|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
18.3.2008 18:28:36   
janja*
Muca83 meni je do sedaj vedno pomagalo jit k bioenergetiku in bom probala tudi tokrat.O tem govoriti v mojem primeru je itak prekmalu.Vse še preveč boli .Pustila bom času čas.Pa srečno.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.3.2008 18:38:36   
Muca83
Janja, če ti ni odveč, mi na ZS pošlji kdo je ta bioenergetik, iz kje je in kontakt. Potem bom pa videla, če sem bom res odločila za tak korak. No ja, saj v bistvu zgubiti nimam kaj. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.3.2008 20:23:38   
TODY78
ja punce tudi moja zgodba je bila podobna, le da sem imela srečo v nesreči-tudi jaz bi morala čakat za čiščenje- v Šempetru to delajo dvakrat na teden. Moja sreča je bila v tem, da zvečer sem dobila krče in začela sem krvavet-no sprejem v bolnico je pa bila taki-zjutraj ob 7.30 sem bila že v čekalnici (s krči), bila sem prva na vrsti in sprejeta ob 11 uri, potem ap sem morala na odelku čakati uro in pol za prosto ležišče-ob 14.00 pa sem šla na čiščenje.
Danes sem malce user posted image , vse okrog mene so srečke user posted image , zvedala sem, da dve bivši sodelavki bosta rodila konec julija in takrat bi morala tudi jaz....user posted image user posted image
AMPAK ŽIVLJENJE TEČE NAPREJ IN ŠE IMAM UPANJE, DA BOM LETOS ZA BOŽIČKA POSTALA MAMICAuser posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.3.2008 20:31:21   
janja*
TODY78 tudi jaz sem danes žalostna.Že cel dan mislim na mojega fantka ,ki bi bil avgusta .A žal se je tako končalo.Pomaga samouser posted image user posted image user posted image .Ampak TODY vse nas čaka sreča.Kmalu bomo srečkeuser posted image .Vam vsem želim čimprej,zame je tako prezgodaj.Najprej se moram pregledati,če sem popolnoma zdrava,potem pa veselo na delo.Punce pa lahko noč.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.3.2008 23:12:22   
Mavrica32
Jaz se kar nekako ne morem spravit k bioenergetiku. Pred leti sem bila pri vedeževalki mi je - začutila sem, da je negotovo rekla- že takrat me je zanimalo samo eno - kdaj bom imela otroke- da jih bomimela 2006/7 pa se mi noben od takratnih otrok ni rodil.
Verjetno stvar ne velja, če ne verjameš vanjo.
Kupit sem si šla ovu. test.... pa te v lekarni nimajo pojma...namesto, da bi mi jih prodala pet....je razdrla komplet in mi potem prodala dva...jaz tudi nisem vedela, da jih toliko potrebujem. So znam brat in sem doma po navodilih ugotovila... Jutri grem nazaj v lekarno... Žalost, da ljudje ne poznajo stvari, ki jih prodajajo... sicer je verjetno že malce prepozno... sem že 12 dan...a probat ni greh... zaenkrat se mi je obarvalo negativno... če ne drugo bom vsaj potrdila sum, da imam ov. kasneje kot v 14 dneh...
Tudi jaz sem pisala g. Pušenjaku, pa mi je samo napisal, da sem preveč zmedicinizirala vse skupaj... ker pač ni vzroka...sori, mora bit.. še vedno ne verjamem, da pikica se kr tko neha razvijat... spket naključij...ok enkrat, ne pa dvakrat, trikrat...
upam, da bom lahko ta teden kaj user posted image ...   z mojim sva si kar precej različna... jaz bi pogosteje kot on...sedaj pa se mi nekako upira silit...češ, da hočem samo zaradi user posted image ..
o punce...kako bom jaz enkrat srečna, ko bo vse ok.... ne bo srečnejše osebe na svetu ....
vsem vlik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
19.3.2008 7:25:14   
mausilein
Dobro jutro punce, od petka nisem bila na forumu, pa ste bile kar pridne v pisanju.Sem kar nekaj časa porabila, da sem vas prebrala. Janja Žust in Pegatka,zelo mi je žal za vajino izgubo user posted image . Ne obupajta, vse bo ok. Verjamem,da vama je hudo, vendar za vsakim dežjem posije sonce in tudi pri vama bo tako.user posted image  Čas celi rane. Ko bosta pripravljeni, bosta tudi vidve srečni user posted image  in bo vs ok z user posted image . Samo pozitivne misli v glavo in bosta videli, da se bosta pobrali.In tudi punce na forumu so super.

