|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 11:31:58   
aurora28
user posted image user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 11:37:34   
tally
Punce jst mam spet eno vprašanje:
Z mojimuser posted image sva na različnih stalnih naslovih prijavljena, pa me zanima kam mora on oddati vlogo za očetovski dopust, na CSD kjer je stalno prijavljen ali lahko tukaj kjer je začasnouser posted image ?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 11:55:51   
Estrella*
tally: mi2 sva pred 5 leti imela enako situacijo/glede naslova jo imava še zdajuser posted image / pa je on oddal pairje na naš medvoški CSD; torej tam ko sem jaz prijavljala vse stavri od porodniške, dodatka, pomoči. Upam, da se ni kaj spremenilo.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 11:57:02   
Estrella*
Aurora, a še ne pančkašuser posted image user posted image user posted image user posted image ????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:02:05   
sesil
mmmmmmmm, meni pa že pečen pršut diši iz zgornjega štuka. pridna mama. jaz bom pa kuhala rižoto, pod večer pa na rojstni dan. jutri pa smo vabljena na kosilo v zgornji štuk.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:06:13   
jana81
Heeeeeejla mačkice...
 
pogledam čez okno in vidim sneg user posted image , bi bila zelo vesela če bi že enkrat odšel. Moje user posted image  bo šle k vragu.
 
kak ste že vse aktivne, skos vas berem, pa sem bla v ležečem položaju in nisem uspela pisat. zdej sem pa za mizo.user posted image
 
sva ravno kavico spila, mamca nama bo kosilo prpravla, jaz pa ji bom v zameno pobarvala jajčka.
 
tud mi smo danes spali, kot da smo na kozolcu spali, me vse boli, no zdej se pa že začelo pri meni, da me bolijo kolki, al medenica , nisem čist ziher kaj.
 
včeraj sem se najedla potice in torte, tako da imam malce prebavnih težav danes .user posted image
 
tally tud mene to matra, ker moj je začasno prijavljen pri meni, drugače je iz druge občine. Bom v torek klicala na CSD.
 
jst sem se tak nasrala s plenicami..sem jih kupla v Pikapolonici 10 kom za 25 €, zdej pa vidim da so v DM ceneje.user posted image  zaenkrat jih imam 20 kom, ampak jih bom kupila še 20 kom.
Prala sem jih samo z Persilom, brez mehčalca-pa vseeno fuuuul dišijo in so mehke, potem kasneje bom pa videla kako bo.
 
edina daj si hitro naredi ticker, ker jst vedn gledam v katerem tednu je katera. Sem firbčna.
 
Ja BB je bil pa včeri res zanimiv.. jst pa ne vem zakaj ampak men gre pa ta Gačanović čedalje bolj na živceuser posted image ,poleg Tine (ki se afna, pa se nima za kaj), tale Max mi je pa čedalje večja faca.user posted image
 
no zdej pa grem še kaj nardit...grem oprat še te nove cotke, ki sem jih kupila, pol pa v jajčke.
 


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:44:27   
mixi
ojla majčice kako ste kaj?

upam da me danes ne bo zafrkaval net ker če ne bom usula ta računalnik sem pa čitala sporočila in moram povedat da ste ble kar pridne.
včeraj sem mela ločevalno akcijo cotk pa malo sem pucala in to je blo to. za nagrado mi je pa moj speku 4 pince in tako je bla zvečer akcija, pa še zjutraj ob pol sedmih sem šla jest in zdaj grem k babici po frišno toplo pinco ker je rekla da je spekla za tamalo da bo dobila polno vitaminčkov.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:49:09   
mixi
naty to pa je odgovor zate na temo delodajalca ker mi včeraj ni poslalo sporočil. mene je baba tako gnilo zajebala da bi jo najraje prebutala. prve tri mesce mi je blo slabo za umret in ker sem delala v gostinstvu in prosla za lažje delo od tega pa nič je sledilo to da sem mogla lokal pucat z najhujšimi kislinami, nosit stvari težke po 10 kg in več na koncu pa mi je potekla pogodba in marš na drino. Ugotovila sem še da sem bla zaposlena po minimalcu za 4 ure torej 200 evrov neto ostalo mi je dala vse kot dodatke in zdaj sem na zavodu in dobim 230 evrov na mesec vsaj nekaj si pa lahko plačam lizing za avto

