|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
21.3.2008 12:46:00   
koala
Samo da vas na hitro pozdravim dokler Alex aja. Ga danes nekaj muči pa mi ni jasno kaj. Lačen ni, moker ali pokakan tudi ne, joka na rokah, joka v vozičku, v ležalniku tudi, tako da mi ni nič več jasno. Baje da je danes polna luna, morda ga to daje.

Moj rd(ko se že pogovarjate o tem) je 24.7. 1979.

mala pikica, naj bolečine čimprej minejo, vem kako ti je mene je bolelo kaka dva dni nazaj, samo hvala bogu ni prišlo do vnetja.

Vsem slavljenčkom vse najboljše.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
21.3.2008 13:17:26   
Anchikaa
Dan.
Pa da se še jaz malo javim.
Koala
jaz tut mislim da je kriva luna,ker je naša mala mis danes tut nekaj tečkana.Sicer zdaj spi, ampak je celo dopoldne nekaj jamrala pa jokala,pa ji ni pasalo nič,ne na rokah,ne na kavču,vozek tak odpade...saj bo boljše.

Mi smo spet imeli super noč: ob pol desetih smo se spravli vsi trije spat,lubi je ob 5h šel delat,mi2 z Dašo pa sma spale še do osmih.user posted image Brez hranjenja ponoči.Sploh več ne vem kdaj smo se nazadnje zjutraj ob kakih 2h al pa 4h zbudli da je lačna.Celo noč zdrži,nevem kak ji to rata.Ampak čez dan pa more jest na 3-4 ure pa vsakokrat 180ml. No saj  se ne pritožujem,ampak mi je malo čudno,da se tako malo dete navadi na nek ritem.Res sma lahko z lubijem srečna da mama tak pridno dete.Na teži pa se ji ne vidi da bi kaj shujšala,je polnih ličk pa vsakokrat težja. Bomo 26. vidli pri čem smo.
.
Martinca bravo za Patrika,le tako naprejuser posted image user posted image

Vsem,ki danes praznujejo vse najboljše.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
21.3.2008 13:59:06   
sani1
Hvala za lepe želje ob Manjinem mini roj. dnevu. Kar ne morem verjeti, da so minili že trije meseci...
Sva bili zjutraj že v trgovini malo po nakupih, potem sva pa še stanovanje spravili v red in zdej se malo igrava( vsaka po svoje)user posted image ...

Lep dan!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
21.3.2008 14:09:01   
Lusa
Vsi mali slavljenci ,vse najboljše!

Mi smo danes tud lepo prespali od 20 do 3ure potem hrana in začuda takoj nazaj zaspala do 8.30ure.Upam ,da tako ostane.Je pa tud čez dan več budna ,tako ,da enkrat pa mora spat.

benika-držim pestke ,da bo mnenje izvidov pozitivno.

nalin-zdaj komaj so prišle te jonasove težave za tabo.Upam ,da se čimprej ve znormalizira.

martinca-super ,da sta že doma!Zdaj pa naj gredo vsak dan gramčki navzgor.

Imam eno vprašanje.Koliko se odšteje ,če merim temperaturo v ritki?Je Daša nekam vroča.Saj ni čudno ,če mamo vsi okoli nje polne nose.Zdaj pa grem ,ker user posted image .

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
21.3.2008 14:52:17   
mala pikica
Jaz sem končno malo boljša. Čeprav še med dojenjem vedno zelo boli. Je pa mi svetovalka pri LLL-u rekla, naj dojim na boleči strani le do bolečine, potem pa naj prestavim Gašperja na drugo stran.

alfabeta, črpam pa si ne, ker niti kapljica ne priteče ven. Upam samo, da ne bom ostala brez mleka.

coldrex in podobna zdravila bi jaz tudi odsvetovala v času dojenja, raje kakšno limonico, lekadol in kavč user posted image

luna... jaz vsak mesec opažam, da je Gašper kakšen dan ali dva prej prav siten.

ljubljana uživajte na Pokljuki user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 15:24:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 15:26:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
21.3.2008 15:33:32   
dašabina
Nalin, lepa stvarca, le kje najdete cajt še za tako...
Triš, škoda, da nisi prišla po orbitek k meni, ker mi le gužvo dela. Mimogrede, Baby vac deluje in to super, nosek imamo lepo čist in je res fino...
IMejte se lepo...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 2883
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 15:38:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
21.3.2008 15:59:06   
klaja
Zdravo!

Končno imam malo časa za RR. SEm danes kar pridna, kar naprej nekaj čistim, mami sem vsa okna pomila, pa sobico za goste sem spravla v red, ker je bila katastrofalna...

Tudi Hana je ponoči lepo spala in sicer od 21.30 do 5.00, potem se je najedla in še zaspančkala do pol devetih. Upam da bo ostal tak ritem naprej.

Nalin res imaš roko za ustvarjanje, zelo lepo!! Samo povej mi kdaj ti kaj spiš?

Evo točno vesta, kdaj sem tukaj, ker je že jok. Pridem nazaj, ko bo čas.