Tody78,Tane,sporočam vama, da sem v petek popoldan končno ugledala tečko user posted image , tako da gremo ta mesec v ponovno user posted image  in upam, da bo tokrat uspešna.
Tody78, držim pesti, da bova obe ugledali user posted image  aprila.
Tane, zate pa , da bo vse ok na opreciji in da potem tudi ti čimprej ugledaš user posted image .

Punce,držite se in en velik user posted image .

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
19.3.2008 9:31:49   
janja*
Mavrica32 v stvari moraš res verjeti.Verjemi da boš enkrat noseča in boš.Jaz sem bila trikrat normalno noseča in niti pomislila nisem ,da bi bilo kaj narobe.To user posted image pa sem samo premišljevala kaj če bo kaj narobe.Pa ta huda slabost,bakterije v vodi in nazadnje še krvavitev po spolnem odnosu.Pojedla sem toliko tablet ,ki jih nisem v 14 letih .Skoz eno sranje.Nastrojena sem bila z negativnimi mislimi.Od zdaj naprej samo še pozitiva.Nič več kaj pa če.Tebi želim ti ti pošiljam pozitivne misli,da boš čimprej srečka user posted image .

Barbyka res je za vsakim dežjem posije sonce in tudi tokrat bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1282
19.3.2008 9:44:04   
tane
barbyka, držim pesti zate in za tody78, da zagledate user posted image  aprila.

mene je pa zadnje čase tudi spet nekaj strah postalo, da pregrada sploh ni bila vzrok za moj SS in zato sem pisala pušenjaku, in dobila ravno takšen odgovor, ki ga nisem želela...v bistvu še več vprašanj.
ampak ta strah, da tudi naslednjič ne bo šlo kot bi moglo, se ga kar ne morem otresti.
zadnje čase me zapušča ta pozitivizem.user posted image

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
19.3.2008 10:11:03   
janja*
tane ali lahko poveš kaj ti je še rekel Pušenjak,če si že dobila drugi odgovor?Vem ,da je teško misliti pozitivno,samo moramo.Mene moje prijateljice sploh ne prepozajo,ker med pogovorom nehote govorim samo negativno.Nočem jit ven ,ker nočem srečat nobenega.Kaj me bodo spraševali..........Noro ti povem.Vsaj probajmo pozitivno.user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
19.3.2008 11:03:30   
mausilein
tane,ne obupat.saj bo vse ok,boš videla.tale pušenjak je ful ok,ampak se mi zdi, da je včasih kar preveč direkten ,vsaj za nas.ne obremenjuj se z raznimi vprašanji,prepusti se toku, in boš videla da bo vse tako je treba.z vprašanji se samo še bolj same sebe sprovociramo in nazadnje dobimo odgovore,ki jih ne želimo slišati.
razmišljaj pozitivno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
19.3.2008 11:52:55   
tane
ja, saj to pušenjak mi zdaj še ni odgovoril in mi je kar žal da sem načela to temo...boljše se je prepustiti, kot praviš barbyka, očitno mi prvič pač ni bilo namenjeno.
sem mu napisala, da vem da je tudi on istega mišljenja kot moja G, da je enkrat treba poskusit s pregrado, pa sem potem napisala: 'ob tem rada povedala le-to, da posledice SS pri večini žensk pustijo travmatično izkušnjo (strah, skrb, negotovost in še bi lahko naštevala), ki se prenese na naslednjo nosečnost (upam, da ne vseh 9 mesecev), ki jo zato ne moremo doživljati kot neizmerno veselje ob tem čudežu narave.' naj se pač zavedajo in morda uskladijo glede tega.

