|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
23.3.2008 21:32:51   
Anonimen
lunca - user posted image  za Maja, da se čimprej pozdravi

Imam pa eno težavo. Od popoldneva opažam, da mi vsake toliko časa rata trebuh popolnoma trd - predvidevam, da je to otrdevanje trebuha - me pa nič ne boli, je le ful neprijeten občutek. Ali je to lahko kako nevarno??

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
23.3.2008 22:06:26   
lunca14
Nya....to otrdevanje je lahko čisto nenevarno,če ti otrdeva parkrat na dan po nekaj sekund ali minuto,če imaš pa trebuh trd ko kamen,da ko pritisneš ni mogoče vdret ,da se ti dogaja zelo pogosto in to po par minut,pa moraš it k zdravniku,samo to je res trebuh trd ko kamen,če ti pa samo malo,je pa vse skupaj le trening maternice na junij,veliko pij in magnezij pa bo,pa ne se sekirat,,živčki dosti naredijo škode.Hvala zauser posted image ,upam,da bo jutri bolje.
Aleksandra .....tud tebi hvala,zauser posted image ,trenutno spi,pri nama v spalnici,ker drugače spet ne bomo spali.
Lahko noč vsem ostalimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
23.3.2008 22:15:02   
tweetek
No zdaj sem pa nazaj... Itak je preveč da bi vse komentirala ampak user posted image za vse preglede (in lulije user posted image , zgleda da bo junij res bolj fantovski), bravo annnna za izbrano ime, pa za vse velike in malo manjše nakupe - od avta do posteljniniceuser posted image ... Ste res pridne... Jaz pa ugotavljam da mi kupovat ne bo treba veliko, še posebej ne, če bom vzela paketek od države, ker mam že zdaj polno skrinjo pojerbanih otroških cotk, pa še ena velika pošiljka pride (baje da je imela teta od user posted image , ki me pridno zalaga s to robo sto bodijev!!!! a si predstavljate? Jih je kar nekaj dala naprej še zapakiranihuser posted image user posted image user posted image ) Saj sem ful vesela, da mi ne bo treba vsega kupit, ampak kako cotiko bi pa prav rada kupla ko so tooook cart... No saj če drucga ne en kompletek za iz P pa še eno lepo lepo krstno oblekico si bom pa privoščila...
Tko da me v bistvu čaka samo en pohod do ikee in potem še šoping za drobnarije (flaške, pleničke, termometer....) in sem opravila. Pač pa naju čaka še ogrooomno dela z urejanjem kotička od bebice in mojega delovnega kota v dnevni, pa še dva radiatorja morava dat nova in potegnit centralno do kuhinje..... Sem dans kar paniko zagnala....

Ja, pa še prazniki - a se vam ne zdi da bi semorali imenovat polniki ker se skoz z nečim polnimo - če že ne z energijo pa s hranouser posted image ...
Upam da ste jih tudi ve preživele lepo,  midva se imava prav fino - samo kar naprej mislim da je Božič, ker je pri nas taka zimska idila.... Mi je blo kar hecno jajčka barvat, sem hotla raj kar jaslice postavtuser posted image user posted image user posted image

aja,pa prvič sem pekla potico in je kar lepo ratala - mi je pa tako tako vzhajala, da sem mislila da bo iz pekača ušla... Če že govorimo ovzhajanju - tud moj trebušček in oprsje vzhaja.....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
24.3.2008 7:26:21   
Anonimen
Dobro jutro.
Ja, lunca se je kar celo popoldne pojavljalo in je bil trebuh res zelo trd. Mislim, da bom šla jutri malo pogledat h g, če ne bo nič bolje. Sem spila dve magnezijevi šumečki, pa ni blo nič bolje. A je lahko to otrdevanje povezano s prebavo?? Ker imam tak občutek, kot da me tišči na veliko potrebo, trebuh je pa trd, zelo, tko da se niti na pritisk s prstom ne "vdre". Sej po moje bo bolje. Upam.

