|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
23.3.2008 8:27:34   
LINA31
Good morninguser posted image user posted image

sem čist povožena. Ja smo bolj spali, ampak tokrat sem krivec samauser posted image user posted image . Sem bla na koncertu in prišla ob pol dveh zjutraj domov.user posted image  Je blo luštno samo sem čist ven...noge so me bolele za znort, v križu me je špikal....čista upokojenka.

Žan se igra na tleh, jaz pa si grem delat kavo. Uživajte v prostih dnevih. Pri nas o sončku ni ne duha, ne sluha....user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
23.3.2008 8:52:20   
ana b
Jutro in lepe praznike še od nas

Danes bom pa pohvalila našega user posted image , ker sva v treh poskusih uspela pojesti celo tamalo hippovo kašico. In ja, to je znaten napredek, ker prej je po dveh poskusih tiščal usta skupaj in user posted image . Ga pa toliko bolj sračka s spanjem, ker se zbuja na 2 uri, potem pa ga je treba 1 uro mirit in tolažit, ker se joka user posted image .

O tole je pa vikend zobkov, vsem user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa včeraj šli k mojim in smo ostali sredi poti, no avto je ostal (nas je zamedlo), mi pa smo šli naprej z avtobusom. Seveda smo bili glavna atrakcija z user posted image  v lupinici user posted image .

Lepo preživite ostanek praznikov.
Jaz pa se sprašujem, če bomo po včerajšnji avanturi uspeli do tašče user posted image .

< Sporočilo je popravil ana b -- 23.3.2008 8:53:04 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
23.3.2008 10:20:07   
uska
Zdravo,

user posted image Zjutraj sem Juretu dala Milupino mlečno kašico riž-koruza z adaptiranim mlekom, pa je sedaj čisto flekast po obrazu. A je to alergija? Ampak na kaj?

Aljab, nisem mogla gledat aerobike, ker nimamo celjske TV. Imamo 130 programov ampak Celjsek TV pa nimamo....halo. Moram možu rečet da naštima do naslednjič.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
23.3.2008 10:44:10   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: uska

Zdravo,

user posted image Zjutraj sem Juretu dala Milupino mlečno kašico riž-koruza z adaptiranim mlekom, pa je sedaj čisto flekast po obrazu. A je to alergija? Ampak na kaj?

uf.. kaj pa vem..Če bi bila alergija, bi dobil fleke tudi drugje po telesu. Vsaj mislim user posted image . Bogi Jure. Upam, da kmalu mine in da ni alergija.

Helena, zdaj nam pa ti lušte delaš user posted image .

Lepe praznike vsem!!!

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
23.3.2008 12:57:11   
sonce78
Uuuuuuu ... evo mene po dolgem času.

Je imel možek rojstni dan in sem se morala potruditi. Sem spekla 3 vrste peciva, torto, francosko solato , tunin namaz, narezek, počistila stanovanje, da se je sijalo ..... in zvečer, ko bi morala imeti energijo in se mu NI (!!!!) spalo user posted image , sam pa jaz padla v komouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače so naše noči še vedno katastrofa. Doji se na 2 uri ali še pogosteje. Jaz sem že omagala in več ne vem kaj delam narobe.
Sem tudi jaz na brez mlečni in jajčni dieti (za pojest mi ne preosatane skoraj ničuser posted image ), izboljšanja na koži pa ni. Ima celo telo v flekih (rdeča, suha koža). Smo bili pri P in dobili smo napotnico za alergološko ambulanto. Ker je čakalna vrsta dolga, nam je P dala napotnico za laboratorij, kjer bodo preverili samo alergijo na KM in jajca, ostalo bomo opravili pri alergologu. Kri v laboratoriju je že dal, čakamo izvide, ki bodo čez dva tedna.

helenav  ... bravo za pinco!!!! Kaj pa imaš tisto v škatli od Plasmon? ... vse sem prečekirala user posted image user posted image user posted image

uska ... Ali si mu že kdaj prej dala adaptirano mleko ali je to bilo prvič? Če ni bilo prvič, po mojem ni alergija. Riž in koruza mu verjetno niso naredili flekcev.

user posted image user posted image user posted image Ali tudi vaši user posted image spuščajo včasih take glasove kot da so sto let stari? Včasih se prav ustrašim kaj je zdaj touser posted image

VSEM ČESTITKE ZA ZOBKE, NAPREDKE IN VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
23.3.2008 13:20:23   
lumpa6

