Kaja08
|
Dobro jutro! Joj, kako se počutim odrezana od sveta, ker v stanovanju še nimava interneta in nisem med prazniki nič mogla it pogledat, kaj ste napisale! Še dobr, da še vedno v službo hodim, da sem na tekočem z RR Upam, da mi bo ratal vse pokomentirat... nya, meni trebuh otrdeva že kar nekaj časa, pa mi je G rekla, da je to priprava maternice na porod. Tko da, kar brez skrbi - je čisto normalno! G mi je pri poročala magnezijeve šumeče tablete in pomagajo! Aja, pa še ponavadi, kadar sem preveč aktivna in skačem naokol, mi večkrat na dan potem otrdi. Očitno bo treba mal izprešt in več počivat! *Mojca*, meni se je zadnje dni tudi povečal izcedek. Ampak tudi za to pravi moja G, da je normalno... Polly80, baje se ne sme uporabljati mehčalca pri pranju cunj za ta male. Pa tudi praška moraš dati manj kot pa za svoje cunje. Jaz sem tud med prazniki oprala skoraj vse cunje za ta mauga, ki mi jih je prijateljica posodila in sem likala ko bedak... alea, men grejo tud na živce komentarji. Pa ti vsi neki pametujejo, da maš premajhen trebuh (ta je še v redu), al pa da imaš prevelzga in da boš na koncu že ko Šerbi (ja super!). Pa doma mi vsakič, ko me vidijo, tulijo o lejo bajso. Ja fino, hvala za komplimente Sej na začetku nosečnosti sem si misnla, ajde, v redu, ratujem bajsa, sam zdej mi gre pa že pošteno na živce....že tko se vsak dan slabš obračam in zabijam v vrata, ker jih ne odprem dost (ne vkalkuliram trebuha), tko da res ne rebm, da me še drugi opominjajo na to....grrrrrr U, morm se pa pohvalt, da sva ta vikend končno začela mal urejat otroško sobo. Naju je prvotno razočaranje in obup glede stanovanja malenost minil, tko da sva začela z akcijo. Sva postavila omare in posteljico, ta teden greva pa še po tepih. Mogoče bova šla pa čez vikend še v Palmanovo pogledat, če imajo kaj pamentega za ta mauga - rabiva še jogi, posteljnino, kakšne cote... A vam tud že kaj otekajo noge? V soboto sem z grozo opazila, da imam mal širši gleženj kot ponavadi Ja no, očitno morm večkrat noge mal na mizo dat....sam v službi bo to bolj težko Uf, upam, da sem vsaj približno pokomentirala zadeve....
|