No, pa vsaj user posted image  naj vam skuham.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3979
24.3.2008 7:56:20   
lunca14
Nya.... pravkar sem prečekirala Pušenjaka ,pa pravi vse dokler otrdevanje ni boleče,je vse ok,ne glede na trdoto in čas,ko pa otrdevanje spremlja še bolečina je treba obiskati dr.in preverit dolžino materničnega vrata.Upam,da te ne boli,če pa ti bo še precej otrdeval,pa imaš namen it k zdravniku,pa pojdi že kar danes,da boš pomirjena,ti ni treba čakat do jutri,danes boš takoj na vrsti,jutri boš pa čakala.
Maj je že veliko boljši,trenutno ni vročine,upam,da se ne vrne.
Hvala za kavo,jo kar potrebujem,to vreme name deluje ,tako depresivno,da komaj čakam na sonce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
24.3.2008 8:00:57   
Anonimen
lunca - bolelo me ni, sam smotan občutek kot da me bo razgnalo. Sej bom vidla, kaj bo danes. Zaenkrat je ok.

Hvala in lep dan ti želim, Maju čimhitrejše okrevanje.

Seveda pa lep dan tudi vsem vam.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
24.3.2008 8:02:33   
alea01
Dobro jutro lepotičkeuser posted image !

Evo user posted image ali pa user posted image user posted image .
nya- meni se enako dogaja in tudi ne vem a je otrdevanje ali se mi pa včasih zdi, da se je tamal tak čudno naštimal. Sam boli me pa ne. Se mi pa to dagaja večkrat na dan

Sva vse sorodnike povprašala o zibki in je nimajo ali so pa jo dali naprejuser posted image . Zdaj pa v spalnici sam meriva in meriva in tuhtava, če bi posteljico noter spravila. Drgač bom pa kupila zibelko ali pa košek. Košek mi je tolk cartlih, sam kaj ko čez tri mesece ni več uporaben, stane pa v BC okoli 400euruser posted image . moram mal na bolhi pogledat.

Lep dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
24.3.2008 8:36:43   
lunca14
Alea....si prečekirala na bolhi,se kar dobi nekaj,za sprejemljiv denar.....če pa imaš še vedno prostorsko stisko v spalnici,da ti tud košek ne bi šel noter,ti pa predlagam eno zelo primitiveno ampak funkcionaleno rešitev,to je še iz časov,ko je mela moja sestra dojenčka 18 let nazaj,si dobil od CSD-ja paket,in ta paket,močnejša kartonska škatla se je lahko uporabila za spanje dojenčka za prve tri mesece,se prav spomnim slikic,ki so prikazovale,kako,daš noter trdo gobo,potem pa še pregrinjalo,tako,da roko na srce ,na koncu se sploh ne opazi,da je kartonska škatla.Upam,da ne zameriš,ker ti predlagam kaj takega,samo spomnila sem se,je poceni,pa še funkcionalno,če nimaš prostora.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
24.3.2008 10:08:22   
*Mojca*
Jutro bejbe!

Šele zdaj sem ustala, po 12 urah spanja spet. Sem mislila, da si bom kaj spočila med prazniki, ampak ne...še bolj sem zmatrana. Včeraj sva cel dan montirala hodnik in regal v spalnici. Zdaj je pa končno konec, hvala bogu. Sem že z živci in denarjem na dnu. Novo stanovanje je dejansko vreča brez dna, ampak hvala bogu smo zdaj končali....vsaj upam user posted image

Kar se tiče mojega počutje je kar ok, včeraj me je cel dan pekla zgaga, verjetno zaradi tone kinder čokolade, ki sem jo pojedla (če pa sva dobila vsak po 2 taveliki kinder jajci user posted image ), križ me boli za znoret (spet verjetno zaradi vseh mojih gradbenih podvigov), pa pod desnim rebrnim lokom me tišči, verjetno je tam naš baby. Aja, pa joške so mi tako zrasle, da mi noben modrc ni več prav user posted image . Pa zdi se mi da imam bolj obilen izcedek, taka varianta belega toka. Še katera podobne težave?

