|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
23.3.2008 10:18:14   
Mavrica32
oj,

hvala za številko Janja. Sem dobila že kr nekaj številk, samo se mi ne da daleč vozit. Lj. je čist prikladna, saj lahko človek sproti opravi še kak opravek.
Moj user posted image  je trenutno notr - ilegalno. Moža sem poslala smučat. Mogoče, bi blo prav, da bi se potrudla in šla z njim peš. Samo sem prehlajena, komaj sem zvozila prejšnji teden v službi. Pa ne bi rada tvegala - da zbolim. Pa tudi v slabem vremenu hodit po snegu, ko še cilja ne vidiš, pa še sam si. Sama pa sem lahko tudi doma.
Čeprav nisem hud vernik, bi lahko rekla, da mi je user posted image poslal sam user posted image .  Tako milo, prijazno, toplo, vzgojeno bitje.
Ja možje nas ne morejo razumet... včeraj sem spet user posted image  ... sloh več ne vem, kaj mu naj rečem, saj potem se pogovarjava...samo vem, da on ne čuti tako kot jaz... njemu je lahko hudo, samo zato, ker je meni...
me smo bile tudi telesno vpletene v vse to... oni pa ne...

spet sem imela malce upanja, pa dobim tole povabilo na genetski posvet in sedaj bom gruntala do aprila, ... še dobro, da ne do maja... upam, da bom na posvetu res izvedla, kaj takega, da mi bo zagotovilo nosečnost s pikico, ki se bo normalno razvijala... in da se aprila podam v boj... ( 2 leti od prve nosečnosti) ...

jemljem si dopoldne samo zase... malce razvajanja nikoli ne škodi...
user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
23.3.2008 10:58:46   
janja*
Mavrica32 no vidiš pa imaš mucka,ki ti vsaj malo zapolni dan.Ti se kar malo odpočij in crkljaj mucka ,kajti to blagodejno vpliva na človeka.Čim prej pojdi k bioenergetiku, ker se boš počutla bolje.April bo pa tudi kmalu tu ,tako da boš vse rešila tako kot je treba, potem pa v boj za dojenčki.Jest si  tudi želim še probat ,ko bo seveda čas ,ampak sploh ne upam te želje povedat mojemu.On pravi pa saj jih imava dovolj.Moja želja pa je nepopisna.Vse ob svojem času.Pošiljam ti pozitivne misli.

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
23.3.2008 11:44:06   
TODY78
ja to je res: mi smo bile telesno povezane s tem, moški pa ne-zato smo bolj občutljive, rabimo pogovor in pozornost. Moja želja je, da bi že aprila postala user posted image , moj pa pravi: saj sploh ni sile, raje bi še poletje uživala-jaz pa vem, da v primeru, da ne bom poleti user posted image  bo huje-takrat bi morala roditiuser posted image . Poleg tega letos bom imela 30 let, kaj naj še malo čakam, potem če ne rata kaj bom brez? Hudo mi je zato ker je bila to moja prva user posted image , strah me je da se bo ponovilo, kot nekaterim 2x,3x,... potem pa še vzroka ne najdejouser posted image . Verjetno ko bom prvič rodila bom vsaj vedela, da lahko donosim in, da v prvo je bil slučaj pač tak.
Ja včasih smi zdi: uboge mi ženske kaj vse moramo dati skozi!!!
Ampak punce želja in volja je, to se pravi, da tudi nam bo uspelouser posted image - VERJETI MORAMO V TO, DA DRUGA VELIKA NOČ BO DRUGAČNA, VSE SE BOMO PRESELILE NA DRUGI FORUM..FORUM DOJENČKOV!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
23.3.2008 13:30:17   
novo
No, js sm anonimna in ne zdelo se mi bi fer, da ostane tako, saj mnoge razkrivate svoja čustva in se počutim kot 3. oseba oz. opazovalec.
Janja, hvala za številko, se bom po vsej verjetnosti tudi jaz odločila, da se malo "najdem" z lastnimi vprašanji.
Hvala še enkrat in lepe praznikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
23.3.2008 13:57:49   
Pikabu
Jaz se pa že dolgo nisem oglasila. Nekatere se me boste še spomnile. Žal mi je, da toliko novih imen vidim tukaj gor in toliko žalostnih zgodb. Žal mi je za vsako, ki mora skozi to in res ne veš, kako je hudo, dokler sam ne dožoviš. Punce, pogumno naprej. Z vsakim dnem je lažje. Jaz bi imela zdaj še le en mesec do poroda. Včasih si predstavljam, kako bi bilo, kakšen trebuh bi imela in podobno. Verjetno ne boli več tako zelo, ker imam dva čudovita sončka, pa vseeno je ta tretji, ki nam ni bil namenjen vedno z mano v mislih. Tudi ve boste našle srečo in tudi ve boste držale v naročju svoje sončke. Veliko, veliko poguma vam želim. Ne dovolite, da vam črne misli zastrejo pogled za naprej. Vem, da je težko ostati pozitiven, tudi sama sem imela velike težave s tem, pa vseeno, poskušajte se prisiliti, najdite si stvari, s katerimi boste preusmerile misli in da boste lažje gledale čim bolj pozitivno. Meni je zelo pomagalo, da sem si odštevala čas do kakšne stvari. Veselite se v vsaki najmanjši stvari, ki vas vodi bližje k vašim sončkom. Držim pesti za vse vas.

