Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:54:23
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-Pa ti si faca od face veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanju in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tiho imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugega Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stran Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga. Jaoooo ti moški jaz pa mojga moram večkrat spomnit -da sem njegova žena ne služkinja zna samo komandirat -sam pa z velikoooo težavo za sabo pospravi in pol mi na koncu reče -da je to žensko delo-kuhanje,pospravljanje in čiščenje -da bi ga laubica zmenma se tk,ti mi svojga posodi,jaz ti bom pa mojga.Tebi bo moj malo pospravil,jaz si bom pa uhe spočila.Pa saj je ok,ko mi pomaga,sam včasih je pa hujš ko FATA.Jaz se zjutr komi iz posle skidam,on pa že študira kk bo sesalc gonu po bajti. Se vidi da lahko celo noč spi.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:54:40
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-Pa ti si faca od face veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanju in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tiho imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugega Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stran Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga. Jaoooo ti moški jaz pa mojga moram večkrat spomnit -da sem njegova žena ne služkinja zna samo komandirat -sam pa z velikoooo težavo za sabo pospravi in pol mi na koncu reče -da je to žensko delo-kuhanje,pospravljanje in čiščenje -da bi ga Jeh ti dedci...vsi so glih, se mi zdi - no sej se najde mogoče kaka izjema, samo jaz sem jo zgrešila. Julci tvoje geslo - pol kile dreka na dan, dohtarja stran - je pa čista resnica. . Se strinjam!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:55:52
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci Laubica, pri nas je ista scena, ko pospravim, je najkasneje v 10 minutah raztureno. Na pa se pejd... . Mi živimo v vrstni hiški - ni sicer hudi velika, ampak ko hočeš mal reda narest....misija nemogoče. No, edino na podstrehi je pa plac za kej zabasat - kak odvečni material . in na koncu ugotoviš,da se splohne splača več pospravlat Tole o podstrešju,midva mama pa v garaži narejen pod streho tak podest,da lahko kajshraneš,sam ne me vprašat,če je še kaj placa.Komi čakama,da bo spomladanski kontejner za kosovne odpadke,da malo krame zmečemo vstran. da bo spet plac za novo JULCI-Mi mamo v ulici vedno največ navlake ko pobirajo kosovne odpadke-samo prej cigani skoraj vse odnesejo(hvala bogu)ker drugač bi še en račun od snage dobili še sreča da obstajajo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:56:22
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-Pa ti si faca od face veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanju in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tiho imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugega Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stran Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga. Jaoooo ti moški jaz pa mojga moram večkrat spomnit -da sem njegova žena ne služkinja zna samo komandirat -sam pa z velikoooo težavo za sabo pospravi in pol mi na koncu reče -da je to žensko delo-kuhanje,pospravljanje in čiščenje -da bi ga laubica zmenma se tk,ti mi svojga posodi,jaz ti bom pa mojga.Tebi bo moj malo pospravil,jaz si bom pa uhe spočila.Pa saj je ok,ko mi pomaga,sam včasih je pa hujš ko FATA.Jaz se zjutr komi iz posle skidam,on pa že študira kk bo sesalc gonu po bajti. Se vidi da lahko celo noč spi. JULCI-ZMENJENO-samo če ti ga ne vrnem -da ne boš huda name ker bi mi fata prav prišla
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:58:04
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-Pa ti si faca od face veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanju in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tiho imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugega Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stran Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga. Jaoooo ti moški jaz pa mojga moram večkrat spomnit -da sem njegova žena ne služkinja zna samo komandirat -sam pa z velikoooo težavo za sabo pospravi in pol mi na koncu reče -da je to žensko delo-kuhanje,pospravljanje in čiščenje -da bi ga Jeh ti dedci...vsi so glih, se mi zdi - no sej se najde mogoče kaka izjema, samo jaz sem jo zgrešila. Julci tvoje geslo - pol kile dreka na dan, dohtarja stran - je pa čista resnica. . Se strinjam!!!! to mojmu dopovedat,pa prej doktarat nardiš.Bolj glancaš pa pučeš slabš je,jaz pa 100% nisem rojena sam za metlo in coto.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:59:02
|
|
|
|
julci
|
JULCI-ZMENJENO-samo če ti ga ne vrnem -da ne boš huda name ker bi mi fata prav prišla taj bo pa kriza,me nev mel kir sekirat.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:59:11
|
|
|
|
Laubica
|
to mojmu dopovedat,pa prej doktarat nardiš.Bolj glancaš pa pučeš slabš je,jaz pa 100% nisem rojena sam za metlo in coto. JAZ tudi neeeeeeee
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:00:30
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci JULCI-ZMENJENO-samo če ti ga ne vrnem -da ne boš huda name ker bi mi fata prav prišla taj bo pa kriza,me nev mel kir sekirat. Ja kaj -zdaj si si pa premislila??????????
