|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
20.3.2008 8:52:40   
Anchikaa
Jutro.
Klaja...nam se je na srečo stanje od takrat 100% spremenilo,ker odkar ji mešam mleko skupaj s čajem,aka vsak dan vsaj 1x včasih tudi 2x.Vedla sem da jo to matra in ji pomagala na nek način.Se pa ji že zdaj vidi da rabi skoz nekoga poleg sebe.Ko jo položim na kavč v dnevni sobi je nekaj časa ok,dokler se ne naveliča gledanja skoz eno in isto.Potem pa jokec in že takoj ko pridem do nje je ok,samo da se malo pogovarjam z njo, pa da se me z rokicama dotika po obrazu( zadnjič me je tako mahnila po očesu da sem skoraj zvezde vidlauser posted image ,atija pa najraje po nosu,pa ne da bi mel nekega velikega ampak ji je najbolj simpatičen).

Sem pa včeraj lubija skoraj zadrgnila,pa sem vedla da ga ne bi smela poslušat.Jo zvečer hočem najprej nahranit pa pol preoblečt pa spat.Pa je inteligenca od lubija rekla da jo naj prvo preoblečem pa pol jesti pa ajat.OK naj bo njegovem.Ko je začela jest,že po parih požirkih je začela akeca ven tišat.Dokler ni pojedla 180ml je vsaj še 5x ven tišala in je že smrdelo kot da bi nevem kaj jedla.Samo pogledla sem ga ko je prišel izpod tuša in mu rekla zaj si pa ti na vrsti.Pa me gleda pa pravim ja smrdi ji od rite vstran.Jo povoha pa me pogleda milo tak ko oni maček v Shreku pa pravi samo akeca ji obriši dol ostalo pa mam jaz.Nisem mu mogla rečt ne.Mala bla poakana skoraj do pol hrbta gor oz. do kod ji sega plenica.Bravo malauser posted image user posted image .Sem kar pričakovala bombo ker cel dan ni akala.
Lusa...držim pesti da Daša ne bo rabla it v bolnico,pa povej mi s kot ste da naredima mini srečanje dveh Dašuser posted image user posted image .
Mala pikica...upam da se je stanje znormaliziralouser posted image

Zdaj pa grem froštik pojest,kavo sem že spila,pa vam še pošiljam eno za lep danuser posted image

Lep sončen pozdrav,
Anchikaa

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
20.3.2008 9:46:02   
katee
Jutro!

Naj vam povem, da mi danes Žan Luka pomaga pri tipkanju. Je rekel, da bo on tud kaj lepega napisal.
Sva pa spala od 21.30-4.15. Jaz sem bila tako utrujena, da se tudi premaknila nisem. Proti jutru ga je pa tako zvijalo, da se mi je prav smilil.

nana: tudi jaz sem premikala programe vmes, ker sem ful jokala. Me je pa zanimalo, kako se bo končalo in zato sem gledala do konca. Tudi jaz si ne znam predstavljati, da svojega pikca ne bi sm,ela lubčkat in objemat. Dobra je bila!!!

Lusa: upam, da bo Daša začela pridobivat na teži in vama ne bo potrebno v B.

Patrik: user posted image user posted image  za pridobljene gramčke. Počasi pa bo!

mala pikica: user posted image   zate in da bo kmalu bolje.

Jaz grem pa tudi svojo dozo user posted image  spiti.

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil katee -- 20.3.2008 9:52:07 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
20.3.2008 10:10:26   
sani1
katee- se dobiva na kavi v BTCju? Imaš čas čez par uric?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
20.3.2008 10:18:31   
sani1
Dobro jutro!
Tudi jaz pijem user posted image in ko se Manja zbudi se bova odpravili malo ven. Dokler je še sonček in zaenkrat še nič ne kaže, da bo dež.  Bova šli malo do City parka, ker danes sigurno ne bo gužve, ker bodo vsi v Supernovi...user posted image   Pa še v Emporium bova zavili sem včeraj videla ene bodye pa jih bova danes šli iskat...
No tako, da bova aktivni kolikor se bo dalo...
Pa tudi vam vsem lep dan želiva...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
20.3.2008 10:38:27   
katee
sani: ne vem še kake plane imam za danes, ker pride moj čez 2 uri domov, pa sva rekla, da bi šla v Merkator center nekaj pogledat. Če pa ne bova šla, te pa pokličem in se lahko dobiva. Velja?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
20.3.2008 10:45:56   
katee
Imam eno vprašanje: baje se dobijo v lekarni neki vitamini kot preventiva, da ti po porodu ne izadajo lasje? Ali morda katera ve kaj več o tem? Ker ne bi rada, da bi mi začeli lasje izpadati. Hvala