Pri nas je pa tako, da je moje počutje veliko, veliko boljše. Zdaj bi se celo že lahko odločila za novega user posted image , pa bova še malo počakala. Ne uporabljava nobene kontracepcije, samo paziva, če se pa vseeno zgodi, bova pa vesela. V bistvu se zdaj čisto prepuščam, uživam v vseh stvareh, še posebno letos uživam v službi, tako da si želim ostati malo dlje kot le eno leto, potem pa spet v akcijo še za enega otročička. Do takrat bosta pa tudi ta dva že toliko zrasla, da bo vse lažje. V bistvu, kadarkoli se zgodi, bo v naši družini eno veliko veselje.

Punce, mislim na vas in držim pesti, da vam vse m čim prej uspe. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
24.3.2008 19:22:59   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Že dolgo se vam nisem nič oglasila. Nikakor nisem imela ne časa, ne želje, da bi kaj brala in pisala. Tudi danes nebi, če me nebi tako zvijalo. user posted image  user posted image  user posted image
Rada bi vsem tistim puncam, ki ste se pridružile temu forumu poslala user posted image user posted image user posted image user posted image . Vedite, tu niste same, tu so res fajne punce, ki pomagajo po svojih najboljših močeh, zakar sm jim sama ful hvaležna. 
Čestitam tudi tistim, ki ste zagledale user posted image user posted image , veliko, veliko sreče in zdravja vam želim.
Sama sem res na tleh in o tem ne bom pisala (v teh velikonočnih dneh bi se morala pripravljati na porod). Boli me le to, ker se vsi okoli mene obnašajo, kot da sem iz kamna in da me ne boli, ko zvem, da je katera rodila ali da je sedaj noseča. Da se lahko z tisto osebo ful veselim. Ja lahko se veselim z njo, sam vsakič me to spomni, da sama nisem več in da te pikice nikoli ne bom držala v naročju. Jst sem za vse ful vesela, da so user posted image  in da imajo zdrave user posted image . Sam...... enostavno ne znam napisati. Sej ne bom več pisala. Upam punce, da boste drugo leto že vse srečne mamice (to vam iz srca želim). Kdaj bom pa sama mamica... pa ne vem... če bo šlo tako naprej, še kmal ne bom.

PUNCE DRŽITE SE IN VELIKO, RES VELIKO SREČE VSEM! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
24.3.2008 22:08:09   
natasarobi
gantar - te popolnoma razumem kako se počutiš. Vsaki taki dnevi so hudi, ampak, ko minejo, bo tudi tvoje razpoloženje postajalo boljše. Ne bom ti pa lagala, da se mogoče čez leto ne boš spomnila teh dni oz. spomnila se boš, bolečina bo pa nekoliko manjša.

