|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
21.3.2008 10:00:30   
anaj22
Ojla user posted image
jest sm dons kr neki pridna, z mami packav potico, pa še likat se bom spravla.
Lepo se mejte

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
21.3.2008 10:29:57   
Kaja08
Oh, blagor vam, ki ste doma. Jaz sem pa še kar v službi. Sem si izračunala, da če bo šlo vse po sreči, grem 10. aprila najprej na dopust, potem se mi pa 4.maja začne porodniška. Prav težko že sedim 8 ur za računalnikom...pa še zadnje čase sem skoz neki zaspana. Koliko kav pa kaj popijete na dan? Zjutri, ko sem prišla v službo, sem popila pol skodelice, zdej pa študiram, če bi še eno. Samo ne vem ravno, če je to kul user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
21.3.2008 10:39:21   
aleksandra silvija
Alea-Mah ti vozički izgledajo res SUPER, pa še pravzaprav neskončno barv in kombinacijuser posted image .

Pa imam občutek, da tvoje dete ne bo ravno imuno na barve-po mamici sodečuser posted image user posted image .

Nya-user posted image user posted image user posted image  za avto.

Jaz sem pa danes ravno iz nakupovuser posted image , sva bile s prijateljico, da mi je pomagala, ker ima moj user posted image  čisto zasedene te dni in nima praktično nič časauser posted image .

Namesto gore sladkarij, ki jih običajno prinaša zajček, sva se tokrat odločila le za čokoladnega zajčka, čokoladna jajčka ter lego komplet za fanta in barbie za deklico. Čeprav to ni ravno praznik za obdarovanje z igračami, imamo mi navado(še iz mojega otroštva), da iščemo presenečenja po travi, v bližnjem gozdu, travniku,....

Tako. Sedaj pa grem pečt potratno potico, bounty in ajdovo potico.
Popoldan pa bomo z otroki barvali jajčka, pekli gnezdeca, pripravili velikonočni šopek, prej pa moram vse pripraviti.

Pa lepe praznike( tistim, ki praznujete) želim.

Lunca-kako pa kaj mali gusar?user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
21.3.2008 11:01:02   
l.daisy
dan...
evo, še eno noč smo pregurali, ne vprašajte, kako... na obroke... po urco... sem do dveh brala RR user posted image
pa z mojim sva se počla zvečer... luna... eeeeh... ok, verjetno tudi hormoni user posted image

nya, čestitke za avto...
alea01, odločena ali ne? mi smo šli danes v BC po voziček, zmišljevat se ne moremo več... je že doma... user posted image
kaja08, še malo, pa bo... user posted image meni je pa doma blazno dolgčas... sej nikoli ni prav...user posted image jaz imam tudi na več mestih listke, ki me opozarjajo na keglove vaje, sicer pozabim...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
21.3.2008 11:25:09   
lunca14
Lunca-kako pa kaj mali gusar?

Aleksandra....moram priznati,da se je umiril,pa laski počasi rastejo,tako,da je sedaj že malo bolje,pa po pravici povedano je prav priden fant,se moram kar malo pripravit do tega,da ga večkrat in bolj pohvalim,ker je meni samoumevno,da je tak,pa ni res....ful je priden,ima pač svoje muhe,ampak je le otrok.Drugače pa vidim,da si ti kar aktivna,mogoče celo malo preveč,glej,da boš dovolj počivala,mene je v drugi nosečnosti zvilo prav tisti dan ,ko sem pripravljala za moža party,tako,da lepo počasi,s presledki..ok.Si me pa spomnila na to,da bi bilo dobro kaj obdarovati otroka,moj bo spet rekel,kaj a spet igrače,pred parimi dnevi sva tavečmu vzela kolo prez pedalov-poganjalca.Je bil zelo vesel,se noče vozit s kolesom s pedali,pa se je lani že vozil brez koleščkov,tako,da sva mu nabavila taveliko kolo.Ma glej sem malo zabluzila,mej se lepo,pa pazi nase.
Drugače pa me je že začel dajat počasi gnezditveni sindrom,bi že kar posteljoco postavila,še prej jo moram pobarvat,pa 10001 stvar bi kupila....ma moram malo moža opozorit,da me preveč ne zanese....drugače pa se moram pohvalit,glede na to,da vas večina jamra kako vas že vse boli in da že postajate okorne,jaz še veselo skačem na fitnesu in sem aktivnauser posted image user posted image ,ne mi zamerit tega stavka,ampak res sem ponosna nase,vem pa ,da če ne bi hodila na telovadbo bi me sedaj tako kot vas že vse bolelo in bi se vlekla ko megla.Tako,da jaz upam ,da zdržim vsaj še pet tednov,dokler bo fitnes odprt,potem pa nordijska hoja.
Kaja...upam,da si že kaj bolje,mene tudi stiska že misel na selitev,pa gremo v svojo hišo,brez sosedov,blažen mir....pa tud mislim,da bomo selitev malo prestavili,ker je še ogromno stvari za naredit,in potem,ko bova sama,brez babice,bova storila lahko še manj.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
21.3.2008 13:18:23   
lonapo
Živjo,

