Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 22:58:42
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška (verjetno sem zato to sanjala, ker sem že parkrat rekla, da bi bila spet noseča samo, če bi 100% vedela, da bosta dvojčka...ne vem zakaj, ampak si jih že od nekdaj želim...) Jst tud bi 2 komada iznenada
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 22:59:26
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Gruška jst BB-ja ne gledam, mi je mim , ampak je pa res žalostno ja da smo tko hudo odvisni od materialnih dobrin Saj zato sem ti pa napisala, da sem danes drugič gledala (tud prvi BB sem gledala samo "izločanje", med tednom pa nič) in bi res mogla videt kakšne kisle face je naredil pogled na luxuzno stanovanje ... res žalostno ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:03:51
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Saj zato sem ti pa napisala, da sem danes drugič gledala (tud prvi BB sem gledala samo "izločanje", med tednom pa nič) in bi res mogla videt kakšne kisle face je naredil pogled na luxuzno stanovanje ... res žalostno ... Še ena taka Verjamem ja.....žalostno je k vidiš da folku res samo materailne dobrine neki pomenijo.....sam slej ko prej se mora vsak zavedat da ni vse zlato kar se sveti. Men se je pa zdej kruhek spekel, pa tko prijetno dišiiiii, mmmmmmmmmmmmm. Zdej grem pa lohk spat
< Sporočilo je popravil vanja.v -- 21.3.2008 23:05:14 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:09:10
|
|
|
|
nicolina
|
Ku kuc iz zasede . Vsa sveža in stuširana, pa sama doma... Vanja, valjda misli Debeluška mene kot nesojeno taščo..
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:10:30
|
|
|
|
nicolina
|
Vanja ne it še spat, dej povej kakšen je novi avto, kake barve, a te je možek že peljal na probno vožnjo? A nas boš postregla s kruhkom? Sej res, kako pa kaj naša dieta? Pr men bolj slabo.
< Sporočilo je popravil nicolina -- 21.3.2008 23:11:29 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:11:17
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Ku kuc iz zasede . Vsa sveža in stuširana, pa sama doma... Vanja, valjda misli Debeluška mene kot nesojeno taščo.. ne ne, ti si Ernina nesojena tašča, ne njena.....al jst kej ne vem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:14:17
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Ku kuc iz zasede . Vsa sveža in stuširana, pa sama doma... Vanja, valjda misli Debeluška mene kot nesojeno taščo.. ne ne, ti si Ernina nesojena tašča, ne njena.....al jst kej ne vem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:14:41
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Ku kuc iz zasede . Vsa sveža in stuširana, pa sama doma... Vanja, valjda misli Debeluška mene kot nesojeno taščo.. ne ne, ti si Ernina nesojena tašča, ne njena.....al jst kej ne vem Ja, tako Ernina nesojena tašča, maš prav.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:16:21
|
|
|
|
nicolina
|
Gruška, BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:18:07
|
|
|
|
Oranža
|
Evo naj vam tekne Nicolina, na probni vožnji smo že bli, avto dobimo čez 14 dni, barva je pa siva fer. Mi2 sva najprej hotla srebrno fulminator ampak so nama odsvetoval, ker se baje vsaka pikica gor pozna. V glavnem avto je res fajn....ima vse....no skaraj vse....ampak za ta denar s tako opremo drugega novega ne dobiš. Dobiš kvečjemu kaj rabljenega z manj opreme. Še kaj? Kaj pa vi2, se še nista nič odločla?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:20:06
|
|
|
|
Oranža
|
Porkašpinčič kje ste vse...........................HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. A ste šle spat?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:21:26
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Uf, kaj si me ustrašla ....... Vanja, a sem spregledala .... kater avto sta pa kupila?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:21:31
|
|
|
|
nicolina
|
Vanja, hvala lepa za kruhek, mmmmm. O super za avto, ne midva se še nisva definitivno odločla, se tolk razhajava v mnenjih, kaj bi, tako da bo po mojem še kar nekaj časa trajalo. Sej se ne spet tolk mudi, ampak do prvomajskih bi pa rada imela nov avto za na morje.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:22:51
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Vanja, a sem spregledala .... kater avto sta pa kupila? Jaaaaaa, Xsara Picasso . Men šeč je
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:22:52
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Uf, kaj si me ustrašla ....... a sem te res?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:23:47
|
|
|
|
nicolina
|
Zdej smo sm še me gor iz zasede...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:25:18
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Sej se ne spet tolk mudi, ampak do prvomajskih bi pa rada imela nov avto za na morje. Lubica zlata, to je že čez en mesec .... kar hitro se zmenta, če hočta res na morje z njim ... kam pa greste?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:26:36
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: gruška Vanja, a sem spregledala .... kater avto sta pa kupila? Jaaaaaa, Xsara Picasso . Men šeč je A rabta serviserja?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:27:59
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Lubica zlata, to je že čez en mesec .... kar hitro se zmenta, če hočta res na morje z njim ... Ja ima prav tale tetka, ker ne vem če boš mela to srečo, da ti bodo rekli, evo gospa tukile so ključi..... . Ponavadi je treba mal počakat.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:29:17
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška A rabta serviserja? A že . A maš veze?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:29:30
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Sej se ne spet tolk mudi, ampak do prvomajskih bi pa rada imela nov avto za na morje. Lubica zlata, to je že čez en mesec .... kar hitro se zmenta, če hočta res na morje z njim ... kam pa greste? U, bemti pa res. sej sploh nisem poštudirala, da bo res tako kmalu. Drugi teden bo treba v akcijo za avto. Na morje gremo v Vodice.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:30:15
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: gruška A rabta serviserja? A že . A maš veze? A mam premal poliman avto?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:31:10
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: gruška Lubica zlata, to je že čez en mesec .... kar hitro se zmenta, če hočta res na morje z njim ... Ja ima prav tale tetka, ker ne vem če boš mela to srečo, da ti bodo rekli, evo gospa tukile so ključi..... . Ponavadi je treba mal počakat. Razen, če ji bo bodoči tast njenega sinčka kaj zrihtal...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:31:25
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška A mam premal poliman avto? Oprosti, ga še nisem vidla tko da ne vem. Povej no??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.3.2008 23:32:55
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: gruška Lubica zlata, to je že čez en mesec .... kar hitro se zmenta, če hočta res na morje z njim ... Ja ima prav tale tetka, ker ne vem če boš mela to srečo, da ti bodo rekli, evo gospa tukile so ključi..... . Ponavadi je treba mal počakat. Razen, če ji bo bodoči tast njenega sinčka kaj zrihtal... A tvoj avte prodaja?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......