|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
23.3.2008 8:22:54   
noa1
Srečanje štajerk:
Datum: (
sreda 26.3.2008 ob 11.00 ) Petek 29.3.2008 ob 11.00
Kraj: ?user posted image odvisno od vremena Marpurghi ali Kolosej (punce dajte še kak drug predlog)

Prijavljene:
- alina_alin
- Mehurčica
- Teka
- Lane31
- Pandica
- sanwebdra
- Majazarja?
- noa1

Dajte prosim povedat...kaj srečanje je sedaj za ziher prestavljeno na petek? Sem za nazaj samo preletela in ne vem, če sem vse prebrala. Dajte punce še enkrat povedat, če katera ne more oz. bi še katera prišla.

< Sporočilo je popravil noa1 -- 23.3.2008 8:23:14 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.3.2008 8:22:56   
*Lana*
Jutro!

Dans sva pa z malim sama doma, je ati cel dan v službi user posted image . Bova pa zato šla k mojim in bova tam uživala user posted image

user posted image   si še nisem privoščila, ostale si jo le dajte user posted image

Zbudila sva se ob 6-ih, zdaj pa je mali že zaspal 1.rundo.

Lepo nedeljo vam želim, dobro se najejte, uživajte user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 327
23.3.2008 8:26:29   
lane31
Dobro jutro in dober tek vsem,ki ste pri bogatem zajterku user posted image
*Lana* pol praviš, da sva na istem...tvoj ima isti urnik kot moj -zdravstvo ??
Malecka je svoj zajterk že pojedla....sva celo pomolile prej kot se za danes spodobi user posted image ....meni pa nekak ne paše sami jesti, bom kar jutri imela ta pravi zajterk v krogu družine user posted image
Mama06....zaspi pa res v šusu,kakor hitro ura preide preko 19 bi že šla....pa jo še malo motim vsaj do 20h,dlje pa ni variante skoraj...morda 2 krat v tednu
Bomo videli kako bo ko bodo zobki na pohodu user posted image  Jaz itak pravim luksuz baby....mogoče je to kaj povezano z emšom user posted image  Da se bolj starejšim mamicam rodijo zaspančki user posted image ....ja pri 32-ih je že treba pazit na lepotni spanec user posted image

Vsem vam želim lepe praznike v krogu ljubečih ljudi user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 328
23.3.2008 8:31:22   
lane31
Jutro Noa1 user posted image , sva zgleda pisali hkrati.....ja srečanje je v petek...Majazarja je napisala da ne more priti user posted image user posted image
Me veseli, da je Ajša ok....se pa jim pozna vročina na obnašanju še kak teden- vsaj pri moji se je opazilo

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 329
23.3.2008 8:34:14   
Klaudia
Dobro jutro!

Lep pozdrav iz soncnega Trzica user posted image
Vsem zelim
user posted image

mehurcica - bom fotkala in proti popoldnevu dala fotko gor.

ulaa - sej mi ne skaces v zelje. Js od tega nimam nic. Samo skupaj bom zdruzila narocila, ker tega ne dobis v navadni trgovini. Tako bo drugim mamicam lazje...

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 23.3.2008 8:35:22 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 330
23.3.2008 8:55:37   
tave
Pozdravček še od mene.

No mi pa smo učeri jedli polento(koruzni zdrob) z banano. Ma je zmazu celo šalčko za šalo, zato bomo dones ponovili vajo.
Mi pa nič nismo barval jajčka. Smo pa povabljeni k prijatlom na velikonočne dobrote. Ja sej ko se jest odločim da bom začela hujšat, pa taki prazniki da se samo je. Po preznikih pa res. Odločila sem se za ločevalno dieto. Bomo vidl če mi bo kej ratal.user posted image  ja če bo tako bo bolj težko šlo dol.
Suzanamai ja ja stare. Sej zato se pa vedno družim z mlajšimi, da me pomladijouser posted image . Ja jest tud Teja včasih pustim v varstvo Tii in skočim na hitr v trgovino.
Upam da bo dons kej vremena da gremo kej vozičkat.
user posted image  vsem slavljencem.
Tej je zdej glih user posted image , mal se poigrat, pol pa.