Po vsaki taki izkušni se vedno spomniš dneva, ko si naredila test, dan ko pride pdp, kriznega dneva,... Teh dni se bomo spominjala celo življenje, bolečina pa bo mogoče iz leta v leto manjša, izginila pa ne bo nikoli.

Ljudje okoli tebe te ne razumejo, ker tega niso doživljali in tudi ne znajo komunicirati s teboj, menoj, z vsemi nami. Za nekatere je rojstvo otroka nekaj običajnega/vsakodnevnega in v mislih si ne morejo misliti, da žal ni za vse ženske tako in da nekatere močno trpijo.....

user posted image user posted image  Sama se še vedno pobiram, čeprav bo po prvem upn minilo kmalu dve leti, po drugi upn pa bo aprila (na očetov rojstni dan) minilo 1 leto od kar sem izgubila drugo pikico. Še vedno upam, da bom postala mamica, letos zagotovo ne, ker nisem še pripravljena na vse skupaj, drugo leto pa mogoče, če ne drugo leto pa mogoče kakašno leto kasneje.

Če želiš me lahko kontaktiraš tudi na zs. Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
25.3.2008 11:31:04   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Mavrica32

Ja možje nas ne morejo razumet... včeraj sem spet user posted image  ... sloh več ne vem, kaj mu naj rečem, saj potem se pogovarjava...samo vem, da on ne čuti tako kot jaz... njemu je lahko hudo, samo zato, ker je meni...
me smo bile tudi telesno vpletene v vse to... oni pa ne...

spet sem imela malce upanja, pa dobim tole povabilo na genetski posvet in sedaj bom gruntala do aprila, ... še dobro, da ne do maja... upam, da bom na posvetu res izvedla, kaj takega, da mi bo zagotovilo nosečnost s pikico, ki se bo normalno razvijala... in da se aprila podam v boj... ( 2 leti od prve nosečnosti) ...

Mavrica32, ja te razumem glede moža, oz. naših partnerjev, jaz sem bila v četrtek povabljena k sosedu, kjer so dobili dojenčka, moj ni mogel zraven, ker je delal, no sem šla, se veselila z njimi, spraševala vse sorte potem pa sem prišla domov in se spet po dolgem času zjokala, ker mi je bilo tako hudo zaradi moje izgube.
naslednji dan sem mu potem povedala in rekla,da mi je še vedno tako hudo za najinim otročkom pa me je samo objel in rekel, saj bo, saj te razumem in to je bilo touser posted image . pa sem si spet rekla, ja brezveze da komu razlagam, ker me itak ne razumejo, da moram pač sama skoz.

glede tvojega genetskega posveta pa, a ni to dobra novica? boš morda vsaj dobila kakšen odgovor na to, zakaj se ti to ponavlja.

Neposredna povezava do sporočila: 1308
25.3.2008 21:45:47   
Mavrica32
Oj,
Tane, vsi so mi pravili, da zelo zelo redko, kaj odkrijejo. 7 primerov na sto vzorcev. Pa še pozitivna genetska analiza čiščenja mi je dal nek nov up. Neka G. je rekla, da gre verjetno samo za premalo hormona.
Tako, da sem bila tokrat kar pripravljena še enkrat poskusit, zato sem se testirala z ovul. testi. Da bi čimprej zaznala nosečnost in začela jemat dobrosten.
Kar naenkrat pa je povabilo na še eno seanso.  jutri bom klicala- zakaj sem dobila samo jaz pismo, mož pa ne. Sploh nisem prepričana, da bi rada vidla, da gre on z mano. Se vam zdi to čudno?
Kar naenkrat je situacija bolj negotova. Moj G, mi tudi ni razjasnil, kaj se s krvnimi vzorci vse da vidit. (Drugo kot kromosomi.) Ker to bi moglo bit OK -test vzorca čiščenja.
Diagoanoza - blighte ovum se mi je sicer trikrat ponovila, a histološki izvidi so bili vedno drugačni.
Tane, tudi moj sosed je dobil novembra dojenčka, jz pa sem splavla septembra
potej pa še krst tega dojenčka 3 tedne nazaj.... pa moja svakinja bo rodila, ko bi mogla jz roditi že drugega otroka... sploh ne hodim več na okrog...
potem sem se pa hotela zamotiti še z enim user posted image . Mož ga ni pustil, da bi ga imela notri, potepuški muc ja je spodil nekam in sedaj ga ni nikjer...
kot zakleto...
pri meni user posted image  ne zdržijo, niti v otroški, ne v mačji obliki.... tako sem že tretji dan na tleh in user posted image  , ne morem se veseliti nove spalnice, ničesar me ne spravi v dobro voljo...
sej vem, boste rekle, neumnica...zaradi enga muca... gre se tudi zato, da mož ne more popustit svojim principom in mi olajšat in olepšat dneve ..