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:52:30   
mixi
tally kaj mogoče veš kdaj se odda vloga za očetovski dopust? ker jaz o tem nimam pojma in moj še manj

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:52:48   
Katina
Samo da se malo javim, za nazaj nisem brala - če sem kaj nujnega spustila me prosim opozorite.

Naty, sem šla pokukat v album - ful luštne stvari - še posebej mi je všeč slikca na previjalni.
Vidim, da ustanavljate klub iskalk nove zaposlitve- verjetno se vam pridružim. A ti mogoče veš koliko je zastaralni rok za tožiti delodajalca iz naslova delovnega prava?
Hvala za jutranjo kavico. Že par dni sem kot pogret mrlič - kot bi mi nekdo vso življensko energijo spil iz kosti in mesa - grozno. Sem dopoldan spila eno kavico in zdaj vsaj lahko živim. Sicer za to krivim vreme in luno, samo kaj bo ko bo vreme lepše, luna pa že odhaja?

Aurora28, jaz imam vedno, ko se zbudim ponoči za na WC trd trebuh, zato se sploh več ne obremenjujem s tem. Zame bodo popadki šele takrat, ko bo to začelo že pošteno boleti, šele takrat se bom spomnila, da pogledam na uro in preverim, če so redni.
Vau, sem mislila, da sem jaz okorna. Jaz še vse sama zrihtam (no, priznam, da moram mal stisnit zobe). user posted image
Jaz sem stekleničke in dude za user posted image zelo dolgo sterilizirala in sicer kar v sterilizatorju za mikrovalovko - je ful enostavna stvar.
 sesil a tudi ti imaš slabe izkušnje s kombinacijo user posted image +služba. No, jaz sem se na začetku kar obremenjevala, zdaj sem v fazi zatišja. Bo pa treba mal poštudirat kako naprej. Vendar se navadno kakšna taka slaba izkušnja na koncu izkaže za odlično, ker te prisili, da kaj spremeniš - in navadno gre potem na boljše.

edinaos,
v Tosami je 10 kom. plenic po 14€, v DMu ista pakunga od Tosame stane 15,5€, v BC, ki naj bi bil zelo drag pa 20€. Tko da se ti splača mal pogledat za cene.
Sem vidla, da so ti že druge povedale cene, ampak sem to kar sem napisala kar pustila.

Jaz em bila zadnje dni polno zaposlena in tudi v naslednjih dneh- tednih bo pravi kaos, zato bodo moje obnove za nekaj časa izginile - narava, kaj ko bi mi ti zdaj vrnila uslugo in prevzela moje delo?

Jaz imam za user posted image samo več ali manj vse znošeno na kup. Prati pa pred sredino aprila ne mislim, ker nimam časa - pa še eno omaro čakam, kamor bom lahko pospravila stvari. Če bo pa kriza se boma pa znajdli. Takrat mislim it tud v šoping za kozmetiko zame in user posted image pa v Tosamo po pripomočke.

Včeraj sem zvedela eno zanimivo novico: moja svakinja je tudi user posted image in pričakuje novembra user posted image , to bo pestro leto.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:55:54   
Katina
mixi, o tem smo že velikokrat pisale. Rok za oddajo vloge za očetovski dopust je enak roku za oddajo porodniškega dopusta. Torej maximalno 60 dni pred predvidenim PDP oz. minimalno 30 dni pred PDP. Preden imaš potrdilo od G o PDP-ju pa tega sploh ne moreš oddat, ker je to obvezna priloga.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:56:12   
mixi
pa sej je letos baby boom bo vesela naša država zaradi naravnega prirastka ki se bo drastično povečal