lp, tave

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.3.2008 9:11:45   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mama06....zaspi pa res v šusu,kakor hitro ura preide preko 19 bi že šla....pa jo še malo motim vsaj do 20h,dlje pa ni variante skoraj...morda 2 krat v tednu
Bomo videli kako bo ko bodo zobki na pohodu user posted image  Jaz itak pravim luksuz baby....mogoče je to kaj povezano z emšom user posted image  Da se bolj starejšim mamicam rodijo zaspančki user posted image ....ja pri 32-ih je že treba pazit na lepotni spanec user posted image

lane31, če našega ne dam takoj spat, ko je utrujen in kaže znake zaspanosti ali jih spregledam za kakšno dobro minutko, potem je cel joj in halo pr hiši, saj se začne tako dret, da ga komaj umirim. Zato moram ful pazit, kdaj je zaspan. Na srečo ima že nek urnik in vem, da več kot uro in pol čez dan ne more preživet in da obvezno sledi spanecuser posted image .
Ko bi le čez noč tako lepo spal. Saj zaspi dokaj hitro. Preberem dve strani pravljice in dojim in on navadno vmes zaspi. Seveda so odstopanja, če je preveč zaspan, ker potem ni pravljice, ker je ne sliši, saj se ful dere in potem je zame toliko težje delo in tudi "popravljat" moram hodit nonstopuser posted image . Problem je, ker je začel zelo  nemirno spat, pa ne vem zakaj?

Če se kateri ne da brat, naj me preskoči, samo malo si moram dušo sprostit po celonočnih tolaženjih in dojenjih malega škratauser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 332
23.3.2008 9:12:29   
mama06
Pa seveda vsem DOBRO JUTRO!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 333
23.3.2008 10:18:42   
lane31
Se strinjam mama 06....tudi pri nas je popolnoma enako če zamudim tisti njen moment.....pol zna biti kar kriza z jokom...jo pa ravno takrat najbolj umiri moj glas in tiho petje,pa je hitro dobro....pa isto kot Jernej zdrži plafon 2h budnosti,pol pa je celi hudič.....doma itak gre, le na obiskih ko ni kinderpeta je malo tako-tako
Mama06...zakaj mu ne daš par žličk riževih kosmičev zvečer za probo...vsak otrok je unikat in eni pač prej kažejo težnje k GH ena izmed njih je tudi nemirno spanje,pišeš tudi da zna lepo žličko vzet,pa da vas gleda ob hrani
6 mesecev je pač ena imaginarna meja,eni prej ,eni še pa pri 8-ih m ne bodo hoteli
Želim vama mirne večere in še bolj mirne nočiuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 334
23.3.2008 11:41:34   
Klaudia
mehurcica - evo slikice

razstavljen kozarcek
user posted image

sestavljen samo podstavek
user posted image

pokrovcek obrnjen okoli (da se vidi, da je iz silikona)
user posted image

pa se sestavljen kozarcek...
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 335
23.3.2008 12:52:21   
živa
Klaudia, popolnoma mi je ušlo iz glave, da bi te morala prositi za lonček, ko ste šli v Tržič user posted image . Se vidimo na srečanju, je že ta četrtek, a ne?

Vsaj dva moja moška spita user posted image , grem preverit še ta srednjega, ta je najbolj žilav user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 336
23.3.2008 13:02:26   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Vsaj dva moja moška spita user posted image , grem preverit še ta srednjega, ta je najbolj žilav user posted image .

Tudi moja dva oba spitauser posted image user posted image user posted image . Srednjega pa nimam (šeuser posted image user posted image user posted image user posted image )user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
23.3.2008 13:09:35   
mama06

Se strinjam mama 06....tudi pri nas je popolnoma enako če zamudim tisti njen moment.....pol zna biti kar kriza z jokom...jo pa ravno takrat najbolj umiri moj glas in tiho petje,pa je hitro dobro....pa isto kot Jernej zdrži plafon 2h budnosti,pol pa je celi hudič.....doma itak gre, le na obiskih ko ni kinderpeta je malo tako-tako
Mama06...zakaj mu ne daš par žličk riževih kosmičev zvečer za probo...vsak otrok je unikat in eni pač prej kažejo težnje k GH ena izmed njih je tudi nemirno spanje,pišeš tudi da zna lepo žličko vzet,pa da vas gleda ob hrani
6 mesecev je pač ena imaginarna meja,eni prej ,eni še pa pri 8-ih m ne bodo hoteli
Želim vama mirne večere in še bolj mirne nočiuser posted image

Sem ravno včeraj zvečer, ko sva že x-tič flikala spanje razmišljala, da še počakam en mesec, da bo star točno 5 mesecev in ravno P imava takrat, da bom nekaj spremenila. Ker drugače je pravi dobrovoljček in vesel fant, ki zna že zelo glasno protestirat, če mu ati ne dovoli imeti daljinca od TVuser posted image . Pa čez dan je priden, če spi in smo doma. Drugje, ko ni njegovega ritma in postlice ali dnevne sobe je tako kot pri vas lane31 - zna bit izredno tečen in jokav. Razen pri mojih doma ni problema, tam gre v spalnico z mojo mamo ali atijem in odspi svojo rundo.

