|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
16.3.2008 17:11:53   
TODY78
user posted image ja kar se tiče tega zdravstvo bi moralo malo pogledat-enkrat se zgodiuser posted image , v drugo pa bi moralo malo več pozornosti!!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.3.2008 19:17:32   
tane
janja žust, jaz mor nisem imela, samo vsako noč, ko sem zaprla oči sem videla svojega otročka in to zelo dolgo, skoraj dva meseca vsako noč, pa tisti občutek, nekaj sekund preden je šlo vse iz mene, sem že vedela, da je konec, ta občutek me je tudi dolgo spremljal...zdaj je bolje se mi ne dogaja več vsako noč, kljub temu pomislim nanj vsak danuser posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.3.2008 19:32:44   
janja*
tane to so res grozni občutki.Jest sicer natančno ortočka nisem videla,ker nisem hotela.Videla sem samo to ,da je bil zelo velik.Pa tudi občutila sem,ko sem ga rodila ali kako se temu sploh reče.Po eni strani sem bila vesela ,da je bilo teh bolečin konec.Mene je zelo bolelo,saj je trajalo dolge štiri ure muk.Hvala bogu,da je bila še ena zraven ,da sva to počele skupaj.Med nama pa je ležela nosečnica ,ki je bila notri zaradi bruhanja.Si moraš misliti kako sva se počutile.ali si ti tudi rodila na postelji pred vsemi.To ni normalno ,da to tako naredijo.Res si kot ena številka.Žalostno res zauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.3.2008 1:24:25   
pegatka
janja vem kako sem pocutis,skoraj mesec bo ko sem tudi jaz izgubila svoje dete...

najvecja tezava pri meni je da sanjam kako se moje malo bitje premika v mojem telesu.ne le da cutim brco sem ter tja ampak sanjam vsak gib ki ga je moj sinko naredil pod mojim srcem.hudo je in ne morm lagati...bolecina ne pojema...vendar prisluhni puncam tukaj gor...napoleon nebi bil kos tem rr borkam ...kapo dol punce

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.3.2008 7:51:49   
janja*
pegatka žal mi je tudi zate.ampak verjemi ,da bo enkrat bolje.Vem pozabile tega ne bomo nikoli,ampak vsaj mor in teh reči upam, da ne bo več.Moja mami je izgubila otroka,ki je bil star 4 mesece in ji je še danes zelo hudo.user posted image user posted image Ne moreš nič pomagat življenje gre naprej in morava biti močni in gledati naprej.Ko sva žalostni morava jokati,da je vsaj potem malo bolje.Boš videla ,da bo še vse dobro.Želim ti veliko sreče.

(odgovor članu pegatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.3.2008 9:23:29   
tane
pegatka, si se nam malo oglasila, kako si? upam, da že kaj bolje, čeprav vem, da bo trajalo še nekaj časa. upam tudi, da si zasebno uspela urediti stvari.
držim pesti za vaju obe, da vama uspe čimpreje dati skozi najhujšo krizo in vama pošiljam objem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.3.2008 9:52:15   
pegatka
vsak dan je vecja borba...filajo me s tabletam k purana za velko noc,bila sem doma pri starsih sedaj pa zopet tukaj z vami..

poljubcki vsem

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.3.2008 10:50:28   
janja*
tane hvala za podporo in objemčke,ki tako zelo pozitivno vplivajo name .Življenje gre naprej bolečina pa ostane za vedno.Tane veliko si mi že pomagala z tvojimi nasveti in vidim pot naprej.Bodi srečna.user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.3.2008 10:51:37   
janja*
pegatka bodi močna in izdrži boš videla da se isplača.Srečno.user posted image

(odgovor članu pegatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.3.2008 15:47:07   
TODY78
pozdravček vsem in pošiljam vam user posted image ...Žal mi je za vse kar morate prestajat, niti spolnit se ne smem na prvi mesec po  ssuser posted image ...bolečina mi je še vedno ostala, samo čas malo zaceli rane...No, bolj kot bolečina je pristen strah, vedno večji je. Vpisala sem se med arilske borkeuser posted image  (upam da navijate zame). Aprila bo tudi 6 let od kar sva z mojim skupajuser posted image , upam, da bom zagledala user posted image .
Ja strah me je, da ne bo uspelo takoj user posted image  (kot v prvo) in strah me je ponovnih pregledov pri gin.-UZ in tiste besede: "tukaj nekaj ne bo vredu"...kako jih sovražim...
Danes sem malo bolj žalostna-zvedela sem, da ena moja kolegica je že v drugo user posted image , vesela sem za njo, saj ne daji ne privoščim, ampak če pomislim, da v prvo se ni parv nič pazila med user posted image  (ponočevala, kadila,..), vse je šlo po maslu, zdaj v drugo je tudi takoj zanosila...
Mi tukaj pa pazimo, skrbimo,....in nakoncu ssuser posted image ...KDO RAZUME TA SVET??? 