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 10:50:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
20.3.2008 11:04:36   
ursalara
Sunny mi imamo tega kengurujcka ki je za 12 kg in je ful rada noter tudi jaz sem bila ful v dvomih sploh zaradi cene ampak sem ga potem kar vzela in zdaj mi ni zal!Ja stolcek je pa zakon a ne?
Nalin danes sem ti poslala licila mislim da so kar ene 4 koverte saj ne vem vec!
Lusa upam da bo s tvoji pkico vse ok in da bo kmalu zacela pridobivati na tezi!user posted image
Mala pikica upam da se stanje kmalu normalizira!
Nalin
kje iz Lj.No ce se bosta pa ona dva veliko videla bove pa se midve skupaj zacele "sportat"user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
20.3.2008 11:08:09   
katee
ursalara: tudi jaz sem že včeraj pogledala tvoj albu. Zelo lepe slikice. Kako je user posted image  ime?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
20.3.2008 11:50:58   
ursalara
Zlati prinasalec je Goldi!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
20.3.2008 12:07:42   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Imam eno vprašanje: baje se dobijo v lekarni neki vitamini kot preventiva, da ti po porodu ne izadajo lasje? Ali morda katera ve kaj več o tem? Ker ne bi rada, da bi mi začeli lasje izpadati. Hvala

Pravijo, da izpadajo zato, ker v nosečnosti niso in je normalno, da mora toliko in toliko las izpasti, da rastjo novi. Tako da mislim, da je to neizogibno. Razen morda, da se pospeši samo rast novih las.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
20.3.2008 12:19:23   
Alfabeta
user posted image  vse mi je zbrisalo. Dajmo še enkrat.

Mala pikica, mene je bolelo vse od mesta v sami dojki, do bradavice, da ne govorim med samim dojenjem. No, 2 dan po jemanju AB je vročina minila, bolečina 4 dan, rdečina pa je vidna še danes, torej 6 dan po jemanju AB.
"Simptomi gripe" so pa minili, kajne? Boš vedela za drugič, si potem bolj mirna, če se še kdaj zgodi. Pa držim pesti, da se nama ne ponovi, kajne user posted image

Aja, še to sem ti hotela svetovati, da čimprej mine. Poskusi (čeprav vem da verjetno boli kot user posted image ) čimveč dojiti na tej boleči, da bodo mlečni vodi čimbolj delali, pa bo hitro minilo. Poskusi jo sprazniti čimbolj. Meni je dr.svetovala, da po dojenju, če jo ne izprazni naj jo izčrpam. tega sicer nisem delala, sem pa jo res vsakič pristavila na levo, bolečo in sem jo v glavnem tudi dojila samo na tej. Na desni mi je pa samo mleko iztekalo in se ni nič ustavila proizvodnja.user posted image

Vaney, samo opozorilo. Meni je v lekarni strogo prepovedala jemanje Coldrexa in podobnih zadev dokler dojim. Edino Lekadol sem lahko dobila. Ne vem, meni je tako reklauser posted image . Če še dojiš bodi raje previdna.

No, sinovo zdravje, pa izgleda da gre na gor, ker danes nima več toliko vročine (KNOK, KNOK, trkam!). Upam, da bodo tudi izvidi jutri boljši, da nam ne bo treba res za praznike po B hoditi. Hvala vsem za lepe želje.
Vsem bolnim user posted image  in user posted image  za ozdravitev. Vsem obmesečnikom pa user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 12:31:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
20.3.2008 13:09:31   
aurora6
Katee moja je tud začela skoz glavo naprej držat prou hecna je, jst ji dam glavo nazaj pa jo vztrajno naprej daje hehe
Majra kar se hranjenja tiče te čist razumem z mojo deklico imamo prave borbe ko je, pa mi tud malo spije, pa tud se ne redi kot pravijo da bi mogla uf uf ne vem več kaj naj
Vaney z mojim mava skoz diskusije glede avta, mava enega in ga pol on vzame v službo jst pa peštrans, ker če hočem avto čez dan met ga moram odpeljat v službo to pa pomeni veš kaj pakiranje tamale, sebe pa se mi ne da....tko da hm bo treba še ne avto kupit.......tu pa nastane spet problem....dinarčki  hehe sej bo....ne daj avta od sebe hehehehehe
Jst grem pa zdej na sprehod lepo se mejte
Vsem bolančkom pa nejedežem čimprejšnje izboljšanje stanja.

