|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
25.3.2008 7:04:56   
alea01
Dobro jutro zvezdiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro jutro!

Mene je ful depresija dobilauser posted image . Ne vem, kaj mi to hormoni delajo. Skoz sem otožna in žalostna in......user posted image . In še razni komentarji od drugih..... Sva bila na veliko noč pri meni doma in ko sva prišla od maše, sva valda srečala same znance in ti so bili polni komentarjev... nič kaj prijetnih zame. kak so pa oni rodili, pa niso bili celo nosečnost doma, pa so skoz delal, pa niso tolk bušija božal, pa kompliciral, pa......user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol sva včeraj dobila obisk ob dveh popoldan, ki je trajal do 20.30 Halo? Bila sem čist fertik in spet komentarji...... Ma, dost jih imam.......
Tko, malce sem dala iz sebe. Zdaj me pa moj sili naj grem zraven njega v LJ in kupujem za bebiko. Hoče me mal razvedrit. Verjetno bom kar šla.
Aja, pa še moja starša sta dala denar za vozičekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
25.3.2008 7:13:03   
Anonimen
alea - pomaga, če kej zlobnega rečeš nazaj. Men gre pa na živce, k me vsi sprašujejo, zakaj še delam, pa sm zadnč enmu rekla, da zato, da srečam koga, predvsem pa kakšnega, ki ne pametuje. Pol je blo pa mir.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.3.2008 7:17:46   
Anonimen
alea - sm dala tri nove fotke v album - je še kr user posted image ? K mi vsi ful pametujejo, jst se pa smejim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
25.3.2008 7:23:12   
Anonimen
Ker verjamem samo tebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
25.3.2008 7:36:23   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Mmm, hvala za kavico-paše danes zjutraj-zvečer je dobil pa naš Jernej vročino in je seveda danes doma. Trenutno je brez vročine.-
Pretekli teden je imel vročino v torek popoldan in do srede zjutraj, ta teden ponedeljek,...user posted image . Pa ne kašlja, ne smrka, ...?

Lunca--kako pa Maj?

Alea-komentarji. Mah, poskusi jih preslišati ali pa res kaj povej nazaj. Meni je npr. oče rekel, joj, moja mama jih je imela 11 pa je normalno delala na kmetiji, ne pa takole,...user posted image
V glavnem. Ne sekiraj se!!!!!!

Križ. Ja, res se pozna, če smo več na nogah. Čeprav se mi zdi, je to odvisno od nosečnosti. V prejšnjih 2-eh me križ niti približno toliko nibolel!
Vejamem pa, da veliki večini moških niti približno ni jasno, zakaj bi od nosečnosti bolel križ ali pa ...user posted image

No, pri nas je trenutno sonček, snega imamo samo nekaj cm,user posted image  me pa danes spet bolj brcauser posted image -med prazniki je bilo zatišjeuser posted image .

Aha. Še nekaj me zanima. Tiste, ki boste svoje otročke po porodniški dale v vrtec-mislite že letos-aprila, oddati vlogo? Ker potrebno jo je oddati, če nameravamo kadarkoli v šolskem letu 2008/09 otroka vpisati v vrtec. Naši pa bodo začeli enkrat junija?
Čeprav je pa res, da je med šolskim letom težje dobiti mesto. Hm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
25.3.2008 8:06:44   
l.daisy
jutrooo...

beyba, te popolnoma štekam... meni pomaga samo to, da hodim, da razmigam stvar... sem si pa kupila tudi tisti medenični pas in pomaga... ampak to je samo za aktivnosti... mene že lep čas bolijo kolki, če spim na bokih in križ, če spim v polsedečem...
a veš kaj beyba... jaz bi šla namesto tebe kar na bolniško... itak imaš tako malo do nastopa porodniške, da se ti na plači ne bi smelo nekaj hudo poznati, ker ti ne plačuje zavod... punca, rabiš čas, da prideš k sebi, tega bo vedno manj... zdaj ga izkoristi...