Ali tudi vaši spuščajo včasih take glasove kot da so sto let stari? Včasih se prav ustrašim kaj je zdaj to

ja tudi stoka pa jamrauser posted image user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
23.3.2008 18:19:39   
sandra85
daaaan

mi se nismo šli kopat, ker je bil bazen v bernardinu tako nabit (sprejeli so še samo 10 osebuser posted image to pomeni, da bi bili kot sardele not) tako da gremo verjetno jutri zgodaj zjutraj, ko še ne bo gužve.
ENEJ SE JE ZAČEL DVIGOVAT NA NOGICEuser posted image user posted image user posted image fulll je močen, ko ga imam v naročju (hi konjička na moji nogi) se dvigne na nogice in tut stoji kot velikiuser posted image bom probala dat slikico te dni gor
helena kopalne pleničke nisem dobila drugih kot DM-ove, bomo videli, kake so...
uska nebi vedelauser posted image upam da ni alergija! user posted image user posted image user posted image
sonce user posted image tut enej stoka, pa jamra kot en star decuser posted image lepo jih je poslušatuser posted image
lepo se imejte!!!!!! js se grem naprej NAŽIRATuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 23.3.2008 18:20:29 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
23.3.2008 20:01:13   
helenav
ENEJ SE JE ZAČEL DVIGOVAT NA NOGICE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image mi ne gremo nikamor v tej smeri razvoja.....user posted image user posted image verjetno je še med redkimi ki ne zna še sedet.....komaj čakam NFTH

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
23.3.2008 20:25:55   
ana b
Helena:  pomiri se. Tudi Matic še ne zna sedeti, v bistvu je še zelo daleč od samostojnega sedenja, da bi se dvigal na noge user posted image  ni šans, še na roke se ne dvigne, ker je prešvoh. Ne vem zakaj, ampak se mi zdi, da bo čisto po svojem bratu in kljub intenzivni fizioterapiji ne bo nikoli plazil. Pa mi še ne znamo jest, pa ne spimo,.... Za orbitrek pa naj bo brez jermenov notri v mehanizmu in magnetno bremzo mora imet. To sem ti zdaj "zelo strokovno" napisala kot mi je povedal mož, ki je že popravljal orbitreke od svoje sestre. Pa dobro izbiro in veliko volje potem pri telovadbi.

Grem spat, ker sta bili zadnji noči obupni, pred spanjem pa je imel še 38 vročine user posted image  in me je kar malo strah, kaj nas čaka.

Nočko

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
23.3.2008 21:15:33   
Anonimen
Da se vam še jaz malo javim po dolgem času, enostavno več ne najdem časa. Se pa pozna, da je vuni slabo vreme, vas je kar več na forumu..tak ko jaz.
Naša user posted image  še vedno nima nobenega zobka, je bolj tak tak, pravi mali izbirčnež - no vsaj kaj se zize tiče. Saj ne vem kolko bi sploh naj pojedla. Ponoči mi spravlja mlečne obroke noter, saj podnevi ima samo kaka dva še. Recimo včeraj ponoči je jedla okrog polnoči, pol se zbudila okoli treh sem ji dala čaj, od petih do šestih se je pa premetavala dokler je nisem dala k sebi in jo podojila..no  pol je bo konec spanja in začetek čebljanja, tako, da sem jo poleg mojega v kinderpetu pustila in šla se vsaj malo v dnevno naspat, čebljanje pa poslušala vse do dnevne. In po tisti šesti uri zjutraj mi je spet pri meni jedla komaj ob štirih popoldan. Pa zdaj zvečer sem jo komaj prepričala, se kar od mene vstran obrača, tako, da vidim, da je ne bo težko odstavit, če bo to tako dalje šlo.
Sicer pa že je kar veliko vsega, tako, da upam, da se bo zdaj poredila, ji kuham juhice, krompirček, korenček, probala sem belo meso pa se je na zmiksanem skoraj zadavilauser posted image . Jah..saj bo počasi vse papcala. Sedi že tudi par minut samostojno, da se ne zvrne, še teden dni nazaj se je kar prekucnila, zdaj pa se že lepo z rokami drži gor. Dela tudi vse akrobacije, plazi --bolj nazaj kot naprej, ker ji očitno na teh penastih puzlih drsi, z rokicami se pa lažje upere. user posted image  Ja zobka pa še vedno nimamo nobenega, tako, da smo še na čakanju.

user posted image  A se vaši dojenčki radi vozijo v vozičkih? Se mi zdi, da ga naša prav sovražiuser posted image . Ko pa gremo npr.kam v trgovino pa se fura v nakupovalnem vozičku, ko vse bolj vidi pa je ok pa tako cvili in vse mogoče, da se jo sliši po celi trgovini.