Neposredna povezava do sporočila: 2885
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 16:04:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
21.3.2008 16:18:22   
nana35
Katee,res super,da je mali tako dolgo spal!!user posted image

Pri nas piha kot user posted image !Še dobro da imamo streho dobro pritrjeno z vijaki,da nam je ne bo odneslo.user posted image
Klemen drema,ampak bliža se čas kosila in ne bo dolgo,ko me bo poklical,zato hitim...
Ja tudi meni se zdi noro,da ponujajo take vsote denarja za nekakšne slike od otrok...brezveze no...pa že imajo itak dovolj denarja,celo preveč.

Me že kliče,se vrnem...

Evo me nazaj.

benika,seveda si bila pogrešana!Sem malo brala poste na začetku,ko se je naš klepet odprl,pa sem si mislila,da si veliko bolj čvekala...
Za tvojega Jakoba pa user posted image .

Pri nas pa ni trgovine s tem imenom Tape A...kaj že??

Lunca,bravo ati zdravnik!user posted image Če tudi drugim predpiše tako...ne vem, ne vemuser posted image .

Kupila pa sem jaknico v Zari,je super,bež barve in se notranja stran odpne z zadrgo,da je potem jaknica tanjša za toplejše dni,ta notranja jopica pa se obrne in jo lahko nosi kot mikico.Res sem dobro kupila,sem zadovoljna!!

Nalin,super si to izdelala!!Res lep izdelek.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
21.3.2008 16:54:06   
martinca
anchikaa, kdaj bo te nam uspelo pojest 180 ml na obrok? mislim da nikol. jaz tud ne vem kaj je danes Patriku. včerja je lepo jede. danes pa samo 90 na obrok. pa se tak joče ko mu dam flašo v usta. upam da bo juter boljše.
lusa, pri mojem termometru piše da moraš 0,5 stopinje odštet če meriš v ritki.
nana, super da si te le našla eno pametno jakno za Klemena, ker si jo že res dolgo iskala.
lunca, to si me pa res nasmejala. si imela umirjeno vožnjo. je moja tašča enkrat tastu dala namesto uspavalne tablete tableto za odvajanje vode(lasix). je bogi revež moral potem celo noč na wc hodit. zjutraj pa ga tašča vpraša kak je spal?on pa njej odgovori da je celo noč na wc hodu. te pa si je ona zrajtala da mu je dala Lasix.user posted image se še zdaj na ta račun smejemo.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
21.3.2008 18:16:07   
barbas
Jutri bo naš Klemen star 2 mesecauser posted image user posted image
Naše najnovejše mere pa so v: 60cm, t: 6.5 kguser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
21.3.2008 18:19:31   
mala pikica
nalin sem si ogledala tvoje albume. Neverjetna si, res user posted image Kaj lahko malo opišeš iz česa delaš te umetnine in kakšen je postopek? Saj ne, da bi ti hotela delo prevzeti user posted image Čisto tako me zanima, jaz res nimam preveč ročnih spretnosti. Včasih sem še kakšno vrtnico nakvačkala, zdaj pa pe tega več ne znam.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
21.3.2008 18:31:08   
Lunca1
Nalina jaz ti v oblikovanju še do gležnjev ne sežem.

Martinca ta je pa še boljša. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2891
21.3.2008 18:44:17   
TRIŠ
Evo mi smo izLjubljane.Ta center pa gate trga.Men se je kar mešalo.Spet sem zapravljala,čeprav ne bi smela.Dobro da sem imela dragega da me je bremzal.Moram vam rečt da morte it tja.Vsaka mamica bo tam nekaj našla kar ni drago.Meni se sicer najbolj dopade okaidi in hm.Cenovno in kvaliteto že poznam.Drugače pa mam orbitrek da se pohvalim,zdej pa pravi dragi da bom kmalu kot srnica.user posted image
dašabina  upam da bo vsaj par mesecev pri meni v uporabi ker drugače moram zamenjat celotno garderobo še spodnje perilouser posted image in čevlje ker štikli ne pridejo upoštev.
nalin ti si pa majsterca.Tudi jaz ti bom nekaj poslala samo da se lotim iskanja.Preč pa ne meči ker vsaka stvar je za nekoga lepa
V supernovi je bilo pa tolk vozičkov da smo se kar butale med seboj in vsaka je drugi kukala v voziček.Prav smešne smo bile.
lusa v ritki odšteješ tri stopinje dol.Upam da se čimprej pozdraviteuser posted image
Zdej grem pa k maši kjer moj sinek ministrira in je prav žalosten če ni nikogar.
Obljubim da se bom poboljšala in drug teden naredila še album iz Bleda.

