|
RE: septembrke 2007, 2.krog 23.3.2008 21:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se vam še jaz malo javim po dolgem času, enostavno več ne najdem časa. Se pa pozna, da je vuni slabo vreme, vas je kar več na forumu..tak ko jaz. Naša še vedno nima nobenega zobka, je bolj tak tak, pravi mali izbirčnež - no vsaj kaj se zize tiče. Saj ne vem kolko bi sploh naj pojedla. Ponoči mi spravlja mlečne obroke noter, saj podnevi ima samo kaka dva še. Recimo včeraj ponoči je jedla okrog polnoči, pol se zbudila okoli treh sem ji dala čaj, od petih do šestih se je pa premetavala dokler je nisem dala k sebi in jo podojila..no pol je bo konec spanja in začetek čebljanja, tako, da sem jo poleg mojega v kinderpetu pustila in šla se vsaj malo v dnevno naspat, čebljanje pa poslušala vse do dnevne. In po tisti šesti uri zjutraj mi je spet pri meni jedla komaj ob štirih popoldan. Pa zdaj zvečer sem jo komaj prepričala, se kar od mene vstran obrača, tako, da vidim, da je ne bo težko odstavit, če bo to tako dalje šlo. Sicer pa že je kar veliko vsega, tako, da upam, da se bo zdaj poredila, ji kuham juhice, krompirček, korenček, probala sem belo meso pa se je na zmiksanem skoraj zadavila . Jah..saj bo počasi vse papcala. Sedi že tudi par minut samostojno, da se ne zvrne, še teden dni nazaj se je kar prekucnila, zdaj pa se že lepo z rokami drži gor. Dela tudi vse akrobacije, plazi --bolj nazaj kot naprej, ker ji očitno na teh penastih puzlih drsi, z rokicami se pa lažje upere. Ja zobka pa še vedno nimamo nobenega, tako, da smo še na čakanju. A se vaši dojenčki radi vozijo v vozičkih? Se mi zdi, da ga naša prav sovraži . Ko pa gremo npr.kam v trgovino pa se fura v nakupovalnem vozičku, ko vse bolj vidi pa je ok pa tako cvili in vse mogoče, da se jo sliši po celi trgovini. Ena je spraševala za čudne glasove...naša spušča vse mogoče, cvili, čeblja, jamra ko kak star ded - posebej, ko je jezna. Ja pa še eno vprašanje - a se vaši tamali tudi jezijo oz. trmarijo, če jim npr. kaj vzamete? Ker naša postane vsa rdeča in se začne dret ko zmešana. Lepe praznike!
|
|
|