|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
22.3.2008 13:43:18   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Eh to vreme....kot da praznujemo Božič user posted image

Hehe, meni je šla prejle po glavi "I'm dreaming of a white Easter" user posted image .

Podn. No, saj zdaj pri nas vsaj lepo sneži, brez dežja, ampak ravno razmišljam, če grem kupit dežno prevleko za voziček, da bi šli sploh lahko kam ven ...

Ampak ker tašča pričakuje, da mladi nesejo k žegnu, bolje, da se ne spravim v trgovino, sicer bodo zamere pri bajti.

Lp,

živa 

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 301
22.3.2008 13:46:19   
lane31
Majazarja.....ja super....če pride tvoj te pa tak ni problema user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 302
22.3.2008 14:01:49   
teka
mehurčica, jaz surov korenček naribam, potem stisnem skozi gazico ali drobno cedilo...je dobro...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 303
22.3.2008 14:40:31   
mama06
Veselo pisanko vsem!

user posted image

Čestitke vsem slavljencem!!!! Pa eno user posted image za mamiceuser posted image

KAKALI SMO!!!

Punce, naš pa se je danes po 5 dneh tako pokakal, da je bilo joj. Sem mu včeraj zvečer poskusila s termometrom pomagat, pa ni ratalo. Danes zjutraj sem pa rjavi sladkor raztopila v prekuhani vodi in mu dala po  žlički. Je bil presrečen, da lahko z žličko je(pije vodouser posted image ). In ker nisem dajalo dovolj hitro, se je začel razburjat. Sicer se še samo dojiva, pa je moj rekel, da očitno z GH ne bo težav, razen okusovuser posted image user posted image user posted image

No potem sem ga šla previt in še enkrat malo s termometrom po ritki in je takoj kakal. Ne ravno ogromno, ampak bilo je dovolj. Čez 2,5 uri, ravno pri kosilu v ležalniku, pa se je tako pokakal, da je spredaj vse ven prišlo. Sem mislila, da bo moj skupaj padel ob govejem zrezkuuser posted image user posted image user posted image . Sva šla direkt v kopalnico pod tuš, nato se je mogel takoj najest in sedaj spiuser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
22.3.2008 15:05:54   
lane31
user posted image user posted image user posted image  Kako si pa to opisala mama user posted image user posted image user posted image  No čestitke za kakec Jernej  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 305
22.3.2008 15:35:56   
valči
Veselo pisanko vsem na ta zasnežen danuser posted image
In Nini in Boru za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Je rekel Miha danes,da bomo smrekico postavili in bo Božiček darila prineseluser posted image user posted image ,ko imamo pa toliko snega.K žegnu smo nesli,sedaj deca spijo,jaz pa mirujem in čakam,da se mož vrne domov.
Sanvebdra,
kot ti je ža Skuštrana rekla,če prehitro daješ alergene zadeve otrokom,to kasneje izzove alergijo.In,ker je naša Lara alergik,ji še sedaj jagode škodijo in to domače.Po kupljenih je takoj dobila koprivnico po rokah.Kupljenih niti ne bi dajala,ker to je tako špricano,da joj.Vem,kako to gre in s čim to vse polivajo,sem živilkauser posted image ,kot Skuštranauser posted image .

Tako da nočem gnjavit,saj vsaka mama po svoje naredi,samo previdnost je mati modrosti.

Do 1. leta Nina ne bo dobila:jagod,kivija,pomaranč,arašidov,kravjega mleka,čeprav ja imamo doma na litreuser posted image .Tako sem se odločila,ker mi je Lara taki bošček in sva ogromno dali skoz.So bila obdobja,ko mi je bila na 5 živilih in ko mi je bila vsa v koprivnici in...Ne bom več gnjavila.

Gosta hrana,danes je nina stara 5 mesecev,dva dni nazaj je dobila za poskusit jabolčni sok,ki sem ji ga vmešalas v Bebi čaj,ker čisti sok ji je bil premočen.Jutri jo čaka breskov sok in drug teden počasi na kašice.Dajala ji bom po eno živilo in to enako tri dni,kasneje bova mešali po dve živili skupaj,itd...
Če ne bo dobil mož steklenega ribežna,bom pa prosila suzanamai,če bo imela kaj viška časa in materiala.Ti javim na ZS,če bom rabila,ker te ne bi rada gnjavila,ker že tako imaš veliko dela.
Mi je mož danes v Celju in bom poslala ga v Merkur,če bo našel.

