živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama06 Saj včasih zvečer zaspi od šusa in lepo spi in ni potrebno flikat, samo to je manjkrat kot obratno. Potem pa spi lepo, dokler ne pridem jaz v posteljo, pote bi se pa nonstop cartal pa sesal. Včasih imam zize že do tal, tako jih vleče. Je pa mir, ampak to ni rešitev. In bojim se, da GH tega ne bo spremenila Ne-ne, GH tega ne bo spremenila ; to se bo uredilo, ko ga boš nehala dojit . Resno, pri mojem prvem je bilo tako, dojila sva se pa do enega leta in pol meseca . Pa daj ga v drugo sobo, če imaš možnost, to bi znalo tudi pomagat glede na to, da se začne zbujat, ko greš ti v posteljo (če sem prav razumela in spite skupaj). Drugače pa je moj tudi zaspan po pribl. uri in pol , v vozičku zaspi še prej, če smo na terenu (kje z avtom, na srečanju , na obisku), pa kakor kdaj. Zadnjič sem šla z njim v trgovino in se je zbudil, ko sem ga prestavila iz avta v voziček in spet, ko smo prišli domov, je bila pa katastrofa celo popoldne, ker je premalo spal. Večji je bil pa sploh tak, da je spal samo doma, v vozičku težko in kratek čas, v tujem okolju je bila pa živa groza. Aja, zdaj spita večja dva, mali pa že razgraja pod loki na igralni blazini . Se grem malo z njim igrat . Lp, živa
|