Saj včasih zvečer zaspi od šusa in lepo spi in ni potrebno flikat, samo to je manjkrat kot obratno. Potem pa spi lepo, dokler ne pridem jaz v posteljo, pote bi se pa nonstop cartal pa sesal. Včasih imam zize že do tal, tako jih vleče. Je pa mir, ampak to ni rešitev. In bojim se, da GH tega ne bo spremenilauser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.3.2008 13:40:42   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Saj včasih zvečer zaspi od šusa in lepo spi in ni potrebno flikat, samo to je manjkrat kot obratno. Potem pa spi lepo, dokler ne pridem jaz v posteljo, pote bi se pa nonstop cartal pa sesal. Včasih imam zize že do tal, tako jih vleče. Je pa mir, ampak to ni rešitev. In bojim se, da GH tega ne bo spremenilauser posted image

Ne-ne, GH tega ne bo spremenila user posted image ; to se bo uredilo, ko ga boš nehala dojit user posted image .

Resno, pri mojem prvem je bilo tako, dojila sva se pa do enega leta in pol meseca user posted image .

Pa daj ga v drugo sobo, če imaš možnost, to bi znalo tudi pomagat glede na to, da se začne zbujat, ko greš ti v posteljo (če sem prav razumela in spite skupaj).

Drugače pa je moj tudi zaspan po pribl. uri in pol user posted image , v vozičku zaspi še prej, če smo na terenu (kje z avtom, na srečanju user posted image , na obisku), pa kakor kdaj. Zadnjič sem šla z njim v trgovino in se je zbudil, ko sem ga prestavila iz avta v voziček in spet, ko smo prišli domov, je bila pa katastrofa celo popoldne, ker je premalo spal.

Večji je bil pa sploh tak, da je spal samo doma, v vozičku težko in kratek čas, v tujem okolju je bila pa živa groza.

Aja, zdaj spita večja dva, mali pa že razgraja pod loki na igralni blazini user posted image .  Se grem malo z njim igrat user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 339
23.3.2008 14:15:52   
lane31
A tu tiči miš....skupno spanje.....glej Aneta med vikendi ,ko spita otroka tu od moža je čisto narobe obrnjena user posted image  Ne tega pa nobena GH ne more rešiti
Mi smo jo od začetka dali v drugo sobo spat,ker pač v spalnici ni bilo prostora.....user posted image  full slišijo in še boljše vohajo in zato je temu tako ko pride mami blizu postelje
Morda bi res reskirala par noči in prestavla posteljico drugam - to bi sicer pomenilo vstat in iti dojiti, a zna  biti po nekaj nočeh precej boljše -pa bo morda 2 krat jedel ponoči in gotovo

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 340
23.3.2008 14:18:41   
lane31
Mama06....kaj pa dudice noče sprejet user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 341
23.3.2008 18:10:57   
mama06

Mama06....kaj pa dudice noče sprejet user posted image

Dudo ima in je palila do pred kratkim, sedaj pa zelo redko in za kratek čas. Čez dan je OK, saj jo rabi samo, kadar je zaspan.

Ima svojo sobo poleg spalnice in tam spi čez dan. V spalnici je na začetku spal v zibki, na kateri se sedaj nabira prahuser posted image . Ja, saj vem, kaj boste rekleuser posted image . Da  bi ga morala tja odlagat. Na začetku je prvi del noči do 3-eh spal not, nato sem ga pustila pri sebi. Ampak not sva ga odložila, ko je zaspal na rokah zaradi krčev. Ko so krči nehali, pa sva ubrala drug način uspavanja. Odložim ga na najino posteljo in tam v sredini zaspi med dojenjem in branjem pravljice...nadaljevanje verjetno ni potrebnouser posted image user posted image , saj ga kar tam pustim.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 342
23.3.2008 18:12:43   
mama06
No sedaj spi pri atiju v naročju. Seveda spi tudi atiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.3.2008 18:16:17   
mama06
Punce, to pa je za vas za veliko noč

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 344
23.3.2008 18:19:04   
mama06
Vedno pozabim vprašat, pa me že tako dolgo zanima:

a se je katera odločila za odvzem izvornih celic??

Midva sva se, pa me zanima koliko nas je takih?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 345
23.3.2008 18:25:50   
skuštrana
Dober dan...