Ena je spraševala za čudne glasove...naša spušča vse mogoče, cvili, čeblja, jamra ko kak star ded - posebej, ko je jezna.

Ja pa še eno vprašanje - a se vaši tamali tudi jezijo oz. trmarijo, če jim npr. kaj vzamete? Ker naša postane vsa rdeča in se začne dret ko zmešana.

Lepe praznike!

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
23.3.2008 21:37:46   
sonce78
helenav Vasja niti še ne sedi ... niti sekunde sam. Če ga izpustim, se zvrne kot vreča krompirja. Daj, povejmi kaj  je tisto od Plasmona v škatli???

sandra BRAVOOOO!!!! To pa je uspeh! user posted image user posted image user posted image

_mala_ Glede vozičkanja imam jaz zadnje čase isti problem. Prvo uro še zdrži (vmes seveda zadrema), nato se začne dreti na vse grlo. Ko vstopim v trgovino utihne in je zelo priden. Tudi v nakupovelnem centru je kot bubica user posted image .

anab user posted image user posted image user posted image da boste hitro zdravi

... pa kje ste danes vse ...... barvate moževa jajčka???? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 23.3.2008 21:38:17 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
23.3.2008 22:08:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

... pa kje ste danes vse ...... barvate moževa jajčka???? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taaaa pa je dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
helena Enej me je ful presenetil, sploh nisem pričakovala, da se mi bo kr dvignil. moraš pa vedet, da je enej močnejši in kr mal večji od klare! ne sekiraj se-pol pa se boš po glavi tolkla, kam se ti je mudilo, ko ne bo hotela bit v vozičku, pa boš mogla za njo po izoli laufatuser posted image vse ob svojem času (Enej pa še nima zobka, ko imajo nekateri že kr 5 (škorpion))user posted image
sedi pa tut tak čudno. že kr 1 mesec zna lepo sedet, ampak se zruši takoj, ko hoče kako igračko prijetuser posted image mu pomagam in ga probam navadit, kako nej drži ravnotežje, pa ne gre. včasih se tako sunkovito vrže na hrbet, da bi se fajn udaru, če nebi bila js za njimuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
23.3.2008 22:12:36   
Anonimen
Sonce....tebi pa dogaja zadnje čase user posted image user posted image user posted image

Nežika že kakšnih 5 sekund sedi. Bumbota ne mara, za mizo sedi v jajčki, ki je malo podložena, da je bolj podobno kot na stolu, najraje pa leži na trdih tleh. Takrat z vsemi štirimi krili. Kravic ne pase dobro.

Sandra....čestitke za prve korake, še malo pa bo puberteta tu .

Voziček mora biti dvignjen, šele ko ji začne glavica omahovati jo smem spustiti.

Glasovi so bolj cvileči. Zadnje dni ponoči začne na vsem lepem grozljivo kričati.....ne vem, se ji sanja kaj takega ali kaj?

Najbolj se razkuri, če jo položim v psteljo. Če ji ne dam dovolj hitro joške totalno znori.

Mala: po moje ti ni treba obupat nad dojejem.....vzame kolikor pač rabi. Nežika tudi podnevi raje popije par kaplic vode (iz kozarca), kot pa da bi se prisesala name. Je pa pol noči prisesana. Tako pač je.

guppy: user posted image za prve zobke

Anab....no vidiš, počasi bo šlo hranjenje.....navijam zate. Pa še za kakšno prespano noč ;)

Uska: si slučajno kaj potice jedla? Mogoče ima flekce zaradi orehov. tudi Nežika jih po nečem dobi, pa nisem sigurna po čem. Sumim pa mandlje, ki se jim občasno ne morem upreti.

Lina: na čigav koncert si pa šla? Je pasalo malo odklopa?user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
23.3.2008 22:40:09   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Sandra....čestitke za prve korake, še malo pa bo puberteta tu .