uuuuu, zgleda je bila spet močna luna, tudi jaz sem svojega poslala nekam... user posted image
če mi je pa zdej že dvakrat rekel, kaj skoz božam tega svojega bušija... user posted image joj, joj, sva prišla tako daleč, da je rekel, da on dela dva šihta (kao v službi in v stanovanju).... haloooooo, jaz pa že skoraj 7 mesecev delam 24urni šiht... samo neeeeeee, to tudi približno ni tako hudo, kot pri njem.... user posted image

mojca, zamerim... ful... user posted image user posted image user posted image
smotka... a se lahko še jaz k vam v NG prijavim? user posted image

alea, meni se tudi zdi, da me te komentarji vedno bolj špikajo... me sploh ne zanima, če so ta stari včasih delali na njivi, pa rojevali.... valda, koliko je bilo pa smrtnosti med novorojenčki zarad tega????? dddddd....
ne sekiraj se, ignoriraj... pojdi v šoping, da se malo razvedriš... vidim, da tudi tvoj dragi zna kaj pametnega povedat... user posted image

aleksandra silvija,
a to je treba že zdaj urejat? moram vprašat mami, dela v vrtcu... pri nas je itak od 18ih mesecev naprej vrtec, tako da ne vem, kako bomo to izpeljali... jaz naj bi pa imela +90 dni porodniške za user posted image user posted image ... se pravi, da bi mogla it septembra 2009, pa bosta še premlada...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
25.3.2008 8:14:01   
Kaja08
Dobro jutro! Joj, kako se počutim odrezana od sveta, ker v stanovanju še nimava interneta in nisem med prazniki nič mogla it pogledat, kaj ste napisale! Še dobr, da še vedno v službo hodim, da sem na tekočem z RR user posted image  Upam, da mi bo ratal vse pokomentirat...
nya, meni trebuh otrdeva že kar nekaj časa, pa mi je G rekla, da je to priprava maternice na porod. Tko da, kar brez skrbi - je čisto normalno! G mi je pri poročala magnezijeve šumeče tablete in pomagajo! Aja, pa še ponavadi, kadar sem preveč aktivna in skačem naokol, mi večkrat na dan potem otrdi. Očitno bo treba mal izprešt in več počivat!
*Mojca*, meni se je zadnje dni tudi povečal izcedek. Ampak tudi za to pravi moja G, da je normalno...
Polly80, baje se ne sme uporabljati mehčalca pri pranju cunj za ta male. Pa tudi praška moraš dati manj kot pa za svoje cunje. Jaz sem tud med prazniki oprala skoraj vse cunje za ta mauga, ki mi jih je prijateljica posodila in sem likala ko bedak...
alea, men grejo tud na živce komentarji. Pa ti vsi neki pametujejo, da maš premajhen trebuh (ta je še v redu), al pa da imaš prevelzga in da boš na koncu že ko Šerbi (ja super!). Pa doma mi vsakič, ko me vidijo, tulijo o lejo bajso. Ja fino, hvala za komplimente user posted image  Sej na začetku nosečnosti sem si misnla, ajde, v redu, ratujem bajsa, sam zdej mi gre pa že pošteno na živce....že tko se vsak dan slabš obračam in zabijam v vrata, ker jih ne odprem dost (ne vkalkuliram trebuha), tko da res ne rebm, da me še drugi opominjajo na to....grrrrrruser posted image

U, morm se pa pohvalt, da sva ta vikend končno začela mal urejat otroško sobo. Naju je prvotno razočaranje in obup glede stanovanja malenost minil, tko da sva začela z akcijo. Sva postavila omare in posteljico, ta teden greva pa še po tepih. Mogoče bova šla pa čez vikend še v Palmanovo pogledat, če imajo kaj pamentega za ta mauga - rabiva še jogi, posteljnino, kakšne cote...