Gantar, pogosto se počutim tako ti.  Kot da na nek način drugim ne privoščim, še vedno ne morem prenašat, govora, kaj vse imam, naj bom ponosna nase, vesela, ker živim na svojem...inp, ko boš res kaj izgubila boš pa videla...
sem ...najhuje je ko izgubiš plamen upanja...a ta v meni še tli...
Gantar, pa sedaj smo na forumu, samo v glavnem še borke, ki smo v negotovosti in še ne vemo, kdaj bomo spet začele... user posted image  so se preselile...
daj sporoči, kaj kako si se vživela v svoj novi kraj...
jaz še vedno nimam doma tuki... upala, sem, da pride to z otrokom... dobila sem si user posted image , da bom raje doma, da ne bom samo bežala... in videla te zidove kot kletko...  pa mi kot zakleto ne uspeva... potrebovala bom dlje časa...
kako kaj služba, Gantar?  Brez nje bi se jaz totalno sesula...prazniki so bli obupni...

čim več luči vam pošiljam  in vam želim vse dobro moje sotrpinke

če nam tega aprila ni uspelo držat v rokah našega user posted image , nam bo pa drugo leto!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
26.3.2008 8:01:21   
janja*
Mavrica 32 zelo mi je žal za tvojega mucka ,katerega si bila tako vesela .Ja žal so te moški res čudni.Imajo svoja pravila in svoje zahteve.Včasih jih res teško razumeš,ker imajo svet zase.Tudi pri meni ,ko jokam in sem žalosna kar ne more razumeti,da sem še kar v bedu.Ne moreš se tako hitro pobrati,saj je za te stvari potreben čas.Boš videla,ko ti bo uspelo zanositi boš na vse stvari gledala drugače.Tudi dom ti bo postal lepši in vse bo drugače.Začela boš uživati v vsem.Želim ti veliko sreče in ,da postaneš čimprej srečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1310
26.3.2008 8:59:13   
supermiska
Imam vprašanje za vse če mogoče katera ve. Koliko časa ste imele krvavitev med menstruacijo.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
26.3.2008 10:26:31   
tane
punce moje, danes lahko spet kaj bolj pozitivnega napišem, ker sem boljše volje, mislim, da je tole vreme krivo, da smo vse tako negativne. jaz sem bila tudi čez praznike čisto slabe volje in brez upanja v prihodnost.

še enkrat za vse, ki ne najdete opore pri vaših moških, partnerjih itd. morate se zavedati, da kot je neka knjiga napisana o tem in to drži, da so iz drugega planeta kar pomeni, da razmišljajo čisto nasprotno kot me.
sem si zapomnila nasvet od mame moje prijateljice, ko smo v najstniških letih jamrale, da nas fantje ne razumejo, da se ne moremo pogovarjati z njimi itd. pa je rekla, za to imate prijateljice, fantje/moški so za druge stvari vsekakor pa ne za sočutje, razumevanje, dolge pogovore in razglabljanja. In vse to je še tako res, vedno znova in znova odkrivam to njeno 'modrost' in moram reči, da mi je že velikokrat pomagala. predvsem zdaj po SS, ko po 1 mesecu nisem več naletela na razumevanje s strani mojega partnerja, je bilo samo še življenje gre dalje, bla, bla... Torej ne krivite jih saj niso sami krivi.

edino Mavrica32, glede user posted image bi se pa morda lahko pogovorila z njim in mu pač povedala, da ti bo veliko lažje, če bi ga lahko obdržala in mu morda tudi obljubila, da boš poskušala biti boljše volje, ker verjemite če nas gledajo samo slabe volje in žalostne jih to tudi zmede in ne vedo kako bi reagirali, pa potem včasih tako kot se ne pričakuje od njih.

joj, sem se razpisala, se opravičujem.

