Naty*
|
Madonca ženske čist nore ste, kolk pišete ...mislm, da bomo majčice podrle vse rekorde v naklofanih straneh! Vedno ko pridem mam ful dela, da vse preverim, kar se je zgodilo... Midva sva šla dopoldne v šoping v Postojno, pa sm misla, da sploh ne bova mogla nazaj v Logatec . Ej to je blo pa že smešno... razmere so ble take, da smo se po avtocesti peljal 40 na uro. Kej tazga pa nisem pričakovala... obup! In še zmeri sneži, kr ne neha! Drugač so pa jajčki pobarvani, mene pa mal glava boli, tko da grem mal počivat. barbaw zjutraj sm ti misla poslat energijo po hitri pošti, pa je nisem...zdej je pa tud men ušla . Takoj ko jo najdem, je dobiš en paket! Sicer je pa že to, da maš za pupo vse oprano in zloženo ful dobr! Estrella* in aurora js sm pa uspela talente v belem gledat sam do tam, ko so ugotovil, da mata ona dva otročka različna očka . Tko da si sploh ne predstavljam, kako se je izteklo... aurora js sm tud dons prala belo za , posteljnino pa včeri. Kar se tiče pa flašk, bom pa js tud kr v pomivalcu pomivala. Pepita držim pesti, da je samo kaka alergija al pa ekcem in da se bo hitro zrihtalo . edina ja 6.10 sm se danes že zbudila pa nisem mogla nazaj zaspat. Pa hvala za skrb, po MŠ je blo relativno vredu, danes ko sva se peljala pa iz Postojne, mi je pa mal pred Logatcem spet ful slabo ratalo. No pa avto glih ni zaprt prostor z velik folka ...ne vem...mogoče se mali tko postav, da brca v želodec, al kaj js vem. Sam hvalabogu, da ni treba več v MŠ! Sm dons dala predlog mojmu, da bi šla v kino gledat 10.000 pr.n.št., pa mi reče, da ne upa it zdej z mano v kino, ker me tolk matra v takih prostorih. Pol sm se šele spomnila, da bi mi blo verjetn tud tam slabo . Eh sam še mesec pa pol.... Tetra pleničk mam js 15, pa jih bom ene 10 še dokupla, 6 mam povijalnih, pa en paket pampersk bova nabavla zaenkrat, da pol vidmo, če mu odgovarjajo. **** seveda je uspeh, če si prinesla škatlo iz kleti ! Js mam zdej vsak mali korak za uspeh . Sama si tud postavljam take mejhne plane. Danes to, jutr to...pa gre počas! Za sneg bi se ti pa znala želja izpolnit. Mislim, da ga bo dost za snežaka... sesil jao pri tebi v službi je vse še slabše . Pa kaj jih briga, če si šla iz sindikata, sej to je pa čist po želji???!!! Joj kaki cepci so ljudje, ampak čist zares ... Pa niti slučajno nisi zatežila. Sej mogoče mormo mal pojamrat vsake tolk, da sploh vidmo, kaka je situacija z in službo. Sicer sm vedla, da nisem edina, ampak tole je pa že čist too much... katy82 nam je v MŠ rekla, da je čist vseeno kak prašek uporabljamo, da mehčalca pa prvi mesec ne priporočajo. Eni pa pravjo, da tud to ni problem, tko da sm js tud z mehčalcem oprala. Sej če bi bla alergija se bo hitro pokazalo, pa bomo na hitrco še enkrat oprali brez . Upam, da ti bojo kmal avto poštimal . tally sej po moje gresta lahko skupi na CSD, ko boš oddala svoje papirje, pol ti pa itak povejo a lahko on tud al ne. mixi tvoja situacija na šihtu je pa sploh obup ... Sploh ne vem kaj naj rečem. Pa kaj mislite, da folk sploh ve, kaj se dogaja, če zanosiš? Tisto, da ti dajo za podpisat papirje, da ne boš zanosila, je še nula v primerjavi z obnašanjem, ko res zanosiš... Za pop . Evo take zgodbe bi mogl objavt v Preverjenem! Katina hvala, ja men je tud slikca na previjalni všeč, pri nas je vse v stilu medvedkov . Kar se zastaralnih rokov tiče....MISLIM, da je za denarne zahtevke 3 leta, za prenehanje delovnega razmerja pa 5 let. Ampak glede na to, da moj SNP dela na polno in da že par mesecev nisem v stiku s službo, bom rajš preverila drug teden, a velja? Držim pesti, da te vpliv lune kmal spusti... Pa za svakinjo! Anitka dons maš pa ti poln energije očitno ! aurora ne vem, kolk kej strogo jemlješ običaje...ponekod lahko žegen ješ šele drugo jutro . Sicer pa mislim, da ni nič narobe, tud če že danes ješ . Midva sva pa jutr povabljena na žegnan zajtrk v spodnji štuk (k tašči), še dobr, kr js nisem letos nič nesla...