A vam tud že kaj otekajo noge? V soboto sem z grozo opazila, da imam mal širši gleženj kot ponavadi user posted image   Ja no, očitno morm večkrat noge mal na mizo dat....sam v službi bo to bolj težko user posted image
Uf, upam, da sem vsaj približno pokomentirala zadeve....

Neposredna povezava do sporočila: 4007
25.3.2008 8:17:53   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   88 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   UZ 31.3. / spol:user posted image  / +8 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    P in CTG 31.3. / spol:user posted image   / Ljubljana / +10 kg / O: 102 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image UZ 27.3. / spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +8 kg

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  UZ 8.4. / spol: user posted image  / +6 kg

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image cukr test: 1.4. / P 7.4. / spol: user posted image  (Liam) / +10 kg / O: 90 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image   tweetek
1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +9 kg / O: 90cm

user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   spol:user posted image   / + 8 kg 

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image   spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg / O: 110 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +6 kg

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +10 kg

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +3 kg 

user posted image   Katrin08

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image P 14.4.  / spol:user posted image (Mai)  / +10 kg / O: 93 cm

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +6 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta)  

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image  P 25.3. / spol: user posted image / +13 kg /

9. junij 

user posted image   I.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 15.4., UZ 16.4. /spol:user posted image user posted image  / +6 kg / O: 105,5 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image  P 1.4. / spol:user posted image / + 12,5 kg / O: 97 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +7 kg / O: 85 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  P 17.4. / spol:user posted image  / Ljubljana / +7 kg / O: 98cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image    spol: user posted image  / +6,5 kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +7,5 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +4,5kg

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )  P 1.4. / spol:user posted image   / Novo mesto / +7 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   P 4.4. / spol:user posted image   / +5 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 10.4. / spol:user posted image   / +5,5 kg / O: 87,5 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image )  Novo mesto / +9 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani 
('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22 P 17.4.  / spol:user posted image / +8 kg / O: 102 cm

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image    NS:user posted image  / Kranj / +7,7 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   P 31.3.  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +7 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +8 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  / UZ 2.4. / spol:user posted image  / +8 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image     spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image P 25.3. / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image    spol:user posted image  Ptuj / +6 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image   MORFO: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 10.4. / +2,5 kg / Jesenice / O: 103 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
čbela             P 25.3.
manko           P 25.3.
ninazwerina UZ 27.3.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.3.2008 8:24:51   
l.daisy
kaja, user posted image user posted image user posted image za "privajanje"...

glede komentarjev:
od mojega sestrična je rodila kakšnih 14 dni nazaj... ko smo bili za novo leto skupaj, ji je ena teta zatežila, da se je preveč zredila, glede na to, da je bila pred nosečnostjo suhica... da ne omenim dejstva, da ima ta teta sigurno 130 kil user posted image user posted image user posted image
meni je ta ista takrat rekla, da ni nujno, da bom sploh donosila dvojčka... user posted image user posted image user posted image

in mi je odneslo pokrovko, sploh nisem razmišljala, da to niti ni moja sorodnica, ampak sem ji povedala par stvari zame pa še za sestrično... in od takrat imam mir (sestrična ga je pa tudi imela)...

zato vam glede tega svetujem, postavite se zase!!!!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
25.3.2008 8:31:28   
čbela
dan punce.....
jaz mam pa danes pregled...upam da imam uz....zdej še delam tko da jutri sporočim kako je bilo....
sem pa nakupovala že mal cunjice...:)hahha tok cortk....pa mal sm jih še dobila....tko da neki že imamo..
kok pa mene boki bolijo k spim....user posted image teža......

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
25.3.2008 8:34:19   
Anonimen
kaja - saj bo, boš videla, sam da mal napolniš stanovanje, pol pa tud več tolk ne odmeva.

Aja, naslednji pregled mam 21.4.

V glavnem, po moje se je user posted image  res obrnil na glavo, al pa se je posteljica premaknila bolj dol. Kaj mislite, da je bolj mogoče??

