2ursae
|
madoniš, kaj je to, zelen RR - bi moral biti bel . Ne, resno, mi smo bili ves dan čist zasneženi, je padalo kot pri norcih. Moja2 sta dopoldne šla pogumno na plavanje, pa sta v Grosupljem obrnila in se vrnila, ker je šlo vse tako počasi, da bi se do bazena prebila glih neke proti koncu ure . Žegnat nismo nesli , smo samo čakali, kdaj bo vreme boljše, pa se to ni zgodilo. Bom dala jedi na okno, da jih bo dosegel papežev blagoslov . jupi, jutri bo konec mojega posta , imam v omari že ogledano, katere piškote bom zjutraj napadla . valči, hvala za skrb - Anže je včeraj kakal , pa danes tudi. če seštejem obe rundi je pokakal vse dolgove za en teden nazaj . So pomagali tvoji nasveti: zjutraj na tešče svež pomarančni sok, veliko pit, zdrava hrana . Ti moram pa priznat, da mi je bil včerajšnji dan, preden se je pokakal, blazno naporen, saj sem ves dan sam za njim laufala in ga prepričevala, se pregovarjala, ga prosila, da mora pit, jabolko pojest, pa on ne bi, ne bi ... No, pa saj najbrž veš, kako to izgleda. Ne vem, če sem se z Borčkom v celem dopoldnevu igrala 10 minut . Saj je bil Anže pa tud bogi, že sitkan, pol se je pa res namatral, da se je pokakal, je orng pritisnil, da je postal v obraz kar rdeč. Pol je pa zmagoslavno oznanil, da se je pokakal in bil potem čist drug otrok, totalno dobre volje . Čestitke tvoji Nini in mojemu Boru za 5 mesecev . Ni mi sicer jasno, od kod že 5m, ko sem ga pa ravno včeraj prinesla iz porodnišnice ... J. Jull: sicer njegovega opusa ne poznam, mi je pa blizu Pantleyeva. IZVIRNO SPOROČILO: teka mehurčica, jaz surov korenček naribam, potem stisnem skozi gazico ali drobno cedilo...je dobro... jaz sem tud tako počela, je pa boljši domač korenček, tile kupljeni so kar zdehidrirani . sveža zelenjava: sem jo kupovala, celo v bio trgovini Kalček, kjer je (menda) vse natur in nešpricano. Za otročka je treba dat vse najboljše. AC: mi veliko prevozimo, ker smo precej navezani na LJ, se po njej rada vozim . Sploh sem pa zaljubljena v hrvaško AC, sploh zato, ker me hitro pripelje do morja . Ne resno, kapo dol, krasno cesto so naredili. O našem tempu izgradnje pa kar ne bom izgubljala besed . Jagode: tudi jaz sem mnenja, da je bolje počakat. Itak se na sploh za otročka priporoča sezonsko sadje in zelenjava, saj ni tako špricana. Sanwedbra , da ni reakcij . tko, mejte se, grem gledat Mojstra Miho