Mavrica32, ne vem mislim, da sem ti že neke napisala, glede Dabrostona, da obstajajo tudi boljše, ki se dobijo v Avstriji ali Italiji, pa morda če bi šla v Zdravstveni zavod Dravlje na posvet?
Sicer je treba plačati ampak mislim, da ni tako drago, žal je pri nas tako, da če plačaš se ti potem veliko bolj posvetijo.

http://www.neplodnost.com/  Morda ta podatek tudi za katero drugo.

Tudi meni je zdaj Pušenjak napisal, da je morda pri meni šlo za nepravilno vraščanje posteljice v maternico kar je posledica pomankanja progesterona. tako, da č ebo treba raje jemljem boljše kot pa Dabroston.

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
26.3.2008 13:18:40   
crvicek
Gantar, tudi jaz bi se v teh dneh pripravljala na porod, če nebi izgubila moje pikice. Ni dneva, da se je ne spomnem. Zadnjič sem kupovala darilo za prijateljičnega sinčka in sem zavila na oddelek za nosečnice in sem imela v trenutku solzne oči. Potem sem mojemu povedala in sem ga vprašala, če se kdaj spomne na najino pikico, pa je rekel da velikokrat in ob tem sva se objela in potočila solzico.
Nekaj mesecev po splavu sem bila čista razvalina, šele zadnjih par mesecev poskušam pozitivno razmišljati in moram reč, da mi je tako veliko lažje. Prej sem se sama sebi smilila in sem videla vse črno.

Pri tem mi pomaga predvsem moj dragi možek, ki mi vsak dan podarja ljubezen in razumevanje in tako vem, da bova premagala vse ovire, ki jih bova srečala na najini poti in tako tudi dočakala svojega user posted image .

Saj vem, da je težko, ampak potrudi se razmišlajti pozitivno in boš videla da se bo pokazal sonček tudi za vaju.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
27.3.2008 8:51:18   
janja*
Tane ali mi lahko pojasniš zakaj sploh so tablete dabroston.Ker meni je na nuhalni v Dravljah dr.Jasmina Antolič  rekla naj jem tablete ORGAMETRIL drugače mi lahko plod odmre.Moja pa mi je rekla da moram jemati DABROSTON.Seveda sem bila čisto zmedena in sem poslušala mojo ginekologinjo.

Glede moških imaš pa še kako prav.Moj se sploh noče pogovarjati o tem.Tudi jaz sem videla da je brezveze kar koli govoriti,ker ne dobim nazaj tistega ko bi rada.Raje se zjokam in povem vam.Tako pač mora biti.Tebi se želim še posebno zahvaliti,ker ko mi je bilo najtežje si vedno našla pravo besedo.Veliko si pretrpela zato te stvari tako dobro razumeš.user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
27.3.2008 9:25:55   
RDEČA VRTNICA
No, lep pozdrav vsem.
Po dolgem času se vam spet javljam. Upam, da se me še katera vsaj bežno spomni.

Vidim, da teče debata ravno o partnerjih.
Res je ja, da skozi to trpljenje in razočaranje gremo bolj kot ne ženske same. Saj ti partner lahko stoji ob strani, ampak razumeti te ne more. Ker to se je zgodilo tebi, ti imaš v sebi razne občutke......

No, jaz moram rečt, da sem imeli pri svojem vso podporo, lahko sem se z njim pogovorila o vseh stvareh, čeprav se lažje pogovoriš z nekom, ki jo to doživel in pozna te občutke.
Zato je res lepo, da so tukaj gor punce, katerim lahko zaupaš svoje težave, ker te lahko one resnično razumejo.