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 12:59:10   
mixi
Hvala za informacijo sorry ker nisem tega prebrala ma uletim enkrat do dvakrat tedensko na forum in še to med vikendi ko spimo pri tašči ker doma nimam neta ker živimo v "pragozdu" pa še babica teži da ji bomo nabili račun od telefona tako da raje nimam nič in mam mir pa izkoristim tule za klepetat 

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 13:00:50   
mixi
zdaj se grem malo redit ker grem spet jest pa se verjetno vidimo več ksnouser posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 13:05:03   
aurora28
I´m backkkkkkkk! user posted image user posted image

za nagrado mi je pa moj speku 4 pince in tako je bla zvečer akcija, pa še zjutraj ob pol sedmih sem šla jest in zdaj grem k babici po frišno toplo pinco ker je rekla da je spekla za tamalo da bo dobila polno vitaminčkov.


Mixi kaj je pinca??? Sam v službi, ki jo opravljaš pa moraš biti kar maher, da vse naštudiraš in preprečiš, da te delodajalec ne prenaša okrog. user posted image Pa kaj hudiča imajo od tega, da svoje marljive delavce tako zajeuser posted image avajo?

Sam tega je čedalje več, kar je nabolj žalostno. user posted image

Upam, da se bo za vse nas našla ena dobra rešitev, ko bomo zaključile s porodniško.




_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 13:28:54   
Anonimen
Punce: kje je TOSAMA v Lj?

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 14:13:58   
Estrella*
edina: kolikor je meni znano v LJ ni TOSAMINE TRGOVINE. No, vsaj do nedavnega ne. Poznam samo tisto pri tovarni TOSAMA na Viru pri Domžalah.
 
Bela štacunca
Šaranovičeva 35
Vir pri Domžalah
 
tel: 01 72 14 385
 
Odprti so:
 
pon-pet: 8-19h
sob: 8-12h
 
Najbolje je, da jih pokličeš in ti bodo oni znali povedat, če so že kje bližje Logatcauser posted image
Druga opcija je Katina, ki je iz Domžal.
 
 
Kje so danes  Špelin, MARTINA, VALENTINA....????

PUNCE, DANES JE SOBOTA IN NATANKO 1 TEDEN PRED PREDVIDENIM SREČANJEM ŠE VEDNO NE VEMO KJE BO IN KOLIKO NAS BO. BI MOGOČE POLEG JURMANA IZBRALI ŠE KAKŠNO LOKACIJO, DA BI ŠE KATINA LAHKO PRIŠLA??? JAZ BOM MALO PREMISLILA IN VAM JAVIM DO PONEDELJKA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 14:45:37   
Anitka
Ojla klepetuljeuser posted image user posted image user posted image Ste pa tudi danes precej aktivneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi, a ne na RR-ji amapk v hiši: kuhanje, pucanje, pranje perila, likanje... pa spekla sem tisti fiiiiiiiino bananino pecivo, za katerega recpet sem dobila od vas. Je za prste polizat - njami, njami...

Nič šibam naprej z delom pa se beremo še kaj danes


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 15:34:36   
aurora28
O Anitka jaz bi tudi zdajle jedla to pecivo user posted image user posted image . Zadnjič ko sem ga spekla sva ga z mojim še isti večer pojedla polovico in drugo polovico naslednji dan za zajtrk. user posted image
Doma imam banane, nimam pa pudinga. user posted image

Ej a danes se nese k žegnu, torej lahko grem že danes papcat žegnano potico, pa jajčke, pa hren... šunko.

Edina Tosama tovarniška trgovina je samo v Viru. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 16:16:11   
aurora28
Sam tale Merkur je pa za popiuser posted image dit, včeraj so rekli, da so jim striktno obljubili, da jim danes okrog 10. ure pripeljejo ciprese in jaz idot jih že cel dan kličem, če so jih dobili in vsakič dobim isti odgovor: ˝obljubili so, ampak jih šofer ni pripeljal. ˝user posted image Pol sem pa rekla ˝a pa ne morete preveriti kaj je zdaj s tem, ker nas malo pošteno že nategujete˝, pa mi pravi na drugi strani žice ˝Ja nimamo tel. št. od šoferja.˝  Ma pejte se nekam solit. Nesposobneži, mah sem jezna na njih. 