Imam pa eno vprašanje. Trenutno imam še vedno stalo prebvališče v NG, razmišljam pa da bi se dala v LJ, ker bom itak ostala tukaj. Naša občina ti ob rojstvu otroka baje podari ene 350eur. Zanima me, če katera ve kako je s tem v LJ, ker če ne dajo nič ali pa bistveno manj, potem bom počakala še 3 mesece  user posted image user posted image

nya, glede otrdevanja pa nimam pojma...žal. Na maternski so nekaj govorili o nosečniških popadkih. Vse kar se spomnim je to, da moraš takrat fajn globoko dihat pa mine. Naj pa ne bi bilo nevarno.

Nič, toliko za enkrat. Zdaj pa skočim pod blok na tržnico po čebulo. Danes bodo gratinirane zelenjavne tortilje...njamiiiii user posted image

Lep dan vsem, pa se slišimo kasneje.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
24.3.2008 12:51:43   
lory2004
košek imava tudi midva in se nama zdi super zadevca. samo sva ga podedovala. gobo sva morala kupit za noter. tko da tista k je spraševala, mislim da ne zasede veliko prostora. najin je 80 cm dolg. pa še na kolesih ga imava.
zgaga se pa zopet malo pojavlja ja. sem brala tudi v pušenjakovi knjigi. mene tudi malo daje na vsake toliko časa. pojem malo kruha pa je bolje.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
24.3.2008 13:13:24   
annnna
user posted image user posted image user posted image za Maja lunca14. moj  user posted image   se je spet začelo metat po trenuhu...user posted image se mi zdi da se je obrnil mi povsem druge oblike udov tišči ven in je prav smešno-luškano...ne morem pa ugotovit kaj je to al je nogica al je rokica ker je nekaj malega iiiiuser posted image user posted image pa me zdaj ful firbec mantra kako je obrnjen..,mogoče se je z glavico dol obrnil sam si ne znam predstavljat kak je zložen, bo treba počakat do naslednjega pregleda.

lepo bodite user posted image

(odgovor članu lory2004)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
24.3.2008 17:43:24   
l.daisy
dan, punce... vas je kaj zasnežilo? na gorenjskem pada kot za stavo...

tweetek, čestitke za 30ko...:) jaz sem pa tudi že v 30em... user posted image
annnna, smo ti rekle... takrat ko nisi živčna, kdaj bo brcnil, takrat brca kot za stavo...
mojca, vem, kako se počutiš... midva tudi finalizirava stanovanje... pa če bi imela še enkrat večji proračun, pa bi šel ves denar... izcedek imam tudi jaz, kakšen dan toliko, da moram večkrat zamenjat dnevni vložek... glede denarne pomoči v LJ, moja kolegica je dobila 190 € (ne vem, če ima to kakšno vezo, ampak je brezposelna... pa tudi če jo nima, za tako razliko bi jaz še malo počakala s spremembo bivališča)...

moram malo pojamrat... spet imam namreč težave s hemoroidi... user posted image sej imam že kaka dva meseca privesek, ampak je danes spet začel boleti... user posted image

ste se najedle velikonočnih dobrot?
jaz sem si privoščila po eno rezino šunke in prate, pa eno jajce... imam kar fobijo, da mi bo slabo od vsega, če bom preveč pojedla...

otrdevanje je pri meni kar stalnica... velikokrat se pa zgodi, da trebuh sploh ne otrdi, ampak se le bejbija tako upreta v trebuh... jih malo pobožam in jima povem, da mamici ni fino, če sta tako, pa se umakneta... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.3.2008 17:55:59   
Anonimen
A je  možno, da se je moje detece obrnilo na glavo, ker čutim premikanje zelo nizko, pa sem že pomislila, da me z rokicami poboža vsake toliko? Zelo nizko mislim kakšne 5 cm pod popkom, medtem ko sem brcke do sedaj čutila okrog popka.

A ima še katera podobno izkušnjo?