Lončka za pitje še nima,ker pije iz Aventove flaše s cucljem št. 1,ker sem do sedaj polno dojila,brez čajev.Po 6. mesecu pa jo bom začela navajat na ustnik od Aventa,tisti mehki,beli in ročaje bom ji dala na flašo.In to je to,tako sem vsem dajala,zato mi je Avent všeč,ker lahko dokupiš cuclje po želji,ročaje,večje flaše in vse paše.
2rsae,je Anže kakal že?

Hvala vsem za čestitke in lepo praznujte.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 306
22.3.2008 15:42:19   
valči
Klaudia,mi lahko prosim vpišeš Ninine mere za 5 mesecev.Je bila stehtana in zmerjena v četrtek in ima 6010 gramov in 64.5 cm.Pri 4 mesecih sem jo doma merila in  zato je bolj netočno.Kot vidiš našo šlankerco moram začet malo bolj hranituser posted image user posted image Samo tako rada se doji in ne kaže znakov lakote,mleka imam dovolj.Dodajat ji morem samo zato,ker mi je prelahka,čeprav zdravnica ni nič gnjavila,samo meni se zdi,da bi lahko imela več.
Vsi okrog mene so taki mišelinkotiuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 307
22.3.2008 15:47:51   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Klaudia,mi lahko prosim vpišeš Ninine mere za 5 mesecev.Je bila stehtana in zmerjena v četrtek in ima 6010 gramov in 64.5 cm.Pri 4 mesecih sem jo doma merila in  zato je bolj netočno.Kot vidiš našo šlankerco moram začet malo bolj hranituser posted image user posted image Samo tako rada se doji in ne kaže znakov lakote,mleka imam dovolj.Dodajat ji morem samo zato,ker mi je prelahka,čeprav zdravnica ni nič gnjavila,samo meni se zdi,da bi lahko imela več.
Vsi okrog mene so taki mišelinkotiuser posted image

Ne se sekirat, tudi midva sva bolj dolga kot široka. Sva prava manekena proti ostalim, pa ne dodajam, tudi P je rekel, da ni potrebno in mleka imam tudi dovolj. Pri 64,5 cm je imel 6220g ( starost 3,5 mesece). Pa se mi zdi, da se sedaj v zadnjem mesecu sploh ni kaj dosti poredil. Samo zrastel je.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 308
22.3.2008 19:43:50   
lane31
Madoniš kaki mrk....medve pa sami ,pa nikoga za čvek

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 309
22.3.2008 19:48:35   
*Lana*
Čer!
Mali je zaspal, js pa veselo za računalnik. Dans sva bla popoldan sama, je ati v službi, jutr pa dela cel dan, tk da greva k mojim na obisk, verjetno že dopoldan in do večera user posted image
Men ful daje utrujenost, verjetno mal vpliva vreme user posted image

kak ste ostale?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 310
22.3.2008 20:03:21   
mama06
lane31 ja res je mrk....kje pa si sedaj?user posted image

mi otroke spravljamo spat malo dlje kot 5 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
22.3.2008 20:20:42   
*Lana*
Po uri in pol se je zbudil, spet sva se dojila user posted image  res je pravi lakotnik user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 312
22.3.2008 20:27:16   
2ursae
madoniš, kaj je to, zelen RR - bi moral biti bel user posted image . Ne, resno, mi smo bili ves dan čist zasneženi, je padalo kot pri norcih. Moja2 sta dopoldne šla pogumno na plavanje, pa sta v Grosupljem obrnila in se vrnila, ker je šlo vse tako počasi, da bi se do bazena prebila glih neke proti koncu ure user posted image . Žegnat nismo nesli user posted image , smo samo čakali, kdaj bo vreme boljše, pa se to ni zgodilo. Bom dala jedi na okno, da jih bo dosegel papežev blagoslov user posted image .

jupi, jutri bo konec mojega posta user posted image , imam v omari že ogledano, katere piškote bom zjutraj napadla user posted image .

valči, hvala za skrb - Anže je včeraj kakal user posted image , pa danes tudi. če seštejem obe rundi je pokakal vse dolgove za en teden nazaj user posted image . So pomagali tvoji nasveti: zjutraj na tešče svež pomarančni sok, veliko pit, zdrava hrana user posted image . Ti moram pa priznat, da mi je bil včerajšnji dan, preden se je pokakal, blazno naporen, saj sem ves dan sam za njim laufala in ga prepričevala, se pregovarjala, ga prosila, da mora pit, jabolko pojest, pa on ne bi, ne bi user posted image ... No, pa saj najbrž veš, kako to izgleda. Ne vem, če sem se z Borčkom v celem dopoldnevu igrala 10 minut user posted image . Saj je bil Anže pa tud bogi, že sitkan, pol se je pa res namatral, da se je pokakal, je orng pritisnil, da je postal v obraz kar rdeč. Pol je pa zmagoslavno oznanil, da se je pokakal in bil potem čist drug otrok, totalno dobre volje user posted image .

