benika
|
Pozdravljene! Da se spet malo oglasim po daljši odsotnosti. Vidim, da pogrešana nisem bila . Najprej mala pikica, moj rd je 21.12.1978. Pa za tvojo prizadevnost pri urejanju seznama. Sunny morning, jaz kupujem enobarvne bodije v Pikapolonci. Sta 2 v kompletu, cenovno ugodna in res ful kvalitetna. Lunca, đizus, pa kakšna šoping gorenjka si ti Tape A L'oeil je v Qulandiji! Kuj ko prideš po štengcah gor na desno klepetka za Lanine kolke. TRIŠ, tudi jaz občasno zakrvavim, pa ni nujno, da po spolnem odnosu. Rodila sem pa 4, januarja. G pregled so pa tudi meni prestavili na 23. april Katastrofa. Že po 1. porodu sem imela pregled konec decembra, rodila sem pa septembra. Kr nekej. martinca, za Patrika Lusa za Dašiko in da čimprej začnete pridobivat g in kakšen kg. Gorenjke, kdaj bomo pa me kakšno kavico užgale Pa še poročilo iz naše bajtice; kot veste, smo imeli pregled na nevrofiziologiji zaradi Jakobovega sluha. Pregled je potekal približno takole: ob pol enajstih smo prišli v ambulanto in Jakobu so najprej poklonili en lep pilind ušesnih mečic ter vrha glavice. Potrebno je bilo namreč stanjšat in očistit kožico, da elektrode bolje primejo. Potem so mu dali en uspoavalni sirup, po katerem naj bi božček zaspal, saj pregled poteka v spanju. Yeah right Uspavalo že, ampak ne za našega mulca. Uspavali smo ga šele tako, da sva ga z Edotom nosila po rokah. No, končno mu je uspelo zaspat in pregled se je lahko pričel. Trajal je 1 h, vmes se je seveda tamal še 2x zbudil, tako da je bilo potrebno postopek prekinit in potem, ko je zaspal, nadaljevat naprej. Izvidi so prišli v sredo. Kaj na njih piše nimam pojma in samo čakam ponovni pregled na ORL-ju, da mi že nekdo razloži, kaj je narobe z mojim otrokom. Vem le to, da slabo sliši, ne pa koliko. Drugače pa lepo raste in pridobiva na teži in končno smo prilezli do št. 62 Zgodaj, a ne? Je res živahen otroček, zelo rad se smeje in osvaja vse okoli sebe (bom prilepla slikice v album, pa si boste lahko pogledale). Spanje je še vedno sanjsko (8-9 ur ponoči), le čez dan ne spi skoraj nič.
|