Samo da vam zaželim vesele praznikeuser posted image

Pa hvala vsem, ki ste mi napisale mnenja in poslale slikceuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.3.2008 19:33:23   
Kasija
Zdaj sta me pa mama06 in lane31 zdeprimirali s tem spanjem. A tako bi to moralo biti user posted image Elian pa vstane okrog 8h in potem nekje med 11h in 13h greva na sprehod, kjer v vozičku spi tudi do 3 ure. Če ne greva ven, spi 20 minut do slabo uro. Potem ne spi vse do 22h ali 23h, ko gre spat. Ponoči se zbuja od 1x do včasih 3x na noč.
Čez dan ga razen v vozičku in avtu /če kam gremo/ ne uspava nič. Sem poskusila zibanje, božanje, temno sobo, dojenje, petje... brez uspeha. Zvečer ga uspava kopanje z dojenjem. Sem ga enkrat v obupu pustila naj zaspi sam zvečer in je bil pokonci do 1h - zjutraj pa je bil zbujen ob 8h user posted image Pa ves čas je aktiven, gleda okrog sebe in že nekaj počne. Kakšni nasveti, da bi več spal?

Pa vesele praznike praznujočim in ostalim, ki uživate v vikendu z družino.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 347
23.3.2008 19:58:50   
Alina_alin
Čeeeer,
no, pa se po nekaj dnevih javim jaz z novico:
nam je pa velikonočni zajček prinesel Tjaši zobeka: spodnja enka desno je zunaj! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam konkretno domačo nalogo: za 4 dni vas prebrat za nazaj? Kdaj naj to nardim? Jao. In Tjaša še vedno budna. Pa še torto moram sfiniširat - jutri gremo na RD od tašče.
Kakšen nasvet za hitro branje ? Manj pišite user posted image
Edino, kar sem preletela na tej strani:
v petek lahko pridem.
In pa "nočno cartanje" se ne konča z GH, temveč ko prenehaš dojit. Pa še to pod vprašaj. Našo ta prvo sem nehala dojit pri 11m, zbujala se je nekje do 2 let, pa še sedaj včasih user posted image
evo, alarm, grem cartat našo 1-zobko, mi je kar hudo, ko kmalu ne bo več brezzobih nasmeškov. user posted image so mi taaaak lepi... papa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 348
23.3.2008 20:45:51   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Zdaj sta me pa mama06 in lane31 zdeprimirali s tem spanjem. A tako bi to moralo biti user posted image Elian pa vstane okrog 8h in potem nekje med 11h in 13h greva na sprehod, kjer v vozičku spi tudi do 3 ure. Če ne greva ven, spi 20 minut do slabo uro. Potem ne spi vse do 22h ali 23h, ko gre spat. Ponoči se zbuja od 1x do včasih 3x na noč.
Čez dan ga razen v vozičku in avtu /če kam gremo/ ne uspava nič. Sem poskusila zibanje, božanje, temno sobo, dojenje, petje... brez uspeha. Zvečer ga uspava kopanje z dojenjem. Sem ga enkrat v obupu pustila naj zaspi sam zvečer in je bil pokonci do 1h - zjutraj pa je bil zbujen ob 8h user posted image Pa ves čas je aktiven, gleda okrog sebe in že nekaj počne. Kakšni nasveti, da bi več spal?

Ne sekiraj seuser posted image .

lane31 sploh ne ve, kaj je otrok.

Mi pa zvečer spravimo not za cel danuser posted image . No, ne vedno, so pa dnevi, ko ga je težko spravit spat, ampak nikoli po 20. uri zvečer. Mogoče se je to zgodilo ene 3x. Ampak šele, ko so se krči nehali, smo osvojili ta ritem. V času krčev pa je šel spat med 21:30 in 22:30. Zbudi se okoli 8 in nato se previjeva, včasih podojiva ali pa tudi ne in sam zaspi nazaj še za kakšno urco. Med 10 in 11 pa zategne še eno rundo za 2 do 2,5 uri in nato na sprehod, kjer spet spi vsaj 1,5 do 2 uri. Pred spanjem pa še eno kratko rundo od pol ure do ene ure. Zato ne vem, zakaj tako s težavo zaspi zvečer? Kot da se boji it spatuser posted image . Odstopanja so VEDNO možnauser posted image user posted image user posted image , predvsem, kadar kam gremo.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.3.2008 20:48:31   
mama06
Klaudia, a ti hodiš na FTH s tamalo? Jaz hodim in sva bila do sedaj 2x in se FUL pozna napredek. Sva pa naročena 1x na teden in gremo vsi trije skupaj, da se še ati naučiuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......