila,mogoče se premalo zavedamo potrošniki svojih pravic in jih vse premalo uveljavljamo--če stvar pošteno plačaš,imaš tud pravico do nje--trgovci pa so zgleda tud navajeni,da se stranke ne pritožujejo,če pa se že kdo,je pa črna ovca user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.3.2008 10:45:25   
makala
Hanna le zjokej se, če ti je lažje.Ampak tvoj Blaž ni nič slabši kot ostali otroci. Čisto pri vsakem otroku se najde kakšna "pomanjkljivost".

Se vidi,da si prava mamica, da otroka opazuješ in opaziš, kje ima težave, in da mu skušaš pomagat. Te čist razumem, da ti je hudo, ker sem jst imela tudi z Matevžem veliiiko težav in še jim ni videti konca. Ker ga imam nadvse rada, mu pomagam na vsakem koraku, ne glede, da bo glih kar polnoleten.
Še dobro, da ima tvoj sine dobro razredničarko, da razume situacijo in potem je to vse lažje reševat.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.3.2008 10:54:03   
julci
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
sma spali do pol 11user posted image me je skor kap ko sem vidla kolko je ura.Pa valjdan sva sami doma.user posted image Tk daDuška hvala za kavico-sam sem si malo bolj močno mogla skuhatuser posted image

Hanauser posted image user posted image zate in za Blaža.Fajn da se lahko zaneseš na razredničarko,da ti pomaga.Sam na žalost je res,če otrok ne dela po njihovih pričakovanjih da je len.Vsi pa le niso.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.3.2008 11:11:47   
viator
Hanna, super, da bila pozorna in odkrila kje tiči problemuser posted image user posted image user posted image . To je res velika zmaga - zdaj bodo zadeve veliko lažje za Blaža in tudi zate. Dej no, otrok po JUSU - kaj pa vem, a je sploh kateri...
Se mi pa zdi izjemno pozitivno, da se je razredničarka in pedagoginja tako dobro odzvali, sploh razredničarka, ona lahko tudi veliko pomaga.  Zdaj bodo šle stvari samo še na boljše.

Seveda da jokaš, ti si kar daj duškauser posted image ....tako se duša fino spuca!

Ja, pult - to je pa kot mehiška nadaljevanka - že misliš, da se bo rešilo, pa se spet zaplete. user posted image user posted image

Julci, sta si pa privoščile danes, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.3.2008 16:21:45   
viator
Haha, se pa vidi, da je sonček danes - nikjer nobene. Mi3 (še Urška) smo s sprehoda. Super je bilo.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.3.2008 16:43:24   
hanna1
user posted image user posted image user posted image jaz sem...sem prejle ko je Hana spala,še jaz malo šla gladit rjuhe in sem tako trdno zaspala,da sem čist omotična--ati je zdaj Hano pelu ven,mogoče jo potegnem za njima,ker spodaj gledata male nadobudne nogometaše--prihajam k sebi user posted image user posted image user posted image --smo se pa že tolk nadrajsale dons,smo pa šle zastonj,ker sta oni dve mislili,da gre kar tako,brez predhodnega naročila-ampak dandanašnji se morš povsod predhohno naročit-tud za golo mnenje....ehh..

...hvala punce,ste mi z lepimi mislimi polepšale dan,ko sem vas prej brala user posted image user posted image user posted image

julci,a sem mogoče jes dons videla Mihana,ko so šli fantje iz šole-okrog pol dvehuser posted image user posted image mimo Špara user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.3.2008 16:56:04   
julci
julci,a sem mogoče jes dons videla Mihana,ko so šli fantje iz šole-okrog pol dveh mimo Špara
Hana si se zmotla,je na Javornikuodbojko igral.user posted image user posted image A ni fajn,da si taj pa taj privoščiš krepilni spanc.user posted image user posted image

Midve sva ble tud zunaj do kosila,ki ga je danes dedi skuhal po mojih navodilih.Murkov zos in hrenovke.user posted image Je prav pasalo.Zdaj je pa ati Zalo peljalna sprehod,jaz sem pa svoj stroj zalavfalauser posted image treba malo predpriprav za pol.

Še pridem pogledat tk na šverc,če bote kaj komentiraleuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.3.2008 17:46:54   
hanna1
..bo že držalo,ker sem jih sam od zadaj videla,pa je bil čist podobna pojava in lasje--ups...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.3.2008 18:07:23   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Laubica, a je kaj novega s sušilcem?
Včeraj sem klicala Zvezo potrošnikov, so rekli naj jim napišem pisni poziv, da zahtevam v 8 dneh dostavo pulta in montažo (kot je v Zakonu o varstvu potrošnikov), potem pa predam stvari naprej tržnemu inšpektoratu in njim.user posted image user posted image user posted image

Ker mi je jasno, da ne bo nič s pultom v 8 dneh, bom tele papirje skupi zbrala, lepo vlogo naškrebljala in jo oddala. Je pa rekel un tip na Zvezi, da ko se tržna vključi, se običajno vse hitro odvije.
Mogoče bi ti lahko naredila podobno.

Viator-sem ga danes klicala in -da bo če ne jutri pa v petekuser posted image user posted image user posted image veš ta serviser dela na črno-tak da mu ne morem ničuser posted image
Aja, Laubica in Julci - a žnodrav - pomeni smrkav? JAuser posted image
JULCI-lepa nova slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image
Hana-maš ZS

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.3.2008 19:49:50   
Laubica
KJE STE user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.3.2008 20:02:16   
Laubica
Kaj zdaj JULCI,NATASOM-samo bereta -napišita kajuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.3.2008 20:03:24   
Laubica
Julci -naš malček pa je danes spet boljši-ne vem kaj ma to-vsak drugi dan je prehlajenuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.3.2008 20:14:40   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Kaj zdaj JULCI,NATASOM-samo bereta -napišita kajuser posted image
sem vmes obisk doblauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.3.2008 20:39:09   
Laubica
Tak zdaj pa jaz grem gledat varuške ali pa bom kar zaspalauser posted image lahko noč

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.3.2008 21:41:09   
julci
halooooooooooooooooooo a je kdo domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?