barbaw
|
Naty Kot da bi brala zgodbo svojega življenja. Jaz se sicer nisem vozila 220 km vsak dan, še manj pa bi delala dva meseca, ko bi že mogla biti doma in hodila nekoga uvajat. Dobra si. Jaz sem samo dva dneva šla v službo, ko bi mogla biti doma in se je v tistih dveh dneh naša šefica izkazala tako, da tudi jaz več ne bi šla nazaj. Zelo razmišljam o novi službi. Mi je bila tudi ta v zadovoljstvo, vendarle ... Ljudje so žal taki, da ne kažejo nobene hvaležnosti še manj pa kakšnih čustev. Jaz bi lahko rekla, dao ene prave hladnokrvne prasi . Jaz tudi dobivam take občutke, kot da je to ful narobe, ker sem si življenje porihtala in si želela še enega otroka. Ko je bil škratek v bolnici si nisem niti upala rečt, če grem lahko na bolniško, ker že takrat ni bilo nekega razumevanja. Res bi lahko nekateri dali malo več na medčloveške odnose, vendar se bo moglo prej kaj hudega zgodit, preden se bo to spremenilo. Žal pač je tako in jaz sem se že sprijaznila s tem. Kaj je narobe z ljudmi? Po moje jih je sama foušija. Drugače si ne znam razlagat. hijenca se strinjam s tabo. Meni tudi pogodba poteče sredi porodniške pa nimam pojma kaj bo. Sem tudi jaz videla, da ne glede na to kako se "ubijam" za službo, sem na koncu še vedno ena nula. In zakaj bi se človek sploh trudil? Jaz se, ker hočem biti zadovljna sama s seboj, od drugih pa nimam nič, še najmanj pa od delodajalca. Čmrlika jaz sem se nasmejala, ker je resnično. Samo se hotela napisat pač da ni vse tako rožnato. Užalila pa mene nisi. Ta trenutek sem prava packa. Bašem se z JAGODAMI. mmmm kako so dobre. Mi jih še lubi prinese po službi. Tuš jih ima v akciji. 2kg za 4 eure. aurora Jaz sploh nisem vedela, da si imela take hude izkušnje. Sem pa tudi jaz izgubila napredovanje, pa mi je čisto vseeno zanj, za službo pa mi je tudi vseeno. Druga se bo že našla prej ali slej. Pri solati in regratu pa je važno, da pošteno opereš. 10.krat pa je več kot pošteno. Jajčka pa mi barvamo jutri. Upam, da ne bo preveč packarije. Joj, sem se spomnila, da sem dala nekaj proti madežem na Jakovo jopico, ker so barvali jajčka v vrtcu. Moram dat hitro prat, preden mi barvo dol požre ne samo madež.