Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 20.3.2008 23:25:44
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: buškica Ojla, Na pa sem razkrinkana smotana js sem hotela samo slišat, kako ste. lepo da si si vzela malo čas za "nas" bom držala pesti za jutri, da ne bodo potrebna kaka zdravila in da boste šli normalno domov! tvoja pupica pa je res pridna za papcat super!!! drži se in se še kej oglasi! sem si ogledala albume duska sem pogledala tut tvoj album dieta pohvale vredno!! zdaj pa grem tut js spat-ni nobena za akcijo, pogrešam tianno lahko noč
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 7:11:20
|
|
|
|
jst86
|
jutro dons se je pa čudež zgodil da sem prva .ma sm si mogla budilko naštimat ker greva z Leonom v ZD. annie pri nas je blo isto kot pri vas.edino da je mali imel vročino že v nedeljo.v sredo je dobil pikice.bila sem ful panična ker sem mislila da je alergija na antibiotik,kličem P,pa me je takoj potolažila da je to 6. otr. bolezen-po knjigi pokliči pa povej kako je.jst mislim da te nima kej skrbet.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 8:00:29
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Joj, Aljab, si me spomnila.. pozabla sem gledati aerobiko ( NAS) . Pa sem za spremembo še bedela, ker sva z možekom gledala tv. Ah.. Mi imamo grzone probleme z GH, ker noče in noče ust odpirat.. Poje prvo žličko, pa mogoče mi še eno uspe v usta stlačit, več pa ne. Probala sem 1001 način, od skakanja pred njo, drugih načinov, da bi odprla usta ( flaška, keksi, igrače), do tega, da je res bila zelo, zelo lačna... Pred enim mesecem sem se še tolažla s tem, da še tako ni stara 6 mesecev in da še imava čas, ampak zdaj pa je že ta čas . Anab, očitno niste edini, ki še ne jeste. Je pa vsaj spati začela po starem - celo noč . Danes se je prvič zbudila ob 6. 30 in še tudi ni zaspala nazaj ( zvečer je zaplala ob 8h) . Jo bo po mojem kmalu zmanjkalo . Nana, ja, Zoja je prijela rozino in jo prestavila v drugo roko, potem pa jo je seveda nesla k ustom . Nefretiti, kaj pa vidve štrajkata?? Že 2x vaju ni bilo?? V pon. je aerobika, čeprav je praznik. Samo da veš .
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 8:19:49
|
|
|
|
aljab
|
Jutro! Pikica Pokica veš saj nismo tako slabe kot smo mislile. Celo izgledamo usklajene. Ampak ko pa kdo joka, se pa vse glave k otrokom obrnejo. Ej kako fajn, da ti spi celo noč! Moja ma ful raje zelenjavo...brokoli, bučke...včeraj je pojedla kake 150 in še bi. Ampak je hranil ati.(tako da je bla potem za v banjo) Duskamb ti je Sandra naredila reklamo...BRAVO!!!! Si že čist blizu cilja! Buškica držim pesti! Annie verjetno je res šesta... Pokliči P in vprašaj, da boš mirna. december moja potica je že na pol pečena...kako ti gre ?? Me mamo s sestricami natečaj katera speče boljšo. Tko da drži pesti, da mi ne rata luknja v sredi....
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 8:58:14
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Aljab, potico pečeš? Si pridna . Jaz jo pa raje jem kot pečem . Kako fajn, da Janina tako rada je. Upam, da se tudi Zoji "odpre" . Pa se sliši, ko jokajo? A mogoče veš, če je kakšna ponovitev oz.kdaj bo drugi del?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 9:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Nefretiti že 2 grama. Pismo......pa nisem gledala.....vidiš, ko nisem prišla, pa nisem imela informacije kdaj bo ampak nisem mogla včeraj, sem morala mamo k dohtarju v MB peljati. Super novica je to, da v ponedeljek je aerobika. Ravno sem razmišljala, kako žalosten in dolg bo ponedeljek.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 9:15:43
|
|
|
|
babyrok
|
nana 27 - najlepša hvala. A se mogoče spomniš kje ste kupili vlažilec zraka ...v BC? Rok danes zgleda boljši. Ponoči sem mu v posodi 2x zavrela vodo in vanj dala kamilico in mu nesla v sobico, da je bil zrak bolj vlažen in je dejansko lažje dihal. Zjutraj sva mu še čistila noska in potem je zaspančkal. Kakšne pikice imajo vaši otroci? Jaz sem pri Roku opazila po trebuščku neke pikice ampak čisto majhne in zelo bledo rdeče, da se jih komaj vidi. Vročino je imel samo en večer - 37.4.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 9:32:39
|
|
|
|
surya
|
Midva sva konec prejšnjega tedna imela tri dni vričino, potem so se pa pikice pojavile. Sem bila prepričana, da je šesta, je vse tak zgledalo, ampak nazadnje je bila alergija . Mojega je ful srbelo in se je ponoči praskal po nosu in učkah. Držim pesti, da ni alergija. se spet na svojem poligonu igra, mami pa uživa ob in rr. Ob desetih bo pa banano in borovničke jedel. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 10:01:58
|
|
|
|
annie
|
Našemu pa so HB pikice danes kar čudežno izginile ...ziher vem, zakaj jih je včeraj dobil. Namreč včeraj nam v stanovanju ni plinska peč delala in nismo mogli zakurit, zato sem imela čez dan malo bolj oblečenega (bodi z dolgimi rokavi, na vrh pa trenirkico iz flisa). Sicer je bilo v stanovanju nekje med 18-20 stopinj, ampak vseeno...jaz bebka popoldne, ko nam je serviser popravil peč, nisem trenirkico slekla in bi mu na vrh kaj tanjšega oblekla . Pa zgleda, da mu je bilo prevroče...upam, da je bil to vzrok