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
25.3.2008 8:40:15   
aleksandra silvija
Nya--večja verjetnost, da se je mali obrnil(a).user posted image
Recimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
25.3.2008 8:45:45   
l.daisy
nya a imaš drugače posteljico na sprednji steni?

Neposredna povezava do sporočila: 4013
25.3.2008 8:55:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

nya a imaš drugače posteljico na sprednji steni?

Ja

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
25.3.2008 9:07:08   
Anonimen
A to kej vpliva? Povej, povej, k moram pol v službo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
25.3.2008 9:07:33   
Anonimen
Pozdravček še od mene.

Dopust je prehitro minil, včeraj sem samo padla v posteljo ko smo prišli domov. Bilo je super, ta mala je uživala, jaz sem šla samo enkrat v vodo za 5 minut.
Niste veliko čvekale zato sem vas hitro prebralauser posted image
Pri nas na Jesenicah se po novem dobi ob rojstvu 200€, prej pa nisi dobil nič.

Kaja meni tud zadnji čas otekajo noge- se mi zdi kar še malo prezgodaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
25.3.2008 9:23:23   
l.daisy
nya, menda vpliva... ker jaz jo imam pri enem tudi spredaj in ga tudi ne čutim vedno na istem mestu...

ninny, welcome backuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
25.3.2008 9:48:46   
Anonimen
Danes tega user posted image  ful čutim, je najbrž prišel k sebi po praznikih. Pa na živce mi gredo vsi tukaj na šihtu. Najbrž čuti, da bi mamica najraj eksplodirala. Ma kr neki. Komaj čakam, da mine - služba. Otroček naj kr brcka, vsaj vem, da je ok.

< Sporočilo je popravil nya -- 25.3.2008 9:49:47 >

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4018
25.3.2008 10:06:30   
katja_k
Da se vam še jaz malo javim.
Danes sem imela pregled, mali ima že 1400g, jaz pa +6kg.
Dobila sem tudi "papirje" za CSD.

Lep pzdrav souser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
25.3.2008 10:55:06   
Kaja08
aja, brcanje sem pozabila komentirat. Mene dostkrat brcne tako nizko, da začutim čisto spodaj, kot na začetku nožnice. Prou čudn filing, pa včasih kar zaboli... Drugače se pa tudi komaca po celem trebuhu in mi spreminja obliko.
Imam pa skoz občutek, da bom prej rodila...a ve tudi? No, sej upam, da me občutek vara, oziroma kakšen teden gor ali dol res ni nič, samo da ne bo ful prej  

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
25.3.2008 11:06:42   
tweetek
Ja, kaja jaz mam tud tak občutek... Čeprav je moja bebika po moje še nekam hecno obrnjena ker mi skoz tišči en del teleščka ven čisto pri popku in posledično mam "postrani" trebuhuser posted image user posted image .  Upam, da se bo do pregleda, ki ga mam v petek obrnu na glavico.

A gremo ugibat kdaj bomo rodile? Jaz pravim da bom sredi maja ker je takrat polna lunauser posted image

Glede otrdevanja se pa to tud men dogaja, pa mam tud občutek, da me bo razneslo. Je pa najbolj zoprno ko se najem al pa ko preveč delam - zvečer se pol včasih sploh ne morem sklonit in mi mora moj pižamo oblečtuser posted image ... Samo nevarno ni pa baje nič, pa pomaga če božam bušija.

aja, pa noge mi tud otekajo - sicer res samo pri dolgotrajnem sedenju al pa stanju (to pa že po kaki uri stanja....)

Ja,je bla res ena hecna luna za praznike - ozr v nedeljo in ponedeljek. sicer se midva nisva kregala ampak v nedeljo sem bla jaz zvečer tečna v ponedeljek je bil pa moj čist poklapan pol sem sepa jaz zasekirala da nisem dovolj v redu prštimala za praznike in nisem znala pričarat ta pravega vzdušja (beri;hormoni so udarliuser posted image ) in sem se cmerala... No, saj pol je blo hitr dobr, ko sem enkrat vklopla še tiste par možganskih celic ki delujejo....