želim vam lepe praznike!!!

Glede cukr testa:
Ps. meni so kri vzel na tešče-brez pitja sladke brozge;potem sem pojedla zajtrk in še enkrat nazaj čez dve uri na odvzem krvi.

Še vedno čakam izvide!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
21.3.2008 15:07:43   
manko
veste kako je blo-vodo sem dala in je rekla zdravnica, da so samo levkociti in nič bakterij in da antibiotik ni potreben-peče me pa tako enkrat ja enkrat nič...tak da sploh ne znam definirat.a si tampon lahko med nosečnostjo sploh vstavim??naslednjo kontrolo imama pa pri g v torek pri zdravnici pa spet dam vodo v sredo...to je tako zoprno...
hvala za odgovore-se se priporočam za kakšnega!user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
21.3.2008 22:39:47   
Anonimen
Joj, saj ne morem verjet, da celo popoldne ni blo tukaj nikogar. Me pa res zanima ali ste vse nakupovale v novem centruuser posted image ?

No, bodite pridne, dobro spite, pa veliko jajc pobarvajte.

(odgovor članu manko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
22.3.2008 7:56:03   
lunca14
Res je neverjetno zatišje tu gor,pa vseeno,dobro jutro vsem,eno lepo dišečouser posted image ,postrezite si jo.....pa lepe praznike vam želim,pa ne preveč jajčk pojestuser posted image .Pa še vremenska -pri nas pada sneguser posted image user posted image -fuuuuuuuuuuj,bljjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
22.3.2008 8:17:46   
Anonimen
Dobro jutro, hvala za kavo. Ja, pri nas sneži tko, da je samo belo videt. Halo, a naj ne bi bla velika noč zelena??
No, pa vseen, vesele praznike vsem.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
22.3.2008 8:20:35   
Anonimen
Dobro jutro.

Manko, kupi se prav posebne tampone za nosečnice.user posted image

Želim vam lepe praznike.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
22.3.2008 8:27:47   
manko
jutro in vesele praznike zelim vsem skupaj!!

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
22.3.2008 9:22:18   
*Mojca*
Jutro tudi v mojem imenu.

Danes sem ugotovila da je nosečnost lahko nevarna. Namreč, postala sem tako dementna, da sem včeraj pozabila izklopiti likalnih (bil je prižgan ene 2 uri), danes pa toaster....bo že boljše user posted image

Midva greva danes v shopping, kupit pohištvo za hodnik, pa jabooza (tista vreča na katero se vržeš in sediš), pa tv (moj si je izbral plazmo...user posted image ).

Včeraj sva bila v BC in imajo kompletek posteljnine (kovter, poušter, zaščita za posteljico in rjuha) za 39 eur, tako da zdaj imam pa res vse user posted image user posted image . No še banjica in kozmetika mi manjkata...

Ajaaaa, jutri se izteče 45 dnevni rok ko je stroj v popravilu, tako da v torek akcijaaaaa user posted image user posted image

Lepe praznike vsem, pa dejte kaj čvekat, da bom imela kaj brat zvečer. user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
22.3.2008 16:10:28   
alea01
Živjo princeskeuser posted image !

Lep pozdrav iz sončnega nezasneženega Prekmurjauser posted image user posted image . No, pot do prekmurja je pa bila groooozna. Po avtocesti smo se furali 60-80km/h, ful snega, v prekmurju pa sončekuser posted image . Tko, da bom veliko noč preživela na zelenemuser posted image user posted image

*Mojca* čestitke za posteljico oz. posteljnino, za TV.....

