|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
24.3.2008 23:18:57   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Punce da vam povem -jaz še zdaj nimam sušilnega stroja popravljenega-jutri ga pokličem in rečem naj mi ga pripelje-ker ga imam za dosti -se norca z mene delauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, da ti jaz o Harvey Normanu ne začnem. Bom zadevo kar na tržno inšpekcijo prijavila, zdej je pa dovolj. 
Namreč, ko bi morali pripeljat pult, me kliče prodajalec in pove, da so ga spet zajeb.... in so pult narobe odrezali. user posted image user posted image user posted image   Seveda se mi je zmeglilo in sem se drla na njega kot poblaznela - pol je začel neki o odškodnini stokat..samo imam jih res dovolj!

Torej so NAJU našli da naju user posted image v mozak kajuser posted image meni pa trdi da ni delov v SLO -sem rekla če je pa stroj od gorenja kak ni delov -je rekel ne so uvoženiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
24.3.2008 23:20:27   
viator
Tole z zajcem in jajcem...user posted image pojma nimam. No, samo če kej prinese...pol pa tud OK.

Ja, tipkovnica je pa res že mal v slabem stanju, Julciuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
24.3.2008 23:20:59   
Laubica
No saj sem vedla JULCI-da si si premislilauser posted image user posted image user posted image user posted image -no saj včasih malo že pomaga -VČASIHHHHuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
24.3.2008 23:22:08   
Laubica
Aja zajc-barva jajca-to je touser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
24.3.2008 23:25:04   
viator

Punce da vam povem -jaz še zdaj nimam sušilnega stroja popravljenega-jutri ga pokličem in rečem naj mi ga pripelje-ker ga imam za dosti -se norca z mene delauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, da ti jaz o Harvey Normanu ne začnem. Bom zadevo kar na tržno inšpekcijo prijavila, zdej je pa dovolj. 
Namreč, ko bi morali pripeljat pult, me kliče prodajalec in pove, da so ga spet zajeb.... in so pult narobe odrezali. user posted image user posted image user posted image   Seveda se mi je zmeglilo in sem se drla na njega kot poblaznela - pol je začel neki o odškodnini stokat..samo imam jih res dovolj!

Torej so NAJU našli da naju user posted image v mozak kajuser posted image meni pa trdi da ni delov v SLO -sem rekla če je pa stroj od gorenja kak ni delov -je rekel ne so uvoženiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res, kje so naju najdli. Moja sestra je novo kuhno naročila kaka 2 meseca za mano, pa ima že vse uštimano. Meni se kar frka.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tole Gorenje...klinc vse skupi...sem mislila, do so bolj profesionalni.

Čeprav sem si pa zadnjič res dala duška...sem prodajalca nazjala kot norca, vsaj 3x - on je mogu pa kar poslušat. Mož bi mi že zdavnaj dol telefon fliknil, če bi imela tak napad besauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bila potem cel dan mirna...uhhh, kot da bi vsaj 3 ure meditirala.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
24.3.2008 23:25:10   
julci

Ej punci,še sreča danimata mene v bližini,bi jih že zmanirala.Men so mogli dnar vrnit,pol je pa jasku,da bom mogla za pokvarjen(no saj ni bil)stroj plačat najemnino.Sem rekla ni problema se jutr z odvetnikom oglasim pa bomo pošlihtali.Se je pa usral.Naslednji dan sem mela denar v trgovini in sem doplačala 200eu in vzela odelektroluxa pomivalca,prejšnji se pa lahk skrije.Saj je stroj pral,sam ko je blo oprano ni dal zvočnega signala,kar je bilo v originalu.In če je bil signal v originalu,ga hočem tud pri novi elektroniki(prejšnaje zdržala 6 tednov).Pol so mi pa rekli,če bi doplačala za dražji model,da tam je pa vredu elektronika-halo.To pomeni,če kupiš za 700eu pomivalcatinejamčijo dabozatakocenofajndelo,ko pa un dražji model-pa nisem po žup ipriplavala.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
24.3.2008 23:25:14   
Laubica
LAHKO NOČ PA ENO BOLHO NA POMOČuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
24.3.2008 23:28:36   
julci

LAHKO NOČ PA ENO BOLHO NA POMOČuser posted image
jaa zdaj boš pati skliznalauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
24.3.2008 23:33:53   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ej punci,še sreča danimata mene v bližini,bi jih že zmanirala.Men so mogli dnar vrnit,pol je pa jasku,da bom mogla za pokvarjen(no saj ni bil)stroj plačat najemnino.Sem rekla ni problema se jutr z odvetnikom oglasim pa bomo pošlihtali.Se je pa usral.Naslednji dan sem mela denar v trgovini in sem doplačala 200eu in vzela odelektroluxa pomivalca,prejšnji se pa lahk skrije.Saj je stroj pral,sam ko je blo oprano ni dal zvočnega signala,kar je bilo v originalu.In če je bil signal v originalu,ga hočem tud pri novi elektroniki(prejšnaje zdržala 6 tednov).Pol so mi pa rekli,če bi doplačala za dražji model,da tam je pa vredu elektronika-halo.To pomeni,če kupiš za 700eu pomivalcatinejamčijo dabozatakocenofajndelo,ko pa un dražji model-pa nisem po žup ipriplavala.