Neposredna povezava do sporočila: 2892
21.3.2008 18:52:53   
dašabina
jupi sem tu sam ne morem pisat imam mihata na roki... vas berem....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
21.3.2008 20:02:37   
ursalara
Nalin ja Turjak je blizu Grosuplja vidim da poznas te konce!!!Nalit tvoji izdelki so super upam da ti moja ličila kaj prav pridejo!
Lusa Meni je P rekla ce merimo otročku temperaturo v ritki,v ustih ali usesih vedno odstejemo eno stopinjo ce pa jo merimo pod pazduho je pa natancna!
Ljubljana uzivajte!
Tris kdaj si bila v supernovi priblizno ura me smo bile tri mamice in res je super center ceprav ga jaz ze od prej malo poznam ampak ko je pa opremljen pa res gate trga!Mamic je bilo pa veliko!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 2894
21.3.2008 20:03:58   
sani1
Nalin ti ustvarjaš. Jaz pa sem se zopet spravila štrikat. Sem zadnjič v Chicotu videla jopico različnih barv (štrikano) za 45 eur. Pa jo bom raje sama naredila... Upam,da bo kmalu gotova. Oblekca ji je zdej ravno prav in je prav zakon...
Lep večer grem gledat BB...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 20:32:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2896
21.3.2008 20:37:53   
Alfabeta
Čer!

Glede merjenja temperature vidim, da imamo razlilne info. No, meni je P rekel takole, v ušesku 0.5 dol, v ritki pa 0.7 stopinje.

No, tisti ki ste držali pesti za mojega sina...je doma, gre precej na boljše oz.je že zdrav, je pa bil uroinfekt. Hvala vsemuser posted image , ki ste držali pesti in mislili na naju.

Našo dečvo pa je zgleda danes ponoči luna dajala. Je šla ob 21 uri spat pa se je zbudila ob 2, jedla, potem pa ona kar ne bi več spala. Se je uro hecala, potem pa zaspala in spala do pol 7.

No sedaj pa me kliče. Gre. Čao.
Toliko za enkrat!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
21.3.2008 21:12:35   
klaja
Večer!

Anchikaa katerega pediatra pa imate, mi imamo tudi v sredo posvetovalnico, mi imamo dr. Bigeca.

Nalin kje pa jemlješ ideje, samo po netu ali vse iz glave? Jaz si že eno leto hodim kupovat revijo Unikat, pa je še zmeraj nisem kupla. Sicer zdaj nisem najbolj na tekočem s časom, da bi lahko še kaj druga počela. Sem si pa en čas aktivno šivala obleke, samo sem dala moj hobi na stran, mogoče bom še kdaj kaj ustvarjala.

Ljubljana lepo preživi svoj oddih!

Triš potem pa pridno telovadi!

Barbas, uf kakšne mere, Klemen pa lepo raste! Bosta pa s Hano skupaj praznovala!

Mala pikica upam da bo kmalu boljše in da ne boš imela več težav!

Martinca zdaj se pa le držita reda in pridno papcajta. Mogoče ga danes še malo luna daje, bo mogoče jutri boljše.

Sem še hotla nekaj napisat, pa sem pozabla. Res imam zelo kratek spomin.

Hani je včeraj uspelo, da se je iz trebuha obrnila na hrbet in to kar 3x zaporedoma, pa kar naprej se obrača na stran, sploh nima mira več. Pravi mali razgrajač je postala. Pa danes sem jo oblekla v takega lepega pajacka zeleno-oranžnega, sem hotla da bi jo moja mama videla, pa se je potem tako poakala, da sem jo morala celo preoblečt. user posted image In mi je čez pol ure spet začela nekaj tiščat, sem jo šla takoj odvila, da se ne bi rabli spet preoblačit.

Grem zdaj tv gledat.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 22:18:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
21.3.2008 22:50:33   
nana35
Moram vam povedati,da sva danes prestala dan brez kapljic proti krčem in jih ni bilo.Upam,da nisem preveč srečna zaradi tega,saj ne da jih ne bo,ampak dan je bil fenomenalen in še več takih!!
Klemen je res zeloooo priden otrok,ne morem verjeti,kot da ga ni!
Ko sva gledala BB,ni niti pisnil,le božala sem ga po glavici,ko pa se mu je začeli dremat,sem ga nesla v posteljo in je še nekaj časa opazoval vrtiljak,potem pa zaspančkal.

Želim si še veliko takih dni!

martinca,sem res vesela za jaknico,ker je super uporabna,pa še številka je prava!!Danes pa imam res srečo.

Barbas,jaz že danes čestitam tvojemu Klemnu za mini rojstni dan,prav tako mu pošilja čestitke njegov soimenjak,moj Klemen!!user posted image Pa lepo je že velik za 2.meseca,ni kaj.In tudi težek,priden!!In pridna mamica!user posted image

Nalin,sem pogledala album,izdelki so čudoviti,res imaš smisel.Nekoč sem tudi jaz veliko ustvarjala,zadnja leta pa mi primanjkuje idej in postala sem tudi nekoliko lena,priznam.Zato te občudujem,da zraven dveh otrok še zmoreš...Ja,kjer je volja je tudi pot,kajne?
Upam,da boš dobila moj paketek!

Mene zanima,koliko dajete svoje otročke "kravice pasti",ker moj Klemen ravno ni preveč srečen v tem položaju.Kako ga pravilno namestim??Kako roke in kako noge?Prosim,prosim...

Lepo noč vsem!

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

ime za fantka
N5ra

Katero ime za fantka je najlepše?

Lian (16%)

Zak (7%)

Val (30%)

Zan (22%)

Tian (24%)

Število vseh glasov: 491

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!