Mavrica32
|
Oj, Tane, vsi so mi pravili, da zelo zelo redko, kaj odkrijejo. 7 primerov na sto vzorcev. Pa še pozitivna genetska analiza čiščenja mi je dal nek nov up. Neka G. je rekla, da gre verjetno samo za premalo hormona. Tako, da sem bila tokrat kar pripravljena še enkrat poskusit, zato sem se testirala z ovul. testi. Da bi čimprej zaznala nosečnost in začela jemat dobrosten. Kar naenkrat pa je povabilo na še eno seanso. jutri bom klicala- zakaj sem dobila samo jaz pismo, mož pa ne. Sploh nisem prepričana, da bi rada vidla, da gre on z mano. Se vam zdi to čudno? Kar naenkrat je situacija bolj negotova. Moj G, mi tudi ni razjasnil, kaj se s krvnimi vzorci vse da vidit. (Drugo kot kromosomi.) Ker to bi moglo bit OK -test vzorca čiščenja. Diagoanoza - blighte ovum se mi je sicer trikrat ponovila, a histološki izvidi so bili vedno drugačni. Tane, tudi moj sosed je dobil novembra dojenčka, jz pa sem splavla septembra potej pa še krst tega dojenčka 3 tedne nazaj.... pa moja svakinja bo rodila, ko bi mogla jz roditi že drugega otroka... sploh ne hodim več na okrog... potem sem se pa hotela zamotiti še z enim . Mož ga ni pustil, da bi ga imela notri, potepuški muc ja je spodil nekam in sedaj ga ni nikjer... kot zakleto... pri meni ne zdržijo, niti v otroški, ne v mačji obliki.... tako sem že tretji dan na tleh in , ne morem se veseliti nove spalnice, ničesar me ne spravi v dobro voljo... sej vem, boste rekle, neumnica...zaradi enga muca... gre se tudi zato, da mož ne more popustit svojim principom in mi olajšat in olepšat dneve .. Gantar, pogosto se počutim tako ti. Kot da na nek način drugim ne privoščim, še vedno ne morem prenašat, govora, kaj vse imam, naj bom ponosna nase, vesela, ker živim na svojem...inp, ko boš res kaj izgubila boš pa videla... sem ...najhuje je ko izgubiš plamen upanja...a ta v meni še tli... Gantar, pa sedaj smo na forumu, samo v glavnem še borke, ki smo v negotovosti in še ne vemo, kdaj bomo spet začele... so se preselile... daj sporoči, kaj kako si se vživela v svoj novi kraj... jaz še vedno nimam doma tuki... upala, sem, da pride to z otrokom... dobila sem si , da bom raje doma, da ne bom samo bežala... in videla te zidove kot kletko... pa mi kot zakleto ne uspeva... potrebovala bom dlje časa... kako kaj služba, Gantar? Brez nje bi se jaz totalno sesula...prazniki so bli obupni... čim več luči vam pošiljam in vam želim vse dobro moje sotrpinke če nam tega aprila ni uspelo držat v rokah našega , nam bo pa drugo leto!
|