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.3.2008 16:26:12   
janja*
TODY78 Res kdo razume ta svet? Jaz ga tudi ne.Veš kaj TODY probaj ne misliti na slabe stvari.Vem da je to teško samo probaj.Misli pozitivno če je le to v tvojih močeh.To ti govorim jest ,ki sem trnutno čisto na tleh. Dan se mi vleče kot mesec.Noro ne morem razumeti zakaj je tako.Mislim ,da bom šla kar k kakšnemu bioenergetiku,da me malo sestavi nazaj.Tako mi je hudo za mojim otročkom,da je noro.Pa sem čisto okej pa spet na tleh.Ampak verjamem ,da bo enkrat bolje.Še enkrat ti svetujem da misliš pozitivno ,boš videla da ti bo uspelo.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.3.2008 16:49:16   
TODY78
ja mislit pozitvno veliko pomaga: VSE MORAMO BIT PREPRIČANE, DA BOMO KMALU SREČKEuser posted image ...
Janja kdaj imaš pregled pri gin.? So ti kaj rekli zakaj se je to zgodilo?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.3.2008 17:12:03   
janja*
TODY78 kot prvo moram zamenjati ginekologa ,ker je malo čudna.Razlog zakaj se je to zgodilo mi ni pojasnila.Rekla mi je na pregledu da srček ne bije več in da naj prosim ,da pregledajo plod.Mogoče je šlo za kromosomsko napako.To je rekla glede na izvide nuhalne svetline.1:500.Škoda ,da je ginekologinja,da neve da plod pregledajo šele po 2.splavu.Jezna sem na njouser posted image Meni je plod odmrl 10.03. v bolnico pa so me sprejeli komaj 12.03.,ker ni bilo prostora.Za kozlat.Na urgenci sem rekla: a zdej bom mogla pa še dva dni čakat? Čisto mirno mi je rekla ja kaj je pa to.Ne sej ne moreš verjet.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.3.2008 18:42:48   
Mavrica32
oj

ja čuden je ta svet, punce res.
Jaz se bom pa zgleda šla že četrtič mal gladiatorja.
Ojej, verjetno sam in samo Bog ve, kaj je razlog, da se v meni nosečnost ne razvije kot bilo treba. Vsi ugotavljajo,da sem ok.  ja, super a ne?
zakaj pa potem ne pričakujem rojstvo drugega otroka aprila?
Na vajah sem izgubla nadzor, me je mlajša kolegica vprašala, kako pa kaj naraščaj. Pa sem rekla, tako, da hodimo po urgencah vsake tri mesece.

Samo kar pa berem o vas drugih...je šele tisto, kar me totalno pretrese in se počutim kot največja reva. Kaj pa je tisto čiščenje in čakanje na posteljo.
Janja, veš kaka razlika je od septembra pa do letošnjega leta... kot da bi par sob zaprl.
Govorijo pa samo o premali porodnišnici.... za k*  nimajo pa prostora ne za čiščenja, ne za druge primere.

lepo bi blo če bi že nehala bit enkrat jezna in bi pomirjeno rekla, ko bo pa bo.
A nisem tak tip človeka. Žal.

Muca, zdej pa da nama rata. Ti si morala čakat, kar je že boljš kot pa tale moja serija. Kdaj pride spet tvoj ugoden čas?

Jutri grem po test, za ugotavljanje plodnih dni.  Kot da bi bla na atletski stezi... da sedem dni po tistem dnevu X, se testiram in ob primeru user posted image  začnem jesti Dobrosten.

Ne bom vam napisala tisto, kar slišite od vsakega ginekologa, da je to pač narava - tretjič hallo?, ali pa da se SS zgodijo v 70%nosečnosti. Ali  katera od vas to verjame? Jaz žal ne morem.
Sem pa previdna do drugih in nikogar več ne sprašujem zaradi otrok .
tody, primerov, ki si jih opisala poznam kar precej. Veš, me to še bolj opazimo.

Kako pa kaj naše srečke user posted image  ?  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.3.2008 20:15:39   
janja*
Mavrica32 probajmo misliti pozitivno pa nam bo vsem uspelo preboleti,delno p

ozabiti in pa kar je najbolj važno biti srečne user posted image .Glavo pokonci.user posted image user posted image  Vsem skupaj en topel objem.