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 10:28:07
|
|
|
|
lemavrica
|
Ojla, danes je pa spal od 9-24h vmes jedel in pol naprej do 5h, ko se je preselil k meni v posteljo in pol še do 9h. končno da ni bilo treba 3x vstajat. Zdej pa ima dopoldanski spanec. Jedel bo pa lino z jabolki in banano na Allernovi za kosilo bom pa naredila al polento pa bučke al pa krompir in bučke. Se bom še odločila. Vsem ki imajo pikice upam da ni alergija in da ste res fasali 6.bolezen.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 10:42:58
|
|
|
|
LINA31
|
Dobro jutro, Žan spi 1. rundo dopoldanskega spanja. Jaz sem že obesila perilo, pomila posodo in jedla . Zdaj bom malo za dopuste pobrskala...je srček rekel, da naj kej izberem, pa da se bo strinjal . Bom probala najti kej junija, pa pol konec julija oz. avgusta. Bomo videli. Uf....danes je polna luna. Žan je kar mirno spal, le da sva se matrala zaspat zvečer in ponoči ob 4.00 bi on že vstal...po eni uri je zaspal do 7.45 . Se pa je prvič zgodilo, da en dan ni kakal . Očitno sta ga banana in korenček zaprla. Mu bom danes dala samo jabolko. Mogoče se bo odprlo. Pri nas piha kot hudič, tako da bova doma. Popoldne moram pa v trgovino. Kako ste pa ve? Kaj počnete?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 10:55:51
|
|
|
|
lemavrica
|
Jaz pakiram bilanco in poročilo za AJPES ki ju moram danes oddat, pa perilo sem dala prat, morala bi tudi kuhinjo poštimat pa se mi ne da . Pol bova šla malo ven, vsaj v trgovino in na pošto bo treba.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 11:08:22
|
|
|
|
sandra85
|
najprej bi vas prosila da danes močno stiskate pestke........!!!!!!!!!!! Z Enejem jih močno stiskava že od 7h!!! annie js pa upam, da je prebolel 6. otroško bolezen (tako ste dali 1 že čez!) enej že od včeraj popoldan spet štrajka in poje le malo za malico je pojedel le 120ml in še to sem ga tako silila zdaj pa gloda piškotka
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 11:15:15
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 najprej bi vas prosila da danes močno stiskate pestke........!!!!!!!!!!! Z Enejem jih močno stiskava že od 7h!!! Kaj pa sem spregledala
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 11:51:36
|
|
|
|
NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 najprej bi vas prosila da danes močno stiskate pestke........!!!!!!!!!!! Z Enejem jih močno stiskava že od 7h!!! oj Sandra, najbrž misliš zaradi mojega brata?! Na žalost so operacijo prestavili in ne vem kdaj bo operiran. Spet dela nove preiskave, tako da še vedno čakamo da nam povejo kdaj bo operacija. Hvala vseeno, sigurno pomagajo pestke pri preiskavah, da bodo rezultati boljši! Sem pa bila včeraj pri njemu pa sem ga vidla samo za 2minuti. Je imel spet neke težave in so ga spet na nek poseg peljali. Mah, sem bila spet cela živčna in žalostna. Ampak jest upam na najboljše!!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 12:26:48
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 najprej bi vas prosila da danes močno stiskate pestke........!!!!!!!!!!! Z Enejem jih močno stiskava že od 7h!!! oj Sandra, najbrž misliš zaradi mojega brata?! Na žalost so operacijo prestavili in ne vem kdaj bo operiran. Spet dela nove preiskave, tako da še vedno čakamo da nam povejo kdaj bo operacija. Hvala vseeno, sigurno pomagajo pestke pri preiskavah, da bodo rezultati boljši! Sem pa bila včeraj pri njemu pa sem ga vidla samo za 2minuti. Je imel spet neke težave in so ga spet na nek poseg peljali. Mah, sem bila spet cela živčna in žalostna. Ampak jest upam na najboljše!!! Najbrž res . Jaz se večkrat na dan spomnim nate
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 12:31:00
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 najprej bi vas prosila da danes močno stiskate pestke........!!!!!!!!!!! Z Enejem jih močno stiskava že od 7h!!! oj Sandra, najbrž misliš zaradi mojega brata?! Na žalost so operacijo prestavili in ne vem kdaj bo operiran. Spet dela nove preiskave, tako da še vedno čakamo da nam povejo kdaj bo operacija. Hvala vseeno, sigurno pomagajo pestke pri preiskavah, da bodo rezultati boljši! Sem pa bila včeraj pri njemu pa sem ga vidla samo za 2minuti. Je imel spet neke težave in so ga spet na nek poseg peljali. Mah, sem bila spet cela živčna in žalostna. Ampak jest upam na najboljše!!! itak bo vse ok!!!!!!! mislim na vas!!!!!!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 12:31:40
|
|
|
|
NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 IZVIRNO SPOROČILO: NalLa IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 najprej bi vas prosila da danes močno stiskate pestke........!!!!!!!!!!! Z Enejem jih močno stiskava že od 7h!!! oj Sandra, najbrž misliš zaradi mojega brata?! Na žalost so operacijo prestavili in ne vem kdaj bo operiran. Spet dela nove preiskave, tako da še vedno čakamo da nam povejo kdaj bo operacija. Hvala vseeno, sigurno pomagajo pestke pri preiskavah, da bodo rezultati boljši! Sem pa bila včeraj pri njemu pa sem ga vidla samo za 2minuti. Je imel spet neke težave in so ga spet na nek poseg peljali. Mah, sem bila spet cela živčna in žalostna. Ampak jest upam na najboljše!!! Najbrž res . Jaz se večkrat na dan spomnim nate HVALA!!!!!