Hvala, pa lep pozdrav.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
24.3.2008 18:44:59   
babysolza
ojla punce,

ja vidim da smo pridno jedle te praznike, ko nima skori nobena časa kej tule napisat. user posted image  user posted image  user posted image

Nya, to zanima tud mene. Mene včasih rukne tako nizko, da mam že skori filing, da bo nogica iz nožnice pogledala. user posted image  Sam potem pa spet rukne tam nekje pod rebra, al pa na levo stran, al pa... Ne vem, al je samo hiperaktiven al ma po ene par parov rokic in nogic. user posted image  

Zdaj bom malo ugibala - a je mogoče odvisno od lege posteljice? Jaz jo mam zadaj, kar bi po moji logiki pomenilo, da ma velik prostora za brcat odspredaj in to v vse smeri (gor, dol...). Uf, naj kakšna kej pametnega pogrunta. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
24.3.2008 18:58:46   
*Mojca*
nya mene že od začetka brca pod popkom, zadnje čase pa me tišči desno pod rebri, tako da res nimam pojma kaj se dogaja z njim/njo user posted image Po mojem imajo še toliko prostora da lahko plavajo prosto po Prešernu in migajo malo tu malo tam user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
24.3.2008 19:14:34   
polly80
pozdravljene user posted image ,

če se ne motim moram zdaj dobiti 2.user posted image    user posted image

tudi jaz se ukvarjam samo še z lego user posted image ..pred par tedni sem brce čutila zelo nizko,pod popkom,pa tudi posteljica je bila zelo nizko...sedaj pa že par tednov čutim user posted image visoko,ves čas mi jih daje pod rebra user posted image ..tako da upam,da se je posteljica dvignila,ampak ne vem,a je to gibanje povezano z lego posteljice????user posted image user posted image user posted image

komaj čakam naslednji pregled in UZ,da vidimo kako in kaj.prej je bil na vsakem pregledu obrnjen z glavo navzdol,upam da se zdaj lumpek ni obrnil navzgor.. user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
24.3.2008 19:17:01   
*Mojca*
polly80 čestitke za zvezdico user posted image user posted image

Po mojem gibi niso odvisni od posteljice, kot sem že rekla imajo mali po mojem še dovolj prostora za gibanje. Moj je imel na 3Dju še vedno glavo gor, nogice pa spodaj. Upam, da se bo obrnil...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
24.3.2008 19:41:11   
lory2004
jaz imam rok 14/6 in ko sem bila nazadnje na pregledu 17/3 je bil bebe že obrnjen navzdol. tako da tiste ki čutite brcike malo drugače, lahko da se je tudi že obrnil.
jaz sem imela teden dni pred pregledom take brce, ceeel dan, da sem bila od tega že čisto utrujena. noč in dan. in se je moral tisti dan obrnit. 100%.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
24.3.2008 20:13:27   
manko
lep večer še od mene...
včeraj zvečer,ko sem hotela zaspat se je naša beba takooooo obračala,da sem se komaj obrnila iz boka na hrbet in takrat sva z mojim dragim občudovala malega atleta/atletičarko kaj dela tam notri...user posted image user posted image trebuh ni imel niti malo oblike trebuha in hvala bogu je moj uspel narediti nekaj fotk,ker je noro to videt iz drugega profila kot pa le iz svojega...
jutri imava pregled in upam,da se bo končno videl spol,ker sem takooo firbčna...v bistvu sem pa takoj zadovoljna,samo da mi reče VSE JE OK,BEBIKA JE ZDRAVA!!!!
poljubček od mene drage moje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu lory2004)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
24.3.2008 21:08:34   
*Mojca*
manko to s fotkanjem je pa ful fajn ideja. Nama še ni padla na pamet. Dej ob priliki kako slikico v album, ker me prav matra firbec. Sicer pa srečno jutri na pregledu, z bebo bo valda vse ok!!!

