Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:09:27
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim tako je zgledala,ko je dobila prvo jajce v roko Ja sončica mala . Majrim ti pa se drži kar se očeta tiče - mislim nate !
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:17:42
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Čer Hana dobrodošla nazaj,sem mislala da si nas pozabla,prav tako Duška. Mi smo meli prejobisk,je Zalina botrca prinesla pisanko.Mi je blo kr nerodno,ker je Zala dobla ogromno,mi smo pa skromni.Je bla pa mala posrečena,ko smo jo dali v tricikel,je pa ven nismo dobli.Norela pa tk,da je ob pol osmih glih komaj še bla pokonci.drugačji je pa botrca še prinesla dojenčka,ki joka,bombažkovo knjigico,ovčko in za cel teden oblačilc.Sem bla prav huda,ker je tolko zapravlala. to je pa njeno novo prevozno sredstvo bravo ZALA-zdaj si pa tudi ti šofer kot mami Julci -saj se meni zdi da jih je več ki so na nas pozable
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:27:57
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR -KU KU - se priklopim, preberem, hočem kej napisat, pa me dol vržejo..grrr - no, zdej sem vse spat spravila, je pa mal časa. Joj, kolk sta luštni Zala in Neža - . Kako je neža zagrabila jajce..očke imata pa obe tako lepe plave, velike...ahhhh. Zala je pa frajerka na novem kolesu . KT - dobro si si zrihtala, da te niso bolj obremenili. . Super, da delaš tisto, v čemer uživaš. Jaz nimam glih te sreče - čeprav bi jo pa lahko tudi precej slabše odnesla .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:32:53
|
|
|
|
viator
|
Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Mi pa ni čisto jasno, zakaj....Lara je že 8,5 meseca stara. No, edino pospravit bom morala - da mi ne bo kake socialne na glavo navlekla. Ja, sej vem, da je bila velika noč, pa da bi mogla imeti vse spucano - pa mi ni zneslo. - bom pa zdej nadoknadla.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:35:09
|
|
|
|
julci
|
KT a ti učišangleščino.Pol bi pa lahkše nam kakšne inštrukcije dala .Meni jeziki neležijo,no eden mi že dela 100 na uro,sam jesam slovenščine navajen Da nev kera mislala,da resne znam kaj. Saj angleščino ful zastopim,če bi pa mogla kaj se zment,bi bla ko un policaj v ALO,ALO
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:35:23
|
|
|
|
viator
|
Julci, je pa Zala res lepa darila dobila - jaz tudi razmišljam o takem kolesu za Laro.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:36:17
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Mi pa ni čisto jasno, zakaj....Lara je že 8,5 meseca stara. No, edino pospravit bom morala - da mi ne bo kake socialne na glavo navlekla. Ja, sej vem, da je bila velika noč, pa da bi mogla imeti vse spucano - pa mi ni zneslo. - bom pa zdej nadoknadla. verjetno ti bo predavala o uvajanju goste hrane
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:36:37
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Zakaj bo pa sedaj hodila - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:37:36
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Mi pa ni čisto jasno, zakaj....Lara je že 8,5 meseca stara. No, edino pospravit bom morala - da mi ne bo kake socialne na glavo navlekla. Ja, sej vem, da je bila velika noč, pa da bi mogla imeti vse spucano - pa mi ni zneslo. - bom pa zdej nadoknadla. verjetno ti bo predavala o uvajanju goste hrane - to pa res komaj čakam. Lara že skoraj vse je....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:38:19
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Mi pa ni čisto jasno, zakaj....Lara je že 8,5 meseca stara. No, edino pospravit bom morala - da mi ne bo kake socialne na glavo navlekla. Ja, sej vem, da je bila velika noč, pa da bi mogla imeti vse spucano - pa mi ni zneslo. - bom pa zdej nadoknadla. VIATOR-Pa ti si faca od face veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanju in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tiho imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugega
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:38:44
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Julci, je pa Zala res lepa darila dobila - jaz tudi razmišljam o takem kolesu za Laro. Viator ful je fajn triciklček,ma gumirana kolesa,z ročajem lahko krmiliš oz.ridaš.Zala je v glavnem tk nora bla,da je nismo ven dobli.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:38:58
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Zakaj bo pa sedaj hodila - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč . Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:40:17
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Meni jeziki neležijo,no eden mi že dela 100 na uro,sam jesam slovenščine navajen Julči važen, da ti ta laufa, vsi ostali so pa sam balast, da se lahk še bolj sekiraš, če ga sproti pozabiš. Najblj važno je, da slovenščina teče kot namazana .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:40:38
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Zakaj bo pa sedaj hodila - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč . Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. .