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:00:59
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica to mojmu dopovedat,pa prej doktarat nardiš.Bolj glancaš pa pučeš slabš je,jaz pa 100% nisem rojena sam za metlo in coto. JAZ tudi neeeeeeee no sma že dve
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:02:08
|
|
|
|
Laubica
|
Grem pod tuš pridem hitro
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:04:09
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-Pa ti si faca od face veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanju in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tiho imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugega Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stran Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga. Jaoooo ti moški jaz pa mojga moram večkrat spomnit -da sem njegova žena ne služkinja zna samo komandirat -sam pa z velikoooo težavo za sabo pospravi in pol mi na koncu reče -da je to žensko delo-kuhanje,pospravljanje in čiščenje -da bi ga Jeh ti dedci...vsi so glih, se mi zdi - no sej se najde mogoče kaka izjema, samo jaz sem jo zgrešila. Julci tvoje geslo - pol kile dreka na dan, dohtarja stran - je pa čista resnica. . Se strinjam!!!! to mojmu dopovedat,pa prej doktarat nardiš.Bolj glancaš pa pučeš slabš je,jaz pa 100% nisem rojena sam za metlo in coto. - res je, kaka metla pa cota!!! Samo občasno, če se slučajno cajt najde. Hmm, tale zamenjava bi pa znala bit zanimiva
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:10:27
|
|
|
|
Laubica
|
Hmm, tale zamenjava bi pa znala bit zanimiva Kaj če je pa Julci stisnila rep med noge
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:10:48
|
|
|
|
julci
|
Hana pa nekam dolgo pegla.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:11:18
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Hmm, tale zamenjava bi pa znala bit zanimiva Kaj če je pa Julci stisnila rep med noge nisem,nisem
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:12:09
|
|
|
|
Laubica
|
Punce da vam povem -jaz še zdaj nimam sušilnega stroja popravljenega-jutri ga pokličem in rečem naj mi ga pripelje-ker ga imam za dosti -se norca z mene dela
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:12:20
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Hmm, tale zamenjava bi pa znala bit zanimiva Kaj če je pa Julci stisnila rep med noge nisem,nisem Opla, torej gre zares
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:13:06
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Hmm, tale zamenjava bi pa znala bit zanimiva Kaj če je pa Julci stisnila rep med noge nisem,nisem Ja ja si se že nekaj izmotavala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:13:08
|
|
|
|
julci
|
Sam neki semse pa reszdaj vprašala,ko zraven gledam,kolko čokaladnih jajčkNemci pokupijo. Kake veze mata Zajc in jajce
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:14:41
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Hmm, tale zamenjava bi pa znala bit zanimiva Kaj če je pa Julci stisnila rep med noge nisem,nisem Opla, torej gre zares Viator-veš kako bi mi Fata prav prišla -Julci bi pa sama pucala -pa še komandiro bi jo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:15:01
|
|
|
|
julci
|
Bom mogla novo tipkovnico nabavit,ta hudič mi spet noče presledkov delat,Bom mogla svoja besedila lektorirat.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:15:18
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Sam neki semse pa reszdaj vprašala,ko zraven gledam,kolko čokaladnih jajčkNemci pokupijo. Kake veze mata Zajc in jajce Pojma nimam
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:16:24
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Bom mogla novo tipkovnico nabavit,ta hudič mi spet noče presledkov delat,Bom mogla svoja besedila lektorirat. Pa saj to ti jaz že par dni govorim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:16:30
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce da vam povem -jaz še zdaj nimam sušilnega stroja popravljenega-jutri ga pokličem in rečem naj mi ga pripelje-ker ga imam za dosti -se norca z mene dela Ej, da ti jaz o Harvey Normanu ne začnem. Bom zadevo kar na tržno inšpekcijo prijavila, zdej je pa dovolj. Namreč, ko bi morali pripeljat pult, me kliče prodajalec in pove, da so ga spet zajeb.... in so pult narobe odrezali. Seveda se mi je zmeglilo in sem se drla na njega kot poblaznela - pol je začel neki o odškodnini stokat..samo imam jih res dovolj!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:16:55
|
|
|
|
julci
|
Viator-veš kako bi mi Fata prav prišla -Julci bi pa sama pucala -pa še komandiro bi jo a praviš da tvoj sam komandira,polmidva sigurnone bi zdržala en teden skupaj Bireku,ta je šepa hujš ko moja doma
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:18:22
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Hmm, tale zamenjava bi pa znala bit zanimiva Kaj če je pa Julci stisnila rep med noge nisem,nisem Opla, torej gre zares Viator-veš kako bi mi Fata prav prišla -Julci bi pa sama pucala -pa še komandiro bi jo Se mi zdi, da boš res na boljšem - madonca Julci, premisli še 1x. .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?