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 20.3.2008 13:10:02 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
20.3.2008 13:18:51   
karmyka
Da se na hitro oglasim potem me pa spet papcanje zdaj jejo čez dan spet na dve uri.user posted image

NANA35 ja sedaj imata vsaka svojo posteljico ampak ne v svoji sobici tista že čaka tudi na niju sedaj sva pa z mojim najino splnico priradila tako da je polovica sobe njuna polovica pa najina no saj se vidi na sliki dugače pa je že res
tudi tako kot bi pančale v svoji sobici ko jih dam zvečer spat ni ne duha ne sluha o niju do jutra tako da se jima lahko samo zahvalim za prespano noč.user posted image user posted image

SUNNY MORNING ja res si še ne znam predstavljati kako bo ko bosta enkrat na nogicah ena bo hitela na eno stran druga na drugo stran si moram že zdaj narest načrt kako ju bom krotila.user posted image user posted image

KATEE jaz sem tudi včeraj gledala na A kanalu tisto zgodbo o fantku so mi šle kr solze dol to mora biti pa res boleče da nemoreš svojega otročka poljubiti in da ga hodiš vsak dan gledat kako umira.user posted image user posted image
No samo da se vse dobro končalo bravo za fantkauser posted image zato pa pravim kakšni BORCI so tile naši srčki.user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
20.3.2008 13:50:09   
mml
katee za boljšo rast las pomagajo vitamini B, imajo pa to "slabo" lastnost, da povečujejo apetit in se po njih ženske pogosto redijo

martinca user posted image user posted image  za pridobljene grame in super, da je s Patrikom vse OK in gre domov

mala pikica upam, da si že boljše in da te manj boli...kot ti je rekla alfabeta, Gašperja najprej pristavi na tisto stran, kjer imaš vnetje, po tem pa šele na zdravo stran

alfabeta držim pesti, da bo tvoj sin OK in bodo izvidi v petek boljši, da mu ne botreba čez praznike v bolnišnico, ker se tako ali tako ne bo nič dogajalo

sani škoda, da nisem vedela, da bosta z Manjo v BTC, ker sva bila z Maticem v šopingu od 10. do 12.30, ne bi pa jaz računala na to, da ne bo drena user posted image , včeraj dopoldan so bile cele horde upokojncev v Intersparu, kot da bo konec sveta, v H&M je bil pred blagajnami totalni dren...vsaj 7 ljudi v vsaki vrsti...sploh ne vem, kdo dandanes sploh še dela in hodi v službo user posted image

avto: jaz si absolutno ne predstavljam, da bi bila brez svojega avta in bi morala čakat, da pride user posted image  iz službe...

Manca je začela ponoči nekaj smrkati in smrčati, upam, da ne bo kaj hujšega in da se ne nalezel tudi Matic...sicer bodo prazniki zelo pestri...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
20.3.2008 14:15:32   
Intruder24
Pozdravljene,

vidim, da lepo napredujete in da se vsak dan dogaja. Tako kot pri nas.
Nalin žal sem vsa ličila v nosečnosti pometala stran, ker se mi ni pasalo mazat  in imeli smo selitev pa se mi je zdelo brezveze še to selit...Vendar ne dvomim, da boš imela sedaj tega premalo...pomoje še prevečuser posted image

Moj mali pa ima že tri dni neke fore in sicer zjutraj diha kot, da ima ful poln nos in nekaj hrka zraven, da se fuuuulll prestrašim, potem pa ko mu dam flaško pa normalno diha in tudi čez dan diha normalno...ve katera kaj bi naj to bilo? Jaz mu čistim nosek z vatico in še nič s fiziološko raztopino, ker se mi je do sedaj zdelo da je ok. Če ima zamašen nosek mu teče ven al kako to sploh zgleda...jaz vem kako je pri odraslih user posted image Prosim za nasvet in ali je to zamašen nosek al kaj?
Poleg vsega lepega, so tudi skrbi user posted image , vendar to pač vse odtehta.
Hvala vsem za pomoč. Tukaj v mb je sonček, vendar je tako aprilsko vreme, nekaj sneži, potem dežuje da sploh ne vem ali naj grem na sprehod..sicer sva že bila zunaj, samo sveži zrak nikoli ne škodi.