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
19.3.2008 12:05:35   
giotti
Tane,
poslala sem ti zasebno sporočilo, pa ne vem, če mi je uspelo.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.3.2008 16:05:27   
janja*
tane mogoče je res bolje ,da nebi nič vedele zakaj in kako.Najbolje je nič razmišljati ,če je to le mogoče.Jest se kar naprej sprašujem kaj je razlog tega, kar se mi je zgodilo.Ne morem razumeti zakaj.Odločila sem se da ne bom več brskala zakaj,ker ne bo nič bolje.Tako je moralo biti.Res mislimo pozitivno pa bo.user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
20.3.2008 9:47:27   
tane
ja, tudi okrog mene mi pravijo naj neham brskat za vzroki, ampak včasih je pa kaj čisto preprostega npr. pregrada, ali pa samo pomanjkanje hormona...kaj pa vem. ma najbolj žalostno je to, da moram sploh brskat po forumih, pa spraševat druge G namesto svojega.
saj vem prepustit se usodi/naravi...druge ni potem pa kar bo pa bo.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
20.3.2008 10:30:15   
natasarobi
Vidim, da pišete o vzrokih za ss in iskanju le teh. Menim, da je iskanje vzroka pametno, predvsem za naprej, seveda vse v mejah normale. Ne sme pa to postati obsedenost.

Je pa spoznanje zakaj je prišlo do ss/upn blagodejno za psiho. Ženske v takšnih stvareh večinoma iščemo krivdo v sebi (kaj sem storila narobe, da je prišlo do tega, zakaj nisem delala to in to, če bi bolj pazila,...). Jaz sama sem želela vedeti zakaj se je zgodilo kar se je zgodilo. Zaenkrat kaže, da je šlo zgolj za splet nesrečnih okoliščin, ki so se pri meni zgodile dvakrat zaporedoma, kar je pač presenetilo tudi zdravnike. Dala sem čez preiskave za katere so mi svetovali, sedaj pa ne iščem več naprej, čeprav mi odgovor, da je šlo samo za smolo ravno ne ustreza. Žal je pa to področje še vedno takšno, da tudi dr. ne najdejo vzroka za vse kar se zgodi in s tem se je treba nekako sprijaznit.

Kako bo v tretje, če bo? Ne vem, toda sedaj sem v fazi, ko o tem ne želim razmišljat. Trenutno sploh ne želim/nočem razmišljati o otroku. Ginekologinja mi je rekla, da naj kar poskusim v tretje, naj nič ne čakam. Zakaj bi? Da vidim ali bo v tretje šlo ali ne, ali bom imela srečo ali ne? Vem, da se trenutno nosečnosti sploh ne bi razveselila in da bi tako rekoč imela otroka na 'silo', zato, ker so mi drui tako rekli. Za prvega otroka bi lahko eni rekli, da sem malo stara (33), drugi bi pa rekli, da imam še čas.

Tane - tisti,  ki tega niso doživeli ne vejo kako bi se obrnili in kaj rekli. S tem, ko ti pravijo, da ne išči zakaj je do tega prišlo, mislijo, da čim prej pozabi in se ne obremenjuj s tem. Lahko je to rečt, drugače pa je, če se moraš s tem spopasti. Meni je moja splošna zdravnica rekla, da to so za žensko grozne stvari (ne samo psihične, ampak tudi hormonske) in da tisti, ki tega niso doživljal naj bodo tiho.