Jaz sem si tudi iz sposoje prinesla zibelko in je v tako obupnem stanju- velik stvari sploh ni zravenuser posted image , da ni za uporabituser posted image . Zibelka je pa mojauser posted image user posted image . In zdaj imamo problem. Kam dat user posted image spat? Posteljico v spalnico ne spraviva, ker smo bili ful pametni ko smo montirali spalnico in smo komodo prišraufali na ziduser posted image  in je zdaj kao ne moremo premikat. Jaz pa bi user posted image  vsaj kaka dva meseca imela pri sebi. Kaj naj grem novo zibko ali košek kupit? Uporabna bo pa itak samo dva do štiri mesece..... Saj mi ni problem dat denar, sam se mi zdi brezvezeuser posted image  Kam naj pa pol z njo? Jao, jao.....user posted image user posted image  Bom mogla kaj pogruntat ali pa bomo mogli it kupit zibko oz. košeka....

No, pa sem mal pojamrala......

VESELA VELIKA NOČ, POLNO PIRHOV, ŠUNKE IN DEBELI HREN

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
22.3.2008 16:35:13   
Anonimen
Alea - malo povprašaj kakšne sorodnike pa prijatelje, če ti jo ima kdo za posodit. Prepričana sem, da imajo naši starši polno prijateljev, sorodnikov, ki bodo z veseljem pomagali. Sam izrazit moraš željo, pa boš videla - tud nardil ti jo bodo, če bo trebauser posted image .
No, ampak resno, ti reci, da rabiš zibko, boš videla, kaj dela moč dojenčka.

Sicer pa vsem želim dobrot polno veliko noč.

< Sporočilo je popravil nya -- 22.3.2008 16:36:15 >

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
23.3.2008 9:39:33   
Anonimen
Včeraj zadnja, danes prva - no pa naj vam skuham user posted image . Midva bova danes kar doma, vmes bova skočila na kosilo k tašči, drgač pa izležavanje na kavču. Si moram odpočit, da bom lahko oddelala še te 5 tednov. Potem pa greva z user posted image  na zaslužen dopust.

Letos se pa le najejmo velikonočnih dobrot, ker naslednji večji prazniki dobrot ne bodo za nas, če bomo dojile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3966
23.3.2008 15:16:26   
annnna
nobene tukaj....vse papajo...user posted image  sej prav dober tek želim vsem...jaz sem se pa že in zdaj ne morem migat nekaj časa tako da kavč trpi...

vidim, da so moji podatkina seznamu zelooo stari tako, da dam vse novo:
- obseg trebuha 93 cm
- kg 10+ user posted image user posted image  - bravo jaz
- ime - Mai (1200g)
- naslednji pregled 14.4 (potem dalje na vsakih 14 dni)

misli, da je to dovolj... če boste dodale na seznam

uživajte praznike še naprejn pa božajte user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
23.3.2008 15:20:22   
annnna
aja pa še to...malo me potolažite...men se je mali ful umiril zadnje tri dni miga ravno tolko da naštejem 10 gibov, prej pa se je metal nonstop celi dan, da me je že bolelo...malo me skrbi

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
23.3.2008 15:23:27   
aleksandra silvija
Ja, pa se res pozna, da so prazniki.

Annnna, lepo težo že ima tale tvoj user posted image .

No, tudi jaz sem prišla malo pogledati, če je kaj novega tu gor. Bolj slabouser posted image .

Jaz pa imam sedaj tudi nekaj časa za RR- po vsem barvanju, peki,nekaj obiskih,....

Tako punce- lepo se imejte.

Baj

Oj, pa tudi na RR je pomlad. Vse v zeleniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Včeraj pa ni bilo ravno pomladno vzdušje zunajuser posted image .

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
23.3.2008 15:28:10   
aleksandra silvija
aja pa še to...malo me potolažite...men se je mali ful umiril zadnje tri dni miga ravno tolko da naštejem 10 gibov, prej pa se je metal nonstop celi dan, da me je že bolelo...malo me skrbi

Annnna, kot bi poslušala sebe. res. Komaj, komaj čutim malega, pa sem ga zadnja 2 tedna zelo.
Ampak mene vedno pomiri mož, ker sem v preteklih 2-eh nosdečnostih zaradi nemiganja izgubljala živce in smo včasih celo šli poslušat srčka ali na CTG.
Pa je bilo vedno vse v redu.
In je tudi sedaj.
Ampak se mi zdi, da tedaj, ko noro čakam na gibe-jih preprosto NI!
Se mi zdi, da mali prav čuti kdaj sem živčna-takrat se potuhne.
Očitno tudi tvoj.