No, jaz sem imela ss 21.3. in še sedaj čakam na prvouser posted image .
Komaj čakam, da bom spet zagledala user posted image  ali user posted image .

Vsem poncam en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rada vas imam.
In upam, da bomo kmalu user posted image in da bomo srečne mamice našim user posted image user posted image .

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
27.3.2008 10:27:28   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: janja žust

Tane ali mi lahko pojasniš zakaj sploh so tablete dabroston.Ker meni je na nuhalni v Dravljah dr.Jasmina Antolič  rekla naj jem tablete ORGAMETRIL drugače mi lahko plod odmre.Moja pa mi je rekla da moram jemati DABROSTON.Seveda sem bila čisto zmedena in sem poslušala mojo ginekologinjo.

Ena teorija SS je tudi, da ima nosečnica premalo hormona progesterona, zato je velika možnost, da pride do splava. Tudi meni so takrat dali Dabroston zaradi krvavitev, vendar sem zdaj končno našla tisti post od pušenjaka, kjer omenja tudi tablete, ki se jih dobi v Avstriji, Prometrium ali Italiji, Utrogestan, kjer gre za 'čisti' progesteron in se ga jemlje 2x200mg na dan, Dabroston pa vsebuje didrogesteron in se ga jemlje 3x10mg na dan. Glede Orgametrila pa piše, da je neprimeren med načrtovanjem in med samo nosečnostjo, tako, da si prav naredila, ko si raje jemala Dabroston.

Jaz sem v dilemi ali bi pri naslednji nosečnosti, če bi mi spet kaj predpisali jemala ali ne, ker se mi zdi, da morda če narava hoče je pač bolje, da se to zgodi prej in ne da se z kakšnimi tableti podaljšuje. Ne vem...upam, da mi naslednjič ne bo treba razmišljat o tem

rdeča vrtnica, iz tvojih ust v...naslednjič nam uspe brez zapletov in strahuuser posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 27.3.2008 10:28:11 >

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
27.3.2008 11:22:48   
natasarobi
Če se ne motim so meni dali Orgametril tablete, ko sem si želela prestavit menstruacijo. Moram doma pogledat.

(Glede Orgametrila pa piše, da je neprimeren med načrtovanjem in med samo nosečnostjo, tako, da si prav naredila, ko si raje jemala Dabroston. ) - kako lahko en zdravnik to predpiše med nosečnostjouser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
27.3.2008 14:27:37   
KAHLO
Pozdravljene punce!

Vse ta novješe, predvsem pa stare znanke......ni dneva k ne poškilim k vam, in držim pesti za vas, da vam čimprej uspe, ta čudežuser posted image

Tane tebi pa hvala za obisk na septembrkah, res je zdaj smo v 17 teden, zaenkrat je vse vredu in uživava, baje bom dobila pupo...ampak moram še počakat do morfologije ki jo imam 18.4, da mi še enkrat povejo da je pupa......z mojim sva čist presrečna, vsak dan posluša na mojem bušiju kaj se not dogaja in se pogovarja z njo, tega od njega sploh ne bi pričakovala, in punce ko sem jaz po abraziji jokala in jokala, je on meni zmeraj govoril da zdaj pa dost tega jokanja....ne smete jim zamerit, oni drgače to prebolevajo, še posebaj pa jih boli če vidijo vas kako jokate, in bi to najraje spregledali, seveda to zdaj ne pomeni da ne smete jokati, ampak ne bit hude na njih, jaz sem pol ponavadi kr tko nardila, da sem se zadržala, ko pa je šel na šiht pa jokala k dež, vse pouštre sem precmerila.......seveda je pa še zmeraj pri meni prisoten tist strah a bo vse vredu al ne, verjetno se ga ne bom znebila do konca nosečnosti, ampak z vsakim tednom ki mine je moj nasmešek na ustih večji in sreča tudi!!!