Čestitke tvoji Nini in mojemu Boru za 5 mesecev user posted image user posted image . Ni mi sicer jasno, od kod že 5m, ko sem ga pa ravno včeraj prinesla iz porodnišnice ... user posted image

J. Jull: sicer njegovega opusa ne poznam, mi je pa blizu Pantleyeva.

IZVIRNO SPOROČILO: teka

mehurčica, jaz surov korenček naribam, potem stisnem skozi gazico ali drobno cedilo...je dobro...

jaz sem tud tako počela, je pa boljši domač korenček, tile kupljeni so kar zdehidrirani user posted image .

sveža zelenjava: sem jo kupovala, celo v bio trgovini Kalček, kjer je (menda) vse natur in nešpricano. Za otročka je treba dat vse najboljše.

AC: mi veliko prevozimo, ker smo precej navezani na LJ, se po njej rada vozim user posted image . Sploh sem pa zaljubljena v hrvaško AC, sploh zato, ker me hitro pripelje do morja user posted image . Ne resno, kapo dol, krasno cesto so naredili. O našem tempu izgradnje pa kar ne bom izgubljala besed user posted image .

Jagode: tudi jaz sem mnenja, da je bolje počakat. Itak se na sploh za otročka priporoča sezonsko sadje in zelenjava, saj ni tako špricana. Sanwedbra user posted image , da ni reakcij user posted image .

tko, mejte se, grem gledat Mojstra Miho user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 313
22.3.2008 20:40:11   
*Lana*
letos bomo pa nekatere prvič praznovale materinski dan user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 314
22.3.2008 20:42:15   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

valči, hvala za skrb - Anže je včeraj kakal user posted image , pa danes tudi. če seštejem obe rundi je pokakal vse dolgove za en teden nazaj user posted image . So pomagali tvoji nasveti: zjutraj na tešče svež pomarančni sok, veliko pit, zdrava hrana user posted image . Ti moram pa priznat, da mi je bil včerajšnji dan, preden se je pokakal, blazno naporen, saj sem ves dan sam za njim laufala in ga prepričevala, se pregovarjala, ga prosila, da mora pit, jabolko pojest, pa on ne bi, ne bi user posted image ... No, pa saj najbrž veš, kako to izgleda. Ne vem, če sem se z Borčkom v celem dopoldnevu igrala 10 minut user posted image . Saj je bil Anže pa tud bogi, že sitkan, pol se je pa res namatral, da se je pokakal, je orng pritisnil, da je postal v obraz kar rdeč. Pol je pa zmagoslavno oznanil, da se je pokakal in bil potem čist drug otrok, totalno dobre volje user posted image .

Tudi Jernej je danes kakal kar 3x, od tega enkrat enormno dosti. Če bi bila sama doma, ne vem, kako bi ga sama poštimalauser posted image . Je pa res otrok čisto drug, ko se reši drekca špekcauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 315
22.3.2008 20:42:40   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *Lana*

letos bomo pa nekatere prvič praznovale materinski dan user posted image

Jaz sem že med njimiuser posted image user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 316
22.3.2008 21:37:14   
mehurčica
Klaudia, daj prosim eno slikico pripopaj, kako v celoti zgleda ta lonček, iz katerega pije Lia. Ima ena bivša sodelavka od mame to posodo, da ne bom tebe gnjavila še za pošiljanje.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 317
22.3.2008 21:49:28   
Ulaa
2ursae: no vsaj enkrat imamo mi vec snega user posted image , pa se vedno snezi.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 318
22.3.2008 21:50:20   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Jagode: tudi jaz sem mnenja, da je bolje počakat. Itak se na sploh za otročka priporoča sezonsko sadje in zelenjava, saj ni tako špricana. Sanwedbra user posted image , da ni reakcij user posted image .