Sej je res žalostno, če ne groziš z odvetniki in inšpekcijo nič ne dosežeš. Res se jim ne smeš pustit. Tale s temi stroji je pa tud hec no, da ne dela elektronika pri novem stroju..haloo? Dobro si jihuser posted image . Se kar nemune delajo.

Evo, Laubica nama je ušla. Jaz moram pa tudi počasi dol....
LAHKO NOČ!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
24.3.2008 23:39:01   
julci
Lahko noč

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
24.3.2008 23:55:19   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image sem čist ven padla,,oziroma razmišljam,če sem sploh na pravi temi,ve se o pucanju neki menite,jaz mam pa tega sranja vrh glave,me boli križ,rit ,noge,roke,še ponoč se mi sanja o coti,pa kako mesim potico,....buuuuuu.....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
24.3.2008 23:57:26   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image sem čist ven padla,,oziroma razmišljam,če sem sploh na pravi temi,ve se o pucanju neki menite,jaz mam pa tega sranja vrh glave,me boli križ,rit ,noge,roke,še ponoč se mi sanja o coti,pa kako mesim potico,....buuuuuu.....
Hana te bomo mogle v šolo vzet,a vidiš pol te pa vse boliuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
24.3.2008 23:59:25   
hanna1
Sam sem pa rabla pol ure,da sem prebrala--ste se pa naokvirčkale user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za lepe slikce Neža,Zala,....majrim,tud jaz stiskam fige za tvojga očeta,te zelo dobro razum,da trepetaš za njega...da ga le čimbolje porihtajo,....kako je kaj mateyka opravila...upam,da je z njenim očetom v redu....pa Vilma...user posted image user posted image user posted image za punčko,je bila res prava lunca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
25.3.2008 0:00:28   
hanna1
...sam Zala je pa faca,se še na sliki vidi,kako je gmajtna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
25.3.2008 0:01:00   
julci
Sam sem pa rabla pol ure,da sem prebrala--ste se pa naokvirčkale
a zdaj vidiš kolko si zamudla

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
25.3.2008 0:02:11   
hanna1
...pucanje...sem mela po parih letih za Velko noč vsaj malo pospravljeno,ker sem ponavadi bla redno takrat v službi in nisem imela ne časa,energije pa še manj user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
25.3.2008 0:03:06   
julci

...sam Zala je pa faca,se še na sliki vidi,kako je gmajtna user posted image user posted image user posted image
Hana če bi jo v živo vidla bi se režala zraven ko norc,take je delala.Je potem,ko je bla na tleh mogla vsako kolo extra pogledat,papedale,.......pol je pa vstala in ga sama tišala.Da o tem kako je skakala gr na kolesu ne omenim.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
25.3.2008 0:05:39   
hanna1
.....moram pa povedat--duskamb--hvala,hvala,hvala za recept od gibance,jetakooooooo dobra,ker mi je še malo file ostalo od kokosove potice,sem še tist zamešala poleg in rezultat je bil...user posted image user posted image user posted image -res je dobra--sicer sem se pa tolk prežrtavala te dni,da mam že probleme,ko grem na WC user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
25.3.2008 0:06:22   
hanna1
Hana če bi jo v živo vidla bi se režala zraven ko norc,take je delala.Je potem,ko je bla na tleh mogla vsako kolo extra pogledat,papedale,.......pol je pa vstala in ga sama tišala.Da o tem kako je skakala gr na kolesu ne omenim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
25.3.2008 0:07:58   
hanna1
julci,jaz pa se režim,ko tvoje poste berem--preden da razvozlam,kaj pomeni,ko se vse skupaj drži....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
25.3.2008 0:10:10   
hanna1
...uuuu,grem,je že donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pauser posted image user posted image user posted image

P.S.-moj je ta teden ponoč...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
25.3.2008 0:10:39   
julci

julci,jaz pa se režim,ko tvoje poste berem--preden da razvozlam,kaj pomeni,ko se vse skupaj drži....user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj grem ta teden po novo tipkovnico.Ker bom živčnega fasala zravn nje.Pri tastari,ki je mimogrede delala,sem pa Zali kabl bek cviknala,da se igra z njo.Pač jaz zelharuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
25.3.2008 0:11:23   
julci

...uuuu,grem,je že donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pauser posted image user posted image user posted image

P.S.-moj je ta teden ponoč...user posted image user posted image user posted image user posted image

A v totem grmu tiči zajc,se mi je zdelo,da si podaljšala malouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
25.3.2008 0:11:58   
hanna1
Saj grem ta teden po novo tipkovnico.Ker bom živčnega fasala zravn nje.Pri tastari,ki je mimogrede delala,sem pa Zali kabl bek cviknala,da se igra z njo.Pač jaz zelharuser posted image

o,julci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
25.3.2008 0:12:57   
hanna1

A v totem grmu tiči zajc,se mi je zdelo,da si podaljšala malouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sej dons je še doma,sam prihaja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?