držte se, in ne obupatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
27.3.2008 15:18:20   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

...z mojim sva čist presrečna, vsak dan posluša na mojem bušiju kaj se not dogaja in se pogovarja z njo, tega od njega sploh ne bi pričakovala,

...ampak z vsakim tednom ki mine je moj nasmešek na ustih večji in sreča tudi!!!

joj, zdaj mi gre pa kar na jok, kako lepo, res ne veš kako sem vesela zate in držim pesti ves čas in vem, da tokrat bo vse vredu, verjemi, da bo. pa punčko dobita, seveda zato je p atvoj še bolj navdušen, saj veste kako je z očeti in hčerkami, res lepo. ti samo nič ne skrbi, uživaj in naj bo tvoja sreča z vsakim dnem večja.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
27.3.2008 19:35:03   
TODY78
EJLA punce! kako ste kaj? jaz sem te dni bolj tako. Danes je že 36 dan, user posted image  pa od nikoder. Poleg tega sem zelo žalostna, ker sem upala da po tej user posted image  bova šla v nov boj za user posted image . Toda moj dragi se tega izogiba: rad bi užival še to poletje. Jaz pa tega mnenja nisem: zaposlena sem za nedoločen čas, tud nisem zadovoljna, rada bi menjala in iskoristila porodniški: saj veste, če zamenjam službo bom morala počakati kakao leto-moj pa itak živi v svojem svetu, tega sploh ne razume: želim imeti otroka, stara bom 30 let in za prvega je že skrajni čas (user posted image rada bi jih imela 3). Kaj naj naredim?user posted image  Tako sem živčna, žalostna,...
Kako naj mu dopovem? Sploh se ne pogovarja o tem? Včasih sem tako jezna nanj, prvi mesec je velikokrat raje šel k bratu na pijačo, ko bil z menoj-izgovor tudi jaz trpim rabim razvedrilo. jaz sem pa sama jokala domauser posted image ...
No ne bom nakladala, danes sem sitnauser posted image  mogoče je taka luna!

Pozdravček!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
27.3.2008 21:25:32   
Anonimen
TODY78 jaz te popolnoma razumem tudi moja želja po dojenčku je ne izmerna po SS, ki sem ga mela pa bi fant še rad počakal, meni pa ni do čakanja.ker si želim user posted image , sedaj sem pripravljena na materinstvo ne potem, ko morda ne bom več mogla bit ali pa bo materinski čut izginil popolnoma v pozabo, ker se posvetiš nečemu drugemo, ker ne želim trpeti, ko bi rad nekaj in si pripravljen na to... Srčno ti želim, da se bo tvoj dragi spremenil in te razumel, kako težko čakaš vajino dete. Midva se vsak dan veliko pogovarjava o bebici in vsak dan mu povem, da si želim da mu rodim dete, počasi, počasi se postopoma strinja (sedaj sam prišla, da bi začela delat na bebici čez 3 mesece user posted image )

Lep pozdrav

(odgovor članu TODY78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
28.3.2008 7:45:33   
RDEČA VRTNICA
TODY78, ne se obremenjevat s tem, da je pač tvoj tak. Raje misli nase in poštimaj, da boš ti ok. Saj vem, da ti pač ni vseeno, da se tako obnaša do tebe, ampak nič ne moreš, če je tak.

Poskušaj ga prepričati, da si pač ti pripravljena na materinstvo in otroka in da ga boš tako ali tako ti nosila v sebi. In če si ti želiš, naj ti ugodi.
A on še ni pripravljen al kako?
Zakaj ga je hotel imeti prej? Zakaj si je sedaj premislil?

Upam, da se ti stvari čimprej uredijo in da ga boš čimprej prepričala, da si ga res želiš.

Želim ti najboljše, držim pesti.user posted image user posted image user posted image
Pošiljam ti velik user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
28.3.2008 7:48:35   
RDEČA VRTNICA
Tebi KAHLO pa iskrene čestitke za tvojo user posted image in iz srca ti privoščim.
Želim ti, da bo vse ok in da boš kmalu srečna mamica. user posted image user posted image user posted image
In ne se obremenjevat preveč s tem, vse bo ok, boš videla. Držem pesti.

