|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
20.3.2008 21:37:23   
sani1
Pozdravljene!

katee- kot ti je že mml napisala B complex sem jaz jemala za lase in nohte. No nisem se nič zredila po njem. Nisem niti opazila, da bi se... Sem se potem spomnila na te tablete...

mml- ja res škoda, da se nismo prej slišale. Ampak jaz se nisem hotela nič menit, ker so že za danes napovedali slabo vreme in potem me nebi bilo. Zato sem pa rekla, da ko bo lepo vreme ne bo problema za kavice in tudi sprehode seveda...

Je pa mali oz. že velik Žan Luka res pravi sonček. Ko bo velik bo pravi frajer in osvajalec ženskih src. Bomo videli če bo med njimi tudi moja Manja...

Midve sva potem zabluzili še malo v Emporium in seveda nakupili par stvari. Sva kupili take lepe majčke za poletje, pa oblekco, pa kratke hlače in bodye. No kar nekaj sva zapravili in potem na srečo prišli domov še pred očkom...

Zdej pa spat...  Lepe sanje!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
20.3.2008 21:42:19   
sani1
mml- danes se mi pa ni zdela gneča v Cityu. Sem rekla, da bodo danes vsi v Supernovi. Hvala bogu, da so odprli še en center, da se ljudje malo porazdelijo.
Pa pravijo kako nimajo denarja pol pa pogledaš kakšne količine hrane vozijo. Sej to je noro kot da bo konec sveta.
No ne vem mogoče sem pa jaz malo čudna....

Grem raje spat...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
20.3.2008 21:51:34   
nana35
martinca,me veseli,da sta doma.user posted image Oprosti,sem kasneje videla,da sem preslišala že tvoj prvi klic.Zdaj se pa le držita kot je treba in vse bo ok.

katee,jaz dajem mojemu Klemnu tudi čaj za prebavo,zdaj pa ne vem ali zato toliko kaka??Vem,da nekako nisi za instant čaje,ampak poskusi.

Miha in Žan vse najboljše!!user posted image user posted image

Sem mislila,da bom imela več branjauser posted image ,pa jutri,kajne?user posted image

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
20.3.2008 21:53:45   
sani1
nana35- pa ti kaj napiši, da bo več za brat. jutri bo dež pa bomo vse na računalnikih visele...user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.3.2008 21:58:30   
mala pikica
Jaz sem preutrujena za branje in za pisanje. Samo pozdravim vas in mimogrede povem, da imam tako hudo bolečine pri dojenju iz tiste dojke, ki je vneta, da pri vsakem obroku jokam zraven od bolečin. Upam, da bodo te bolečine čimprej minile.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 23:10:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.3.2008 23:47:50   
majra
Martinca super novice, user posted image  Patrik!

Mala pikica user posted image , upam da bolečine čimprej izginejo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 1:16:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
21.3.2008 7:46:50   
TRIŠ
mala pikicauser posted image user posted image
Mi gremo pa sedaj v Ljubljano po orbitrek da bo mama mal telovadilauser posted image pol gremo pa v supernovo.JUPIIIIIIIIIIIIIIII
Včeraj sem bila na pregledu in imam napotnico za UZ če bi še do srede krvavela.On pravi da je to vrjetno menstruacija ampak ker dojim je manj močna.Upajmo na najbolje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
21.3.2008 7:49:09   
TRIŠ
nalin sem šla še enkrat pogledat slikice tvojega Jonasa in mi je stekla kar solzicauser posted image od sreče da se je vse skupaj tako dobro končalo.Sam Bog ga je čuval.Lepo se cartajte.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
21.3.2008 7:55:49   
TRIŠ
dašabina hvala za čestitko jaz sem pozabila ker sem imela včeraj tako nabit dan da smo prišli domov ob 21.00.To moje dete je že sedaj svetovni popotnik.Tudi jaz Mihcu čestitam za njegov praznikuser posted image .Kot da bi včeraj rodila,kako čas beži...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
21.3.2008 7:57:02   
martinca
dobro jutro!
no zdaj zgleda da se vam bom že tako zgodaj javljalauser posted image . Patrik me je zbudil, ampak sem ga morala nazaj uspavat, ker potem morava ob osmih jest in bi mi takrat zaspal pa nebi jedel. kaj vse te v bolnici naučijo. sem jim hvaležna, kerr imava zdaj neki red.
rojstni dan, jaz ga imam 27.10.1984. vidim da ni nobena oktobra rojena.
še enkrat hvala vsem za lepe misli in pikepoke.je zgleda to kar fejst pomagalo.
mala pikica, držim pesti da se ti stanje čimprej izboljša. boga reva kak te mora bolet, še meni je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolje
nalin, kaj pa ti to zbiraš? še ti mogoče lahk jaz kaj pošljem
Manja vse naj naj za tretji mesec!user posted image
triš, user posted image user posted image user posted image za srečo. in en user posted image zate, tako pogumno punco