No, za tiste, ki jim moja zgodba ni poznana - v roku dobrega leta sem imela dvakrat umetno prekinitev nosečnosti, zaradi nepravilnosti ploda, ki niso združljive z življenjem. In nimam še nobenega otroka.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
20.3.2008 15:05:24   
tane
Se zavedam, da to ne sme postati obsedenost, ampak kot praviš za nekoga, ki tega ni doživel je že najmanjše iskanje obsedenost, ko sem včeraj prijateljici omenila, kaj sem izvedela od pušenjaka, da mogoče za moj SS ni bil vzrok pregrada je rekla, da si moram pa zdaj mogoče poiskat pomoč, da je že čas, da neham razmišljat o tem. Najbolj zanimivo pa je, da se z prijateljicami sploh nisem nič pogovarjala, ker sem takrat dobila občutek, da jim je nelagodno, ker v bistvu ne vejo kaj bi rekle. Ne da pa se jim dopovedati, da včasih pa le obstajajo vzroki, ki se morda lahko preprečijo, kot sem že rekla ne vem odstranitev pregrade.
Tokrat se pač nočem podati v to z nevednostjo, ker takrat ko sem bila noseča in so se začele težave itak nisem hotela nič brskati po internetu ampak sem se samo prepustila našemu zdravstvu. Naslednjič se seveda tudi bom, ampak mogoče z malo več predznanja, ki mi utegne koristiti.
Se pa zavedam, da se mi lahko zgodi ponovno ali pa da bo vse o.k.

P.S. pa lepe velikonočne praznike in veselo barvanje pirhov

user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 20.3.2008 15:16:09 >

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
20.3.2008 16:08:47   
Mavrica32
Vem, da se bom tudi sama prepustila, v kolikor se sploh lahko.  Natasarobi poznam tvoje občutke, sem v tvojih letih, a za samo eno preizkušnjo več. Sej bi blo vse oK, če mi ne bi blo treba it potem na čiščeinje in dat skoz vse tisto proceduro... Tako rada bi videla, da bi bla moja nosečnost nekaj kar ni bolezen. Ampak pač naravno stanje. Tako se pa počutiš nekam čudno nesposobnega na trenutke.
Tane, res ne moreš verjet, da je lahko tretjič nekaj že kr slučaj... odkar sem napisala pismo dr. Pušenjaku, sem se odločla, da ne bom več razmišljala, kaj naj bi bil vzrok. Ravnala se bom lepo po nasvetu g. ki sem jo obiskala. Drugi teden se pa itak vidiva z mojim G. Za tega pa stavim, da bo rekel, da je spet slučaj.
Neke kolegice se kr malce ogibam, ima dojenčka starega par mesece, pa tudi tako rada bi me spravla k bionergetiku. In ponavadi začne še s kakimi čudnimi teorijami, zakaj mi ne rata, da je bolje, da je pavza v odnosih.
Sedaj lovim plodne dni...ker se bom potem testirala po 8 dneh...in takoj začela jesti dobresteron.
Če je pa slučaj, da mi ne rata....zakaj pa ne bi bil enkrat slučaj, da bi mi ratalo?
Itak sem že rekla, da ne bom več jedla koncentracepcijske tabletke v svojem lajfu... kar bo ratalo bo ratalo... če ne pa naj moj pazi....
lep vikend...upam, da pride moje grlo malce k sebi...
hm, jutri dobim user posted image  , še sedaj ne vem, kako naj povem to svojemu možu... po svoje mi je smešno, saj nisem otrok, da bi mi moral kdo kaj dovoliti... se pa že veselim nekaj dni...

user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
20.3.2008 20:58:08   
natasarobi
mavrica32 - če se ne motim si ti imela 3x zaporedoma prazno vrečko ali ne?

Jaz bi pri tebi rekla, da zelo težko, da gre že zgolj za naključje - moje laično mnenje. Že pri sebi bi rekla, da ne more biti naključje, da je šlo dvakrat za kromosomsko napako (še dohtarji so to rekli, da je skoraj nemogoče, da se zgodi) - pa se je zgodilo in pravijo, da gre zgolj za smolo. Na presenečenje vseh so pa preiskave pokazale, da ne jaz ne partner nisva prenašalec kromosomskih napak (na presenečenje vseh).

