Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:18:57
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce da vam povem -jaz še zdaj nimam sušilnega stroja popravljenega-jutri ga pokličem in rečem naj mi ga pripelje-ker ga imam za dosti -se norca z mene dela Ej, da ti jaz o Harvey Normanu ne začnem. Bom zadevo kar na tržno inšpekcijo prijavila, zdej je pa dovolj. Namreč, ko bi morali pripeljat pult, me kliče prodajalec in pove, da so ga spet zajeb.... in so pult narobe odrezali. Seveda se mi je zmeglilo in sem se drla na njega kot poblaznela - pol je začel neki o odškodnini stokat..samo imam jih res dovolj! Torej so NAJU našli da naju v mozak kaj meni pa trdi da ni delov v SLO -sem rekla če je pa stroj od gorenja kak ni delov -je rekel ne so uvoženi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:20:27
|
|
|
|
viator
|
Tole z zajcem in jajcem... pojma nimam. No, samo če kej prinese...pol pa tud OK. Ja, tipkovnica je pa res že mal v slabem stanju, Julci .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:20:59
|
|
|
|
Laubica
|
No saj sem vedla JULCI-da si si premislila -no saj včasih malo že pomaga -VČASIHHHH
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:22:08
|
|
|
|
Laubica
|
Aja zajc-barva jajca-to je to
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:25:04
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce da vam povem -jaz še zdaj nimam sušilnega stroja popravljenega-jutri ga pokličem in rečem naj mi ga pripelje-ker ga imam za dosti -se norca z mene dela Ej, da ti jaz o Harvey Normanu ne začnem. Bom zadevo kar na tržno inšpekcijo prijavila, zdej je pa dovolj. Namreč, ko bi morali pripeljat pult, me kliče prodajalec in pove, da so ga spet zajeb.... in so pult narobe odrezali. Seveda se mi je zmeglilo in sem se drla na njega kot poblaznela - pol je začel neki o odškodnini stokat..samo imam jih res dovolj! Torej so NAJU našli da naju v mozak kaj meni pa trdi da ni delov v SLO -sem rekla če je pa stroj od gorenja kak ni delov -je rekel ne so uvoženi Res, kje so naju najdli. Moja sestra je novo kuhno naročila kaka 2 meseca za mano, pa ima že vse uštimano. Meni se kar frka..... . Tole Gorenje...klinc vse skupi...sem mislila, do so bolj profesionalni. Čeprav sem si pa zadnjič res dala duška...sem prodajalca nazjala kot norca, vsaj 3x - on je mogu pa kar poslušat. Mož bi mi že zdavnaj dol telefon fliknil, če bi imela tak napad besa . Sem bila potem cel dan mirna...uhhh, kot da bi vsaj 3 ure meditirala.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:25:10
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce da vam povem -jaz še zdaj nimam sušilnega stroja popravljenega-jutri ga pokličem in rečem naj mi ga pripelje-ker ga imam za dosti -se norca z mene dela Ej, da ti jaz o Harvey Normanu ne začnem. Bom zadevo kar na tržno inšpekcijo prijavila, zdej je pa dovolj. Namreč, ko bi morali pripeljat pult, me kliče prodajalec in pove, da so ga spet zajeb.... in so pult narobe odrezali. Seveda se mi je zmeglilo in sem se drla na njega kot poblaznela - pol je začel neki o odškodnini stokat..samo imam jih res dovolj! Ej punci,še sreča danimata mene v bližini,bi jih že zmanirala.Men so mogli dnar vrnit,pol je pa jasku,da bom mogla za pokvarjen(no saj ni bil)stroj plačat najemnino.Sem rekla ni problema se jutr z odvetnikom oglasim pa bomo pošlihtali.Se je pa usral.Naslednji dan sem mela denar v trgovini in sem doplačala 200eu in vzela odelektroluxa pomivalca,prejšnji se pa lahk skrije.Saj je stroj pral,sam ko je blo oprano ni dal zvočnega signala,kar je bilo v originalu.In če je bil signal v originalu,ga hočem tud pri novi elektroniki(prejšnaje zdržala 6 tednov).Pol so mi pa rekli,če bi doplačala za dražji model,da tam je pa vredu elektronika-halo.To pomeni,če kupiš za 700eu pomivalcatinejamčijo dabozatakocenofajndelo,ko pa un dražji model-pa nisem po žup ipriplavala.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:25:14
|
|
|
|
Laubica
|
LAHKO NOČ PA ENO BOLHO NA POMOČ
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:28:36
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica LAHKO NOČ PA ENO BOLHO NA POMOČ jaa zdaj boš pati skliznala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:33:53
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce da vam povem -jaz še zdaj nimam sušilnega stroja popravljenega-jutri ga pokličem in rečem naj mi ga pripelje-ker ga imam za dosti -se norca z mene dela Ej, da ti jaz o Harvey Normanu ne začnem. Bom zadevo kar na tržno inšpekcijo prijavila, zdej je pa dovolj. Namreč, ko bi morali pripeljat pult, me kliče prodajalec in pove, da so ga spet zajeb.... in so pult narobe odrezali. Seveda se mi je zmeglilo in sem se drla na njega kot poblaznela - pol je začel neki o odškodnini stokat..samo imam jih res dovolj! Ej punci,še sreča danimata mene v bližini,bi jih že zmanirala.Men so mogli dnar vrnit,pol je pa jasku,da bom mogla za pokvarjen(no saj ni bil)stroj plačat najemnino.Sem rekla ni problema se jutr z odvetnikom oglasim pa bomo pošlihtali.Se je pa usral.Naslednji dan sem mela denar v trgovini in sem doplačala 200eu in vzela odelektroluxa pomivalca,prejšnji se pa lahk skrije.Saj je stroj pral,sam ko je blo oprano ni dal zvočnega signala,kar je bilo v originalu.In če je bil signal v originalu,ga hočem tud pri novi elektroniki(prejšnaje zdržala 6 tednov).Pol so mi pa rekli,če bi doplačala za dražji model,da tam je pa vredu elektronika-halo.To pomeni,če kupiš za 700eu pomivalcatinejamčijo dabozatakocenofajndelo,ko pa un dražji model-pa nisem po žup ipriplavala. Sej je res žalostno, če ne groziš z odvetniki in inšpekcijo nič ne dosežeš. Res se jim ne smeš pustit. Tale s temi stroji je pa tud hec no, da ne dela elektronika pri novem stroju..haloo? Dobro si jih . Se kar nemune delajo. Evo, Laubica nama je ušla. Jaz moram pa tudi počasi dol.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:39:01