Jaz pa jutri spet delat...se človek v 3 dneh kar malo razvadi spat do 9h zjutraj, ampak bo že user posted image

Počasi grem spat...nočko vsem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
24.3.2008 21:17:14   
polly80
mojca,hvala za čestitkeuser posted image user posted image
glede pomoči imate super v NG,350 je ful velik,jaz dobim komaj 120 (čeprav hvalabogu da sploh kaj dobim),tako da potrpi še 3 mesece,skoraj dvomim da imajo kje še več..user posted image al pa tudi..user posted image
me zanima,glede na to,da si že prala cotke,s čim si jih prala,a lahko daš malo mehčalca zraven??jaz jih bom jutri prala,pa sem mislila kupit loreal sensitive,a je kateri še boljši?ker če ga ne daš zraven,bodo pa trde cotke,a ne?joj,kolko kompliciram,saj vem...user posted image user posted image user posted image
aja,user posted image ima pa še tudi čas,da se obrne,tako da brez skrbi...ln

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
24.3.2008 21:56:44   
l.daisy
čer...
polly, čestitke za zvezdicouser posted image

pri nas tudi dobimo samo 100 €.. ampak tudi to je nekaj, nekje ne dobijo nič... na gorenjskem se mi zdi, da največ dajo na bledu, sodelavka je rekla, ali 375 € v kešu ali pa bon za različne trgovine za 417 €... bi se kar tja preselila za te tri mesece user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
25.3.2008 6:52:23   
*Mojca*
Jutro bejbe!!!

l.daisy, včeraj sem te nenamerno kar malo zignorirala user posted image , upam da mi oprostiš. Glede pomoči, v NG se tudi dobi 417 eur, tako da bom ostala kar tam do junija user posted image

polly80 jaz sem dala zraven tudi mehčalec...moja kolegica ga tudi daje že od začetka in mali nima nobenih problemov. Če se bo izkazalo da je bilo narobe bom pač junija vajo ponovila brez mehčalca user posted image user posted image

En lep dan vsem, v Lj je že sonček user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 25.3.2008 6:53:35 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
25.3.2008 6:57:19   
beyba
oila beybe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Menepaže od sobote boli križ za znort. vaje ne pomagajo, masaže ne pomagajo...levo nogo komi dvignem da grem po stopnicah, spat ponoči ne morem na trebuhu ne(velik trebuh)user posted image na hrbtu ne, ker me v spodnjem delu začne bolet ko pri norcih pa še tamal full začne brcet oz se stegovat. Na desneb boku me boli v trebuhu, če me že hrbet ne, na levem boku pa nekako najdem položaj, ko me boli tolk, da lahko zaspim, sam se od bolečine v trebuhu zbudim čist mokra v roku 1-ure....  In potem ponovi vajo...sprehod pa sedenje da mal neha bolet...pa zopet iskanje položaja da lahko zaspiš za pol ure...  In to že od sobote.Dans zjutri sem se prav zjokala, ko dež...Ker mam že poln ku....vsega...

Vse to pa zato ker sem v soboto mojga nekam poslala ( vPM) ker ga prosim že 14 dni če mi bo pomagal posravit, ker jst si trenutno pač ne morem privoščit delat generalne stanovanja...  No v soboto mi je pregprel, pa sem generalno kopalnico pospravla, kuhinjo, dnevno, hodnik, neke oamere, pomivanje po tleh na vseh štirih... aja pa potem peka pa kuha za veliko noč.... In razultat sobotne noči naprej je opisan zgori...Aja on je pa zginu v garažo, se je šu mal igrat z alarmom, ko ga je ravno dobil, pa kable vlečt da bojo lahko danes ali jutri to priklopili....user posted image

A ma katera idejo kako blažiti išias vsaj za službo, pa da bom ponoči spala. Kaj od protibolečinskih zadev bi lahko vzela....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
25.3.2008 7:03:49   
Anonimen
beyba - nič ni dobr da vzameš. Po moje je najbolje, da si vzameš dopust ali bolniško, pa si malo odpočiješ.

Sicer pa vsem dobro jutro, eno slastno user posted image  ali  user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?