< Sporočilo je popravil tweetek -- 25.3.2008 11:11:59 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
25.3.2008 11:47:32   
Anonimen
A gremo ugibat kdaj bomo rodile? Jaz pravim da bom sredi maja ker je takrat polna luna

Jaz samo upam, da se mi ne bo zavleklo in da ne bom postala na koncu še julijkauser posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
25.3.2008 12:19:01   
aleksandra silvija
Kdaj bomo rodile?user posted image  
Ko ste ali ko bomo enkrat dopolnile polnih 30 t bo že skoraj o.k.. Ali pa 32,.....user posted image .
Kaja, ti imaž že celih 30 t+user posted image user posted image user posted image

Zagotovo ne bom rodila po PDP(21.6.), ker bom imela CR-predvidoma celo majčkeno pred PDP--odvisno. Bom pa zagotovo šla v bolnico vsaj 14 dni pred PDP, da bom tam čakalauser posted image user posted image user posted image . Zato pa se moram sedaj načvekat za vnaprejuser posted image .

Sem videla, da so aprilčice že kar na vrstiuser posted image .
No, ko bojdo enkrat majčice,......user posted image user posted image user posted image .

user posted image  pa čutim--hm, se mi zdi tik nad nožnico, včasih me tam tudi kar precej zaboli, pa se mi zdi, da to ni od premikanjauser posted image . Pa mehur mi moj user posted image  tudi še rad pobožauser posted image , pa malo pod popkom in predvsem na desni strani vse do reber.
Ampak ima tudi prav veliko mirnih dni. user posted image

Nya-služba--saj še samo malooooouser posted image .

Ninny-super, da ste se imeli lepo.

Mi2 z user posted image  pa ful razmišlava glede načrta za hišo. Ne želiva nekaj zelo velikega, ker se to pozna finančno, pa tudi otroci bodo pravzaprav šli kmalu od doma in kaj nama bo potem hiša?
Vseeno bi pa rada udobno kuhinjo, pa kamin, pa rabiva pisarno, pa 3 otroške sobe?
Ali bi fanta bila lahko celo skupaj v kakšni večji? Ah, raje ne. Menda bolje za vsakega manjšo?
Pa rabimo seveda kurilnico--v kleti????? Ali da se garaža s kurilnico in delavnico drži hiše?
Pa gospodinjski prostor-pa če je v nadstropju kjer so spalnice grejo kvadrati adijo, če je v pritličju o.k., v kleti je daleeeeč, pa super bi bilo, ko bi midva poleg pisarne imela dol tudi spalnico in dovolj prostora za omare,......-----v glavnem.
Z načrtom imava še več težav kot jaz z izbiro vozička!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
25.3.2008 12:19:17   
lunca14
aleksandra...Maj je bil dober že včeraj,prepoven energije,ampak mi je tak bolj vščeč,kot pa prez energije,je samo ležal in gledal Pujso Pepo vmes pa spal....tako,da je danes že v vrtcu,kako pa je glede vrtca,mislim,da ga lahko prej prijaviš,sama ga ne bom prijavila,ker bo šel verjetno v vrtec s septembrom,Maj v šolo,Enej prvič v vrtec in naše malo detece v jasli(kok si želim,da mu ne bi blo treba it,si moram kak šiht najdet,da bi lahko delala doma).
Alea....glede hrbtenice,nimaš kaj drugega,kot se pošteno spočit,potem pa delaj kake vaje za hrbtenico,da si ojačaš hrbtne in ritne mišice.Trenutno ti dve mišici prav trpita,ker nista vajeni nositi take teže in potem jasno boli,probaj malo telovadit,kolikor boš lahko mač zmogla.Drugače pa se požvižgaj na komentarje,stres sedaj ni dobrodošel,ne zate,ne za bebico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.3.2008 12:19:57   
aleksandra silvija
Ja, Tweetek, ti tudi 30t+user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?