če se lahko to temu rečeuser posted image sicer pa mislim, da je še zdaleč tak "atlet" kot Marko od guppyuser posted image ker se še ni tako hrabro postavil, stoji na nogicah tako, da se z prstki moje roke opira.......pol pa pade na rito

_mala_ enej je tut nekaj "štrajakal" danes user posted image dojil se je ob 6h, naslednji pravi obrok je imel ob 13h umes pa je le parkrat zizo povlekeluser posted image booo nevem kaj bi to bilo....

no, lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
23.3.2008 23:04:01   
helenav
Za orbitrek pa naj bo brez jermenov notri v mehanizmu

kaj to piše kje v opisu.....user posted image user posted image ..ker najbrž ga bom prek neta nabavla.....ta me ful mika.,.ej vpraši možauser posted image user posted image http://www.enaa.com/oddelki/sport/izd_1441_SP083261B_Eliptik_HAMMER_Cardio_Cross_4000_XR1

sonce sorči..čisto sem pozabla...samo hrana mi hodi po glavi cel dan....tebi pa očitno jajčkauser posted image ...meni danes tako slabo dela,da morem zdej na hitro nekaj napisat pol pa spat, preden mož začne kaj razmišljat...user posted image
tisto je zdrobljen piškotek..sem kupila v Famili...ful dobra zadeva....zamešam v vso hrano ki jo ne mara,,pol pa jo nekako poje....zadnjič sem ji v cvetačo dalauser posted image ..škifo da padeš dol..pero je zmazala vse,.,,

pa super da nismo edini, ki smo še vedno ko gumauser posted image ..pa sej bolje tako....jo dam na tla in največ kar naredi je da gre na bok....mama pa lahko kuha..peče.,čisti....user posted image

zdejpa grem ninkat,,,da prebavim vse škifece....od jutri pa  dieta....punce jaz bi tudi to vašo dieto zalaufala...skupaj z možem....ampak tolikokrat sem  jo prebrala,pa še zdej ne vem,kaj smem kdaj jest,,,,a bi bla ktera dobra, pa mi sproti jedilnik napisala........jaz rabim točne regule ( pravila ) user posted image ..sicer omagam...kdaj je na vrsti sadni dan....s tem se začne ne? to pa bom  vedla kaj jest...a je kaka omejitev koliko pojest? po mojem bom celo tržnico spraznila...

grem gren..mož se prebujauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
24.3.2008 0:21:11   
sonce78
Helena sem ti poslala po mailu dieto, imaš tudi jedilnike po dnevih. Moraš pa začeti s proteinskom dnevom. Veliko sreče, jaz sem zdržala točno en dan user posted image user posted image user posted image .... no, sem pa pol fasala še hujšo (brez mleka in jajc) in se moram pohvaliti, da sem od poroda izgubila že 21 kg ... bravo jaz.

Sem pobarvala moževa jajčka v barvo zažganega gozda user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
24.3.2008 7:27:46   
LINA31
DOBRO JUTROuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Sem pobarvala moževa jajčka v barvo zažganega gozda user posted image user posted image user posted image

zdaj pa vidim kaj delateuser posted image user posted image ?

Midva z Žanom sva že od mal čez 6 budna. Se je zbudil za jest, pa je bil že buden kot en sokolček. Zdajle se na tleh igra, pa jambrauser posted image user posted image ....ja, ja k mamici bi šel.

sandra85...super za Enejauser posted image user posted image . Žan zdaj že full lepo sedi, ampak moram full pazit, ker se tud on občasno vrže nazaj. Nevem kako ga tega odvadit. Ali ima katera kakšno idejo? Gre pa zelo hitro iz sedenja na vse štiri. Prav zanimivo. Na NFTH nam je rekla, da ima že full ravno in stabilno hrbtenico. Jaz sem prepričana, da od Bumbota, čeprav ga full odsvetujejo fizioterapevti. Jaz ga hranim v njem, pa ene par minut na dan notri sedi in tam je res pravilna drža.

helenav...vidim, da ti je že sonce poslalo dieto. Poanta diete je, da vsak dopoldne ješ sadje. Za kosilo je prvi dan ali meso, ali jajca, ....beljakovine...lahko full zelenjave, za večerjo pa je polovična porcija. Drugi dan je škrob - krompir, riž...., večerja polovična, tretje dan so OH...zelenjavna pizza, makaroni z zelenjavo, in za večerjo sladica....nato pa sledi sadni dan. To je v grobemuser posted image .

_ mala_ ...že helenav in jst86 sta pisali, da user posted image  jočejo v vozičkih. Kupila sta nov voziček, tako da ju user posted image  gleda in zdaj je vse ok.