O samem postopku, ki ga delajo pri takih umetnih prekinitvah pa raje ne bi, ker mi postane slabo - sem ga dala dvakrat čez in to v 21 tednu ter v 18 tednu.  Abrazija, ki je sledila po samem postopku je bila blažen žegen. S tem, da sem v drugo čakala skoraj 10 dni, da sem prišla na vrsto, ker imajo vse polno - da povem sorodnikom, da se sprijaznim z usodo in da ne obstaja druga varianta kot je pač bilauser posted image user posted image

Tane - jaz sem se tudi prepustila našemu zdravstvu, ker sem zaupala vanj in sama sebe nisem hotela obremenjevati z ne vem čim. Važno je, da veš kaj lahko in kaj ne, čemu se je pametno izgogibat, kaj koristi,...

V prihodnje sploh ne vem kaj bi lahko delala drugače kot semuser posted image  Edino kar bom, bom prej začela jemat dnevno ogromno dozo folne kisline, drugače pa ne vem kaj bi še sploh lahko storila drugače kot sem. Verjetno bom zamenjala še ginekologa,.....

Neposredna povezava do sporočila: 1293
21.3.2008 13:37:04   
Anonimen
jaz vas vsake toliko malo prebiram in mi je zelo hudo, ko berem vaše zgodbe, kako kruto se "usoda" poigra z nekaterimi!

meni je ratalo, no nama, takoj ko sva poskusila, potem sem pa 8 mesecev trepetala na vsakem pregledu, če je /bo vse vredu ( ker mi je nekoč nekdo rekel, da bom imela 1. SS)......na koncu sem dobila tisto lepo štručko v roke in bila sem najsrečnejša!!!

Za vse, ki ste starejše- ena moja kolegica je imela pri 33. letih SS, potem malo pred 35. roj. dnevom pa je rodila zdravo punčko in to le 2 dni pred PDPjem, pa čeprav je celo nosečnost počivala, jemala buscopan....
Moja soseda je pri 35. letih tudi rodila punčko- 10 dni čez PDP....

To vam govorim, da boste imele upanje.........jaz držim pesti, da bi vse čimprej postale mamice (v prvo, drugo, tretje...)

srečno!

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
21.3.2008 16:39:24   
Mavrica32
ojej,
pa sem mogla ravno danes dobit tole pisemce v nabiralnik. Sedaj bom pa razmišljala vse do 1.4. kaj če...kaj bi blo...zakaj samo jaz ...
pa da razložim, dobila sem povabilo na drugi posvet na genetsko posvetovalnico... na prvem je G. rekla, da najdejo izvide samo pri 7. parih od 100, torej zelo malo verjetno, da se ponovno vidimo. To mi je zaterjevala tudi zdravnica v KC. Moj genetski izvid po čiščenju je bil kromosomsko normalen... zato sploh nisem polagala pomena na te razsikave. Če ti vsi razlagajo, da se nič ne najde.
Sedaj sem povabljena na drugi posvet in to sama. Za mojega moža ni bilo poslano še nič. Čudno. user posted image
pismo, pa so mi pokvarli praznike. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
22.3.2008 9:45:53   
janja*
Mavrica32 če so izvidi normalni to pomeni,da boš pa enkrat imela dojenčka.Bodi vstrajna pa bo .Vem ,da si že sita tega čakanja ,ampak enkrat ti bo pa uspelo.Meni itak niso dali pregledat nič tako da ne bom vedela nikoli kaj je bilo.Poslušam samo njihov mogoče je to mogoče je uno.Moja ginekologinja niti ne ve v katerem tednu mi je odmrl plod.To hvala bogu vem sama ker vem da mi je en dan pred pregledom  še brcal.To me zelo moti,ker ne bom nikoli vedela razloga.Želim ti veliko sreče.