|
|
|
|
julci
|
Lahko noč
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:55:19
|
|
|
|
hanna1
|
sem čist ven padla,,oziroma razmišljam,če sem sploh na pravi temi,ve se o pucanju neki menite,jaz mam pa tega sranja vrh glave,me boli križ,rit ,noge,roke,še ponoč se mi sanja o coti,pa kako mesim potico,....buuuuuu.....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:57:26
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 sem čist ven padla,,oziroma razmišljam,če sem sploh na pravi temi,ve se o pucanju neki menite,jaz mam pa tega sranja vrh glave,me boli križ,rit ,noge,roke,še ponoč se mi sanja o coti,pa kako mesim potico,....buuuuuu..... Hana te bomo mogle v šolo vzet,a vidiš pol te pa vse boli
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 23:59:25
|
|
|
|
hanna1
|
Sam sem pa rabla pol ure,da sem prebrala--ste se pa naokvirčkale Bravo za lepe slikce Neža,Zala,....majrim,tud jaz stiskam fige za tvojga očeta,te zelo dobro razum,da trepetaš za njega...da ga le čimbolje porihtajo,....kako je kaj mateyka opravila...upam,da je z njenim očetom v redu....pa Vilma... za punčko,je bila res prava lunca
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:00:28
|
|
|
|
hanna1
|
...sam Zala je pa faca,se še na sliki vidi,kako je gmajtna
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:01:00
|
|
|
|
julci
|
Sam sem pa rabla pol ure,da sem prebrala--ste se pa naokvirčkale a zdaj vidiš kolko si zamudla
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:02:11
|
|
|
|
hanna1
|
...pucanje...sem mela po parih letih za Velko noč vsaj malo pospravljeno,ker sem ponavadi bla redno takrat v službi in nisem imela ne časa,energije pa še manj
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:03:06
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...sam Zala je pa faca,se še na sliki vidi,kako je gmajtna Hana če bi jo v živo vidla bi se režala zraven ko norc,take je delala.Je potem,ko je bla na tleh mogla vsako kolo extra pogledat,papedale,.......pol je pa vstala in ga sama tišala.Da o tem kako je skakala gr na kolesu ne omenim.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:05:39
|
|
|
|
hanna1
|
.....moram pa povedat--duskamb--hvala,hvala,hvala za recept od gibance,jetakooooooo dobra,ker mi je še malo file ostalo od kokosove potice,sem še tist zamešala poleg in rezultat je bil... -res je dobra--sicer sem se pa tolk prežrtavala te dni,da mam že probleme,ko grem na WC
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:06:22
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...sam Zala je pa faca,se še na sliki vidi,kako je gmajtna Hana če bi jo v živo vidla bi se režala zraven ko norc,take je delala.Je potem,ko je bla na tleh mogla vsako kolo extra pogledat,papedale,.......pol je pa vstala in ga sama tišala.Da o tem kako je skakala gr na kolesu ne omenim.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:07:58
|
|
|
|
hanna1
|
julci,jaz pa se režim,ko tvoje poste berem--preden da razvozlam,kaj pomeni,ko se vse skupaj drži....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:10:10
|
|
|
|
hanna1
|
...uuuu,grem,je že dons pa-pa P.S.-moj je ta teden ponoč...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:10:39
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,jaz pa se režim,ko tvoje poste berem--preden da razvozlam,kaj pomeni,ko se vse skupaj drži.... Saj grem ta teden po novo tipkovnico.Ker bom živčnega fasala zravn nje.Pri tastari,ki je mimogrede delala,sem pa Zali kabl bek cviknala,da se igra z njo.Pač jaz zelhar
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:11:23
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...uuuu,grem,je že dons pa-pa P.S.-moj je ta teden ponoč... A v totem grmu tiči zajc,se mi je zdelo,da si podaljšala malo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:11:58
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,jaz pa se režim,ko tvoje poste berem--preden da razvozlam,kaj pomeni,ko se vse skupaj drži.... Saj grem ta teden po novo tipkovnico.Ker bom živčnega fasala zravn nje.Pri tastari,ki je mimogrede delala,sem pa Zali kabl bek cviknala,da se igra z njo.Pač jaz zelhar o,julci
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 25.3.2008 0:12:57
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci A v totem grmu tiči zajc,se mi je zdelo,da si podaljšala malo sej dons je še doma,sam prihaja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?