< Sporočilo je popravil NalLa -- 21.3.2008 12:32:18 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 14:17:20
|
|
|
|
lemavrica
|
Kok je pa danes mraz. Me je pošteno prepihalo, tko da sva šla samo na pošto in v trgovino pa hitr domov. Naila tudi jaz držim pesti za brata.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 14:35:22
|
|
|
|
sandra85
|
zdaj mu skuhala proseno kašo z bučkami (ta kaša ima tak okus, ne verjamem, da bo jedel )čakam da se zbudi........ sem pa ta čas zlikala eno goro perila hvala bogu sem se tega rešla!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 14:51:19
|
|
|
|
lemavrica
|
Ufff na likanje pa raje sploh ne pomislim. Meni enostavno ne znese se spravit in začet likat. Sej večinoma je obešeno tako da ni treba ampak poleti oz. spomladi ko mož ne nosi ves čas pulovejev pa je treba . Jaz sem mu naredila krompir z bučkami, bomo vidli kako bo šlo. Sicer dvomim v kako navdušeno papanje ker ne mara zelenjave. Je kot mami.
< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.3.2008 14:52:12 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 15:38:53
|
|
|
|
annie
|
Midva pa sva se sedalje matrala pit iz Avent magičnega lončka...sem se mu mogla prav smejat, kako je bil smešen, ko je vlekel in mu ni bilo nič jasno ...ampak sva vztrajala in je spil kar 50 ml jabolčnega soka ...meni se za prvič to zdi super, bo pa drugič več, saj vaja dela mojstra Sem pa bila prepričana, da s tega sploh ne bo hotel oz. znal pit, pa sem sedaj kar srečna, da je pogruntal, kako gre, ker na stekleničko pa ga sedaj nisem hotela navajat, ker je sploh nikoli ni imel. Vreme je pri nas tudi obupno, pravzaprav že celi teden ...ampak po eni strani, pa mi je pasalo, saj z Nikom sploh nisva nič kaj ven hodla, zaradi prehlada... Zdaj pa grem prekuhat vodo za milupino riževo kašico, da jo bo pol jedel. Sandra kako je teknilo Eneju prosena kaša z bučkami? Namreč jaz sem jo tudi kupila, pa si mi sedaj fajn idejo dala s čim mu jo naj ponudim Kako pa si skuhala tole kašo?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 16:02:04
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Vreme je tudi pri nas čisto . Mora z vami deliti izjavo našega Nika. Pride iz kuhinje do naju z Zojo, ki sva se ravno previjali in reče: " Mami, nisem pil vode iz Zojinega lončka ( flaške). Kolk je pa prej bilo vodice notri?" Namreč ko jo je prinesel zraven, je bila skoraj prazna. Vprašala sem ga kdaj prej, pa mi je odgovoril: "Ja pred tem, ko nisem pil Zojine vodice."
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 16:10:45
|
|
|
|
annie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica Mora z vami deliti izjavo našega Nika. Pride iz kuhinje do naju z Zojo, ki sva se ravno previjali in reče: " Mami, nisem pil vode iz Zojinega lončka ( flaške). Kolk je pa prej bilo vodice notri?" Namreč ko jo je prinesel zraven, je bila skoraj prazna. Vprašala sem ga kdaj prej, pa mi je odgovoril: "Ja pred tem, ko nisem pil Zojine vodice." Šele sedaj sem ugotovila, da je tvoj sin tudi Nik
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.3.2008 16:14:14
|
|
|
|
annie
|
...sem pa hitra, saj je na avatorju ime ....pa fejst je luškan- tak kot so vsi Nik-i
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?