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 16:38:15   
jana81
Ej a danes se nese k žegnu, torej lahko grem že danes papcat žegnano potico, pa jajčke, pa hren... šunko.


ja aurora jaz sem ravnokar nazaj od žegna..mi ponavadi jemo potem zjutraj za zajtrk.
 
ej ti maš pa ja čist blizu trgovino, pa ja greš po puding.user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 16:41:21   
mixi
aurora pinca je sladek kruh z rozinami to je na primorskem oz. obali tradicionalna velikonočna sladica je lahko tudi v obliki pletenke no skratka tisto kar vidiš v reklamah za trgovine v tuševi je bla na sliki nič posebnega pa vendar sladko dobra

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 16:48:07   
Naty*
Madonca ženske čist nore ste, kolk pišete user posted image ...mislm, da bomo majčice podrle vse rekorde v naklofanih straneh! Vedno ko pridem mam ful dela, da vse preverim, kar se je zgodilo... Midva sva šla dopoldne v šoping v Postojno, pa sm misla, da sploh ne bova mogla nazaj v Logatec user posted image . Ej to je blo pa že smešno... razmere so ble take, da smo se po avtocesti peljal 40 na uro. Kej tazga pa nisem pričakovala... obup! In še zmeri sneži, kr ne neha! Drugač so pa jajčki pobarvani, mene pa mal glava boli, tko da grem mal počivat.

barbaw zjutraj sm ti misla poslat energijo po hitri pošti, pa je nisem...zdej je pa tud men ušla user posted image . Takoj ko jo najdem, je dobiš en paket! Sicer je pa že to, da maš za pupo vse oprano in zloženo ful dobr!

Estrella* in aurora js sm pa uspela talente v belem gledat sam do tam, ko so ugotovil, da mata ona dva otročka različna očkauser posted image . Tko da si sploh ne predstavljam, kako se je izteklo...

aurora js sm tud dons prala belo za user posted image user posted image , posteljnino pa včeri. Kar se tiče pa flašk, bom pa js tud kr v pomivalcu pomivala.

Pepita držim pesti, da je samo kaka alergija al pa ekcem in da se bo hitro zrihtalo user posted image user posted image user posted image .

edina ja 6.10 sm se danes že zbudila pa nisem mogla nazaj zaspat. Pa hvala za skrb, po MŠ je blo relativno vredu, danes ko sva se peljala pa iz Postojne, mi je pa mal pred Logatcem spet ful slabo ratalo. No pa avto glih ni zaprt prostor z velik folka user posted image ...ne vem...mogoče se mali tko postav, da brca v želodec, al kaj js vem. Sam hvalabogu, da ni treba več v MŠ! Sm dons dala predlog mojmu, da bi šla v kino gledat 10.000 pr.n.št., pa mi reče, da ne upa it zdej z mano v kino, ker me tolk matra v takih prostorih. Pol sm se šele spomnila, da bi mi blo verjetn tud tam slabouser posted image . Eh sam še mesec pa pol.... Tetra pleničk mam js 15, pa jih bom ene 10 še dokupla, 6 mam povijalnih, pa en paket pampersk bova nabavla zaenkrat, da pol vidmo, če mu odgovarjajo.