Grem mal k Žanu na tla...pa se še tipkamo.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
24.3.2008 8:01:28   
helenav
jutro.....

sonce hvala za dietoooooooo!!! Itak sva z mojim rekla da jutri začneva.....ker je ttreba porabit zaloge  potičk..pince.....v smeti pa ne bomo metali...o ne..sploh pa ne mojo pincouser posted image ....pa naslednji vikend imam rojstni danuser posted image ..vsi bodo  čevape jedli....midva pa riž in paštouser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
24.3.2008 8:29:32   
aljab
Jutro...
Končno spet doma. Kolk je fajn....
Moja mala se je pa totalno razvadila!!! No, jaz sem jo...
_mala_ glede trmarjenja... moja je strokovnjak. Do sedaj sploh ni jokala, včeraj pa se je na poti iz Ljubljane cel čas drla,..pa hlipala. Čisto je bla potna in rdeča. Sem morala trikrat ustavit in jo tolažit. Niti pogledat me ni hotla tolk je bla užaljena. IN ko ustavim avto pred blokom ona cvili od navdušenja in se reži . No najbolj se začne dret ko ji vzamem knjigico.
Če grem iz prostora je po nekaj sekundah sirena....

Tako da jutri začnem prevzgojo. Blazno se mi je zdelo fajn, ker stegne rokice in pestke odpira in zapira, ko hoče opa....no sedaj to počne ves čas in jaz nimam srca, da je ne bi dvignila.
Sonce tebi se pa res dogaja.user posted image user posted image
Aja punce, ko primerjate ...naši otročki so nekateri tud mesec dni razlike....
December Cd mam skopiran, ti pošljem jutri. Aja potica je uspela, sam na natečaju mojih sester sem pogorela. Najlepšo je spekla tamala, ki jo je pekla prvič. Najboljšo pa seveda mama. Jaz sem bila predzadnja.user posted image user posted image user posted image
Uska bogi Jure. Res je čudno, da je samo na obrazu. Pa ga srbi?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
24.3.2008 9:21:17   
tikca
Dobro jutro!
No, da ne bo izgledalo, da samo kdaj pa kdaj firbcam kaj pišete, naj povem, da je naš Lovro tudi rojen 04.09., vendar je bil PDP avgusta, zato sva ostala bolj tam. Pa mal preletim kdaj kaj vaši user posted image  že vse obvladajouser posted image
Če sem pri avgustovkah, si mislim, ah sej naš ima še čas, tle pa vidim, da so tut vaši srčki že precej mobilni user posted image user posted image
Naš nekaj sekund sam sedi, kaj več pa ne.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
24.3.2008 9:34:08   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: annie

P.S.: pa ne se preveč nažirat user posted image

skozi eno uho notri, skozi drugega ven...oz. nažrla sem se tako, da sem včeraj komaj živela. Drek pa to, če stara baba nima mere.user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 24.3.2008 9:37:59 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
24.3.2008 13:50:12   
sandra85
evo nas.....mi smo bili zjutraj na bazenu, pa ni Enej kej preveč užival...al je bilo preveč ljudi, al mu je bilo preveč novo,...nevem. tuki pa slikica, kako je enej (ne) navdušen v bazenuuser posted image pol sem ga doma skopala in je veselo čofotal in zmočil vse okrog sebeuser posted image
user posted image

dieta: ja bi bilo dobro da se vam pridružim-niti na vago ne upam po praznikihuser posted image
js sem se samo malo na hitrco oglasila-vidim da ste vse odsotne, saj so sigurno možeki doma-moj je šel danes v službo za 5 urcuser posted image pride kmaluuser posted image
tikca dobrodošla!!! a želiš, da te damo na seznamček? če ja, nam zaupam še par podatkov: PDP, kraj bivanja, mere od Lovrota ob rojstvu, 1.mesec, 2,....ni pa potrebno vse, kar želiš...

lep praznični dan vam želim-jutri pa načvekat vse za nazaj!user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
24.3.2008 14:03:51   
helenav
sandra kje ste to bili? Kašna je voda..? Ful slana? Je bila najbrž gužva ne?Mi smo ji danes kupili plavalne pleničke in šlaufek....nevem pa kdaj bomo šli...

je pa zatišje.....user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
24.3.2008 14:05:24   
guppy
ojla,
samo na hitro sporočam, da se pri nas bliskovito... dogaja vse živo.

Marko se v stajici dvigne na noge (ob ograjici) in dela korake
user posted image user posted image

z možem sva v soboto razmontirala otroški posteljici in spustila dno na najnižji možen nivo... svašta, res... kako hitro se tole dogaja :)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
24.3.2008 14:28:02   
jst86
wooow guppy marko je pa res močenuser posted image !naš se na nogice upira,da bi pa korake delal mu pa ne pali.
dons smo ga uspeli naučit da zaploska,sam ima še vedno eno rokico stisnjeno v pest.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?