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.3.2008 20:33:39   
TODY78
ja punce glavo pokonci...tudi za nas obstaja sreča...
janja, če ne zaupaš gin., je res bolje, da čim prej zamenjaš...

user posted image  lahko noč

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.3.2008 20:57:47   
janja*
TODY78 Celo to nosečnost ji nisem zaupala .Kar naprej je bilo nekaj narobe pa me sploh ni jemala resno.Še ko sem krvavela in šla na urgenco je bila jezna ,ker nisem prišla k njej in to naslednji dan .Kaj naj rečem ,ampak zame je res nora.Punce upajmo na najbolje.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.3.2008 11:19:45   
Anonimen
Oj soborke

končno sem jo dočakala prvo Muser posted image  po ss, ki ja naravnost grozna, močna in boleča...čaprav sem vesela, da je končno tukaj, sem imela kar nekaj težav z zadrževanjem joka in bolečine v sebi... Ko sem se vozila v službo sem si dala duška, sem jokala in v mislih objemala in božala mojga sončka.... malo je pomagalo... user posted image

Janja Žust...tudi mene so pustili čakat skoraj 4 dni na abrazijo, v petek sem imela pregled ko ni bilo več srčka, naročili so me nato v torek...za znoret vikend - nisem vedela kam naj se dam in kako naj preživim, ves čas sem imela v mislih, da nosim v sebi sončka ki je umrl...v ponedeljek sem pa začela močno krvaveti in imela močne krče in sem šla nazaj, po dolgem mučne čakanju so me vzeli še isti dan....res je obup ko moraš potem ko ti je že tako hudo še čakat...

Srečno punce drage user posted image
b.septembrka bila

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.3.2008 11:37:42   
...Martina...
Anonimna, tudi mene so pustili čakat od petka do ponedeljka. in res je bil viken di merda (rečejo italijani). Lepo je bilo, k sva bila z možem skupaj in sva dosti se crtala in govorila o tem in da sva se malo šla vozit z avtom, in sva šla tudi na kafe z enimi parom... ker doma je trgalo.

anonimna in druge, dejte si korajžo, ker brez nje ne gre. Misliti moramo pozitivno, da bo jutri boljše. Je težko, a ni druge. Imejmo v mislih Kahlo, Polinezijo, in še kako, k jim je uspelo in ki nam dajejo luč prihodnosti. Ne ozirajmo se nazaj.

PS, da ne boste mislile, da to pišem samo za vas... v teh besedah se tudi jaz iščem in upam, drage borke, da nam bo vsem nam uspelo. in to čim prej.

lep dan... v petek začne pomlad... naj nam ta dan prinese mnogo sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.3.2008 14:36:33   
janja*
Anonimen sej ne morem verjet ,da ste čakale še dlje.Groza nobenega spoštovanja nimajo do nas.Če se je moralo to zgoditi,da smo izgubile naše sončke, bi bilo lahko vsaj zdravstvo malo bolj uvidevno in prijazno.Boljše da ne začnem to temo,ker je naše zdravstvo v riti,plačujemo ga pa ravno tako.Žal smo kot številke,ampak smo borke in se ne damo.Za vse nas ,ki zdaj tako trpimo bomo kmalu srečne.Lep dan vsem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.3.2008 15:19:20   
tane
janja žust, danes sem pisala dr. pušenjaku na forum, detaljno opisala kakšne znake sem imela pred SS in ali meni, da je bil vzrok mojega SS pregrada ali le nesrečno naključje. Odgovoril mi je, da po znakih, krvavitve, hematomi in izguba v 14.tednu on sumi na, citiram: 'čeprav bi tudi ob tem poudaril, da za vaš konkreten splav nisem prepričan v povezavo s pregrado, kajti zgodil se je nekoliko pozno. S pregrado povezani splavi se večinoma zgodijo pred 10. tednom, in običajno res potekajo s krči ali tako, da zarodek odmre, nelogičen potek pa je tak s krvavitvijo. Ta je bolj značilen za nepravilno vraščanje posteljice v maternično sluznico (displacentacijo).'
no, to je zdaj nekaj novega zame, moja G se itak sploh ni trudila z razlago po SS, le hitro me je odslovila, tako, da tole prvič slišim. seveda sem mu takoj nazaj napisala zakaj pride do tega, ali se lahko ponovi itd. in čakam na odgovor.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.3.2008 15:59:01   
janja*
tane veliko si mi pomagala s to razlago ,ker tudi moja ginekologinja nima pojma.Rekla mi je samo to ,da je šlo verjetno za kromosomsko napako.Kr neki.K njej itak ne grem več,ker se mi bruha ob misli da bi jo mogla gledat.Niti mi ni rekla koliko časa sumi da je plod mrtev.Nič ne ve.Prosim,da mi sporočiš kaj ti bo še odgovoril.Povej tane ali se tudi tebi vleče dan kot mesec?Današnji dan je spet bolj žalosten kot kar koli drugega.user posted image Moramo jokati,da je potem bolje.Se  strinjaš?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.3.2008 17:41:52   
Muca83
Mavrica32, ti si res v nezavidljivem položaju. Res raje vsak mesec znova zagledam user posted image , kot da bi mogla spet na čiščenje. Ja, zdaj sem pa že v šestem krogu, no, zdaj še ne, ker je še ni konec, bom pa kmalu. Potem pa akcija okrog prvega aprila user posted image To je moja zadnja možnost, da dobim otročka v letu 2008.