No tak, zdaj imam pa čisto slabo vest - "grozna" mama. No, hvala za nasvete, pa jih bom upoštevala - do 1. leta nič jagod. Obljubim!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 319
22.3.2008 21:53:52   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

2ursae: no vsaj enkrat imamo mi vec snega user posted image , pa se vedno snezi.

user posted image user posted image , ej, lubica, po mojem ga je v Višnji Gori več kot v Grosupljem user posted image , no, manj zihr ne. Sploh pa je glede cest user posted image  višnjegorski klanec, kjer se kakšen kamion kar redno zatakne user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
22.3.2008 22:16:04   
valči
sanvebdra,nikakor ne misli,da bi se mogla slaba mama počutit,ker nisem hotela ti težit,vendar mene je že na daleč alergij groza.Si misliš,kako je,da dveletnem otroku moraš iz rokic trgat jagode,ki jih je na domačem vrtu nabralauser posted image

Morda pa  tvoje detece ne bo občutljivo in ne bo nikoli nič.Nikoli ne veš.Vprašaj drugič pediatra za mnenje in boš videla,kaj bo rekel.

Meni je prejšnjič pediatrinja zabičala,da glutena do 1. leta ne smem dat.Ampak po 9. mesecu bom jaz začela,ker če vse omejujem,potem ne vem,kako se bo v vrtcu navadila jest.Sanwebdra,pa res mi ne zamerit,jaz samo včasih tako buirno reagiram.

Sedaj pa grem mleko črpat.Lahko noč.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 321
22.3.2008 22:59:01   
Ulaa
2ursae:user posted image sem te tako brala, da ko sta sla od doma je bilo o.k. v Grosuplju pa tema. user posted image user posted image
Sej mi je blo cudno. Ja itak je vas hrib prav posebne sorte. Se spomnim, ko sem bila majhna in smo sli na dolenjsko za 1 maja, na visnjegorcu cel user posted image - je namrec snezilo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 322
22.3.2008 23:03:45   
Ulaa
sadje:  jaz bi se takih potencialnih alergenih sadezev kar izogibala.
loncek: mi imamo od Aventa, mislim da ga je omenjala ze Valci, pa dela, Nik lepo pije. - Klaudia - da ne bo pomote, ti nocem biznisa kvarit, sej od Tupp... so stvari zelo kvalitetne.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 323
23.3.2008 0:06:50   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: valči
sanvebdra,nikakor ne misli,da bi se mogla slaba mama počutit,ker nisem hotela ti težit,vendar mene je že na daleč alergij groza.Si misliš,kako je,da dveletnem otroku moraš iz rokic trgat jagode,ki jih je na domačem vrtu nabralauser posted image
Morda pa  tvoje detece ne bo občutljivo in ne bo nikoli nič.Nikoli ne veš.Vprašaj drugič pediatra za mnenje in boš videla,kaj bo rekel.
Meni je prejšnjič pediatrinja zabičala,da glutena do 1. leta ne smem dat.Ampak po 9. mesecu bom jaz začela,ker če vse omejujem,potem ne vem,kako se bo v vrtcu navadila jest.Sanwebdra,pa res mi ne zamerit,jaz samo včasih tako buirno reagiram.
Sedaj pa grem mleko črpat.Lahko noč.user posted image

Daleč od tega, da bi zamerila ... saj zato pa imamo RR ... da dobimo feedback še od drugih mamic ... ker ostali, ki nimajo otrok ... NIMAJO POJMA, pa tudi babice so imele takrat drugačne sisteme, kot so sedaj ... tak da BREZ ZAMERE ... user posted image  še prijatelji!!!!user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 324
23.3.2008 8:14:16   
noa1
Dobro jutro!
Danes pa sem jaz prvauser posted image , razen če me katera vmes prehiti. Kuhamuser posted image , čaj (če ima katera rajši) in kakav. Zraven pa potica user posted image .

Smo imeli zadna dva dni kar pestro pri nas. Ajša je bila včeraj čez dan bolje, ampak sem jo imela cel dan po rokah...ni hotela biti sama. Zvečer pa ni hotela zaspat...smo se dajali zelooo dolgo...jaz pa kar nisem več navajena tako dolgega uspavanja, ker drugače rabi 1-1,5 ure.
Danes pa budnica že ob 6.00, jaz pa komauser posted image . Sedaj pa se carta pri atiju in gledata formulo1user posted image . Jo mora že seda navadit na šport, da bosta potem lahko skupaj gledala košarko, nogomet,...user posted image user posted image user posted image  (ker mama noče tega gledat)

Lepo pisanko in veliko sončka.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......