Noči imamo fajn, včasih spimo do 6, 7, včasih pa smo lačni že ob 4...vsakokrat pa še podaljšamo za 3 ure po hranjenju.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
20.3.2008 14:18:40   
Lusa
Hvala ,ker mislite na Dašo.Apetit ima ,samo ima tako močne krče ,da verjetno vse z dretjem pokuri kalorije.Saj bo ,smo že preživeli veliko hujšega ,tako da ni vrag ,da še ne bi to.Je pa mi tud Luša zakuhala ponoči ,jo je uho zelo bolelo pa piska v pljučkih ,tako ,da sva dobile 4recepteuser posted image .In zdaj smo lepo notri ,niti z Dašo ne morem ven ,ker sem sama.Sve pa že jajčke pobarvale ,pa kosilo skuhale že pred 11uro ,...dela kolkor hočeš.Zdaj pa mi že Luša pravi:že spet si pri računalniku!Tako ,da zdaj pa greve kaširat zajčka in potem pobarvat po njeni želji ,tako ,d aveste kakšen bo ta zajčekuser posted image

Tudi midva nimava 2avta ,zjutraj se mi pa ne ljubi pakirat Daše.Za drug avto še ni" manijev".

katee-tud jaz sem gledala tobyjevo zgodbo.Ubošček maliuser posted image user posted image user posted image Še dobro ,da je danes tehnika tako napredna,drugač...

anchika-jaz pa sem iz Gornje Radgone ,je pa mož doma pred cmurekom ,tako ,da se lahko zmenive z najinima Dašama ,da se spoznatauser posted image

alfabeta-upam ,da se stanje pri sinu čimprej umiri.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
20.3.2008 14:28:03   
nana35
Patrik pa odhaja danes domov iz bolnice,toliko da veste.user posted image

Mariborčanke,ali ste videle danes okoli pol dveh,sonček pa sneg vmes,kako pada?Saj je hitro nehalo,ampak kar na lepem iz enega oblaka,pa kar konkretno je šlo.Zdaj pa je že spet lepo in skoraj nobenega oblačka na nebu.Ta oblak je šel proti Murski Soboti,Lusa,pazi se!user posted image user posted image

katee,prepozno!Meni že lasje počasi izpadajao.Hvala bogu,da imam zelo goste,tako da ni panike.

Nalin,jaz sem ti tudi poslala ličila v škatlici.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
20.3.2008 14:33:59   
nana35
Aja,pa zunaj sva tudi že bila,pred sneženjem.

Intruder,ne vem kaj naj ti glede noska svetujem,jaz ga po nasvetu januarčic čistim s fiziološko raztopino in baby vacom.

lusa,user posted image user posted image za Lušo in Dašo ,pa tudi zate,da lažje potrpiš zraven njiju.
Ah,sem zamenjala da si doma iz gornje Radgone in ne iz M.Sobote.Se zgodi,kajne...

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 15:42:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2846
20.3.2008 18:19:18   
martinca
pozdravljene!
najprej hvala vsem ki ste držali pesti za Patrika. res vam hvala. user posted image
no najino stanje je sedaj dokaj v redu. v treh dneh se je poredil za 40 g. danes so naju odpustili domov. imava pa še v petek eno kontrolo. imava pa zdaj mleko Aptamil alergiee. neko novo je baje in ga nanovo uvajajo. sedaj imava tudi takšen red hranjenja kot ga imajo v bolnici. in nama gre kar dobro, razen obrok ob šestih zvečer je še problematičen. pa tudi to bomo sprakticirali. krivo za najino ne ješčost pa je bilo to: da sem mu jaz prehitro mleka menjavala. ti mama, mama.
grem pa zdaj še mal za nazaj prebrat pa se vam še kasneje kaj oglasim.
pa pa

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 18:42:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
20.3.2008 19:51:15   
katee
Čer!

MML res škoda, da se nisi s Sani nič slišala. Medve sva bili na user posted image  ob 12:30 v cityju. Mala Manja je res cuker. Bosta morala mama in ata snubce kar na vratih zavračat, toliko jih bo.

Jaz sem pa probavala kengurujčka od Quinnyja, ki sem ga dobila od kolega. Šele sedaj sem videla, da je uporaben od rojstva naprej do 10 kg, ampak ga prej tudi ne bi upotrabljala. Je kar praktičen.

Danes mi mali že cel dan ni kakal. Ponavadi se pa 3× pokaka. Prdi pa skoz. No, bo že, samo grozno mi ga je gledati, ker se skoz napenja.

Sedaj grem malo šew hokej gledati, potem pa malega skopat.

Lep večer vsem!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
20.3.2008 20:42:35   
dašabina
Dober večer,
Miha in Žan vse naj naj za 2 meseca (in mogoče še kakšen??)user posted image user posted image
Pri nas na vseh področjih precej pestro tako da napišem ko bo kaj več časa,
uživajte v praznikih...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Dopust
Siana

Kam s 4-letnim otrokom na morje?

Slovenska obala (26%)

Hrvaška obala (59%)

Drugo (15%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!