**** seveda je uspeh, če si prinesla škatlo iz kleti user posted image ! Js mam zdej vsak mali korak za uspeh user posted image . Sama si tud postavljam take mejhne plane. Danes to, jutr to...pa gre počas! Za sneg bi se ti pa znala želja izpolnit. Mislim, da ga bo dost za snežaka...

sesil jao pri tebi v službi je vse še slabše user posted image . Pa kaj jih briga, če si šla iz sindikata, sej to je pa čist po želji???!!! Joj kaki cepci so ljudje, ampak čist zaresuser posted image ... Pa niti slučajno nisi zatežila. Sej mogoče mormo mal pojamrat vsake tolk, da sploh vidmo, kaka je situacija z user posted image  in službo. Sicer sm vedla, da nisem edina, ampak tole je pa že čist too much...

katy82 nam je v MŠ rekla, da je čist vseeno kak prašek uporabljamo, da mehčalca pa prvi mesec ne priporočajo. Eni pa pravjo, da tud to ni problem, tko da sm js tud z mehčalcem oprala. Sej če bi bla alergija se bo hitro pokazalo, pa bomo na hitrco še enkrat oprali brez user posted image . Upam, da ti bojo kmal avto poštimal user posted image .

tally sej po moje gresta lahko skupi na CSD, ko boš oddala svoje papirje, pol ti pa itak povejo a lahko on tud al ne.

mixi tvoja situacija na šihtu je pa sploh obup user posted image ... Sploh ne vem kaj naj rečem. Pa kaj mislite, da folk sploh ve, kaj se dogaja, če zanosiš? Tisto, da ti dajo za podpisat papirje, da ne boš zanosila, je še nula v primerjavi z obnašanjem, ko res zanosiš... Za popuser posted image . Evo take zgodbe bi mogl objavt v Preverjenem!

Katina hvala, ja men je tud slikca na previjalni všeč, pri nas je vse v stilu medvedkov user posted image . Kar se zastaralnih rokov tiče....MISLIM, da je za denarne zahtevke 3 leta, za prenehanje delovnega razmerja pa 5 let. Ampak glede na to, da moj SNP dela na polno in da že par mesecev nisem v stiku s službo, bom rajš preverila drug teden, a velja? Držim pesti, da te vpliv lune kmal spusti... Pa user posted image za svakinjo!

Anitka dons maš pa ti poln energije očitno user posted image !

aurora ne vem, kolk kej strogo jemlješ običaje...ponekod lahko žegen ješ šele drugo jutro user posted image . Sicer pa mislim, da ni nič narobe, tud če že danes ješ user posted image . Midva sva pa jutr povabljena na žegnan zajtrk v spodnji štuk (k tašči), še dobr, kr js nisem letos nič nesla...

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 17:04:13   
mixi
naty da bi mogli to objavit na tv se strinjam ma veš kaj sem zvedla da je baba zdaj noseča in da bo mela porodniške skoraj 2000 evrov ker ma s.p. in si nakazuje ogromozanske prispevke in vse skupaj pa še ubožica ne more delat vsak dan ker se ne počuti dobro dela samo če se ji zljubi

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 17:08:01   
aurora28
Naty sem malo pozabila kako je že z žegnom, ampak sva jutri povabljena najprej mojim staršem in nato moževim staršem. Ej sam tej moji tašči pa oring seka user posted image , je včeraj moj mož šel malo k svojima staršema in ga mama spet vpraša: Ja kaj bosta pa vidva naredila s pesom ko pride otrok? Pa kaj jo briga, še enega psa si bomo nabavili, da bo ja tiho. user posted image user posted image

Naty midva imava tudi vse v stilu medvedkov, aja pa 1 račko na komodi user posted image .

Jana sej trgovina je blizu, ampak se meni ne lubi iti ven user posted image . Sem ravnokar skuhala cvetačno juho in je mnjama.

Če katero zanima je takšen recept:

CVETAČNA JUHA

Na maslu prepražimo eno veliko žlico moke in ko moka porumeni, ji dodamo 1/4 večje cvetače, nato vse skupaj še malo pražimo. Zalijemo z vodo v katero damo 1 zelenjavno jušno kocko in cvetačo kuhamo do mehkega. Ko je cvetača kuhana jo s paličnim mešalnikom zmiksano na drobno. Proti koncu dodamo sveže narezan peteršilj in žlico kisle smetane. V juho lahko postrežemo še suhe kruhke ali jušne kroglice.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko očka drži mamo za roko, je porodna bole...
Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.