hanna1
|
Dobro jutro duskamb,hvala za kavico,sem jo že ob sedmih pila,pa bi komot še eno,je bla bolj kratka noč --sva ob pol 5 jedli--če me je pa gledala iz kinderpeta-ma vsake toliko časa prebujenje ponoč in jes ne kompliciram in ji dam jest--mogoče bi jih lahk dala tud čaja,sam ko je pa pol po 10 min.godrnjanju zaspala nazaj.Zdaj pa tako vriska in poje v postelji in poskuša razmajat stranico,jes pa čakam,da me gospe pokličejo in jih peljem-bom še mimogrede malo špecerije zase kupla--poudarek je na malo .Sem bila že ob osmih v šoli pri pedagoginji-poskušamo najdit čim boljšo rešitev za našega fanta--sem ga skoz tretirala kot grozno lenega,pol sem pa na sosednjem forumu Otroci našla zanimive debate in tam tud pogruntala,da ni vzrok slabih ocen v lenobi,ampak je stvar v neki razvojni motnji,ki se je kazala že od takrat,ko je zelo pozno začel govorit,se zelo težko skoncentrira in poleg spravi,ima pa izredno dober spomin in s pravilnim delom otrok dosega lahko zelo dobre rezultate v šoli,mi smo pa zaradi nepoznavanja tega imeli doma katastrofo--ko pa smo se sedaj čisto drugače organizirali,se rezultati izboljšujejo in tudi fant je dobu precej boljšo samopodobo.Ker sem tud razredničarko s tem seznanila,sva se veliko pogovarjali,ker je taka mlada ,razume stvar ,ga tud ona bolj opazuje in vzpodbuja k sodelovanju in zdaj je začel tudi drugje sodelovat aktivneje-prej je pa bil priden, ni motil,ampak je pa bil tudi z mislimi drugje in ker ni motil,so ga učiteljice pač pustile pri miru....težko si je priznati,da je tvoj otrok ni ravno po JUS-u,ampak ko si to priznaš mu šele dejansko lahko pomagaš,veliko sem jokala zarad tega,ker so ga vsi imeli za nepobolšljivega lenuha v družini in toliko bolj sem vesela,ker mu gre na bolje in da je postal bolj odprt--se učim veseliti majhnih uspehov pri njem in to je tud zame velika zmaga.....zdaj pa jokam poleg --sem vseeno vesela mojega sina. viator,fajn,da bo zdaj se stvar rešila,mogoče se premalo zavedamo potrošniki svojih pravic in jih vse premalo uveljavljamo--če stvar pošteno plačaš,imaš tud pravico do nje--trgovci pa so zgleda tud navajeni,da se stranke ne pritožujejo,če pa se že kdo,je pa črna ovca