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
21.3.2008 7:59:51   
martinca
sem prej še razmišljala kak bo fajn it danes ven na sprehod. pa zdaj vidim in slišim kako veter piha. tak da nič ne bo. no zdaj pa greva a stamlim jest.
pa pa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
21.3.2008 8:13:04   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Imam eno vprašanje: baje se dobijo v lekarni neki vitamini kot preventiva, da ti po porodu ne izadajo lasje? Ali morda katera ve kaj več o tem? Ker ne bi rada, da bi mi začeli lasje izpadati. Hvala

Katee temu se boš verjetno težko izognila.

He he Aurora iz tega razloga sva midva zamenjala moj mali avtek za večjega. Mi res ni za doma čepet.user posted image

Bravo Patrik. user posted image

Kar se snega tiče, sem tudi jaz včeraj doživela dve snežni plohi, zunaj pa 7 stopinj. user posted image  Je bilo pa to na cestninski pri Domžalah, potem pa še v Trbovljah. In to iz sonca v sneg.

Martinca amapak najbolje pri tem, da so ti rekli, da si prehitro menjala mleko je pa to, da ti dajo potem spet enega tretjega.user posted image

Mala pikica upam da si danes že kaj bolje. user posted image

Manja, Miha, Žan in Daniel čestitke. user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
21.3.2008 8:27:45   
nana35
Dobro jutro mamice!

Kje je že čas,ko sem se javljala z "Dobro jutro user posted image !?"Kako mine čas in zdaj smo vse tukaj in imamo nove dojenčke!Kmalu to več ne bodo in gremo na "otroci",ampak še ne tako kmalu.

Joj,sani,če bi jaz še več pisala,kot pišem...saj vidiš da za mano ostanejo celi spisi!Mislim,da bi vas začela dolgočasiti,že itak ne znam napisati malo.Kot v šoli!Moji spisi so bili dolgi ,kolikor je bilo prostora na listu!user posted image

mala pikica,želim ti,da bolečine čimprej minejo,kaj bolj pametnega ti ne znam reči,samo lepe želje ti podarjam!In objemčke...user posted image

Triš,pa naj se tvoje težave tudi čimprej uredijo.In ne zapravljaj preveč po trgovinahuser posted image .Sem vam kar malo fouš,ko greste nakupovat v nobel center, mi jih pa imamo v Mb itak preveč za nas,tako da če še eden zraste..user posted image ...imamo kje zapravljat,brez skrbi...

martinca,če si osamljena v mesecu oktobru,ti povem da ima moj oči takrat rojstni dan,sicer ni januarčica,ampak rojstni dan pa je le v bližini tvojega!user posted image  Njegova žena pa ga ima še po datumu bližje,24.10.Evo,vidiš,nisi edina!
Me veseli,da sta s Patrikom nekako ujela ritem in da vama gre dobro.

