tasyo
|
Dobro jutro! Se moram najprej pohvalit - takooooo dobro sem spala, kot že mesece ne - niti na wc nisem šla do 6ih! Bravo midve... Izgleda da sem bila včeraj dovolj izmučena, pa tudi to, da sem šla spat bolj pozno, je verjetno pomagalo. Simvir, hvala za kavico, moja se glih pripravlja... Pa super, da se stanje pri tebi umirja. Tudi vama, Vijolica in Barby se ne rabi mudit v P, ni še dost lepo vreme! Majček - Vse najboljše, najlepše darilo boš pa itak kmalu držala v naročju, kajne... Tu pa še malo tortice za posladkat NiLe, midva sva tudi zvečer takooo navijala pri hokeju, še mala je pomagala - je brcala in se premetavala - meni se zdi kar celi zadnji dve tretjini - že zdaj hoče bit vsepovsod vključena... Aja, Jabolko, si mi dala super idejo za danes - burek pa juhica s palačinkami, pa bo. Še dela ne bo veliko. Evo, zdaj grem pa pripravit testo za potičko, vmes si umijem glavo, nekaj bom še prebelila, dobit moram še enega majstra, potem pa grem lahko počivat. Upam da sončku uspe bolj konkretno prodret čez te oblake... Se javim, kaj od planiranega mi je uspelo. Pridne bodite in uživajte v velikonočnih pripravah!!! Zdej grem pa jest. Aja, pa poročajte, kako je bilo na pregledih. Ketrin - vidva pa maksimalno uživajta na morju!!!!! Še za nas, ki ostajamo doma. Zdej si boš vsaj vzela čas in bila malo bolj na easy... Pozdravček!
|