nana35
|
Moram vam povedati,da sva danes prestala dan brez kapljic proti krčem in jih ni bilo.Upam,da nisem preveč srečna zaradi tega,saj ne da jih ne bo,ampak dan je bil fenomenalen in še več takih!! Klemen je res zeloooo priden otrok,ne morem verjeti,kot da ga ni! Ko sva gledala BB,ni niti pisnil,le božala sem ga po glavici,ko pa se mu je začeli dremat,sem ga nesla v posteljo in je še nekaj časa opazoval vrtiljak,potem pa zaspančkal. Želim si še veliko takih dni! martinca,sem res vesela za jaknico,ker je super uporabna,pa še številka je prava!!Danes pa imam res srečo. Barbas,jaz že danes čestitam tvojemu Klemnu za mini rojstni dan,prav tako mu pošilja čestitke njegov soimenjak,moj Klemen!! Pa lepo je že velik za 2.meseca,ni kaj.In tudi težek,priden!!In pridna mamica! Nalin,sem pogledala album,izdelki so čudoviti,res imaš smisel.Nekoč sem tudi jaz veliko ustvarjala,zadnja leta pa mi primanjkuje idej in postala sem tudi nekoliko lena,priznam.Zato te občudujem,da zraven dveh otrok še zmoreš...Ja,kjer je volja je tudi pot,kajne? Upam,da boš dobila moj paketek! Mene zanima,koliko dajete svoje otročke "kravice pasti",ker moj Klemen ravno ni preveč srečen v tem položaju.Kako ga pravilno namestim??Kako roke in kako noge?Prosim,prosim... Lepo noč vsem!