Neposredna povezava do sporočila: 1296
22.3.2008 19:32:18   
Anonimen
Oglašam se, ker sem zasledila nekaj o bioenergetiku o katerem razmišljam že nekaj časa.
Janja, če ti ni odveč ali lahko napišeš javno tel. št. le-tega.
Hvala vnaprej neglede na odgovoruser posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
22.3.2008 20:12:14   
TODY78
ojla punce! uglašam se po nekaj dnevih...čeprav nisem nič pisala sem vas brala... Želim vam vesela velikončne praznike!
jaz sem bolj tako...imam za dobit user posted image  danes je 31 dan, sem živčna, polna mozoljev, napihjen trebuh a te tečke od nikjer. Slabe volje sem tudi zaradi tega, ker se mi zdi včasih, da moj ne razume te situacije. Sploh me ne vpraša kako sem, sploh se ne pogovarja o tem, počutim se sama z to bolečino. Ja ena prijateljica (imela sem jo za dobro prijateljico) me je v dveh mesecih odkar sem imela ss poklicala 1xuser posted image ...Včasih se tolažim, da tudi jaz pred ss nisem vedela kaj pomeni izgubiti otroka. Če pomislim ko sem imela 20 let in sem slišala, da je kaka ženska izgubila v 3 mescu otroka, sploh se mi ni zdelo tako tragično-tista razlaga saj še ni ževel, saj ga ni še videla. JA PA GA JE ČUTILAuser posted image  to na žalost vem šele zdaj...
Zdaj pa konecuser posted image , punce grema naprej, tudi mi bome vesele user posted image !!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
22.3.2008 21:25:26   
Anonimen
morm se oglasit, ker sm prebrala tvoje sporočilo in razmišljala, kako bi bilo meni, če bi se mi glede bližnjih to zgodilo(prijateljica, partner).
vem, da so nastale situacije, ki ga človek začne najbolje razumeti šele v času, ko se njim dogaja. Roko na srce, v tem času smo zelo, preveč dovzetne na tiste duhovne dražljaje, ki nam jih nudijo najbližji. Je pa tapravi pokazatelj resničnih ljudi. user posted image
Lahko ti rečem, bodi še bolj trdna, ne jezi se na ljudi, ker ne morejo ali ne znajo sočustvovati, kot pa pravijo, če ne boš sama poskrbela zase ne bo nobeden. Ne me narobe razumet.
Vzami si čas in glej na vse poitivno. Itak pride še za vse nas in tebe še čas veselja in sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lepe praznike-brez mozoljev, ker jih imam tudi jaz veliko.user posted image

(odgovor članu TODY78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
23.3.2008 9:18:37   
janja*
Anonimen moram vam povedati,da je meni bioenergetik ogromno pomagal in se tudi počutim bolje.Res sem bila čisto na tleh odkar pa sem bila pri bioenergetiku sem povsem druga .Na vse stvari gledam bolj pozitivno.Sej mi je še vedno hudo za mojim sončkom,ki ga ne bom pozabila nikoli.Ampak gledam naprej.Tudi jaz od svojih prijateljic nisem dobila take podpore,ki sem jo mogoče hotela,ker ne morejo razumeti,če se jim to ni zgodilo.Pa tudi partner ne more razumeti kako je to,zato se moramo kar same soočati  s tem .Meni ste ve punce ogromno pomagale.Še enkrat hvala.Pa še naslov od bioenergetika:Drago Komat
Glinškova ploščad 16.
Ljubljana
041 615 529  Poklicati morate v ponedeljek in sredo od 20.00-20.30
Res ne bo vam žal.Tudi tiste ,ki se sprašujete zakaj je do tega prišlo mislim ,da vam bo dal odgovor.Meni je zase vse popolnoma jasno.Lepe praznike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......