Danes ne bo nič z našimi sprehodi vidim.Tudi tukaj je oblačno.Moj pikec spančka po malici,jaz se kasneje mogoče odpravim v mesto,brez pikeca,ga bosta imela babi in dedi.Grem malo pogledat,če imajo kaj spomladanskih jaknic...pa še kaj druga.

Papa in se vidimo še danes.Ker vidite,da ne gre brez vas.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
21.3.2008 8:29:58   
nana35
Daniel in Manja,vse najboljšeuser posted image ,drugim sem pa že čestitala!!

< Sporočilo je popravil nana35 -- 21.3.2008 8:32:10 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
21.3.2008 9:32:28   
nussy
Dobro jutro!

Kako kaj danes? Tukaj je malo oblačno, malo pa sonček. Moja piška je zdele mal zaspala, tko da mam šanso mal napisat.

Martinca user posted image  za Patrika, Sani vse najboljše tvoji Manji, Mala Pikica, tvoje težave pa upam, da bodo kmalu mimo!

A se boste Ljubljančanke kaj kmalu dobile na kavici? Če se boste, prideva tudi midve, če ne bo šlo drugače, bo pa pri meni v naročju.

Sej mogoče ste že kej govorile o tem, pa nisem prebrala, a bo šla morda katera z user posted image  na plavanje za dojenčke v Tivoli? Mene malo mika, samo ne vem, kdaj je fajn začet?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
21.3.2008 9:41:34   
katee
Jutro!!!

Da se vam pohvalim (ampak potiho, da me moj Žan Luka ne bo slišal) smo danes spali od 21.15 - 6.45. Jaz nisem mogla verjeti, da je mali v kosu spal 9 ur in pol. Potem smo pa potegnili še do 8.45. Pravi zaspanci smo pri nas!

nana35: ma sej bom res probala instant čaj, morda pomaga. Danes se je sicer že pokakal, ampak daleč od tega, kar je po navadi.

Midva pa bova šla na sprehod. Bo danes po moje zadnji dan za sprehod, ker potem so skoz padavine napovedane. Pa še user posted image  bova vzela in bomo vsi lepo špancirali.

Sem videla od J.Lo dvojčka. Sej sta luškana, ni kaj, ampak da so iztržili 6 mil.$ za te fotke, to je pa too much. Joj, take stvari se mi prav g user posted image , na svetu je pa ne vem koliko otrok, ki nimajo za hrano. Brez veze, da sploh razmišljam o teh zadevah.

Manja in Daniel vse naj naj najuser posted image user posted image

Mala pikica: tako se mi smiliš ubogica. Upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image

Punce, imejte se lepo!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
21.3.2008 9:43:13   
ljubljana
Mi odhajamo na pokljuko za en teden tako da vam želimo lepe praznike in čim več lepih skupnih trenutkov.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
21.3.2008 10:17:39   
katee
ljubljana uživaj še za nas!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
21.3.2008 10:21:29   
benika
Pozdravljene!

Da se spet malo oglasim po daljši odsotnosti. Vidim, da pogrešana nisem bilauser posted image .

Najprej mala pikica, moj rd je 21.12.1978. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo prizadevnost pri urejanju seznama.

Sunny morning, jaz kupujem enobarvne bodije v Pikapolonci. Sta 2 v kompletu, cenovno ugodna in res ful kvalitetna.

Lunca, đizus, pa kakšna šoping gorenjka si tiuser posted image Tape A L'oeil je v Qulandiji! Kuj ko prideš po štengcah gor na desnouser posted image

klepetkauser posted image  za Lanine kolke.

TRIŠ, tudi jaz občasno zakrvavim, pa ni nujno, da po spolnem odnosu. Rodila sem pa 4, januarja. G pregled so pa tudi meni prestavili na 23. apriluser posted image  Katastrofa. Že po 1. porodu sem imela pregled konec decembra, rodila sem pa septembra. Kr nekej.

martinca, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Patrika

Lusa user posted image user posted image user posted image user posted image  za Dašiko in da čimprej začnete pridobivat g in kakšen kg.

