gruška
|
Joj Tannaya , edino kar ti lahko rečem je to, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha .... Veš kolk jih jaz poznam, ki so se želeli po rojstvu prvega otroka ločiti ... dva kolega sta se res razšla, pa sta po parih mesecih spet začela na novo in zdaj spet pričakujeta dojenčka .... Mislim, da je res najbolje se vsest in se pogovort .... nasploh se mi zdi, da je premalo komunikacije med partnerji ... jaz tud mojga sekiram, naj se pogovarja z mano .... ker če se dva pogovarjata, ne tiščita stvari v sebi in pride manjkrat do konflikta... nam so že v materinski šoli svetovali, naj si starša po rojstvu otročka še vedno vzameta čas zase.... mamica je res cele dneve in noči z otročkom, že to je utrujajoče, da si pa še s partnerjem ne vzameta časa zase.... mamica tud rabi, da jo nekdo razvaja, ne da se vedno samo ona razdaja... Nikoli ne bom pozabila kaj mi je kolegica rekla, ko se je bližal konec njene porodniške ... je rekla: komaj čakam, da grem v službo, da si odpočijem .... Tok je bila utrujena, vedno sama z otrokom, mož pa je hodil utrujen iz službe.... Tannaya, probajta se pogovoriti, že zaradi Taja zberi moč... Držimo pesti!!! Dajica - tudi zate en - vzemi si kakšno urico zase, boš videla, da se boš takoj bolje počutila.... Pa nikoli več ne reci, da te Kaja nima rada ... koga bo pa imela če ne mamico .... ti si njej VSE ... je pa res, da otročki čutijo, če je mamica živčna in zato je verjetno tudi Kaja sitka... Pa cele dneve te gleda, normalno, da se babice drugače razveseli, ko jo vidi par minut na dan ... Res si vzemi čas zase ... ti bo lažje .... No, Mmajaa, si videla, da smo te opravljale ........ dobrodošla .... zadnjič smo imele debato, kdo vse nas hodi brat, pa se nič ne oglasi... no, pa si bila vmes ... Naslednji korak je, da se nam pridružiš na srečanju No, ko smo že pri tem: POLANA2 - tebe tud čakam, da se javiš, ne samo bereš ( btw, to je moja kolegica, tudi novembrka, ki nas hodi brat, javi se pa ne ...) IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 NanaLiza, tale tvoj Tevž, bi bil pa kar za ožent, kakšen fest dečko je ! Tko se dela, Debeluška, ja .... kr hitr rezerviraj, da jih ne zmanjka ... , pa da bova imeli z Nicolino mir pred tabo ... Ajtak, ti si pa obrnila mojo izjavo, da grev s Scubo na drug forum .... a si videla, kaj je piščanc od Barike pred tem napisal ? Sonchek, jaz sem tudi naredila "velikonočni" aranžma ... moram še slikat ... No, Dajica, če ti bo kaj lažje - jaz bom danes spet sama s tremi otroki - moj gre eno dojenčico zapit in bog ve kdaj bo prišel domov ... jaz pa jih moram zdaj skopat in spravit spat ... Kaj pa če vzameš Kajo, pa prideš k meni, če tvojga ni doma ... Bova v duetu na RR .... Se oglasim, ko bojo otroc zaspal ....