Pa sedaj znajo biti naši user posted image  že tako veliki, da se ne morejo več tako premetavati in jih malce manj čutimo. Ali pa če posteljica blaži gibe.

Neposredna povezava do sporočila: 3970
23.3.2008 16:03:04   
l.daisy
hej hello...
ooo, nova preobleka... fensi...

annnna, user posted image user posted image user posted image
btw. lepo ime...  ampak prav res, aleksandra silvija, takrat, ko hočeš in čakaš, da brca, takrat zagotovo ne bo nič... so tudi malo trmice male naši user posted image ... jaz ju včasih čutim samo tako, kot bi se počasi obračala notri, brez brcik... če imaš AS, ga poslušaj, če boš potem bolj mirna...

ta vikend je res zatišje, bomo pa zato v prihodnjih dneh nadoknadile...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 3971
23.3.2008 18:25:56   
lunca14
Annna....res lepo ime....moj taveč je tud Maj,ampak sedaj je bošček,ker je zbolel,ima že dva dni vročino,sedaj pa upam da bo jutri počasi ponehalo,da nama ni treba k zdravniku.
Nekaj sem hotla povedat,pa sem pozabila kaj....mah ja,bo že....mogoče se spomnim kasneje,lepo papajte.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
23.3.2008 18:54:21   
aleksandra silvija
Oj, Lunca. Naj se Maj res hitro pozdravi. user posted image
Da se bo on bolje  počutil in da boš ti v miru spala.

Veš, glede gibanja imaš pa prav. Super, da hodiš v fitnesuser posted image . Se mi zdi, da mi to moje negibanje še najbolj škoduje. Kajti če prav pomislim, dolečene vaje ali neke oblike gibanja pač ne morejo škodovati user posted image . Ampak sem to malo pozno "pogruntala"user posted image .
Potem pa skoraj 4 mesece miruješ in po 10-ih stopnicah dihaš kot slon, o hrbtenici, da ne izgubljam besed, mišice pa-kaj je že to?user posted image

No, imam pa še 2,5 meseca in potem šeuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
23.3.2008 21:10:56   
lory2004
o punce pozdravljene
me pa kar neeeekaj časa ni bilo. zdaj mam pa toliko za prebrat, samo ne vem če mi bo uspelo. dobro vam gre user posted image . mogoče bom imela malo več časa zdaj.
jaz sem bila tudi na cuker testu. dobro da je vse ok, ker ta voda se je meni zdela kot da bi zajel vodo v enem ribniku in dodal malo cukra. imeli smo tudi 3D/4D in mi je bilo super. bebe se je tako lepo videl, no kolikor sem lahko videla, ker sem imela skoz solzne oči user posted image .
sem pa trenutno na bolniški, malo me tiši in boli dol, utrujena sem ko user posted image  že popoldne. tako da zdaj malo poćivamo. edino kar me malo moti je spanje. tole obračanje po bokih, ko en čevapčič. pa prebujanje .... ampak sej počasi bo.
za nabavt imamo še par stvari. tetra plenice gremo kupit v tosamo (meni se zdi da je ena malo nazaj spraševala kje bi jih nabavila). sobica se rihta.
sem videla da ste bile v novi supernovi, to bom šla tudi jaz pogledat malo za cunjice v c&a, hm.
zdaj sem se malo razpisala, ne vem če vas vse zanima. mal za brat. aja še za dopolnitev seznama: rodila bom na jesenicah, spol bo user posted image , pol pa že ne vem če še kaj paše.

lepo se imejte in se še kaj pišemo.

p.s. če sem pa kej fejst pomembnega zgrešila pri vašem pogovarjanju me pa prosim opozorite user posted image .
p.s.s. a ste se kaj od streptoskoka B pogovarjale?

Neposredna povezava do sporočila: 3974
23.3.2008 21:22:04   
tweetek
sem hotla RR prečekirat pa me naš ta mali brca v mehur tko da grem najprej tja kamor gre še cesar sam za ene pol urce.... bom pol prebrala....

(odgovor članu lory2004)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?