Gorenjke, kdaj bomo pa me kakšno kavico užgaleuser posted image

Pa še poročilo iz naše bajtice;

kot veste, smo imeli pregled na nevrofiziologiji zaradi Jakobovega sluha. Pregled je potekal približno takole: ob pol enajstih smo prišli v ambulanto in Jakobu so najprej poklonili en lep pilind ušesnih mečic ter vrha glavice. Potrebno je bilo namreč stanjšat in očistit kožico, da elektrode bolje primejo. Potem so mu dali en uspoavalni sirup, po katerem naj bi božček zaspal, saj pregled poteka v spanju. Yeah rightuser posted image  Uspavalo že, ampak ne za našega mulca. Uspavali smo ga šele tako, da sva ga z Edotom nosila po rokah. No, končno mu je uspelo zaspat in pregled se je lahko pričel. Trajal je 1 h, vmes se je seveda tamal še 2x zbudil, tako da je bilo potrebno postopek prekinit in potem, ko je zaspal, nadaljevat naprej. Izvidi so prišli v sredo. Kaj na njih piše nimam pojma in samo čakam ponovni pregled na ORL-ju, da mi že nekdo razloži, kaj je narobe z mojim otrokom. Vem le to, da slabo sliši, ne pa koliko.

Drugače pa lepo raste in pridobiva na teži in končno smo prilezli do št. 62user posted image  Zgodaj, a ne? Je res živahen otroček, zelo rad se smeje in osvaja vse okoli sebe (bom prilepla slikice v album, pa si boste lahko pogledale). Spanje je še vedno sanjsko (8-9 ur ponoči), le čez dan ne spi skoraj nič.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
21.3.2008 10:40:45   
Lunca1
He he Katee kaj si pa delala z njim, da je bil revček tako utrujen. user posted image  Bravo Žan Luka. user posted image

Benika saj smo to pogrešile, samo nismo na glas rekle. user posted image  Shopping je pa bolj slab ja. user posted image  Aha to je potem ta otroška blizu Ariela, si nisem imena zapomnila.user posted image  
Za kavico bi se pa res lahko enkrat zmenile ali pa za kakšen sprehod.

To z uspavalom me pa spominja na en dogodek. Moj oče je zdravnik in mi je dal za vožnjo z avtobusom nekaj, da bom lažje zaspala. Drugače ne morem. jaz tisto vzamem in čakam in čakam, spanca pa od nikoder. no potem sem ga pa vprašala, da kako da nisem zaspala, se je pa izkazalo, da mi je dal pomirjevalo in ne uspavalo. No sem uspešno celo noč pomirjeno sedela na avtobusu.user posted image

Mi zdaj tudi končno nosimo 62, so nam pa ene 56 še prav, ta raztegnjene. user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
21.3.2008 10:43:39   
Lunca1
Benika sem pogledala slikce. Vidim da si že pridno barvala pirhe. mene to še danes čaka. Zakaj ima pa Jakob prelepljeno ustnico, a so mu že malo korigirali ali kako?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.3.2008 11:04:02   
ursalara
Caw!
Joj vceraj sem bila v Celju madonca ste nekatere dalec sem prisla domov vsa crknjena!user posted image
Nalin jaz sem drugace doma blizu Turjaka ce ti je kje to znano,fant je pa doma iz Zadvora(Vevce).Upam da si dobila licila se ti nisem nic podpisvala saj bos videla 4 bele kuverte no to sem ti jaz poslala!
Mala pikica upam da bolecina kmalu mineuser posted image
Patrik user posted image
Vsi ki praznujete vse najboljse!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 12:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica

da (47%)

ne (33%)

delno (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!