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:41:21
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Zakaj bo pa sedaj hodila - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč . Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. . Pa še zadost hrena daj zraven, da ji malo sinuse, kosinuse in tangense spuca - pa se bo še hitrej pobrala.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:42:34
|
|
|
|
Laubica
|
zdaj sta me pa nasmejali
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:43:43
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-Pa ti si faca od face veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanju in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tiho imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugega Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stran Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:46:07
|
|
|
|
viator
|
Laubica, pri nas je ista scena, ko pospravim, je najkasneje v 10 minutah raztureno. Na pa se pejd... . Mi živimo v vrstni hiški - ni sicer hudi velika, ampak ko hočeš mal reda narest....misija nemogoče. No, edino na podstrehi je pa plac za kej zabasat - kak odvečni material . Julci, tisti ročaj na kolesu je prva liga, se ti ni treba kej dosti sklanjat . Verjamem, da je Zala ful uživala...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:47:14
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Zakaj bo pa sedaj hodila - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč . Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. . Pa še zadost hrena daj zraven, da ji malo sinuse, kosinuse in tangense spuca - pa se bo še hitrej pobrala. pol se bo pa spet najavla,bo rekla u fajn tule pa dajo še malco zraven
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:47:45
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Zakaj bo pa sedaj hodila - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč . Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. . Pa še zadost hrena daj zraven, da ji malo sinuse, kosinuse in tangense spuca - pa se bo še hitrej pobrala. , joj jaz se tud režim kot nora.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:48:38
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-Pa ti si faca od face veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanju in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tiho imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugega Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stran Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga. Jaoooo ti moški jaz pa mojga moram večkrat spomnit -da sem njegova žena ne služkinja zna samo komandirat -sam pa z velikoooo težavo za sabo pospravi in pol mi na koncu reče -da je to žensko delo-kuhanje,pospravljanje in čiščenje -da bi ga
< Sporočilo je popravil Laubica -- 24.3.2008 22:50:05 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:50:21
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Zakaj bo pa sedaj hodila - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč . Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. . Pa še zadost hrena daj zraven, da ji malo sinuse, kosinuse in tangense spuca - pa se bo še hitrej pobrala. pol se bo pa spet najavla,bo rekla u fajn tule pa dajo še malco zraven Sej ni panike, kar nej na malco hod ...v zameno mi pa lahko mal pospravi. Evo, pa bi bil volk sit, koza cela, bajta čista, patronažna pa sita.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:50:40
|
|
|
|
julci
|
Laubica, pri nas je ista scena, ko pospravim, je najkasneje v 10 minutah raztureno. Na pa se pejd... . Mi živimo v vrstni hiški - ni sicer hudi velika, ampak ko hočeš mal reda narest....misija nemogoče. No, edino na podstrehi je pa plac za kej zabasat - kak odvečni material . in na koncu ugotoviš,da se splohne splača več pospravlat Tole o podstrešju,midva mama pa v garaži narejen pod streho tak podest,da lahko kajshraneš,sam ne me vprašat,če je še kaj placa.Komi čakama,da bo spomladanski kontejner za kosovne odpadke,da malo krame zmečemo vstran. da bo spet plac za novo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:51:49
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Zakaj bo pa sedaj hodila - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč . Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. . Pa še zadost hrena daj zraven, da ji malo sinuse, kosinuse in tangense spuca - pa se bo še hitrej pobrala. pol se bo pa spet najavla,bo rekla u fajn tule pa dajo še malco zraven Sej ni panike, kar nej na malco hod ...v zameno mi pa lahko mal pospravi. Evo, pa bi bil volk sit, koza cela, bajta čista, patronažna pa sita. me že tebuh boli nehajte nooooo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 24.3.2008 22:53:56
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Laubica, pri nas je ista scena, ko pospravim, je najkasneje v 10 minutah raztureno. Na pa se pejd... . Mi živimo v vrstni hiški - ni sicer hudi velika, ampak ko hočeš mal reda narest....misija nemogoče. No, edino na podstrehi je pa plac za kej zabasat - kak odvečni material . in na koncu ugotoviš,da se splohne splača več pospravlat Tole o podstrešju,midva mama pa v garaži narejen pod streho tak podest,da lahko kajshraneš,sam ne me vprašat,če je še kaj placa.Komi čakama,da bo spomladanski kontejner za kosovne odpadke,da malo krame zmečemo vstran. da bo spet plac za novo JULCI-Mi mamo v ulici vedno največ navlake ko pobirajo kosovne odpadke-samo prej cigani skoraj vse odnesejo(hvala bogu)ker drugač bi še en račun od snage dobili
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?