|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
24.3.2008 22:09:27   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image
tako je zgledala,ko je dobila prvo jajce v rokouser posted image

Ja sončica mala user posted image user posted image user posted image . Majrim ti pa se drži kar se očeta tiče - mislim nate user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
24.3.2008 22:17:42   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Čer
Hana  dobrodošla nazaj,sem mislala da si nas pozabla,prav tako Duška.user posted image

Mi smo meli prejobisk,je Zalina botrca prinesla pisanko.Mi je blo kr nerodno,ker je Zala dobla ogromno,mi smo pa skromni.Je bla pa mala posrečena,ko smo jo dali v tricikel,je pa ven nismo dobli.Norela pa tk,da je ob pol osmih glih komaj še bla pokonci.drugačji je pa botrca še prinesla dojenčka,ki joka,bombažkovo knjigico,ovčko in za cel teden oblačilc.Sem bla prav huda,ker je tolko zapravlala.
user posted image
to je pa njeno novo prevozno sredstvouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo ZALA-zdaj si pa tudi ti šofer kot mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Julci -saj se meni zdi da jih je več ki so na nas pozableuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
24.3.2008 22:27:57   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

VIATOR -KU KU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - se priklopim, preberem, hočem kej napisat, pa me dol vržejo..grrruser posted image user posted image user posted image - no, zdej sem vse spat spravila, je pa mal časa.

Joj, kolk sta luštni Zala in Neža - user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako je neža zagrabila jajce..očke imata pa obe tako lepe plave, velike...ahhhh. Zala je pa frajerka na novem kolesuuser posted image .

KT - dobro si si zrihtala, da te niso bolj obremenili. user posted image user posted image user posted image user posted image . Super, da delaš tisto, v čemer uživaš. Jaz nimam glih te srečeuser posted image - čeprav bi jo pa lahko tudi precej slabše odneslauser posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
24.3.2008 22:32:53   
viator
Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Mi pa ni čisto jasno, zakaj....Lara je že 8,5 meseca stara.
No, edino pospravit bom moralauser posted image - da mi ne bo kake socialne na glavo navlekla.
Ja, sej vem, da je bila velika noč, pa da bi mogla imeti vse spucano  - pa mi ni zneslo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - bom pa zdej nadoknadla.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
24.3.2008 22:35:09   
julci
KT a ti učišangleščino.Pol bi pa lahkše nam kakšne inštrukcije dalauser posted image .Meni jeziki neležijo,no eden mi že dela 100 na uro,sam jesam slovenščine navajenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Da nev kera mislala,da resne znam kaj.user posted image Saj angleščino ful zastopim,če bi pa mogla kaj se zment,bi bla ko un  policaj v ALO,ALOuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
24.3.2008 22:35:23   
viator
Julci, je pa Zala res lepa darila dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - jaz tudi razmišljam o takem kolesu za Laro.  

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
24.3.2008 22:36:17   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri. Mi pa ni čisto jasno, zakaj....Lara je že 8,5 meseca stara.
No, edino pospravit bom moralauser posted image - da mi ne bo kake socialne na glavo navlekla.
Ja, sej vem, da je bila velika noč, pa da bi mogla imeti vse spucano  - pa mi ni zneslo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - bom pa zdej nadoknadla.

verjetno ti bo predavala o uvajanju goste hraneuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
24.3.2008 22:36:37   
KT

Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri.

Zakaj bo pa sedaj hodila user posted image user posted image user posted image  - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla user posted image  - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč user posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
24.3.2008 22:37:36   
viator

verjetno ti bo predavala o uvajanju goste hraneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - to pa res komaj čakam. Lara že skoraj vse je....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
24.3.2008 22:38:19   
Laubica

VIATOR-Pa ti si faca od faceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tihouser posted image imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugegauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
24.3.2008 22:38:44   
julci

Julci, je pa Zala res lepa darila dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - jaz tudi razmišljam o takem kolesu za Laro.  
Viator ful je fajn triciklček,ma gumirana kolesa,z ročajem lahko krmiliš oz.ridaš.Zala je v glavnem tk nora bla,da je nismo ven dobli.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
24.3.2008 22:38:58   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Hec, prejšnji teden me je poklicala patronažna sestra in je rekla, da se bo oglasila jutri.

Zakaj bo pa sedaj hodila user posted image user posted image user posted image  - na vratih ji en pirh v roke stisni, da bo čim prej šla user posted image  - ti pa bog ne daj kaj pospravljat, bo hotla kar ostat, ker ji bo tok všeč user posted image .

Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
24.3.2008 22:40:17   
KT

Meni jeziki neležijo,no eden mi že dela 100 na uro,sam jesam slovenščine navajenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Julči važen, da ti ta laufa, vsi ostali so pa sam balast, da se lahk še bolj sekiraš, če ga sproti pozabiš. Najblj važno je, da slovenščina teče kot namazana user posted image .   

