hanna1
|
dodi,to pa imate zelo lepo pošlihtano,tako smo mi imeli včasih doma.Zadnje čase se zopet poskušam držat nekega reda,čeprav mi je večkrat služba prekrižala naččrte,ker se mi je zgodlo,da sem bla celo nedeljo in še ponedeljek v službi in pol smo pisanko včasih dali na cvetno nedeljo.Jutri bom pač delala vse ..potica ,jajčka kuhanje mesa,bomo pa imeli strogi post.Lepo,da še molite,meni so včasih starši tako silili k molitvi,da mi je bilo na trenutke res muka.Molitev zame niso samo besede,ampak moraš to tud doživet v srcu.V soboto nesemo dopoldne k žegnu,popoldne grem k moji mami,da pospravima--kdaj bom le sebi (tako po kiticah delam in ko pridem do kraja,lahko začnem od začetka ),pol še k tašči na obisk,ker ima danes RD,v nedeljo zjutraj pa greva z sinom k vstajenski procesiji-ob pol osmih,ob desetih pa še ati,jaz pa kuham kosilo-zjutraj za zajtrk pojemo malo žegna-mora bit pa zakosilo obvezno kruhov hren-je zakon .Potem bomo pa popoldne nesli pisanko k mojima dvema krščencema,dve pa sem že odpikala--ena od teh je tud letos zadnja,pa verjetno jo bo takrat tud Blaž dobil:Hana ap bo najbrž dobila...še niso nč klicali,pa verjetno pridejo samo na obisk,ker imamo botro iz MB,tam pa ne dajejo tako pisanke ,kot mi..... Pripravljam skupaj za potico,prej sem mlela domače orehe,pa kokos mlejem počasi na kafe mlinček za kokosovo potico,pa rozine morm it malo namočit v rum,da se čez noč fajn napijejo ,pa spanje mi že diši,pa....