Malo sem zaskrbljena, da ni šlo slučajno kaj narobe na zadnji abraziji. Sicer ne vem kaj točno bi lahko šlo, ampak ljudi strašijo, da če grejo na splav, mogoče ne bodo več mogli imeti otrok, ta postopek je pa v bistvu isti kot namerni splav. Poleg tega se malo sprašujem, kako je s tem, ko so najprej rekli, da moram splaviti s tableti, ki sprožijo popadke (bila sem v 13. tednu), mi jih dali in me poslali domov, ko sem se pa čez 2 dni vrnila na postopek, si je pa tisti zdravnik premislil in naredil abrazijo. user posted image Prej so mi pa tako razlagali, da bi bila abrazija zame lahko nevarna user posted image (zaradi trajanja nosečnosti seveda) No, saj takrat sem bila vesela, ampak zdaj se pa vsega tega spominjam za nazaj in se sprašujem.

Tolažim se pa s tem, da se mi samo uresničuje goreča želja, ki sem jo tako ponavljala v mislih: Raje čakam mesece, kot grem še enkrat čez vse to. Mogoče mi je pa res samo želja uslišana user posted image

Še najbolj od vsega me pa muči tisti "bioenergetik", ki je rekel, da bom dobila otroka šele čez 3 leta. O tem tukaj sicer nisem pisala, sem pa odprla temo na Čvekanje v tri dni in prosila za mnenja. Še zdaj ne vem, kaj naj si mislim, mi je pa sigurno povzročil skrbi.

Ja, za veliko noč bi mogla dobiti svojo pikico, pa si sploh predstavljati ne morem, da bi sedaj bila tukaj z ogromnim trebuhom in pričakovanjem hkrati v strahu in veselju. Kaj šele, da bi mogla imeti že 8 mesecev starega otročka. Z enimi se je življenje res kruto poigralo in samo upati moramo, da nekoč pridemo do svojega cilja.

Zdaj je pri nas v službi moderno dobiti otroka in potem seveda ponosni novi očki tako z veseljem drezajo v nas ostale, da smo na vrsti. Prva sem bila noseča, zdaj pa eden že ima otroka, drugi ga dobi junija, za enega pa vem, da dela na tem, samo mu ne rata. In potem se name spravljajo, da sem na vrsti, pa da naj že kaj naredim, meni se pa lomi srce. Sem bila že večkrat na meji, da bi jim povedala svoje, ampak sem se zadržala. Saj na zunaj se smejim in vse vzamem kot hec, ampak notri me pa žre. Jaz vem, da s tem ne mislim nikogar zafrkavat, ker nikoli ne veš, kaj se v resnici pri kom dogaja.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.3.2008 17:55:10   
janja*
Muca 83 tudi meni so rekli ,da je bolje ,da se mi spuca s tableti kot pa ,da mi delajo abrazijo.Zakaj nevem.Itak so mi potem morali naresti še abrazijo,ker mi je še nekaj ostalo notri.Ja no rekli so ,da je naravno boljše zame.Ma kar neki,sami ne vedo kaj je prav in kaj ni.Draga kar se tiče pa bioenergetika ti pa lahko dam telefon in ga pokliči.Poznam tri punce ,ki so hodile k njemu in že nasledji mesec zanosile.Misli pozitivno .Nikakor ne smeš misliti,da ne bo nič.Bo ti ratalo boš videla.user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.3.2008 18:07:04   
Muca83
Janja, a si potem brala moj dogodek na čvekanju v tri dni? Jaz se samo sprašujem, od kje človeku sploh info, da delava na otroku, ker to ve res samo peščica ljudi (družina in najbližji prijatelji), z njimi pa ta človek nima nobenih stikov oz. večine niti ne pozna. Drugače pa malo res razmišljam, da bi k enemu šla, moj sicer pravi, da je to lari fari, ampak jaz se pa sprašujem: Kaj pa če... ? user posted image Najbolj vesela bi bila recimo, če bi šla, potem bi mi pa rekel: Ja gospodična, vam pa manjka vitamin B2, zato se je vse to zgodilo user posted image No, to je že pravljica user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......