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
28.3.2008 11:17:10   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: TODY78

Toda moj dragi se tega izogiba: rad bi užival še to poletje. Jaz pa tega mnenja nisem: zaposlena sem za nedoločen čas, tud nisem zadovoljna, rada bi menjala in iskoristila porodniški: saj veste, če zamenjam službo bom morala počakati kakao leto-moj pa itak živi v svojem svetu, tega sploh ne razume: želim imeti otroka, stara bom 30 let in za prvega je že skrajni čas (user posted image rada bi jih imela 3). Kaj naj naredim?user posted image  Tako sem živčna, žalostna,...
Kako naj mu dopovem? Sploh se ne pogovarja o tem? Včasih sem tako jezna nanj, prvi mesec je velikokrat raje šel k bratu na pijačo, ko bil z menoj-izgovor tudi jaz trpim rabim razvedrilo. jaz sem pa sama jokala domauser posted image ...

Tody78, te čisto razumem tudi jaz bi rada menjala službo, zdaj je seveda ne bom, ker sva se odločila, nočem pa čakati, želim si čimpreje sploh po SS je ta želja postala še veliko močnejša.
Jaz ti svetujem, da se s tvojim pogovoriš in morda naredita kompromis, morda počakata par mesecev, tako, da lahko on še uživa to poletje, saj to ne pomeni, če zanosiš čez par mesecev, da potem pa ne greste na dopust. Skratka reci mu, da si za kompromis, ker jaz verjamem v to, da kadar se ne strinjava s partnerjem, je potrebno narediti kompromis, zakaj bi obveljalo samo od enega!

to, da je šel raje k bratu na pijačo ga pa čisto razumem, tudi moj je raje storil to in rekel, da je tudi njemu neizmerno hudo in se pač na tak način sprosti, pa na hokejske tekme je začel hodit, pa zakopal se je v delo in je rekel, da mu to pomaga preboleti. Kot sem že rekla mi imamo svoje načine žalovanja, oni pa svoje, jaz sem sčasoma itak raje jokala, ko sem bila sama.

Moja beseda dneva za vse nas je KOMPROMIS in POZITIVIZEM. user posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
29.3.2008 7:45:29   
TODY78
hvala punce, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image . ja tej moški. Pri mojem je problem, ker se noče pogovorjat o tem, niti kako je bilo glede ss, niti kdaj spet začeti delat na tem. Lani oktobra sva se oba zavestno odločila za user posted image . Zdaj pa se meče v kot-ne vem kaj naj si razlagam. On je menjal delo konec leta 07, sedaj je zadovoljen v tem delu, želel si je to delo od majhnega. On uživa, jaz pa trpim v delu.
Poleg tega on ima mlajšega brata 24 let starega, kateri ima punco staro 20 let-imata že stanovanje, one ne dela nikjer, v bistvu študira. Ker že v drugo ji ne bo uspelo naredit prvega letnika izsiljuje brata, da bi imela otroka (seveda zato da ji ne bo potrebno it delat). Starši od mojega so se vedno bolj ukvarjali z bratom od mojega-mali crtek in on mu je tdui sedaj izgled. Ker on pravi da ni še čas za otroka, pravi tudi koj zato. Ne zaveda pa se, da jaz imam službo za nedoločen čas in 30 let on pa 20 letuser posted image user posted image . V bistvu je ona otrok, ki ga izsiljuje na drugega user posted image . Najverjetneje je to krivo.
Včeraj je bil 37 dan po prvi user posted image  od ss. V službi se mi je zdelo, da sem končno dobila user posted image . Na veceju sem na wc papirju videla kri. Dala sem si vložek in od takrat naprej niti sledu več od te tečne tetkeuser posted image user posted image  . Nimam pojma kaj je to. Prvo user posted image  sem dobila na 34 dan, ta pa me heca in heca???? A je katera imela podobno izkušnjo????

Lep pozdravček vsem!! 

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......