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
24.3.2008 22:40:38   
Laubica

Tole s pirhi pa ni slaba ideja, pa še kos šunke lahko dam zraven. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
24.3.2008 22:41:21   
KT

Pa še zadost hrena daj zraven, da ji malo sinuse, kosinuse in tangense spuca - pa se bo še hitrej pobrala.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
24.3.2008 22:42:34   
Laubica
zdaj sta me pa nasmejaliuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
24.3.2008 22:43:43   
julci

VIATOR-Pa ti si faca od faceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš saj jaz sem tudi komaj včeraj mela cajt za pospravljanje in pucanje-ampak danes zjutraj smo imeli spet bombo v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol mož skozi tečnari kako je -pa mu rečem če boš samo ti za sabo pospravil bo pol manj-pol je pa tihouser posted image imamo pa malo stanovanje in nimaš kam kaj dat in samo prekladaš iz enga kota v drugegauser posted image

Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stranuser posted image Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
24.3.2008 22:46:07   
viator
Laubica, pri nas je ista scena, ko pospravim, je najkasneje v 10 minutah raztureno. Na pa se pejd...user posted image . Mi živimo v vrstni hiški - ni sicer hudi velika, ampak ko hočeš mal reda narest....misija nemogoče. No, edino na podstrehi je pa plac za kej zabasat - kak odvečni materialuser posted image user posted image user posted image

Julci, tisti ročaj na kolesu je prva liga, se ti ni treba kej dosti sklanjatuser posted image user posted image user posted image . Verjamem, da je Zala ful uživala...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
24.3.2008 22:47:14   
julci

Pa še zadost hrena daj zraven, da ji malo sinuse, kosinuse in tangense spuca - pa se bo še hitrej pobrala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol se bo pa spet najavla,bo rekla u fajn tule pa dajo še malco zravenuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
24.3.2008 22:47:45   
viator

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj jaz se tud režim kot nora.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
24.3.2008 22:48:38   
Laubica

Laubica to mi je pa ful znano.Moj ne sme videt smetke na tleh,ker lahko Zala kajv usta da.Halo a pol pa naj sam z metli pred njo letam in gledam da mala nev kaj slučajno pobrala.Mu sam rečem -pol kile dreka na dan odžene zdravnika stranuser posted image Če ma pa cajt pa najkrsam zmetloleta kolkor mu paše.Sem rekla da mu bom zaRD,če bo še malo tečenkupla ungarobota,ki ga daš natla pol pa sam smetke sesa.To bi blo idealno za mojga.user posted image
Jaoooo ti moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa mojga moram večkrat spomnit -da sem njegova žena ne služkinjauser posted image user posted image zna samo komandirat -sam pa z velikoooo težavo za sabo pospraviuser posted image in pol mi na koncu reče -da je to žensko delo-kuhanje,pospravljanje in čiščenje -da bi gauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 24.3.2008 22:50:05 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
24.3.2008 22:50:21   
viator

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol se bo pa spet najavla,bo rekla u fajn tule pa dajo še malco zravenuser posted image

Sej ni panike, kar nej na malco hoduser posted image ...v zameno mi pa lahko mal pospravi. Evo, pa bi bil volk sit, koza cela, bajta čista, patronažna pa sita.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
24.3.2008 22:50:40   
julci
Laubica, pri nas je ista scena, ko pospravim, je najkasneje v 10 minutah raztureno. Na pa se pejd... . Mi živimo v vrstni hiški - ni sicer hudi velika, ampak ko hočeš mal reda narest....misija nemogoče. No, edino na podstrehi je pa plac za kej zabasat - kak odvečni material .
in  na koncu ugotoviš,da se splohne splača več pospravlatuser posted image

Tole o podstrešju,midva mama pa v garaži narejen pod streho tak podest,da lahko kajshraneš,sam ne me vprašat,če je še kaj placa.Komi čakama,da bo spomladanski kontejner za kosovne odpadke,da malo krame zmečemo vstran.user posted image da bo spet plac za novouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
24.3.2008 22:51:49   
Laubica

Sej ni panike, kar nej na malco hoduser posted image ...v zameno mi pa lahko mal pospravi. Evo, pa bi bil volk sit, koza cela, bajta čista, patronažna pa sita.

me že tebuh boli nehajte nooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
24.3.2008 22:53:56   
Laubica

Laubica, pri nas je ista scena, ko pospravim, je najkasneje v 10 minutah raztureno. Na pa se pejd... . Mi živimo v vrstni hiški - ni sicer hudi velika, ampak ko hočeš mal reda narest....misija nemogoče. No, edino na podstrehi je pa plac za kej zabasat - kak odvečni material .
in  na koncu ugotoviš,da se splohne splača več pospravlatuser posted image

Tole o podstrešju,midva mama pa v garaži narejen pod streho tak podest,da lahko kajshraneš,sam ne me vprašat,če je še kaj placa.Komi čakama,da bo spomladanski kontejner za kosovne odpadke,da malo krame zmečemo vstran.user posted image da bo spet plac za novouser posted image

JULCI-Mi mamo v ulici vedno največ navlake ko pobirajo kosovne odpadke-samo prej cigani skoraj vse odnesejo(hvala bogu)ker drugač bi še en račun od snage dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?