|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
20.3.2008 18:59:06   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Jast bi imela rok nekje 11.12.

witto a sem slepa, al tebe res ni na seznamu? Kdaj je ne čakaš?

okej ... ctr + f dela ... sem vidla, da si bila na seznamu za 2. marec ... a zdej je ne čakaš še ta mesec al si že v aprilu?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.3.2008 19:04:07   
witto
sem na seznamu, ne čakam je 4.3. nevem ali bom zdržala, da nebom testa delala že kaj prej. Ko sem ga delala 29.2. 4 dni pred user posted image  je pokazalo bolj švoh, 1.3. pa že bolj izrazito.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.3.2008 19:06:30   
witto
ups................napakauser posted image  ne čakam je 4.4. se opravičujem, sem še čisto  zadeta od tablet in injekcijuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.3.2008 19:09:03   
Athina

sem na seznamu, ne čakam je 4.3. nevem ali bom zdržala, da nebom testa delala že kaj prej. Ko sem ga delala 29.2. 4 dni pred user posted image  je pokazalo bolj švoh, 1.3. pa že bolj izrazito.

kaj je pokazalo? plusek? user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.3.2008 19:16:11   
witto
ja. 1.3. imam slikico v albumu,lahko si ogledaš, 4.3.sem začela krvavet, in vsega je bilo konec. To se mi je zgodilo že drugič

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.3.2008 19:19:54   
Athina

ja. 1.3. imam slikico v albumu,lahko si ogledaš, 4.3.sem začela krvavet, in vsega je bilo konec. To se mi je zgodilo že drugič

ojoj user posted image user posted image user posted image ampak saj bo, saj veš, da bo ... novim zmagam naproti ... vsaj veš, da sta plodna user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.3.2008 19:25:46   
witto
edino to me tolaži ja, ker je 2 uspelo. Imam zelo tanko sluznico, in se nemore vgnezdit, in to je problem. Najprej pco, in zdaj to.........user posted image  Ampak jast se ne dam, vem, da bo tudi meni enkrat uspelo, in tudi vsem vam ostalimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.3.2008 19:56:32   
miklarom
zdravo, lunica! končno mi je uspelo se prijaviti med vas.
tudi midva se že trudiva nekaj let, a ne misliva obupati.
vsi , ki se borite za male bebike, ne obupajte in pojdimo vsi skupaj do konca.
to je vendar naš cilj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.3.2008 20:00:09   
miklarom
pravilno razmišljaš, ne daj se in pojdi do konca, tudi zate in za vse nas bo enkrat
posijal sonček sreče in dobili bomo naše bebike.user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.3.2008 20:02:34   
witto
Hvala ti, pa dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.3.2008 20:09:31   
miklarom
oo, hvala za dobrodošlico! seveda ti bo uspelo . veš jest sem pri 21.tednih rodila mrtvega otroka zaradi malomarnosti
zdravnikov, pa še vseeno nisem obupala. z dneva v dan upam , da
nama bo enkrat uspelo dočakati to malo stvarco,
ki si jo vsi želimo. verjemi imam jeklene živce,
kaj vse sem že prestala in gremo vsi do konca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.3.2008 20:10:26   
witto
user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.3.2008 20:13:00   
uršika***
Miklarom in Witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pestke za vse nas in da bodo naši otročički letnik 2008 in ne 2009user posted image user posted image user posted image user posted image  Še pikepoke za vse nas, da ne bo zopet kakšnih nesrečnih SS-jevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.3.2008 20:13:10   
Athina
miklarom user posted image user posted image user posted image
oh ti zdravniki in čisto nič jim ne moreš user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.3.2008 21:19:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

oo, hvala za dobrodošlico! seveda ti bo uspelo . veš jest sem pri 21.tednih rodila mrtvega otroka zaradi malomarnosti
zdravnikov, pa še vseeno nisem obupala. z dneva v dan upam , da
nama bo enkrat uspelo dočakati to malo stvarco,
ki si jo vsi želimo. verjemi imam jeklene živce,
kaj vse sem že prestala in gremo vsi do konca.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.3.2008 21:33:16   
Athina
Pa kje ste punce, a vse navijate za naše hokejiste al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.3.2008 21:40:19   
spps

Pa kje ste punce, a vse navijate za naše hokejiste al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image
se pripravljajo na barvanje jajčkuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.3.2008 21:42:33   
spps
athina a boš že jutr delala test?da me jutr razveselite suser posted image  če bo katera delala test,da bom mal pozabla,da se staramuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.3.2008 21:42:47   
witto
user posted image user posted image user posted image  jast grem počasi med krpice, sem čisto izmučena, od današnjega dne. Si  moram nabrat energije, za jutrišnji nadaljevalni maratonuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.3.2008 21:44:35   
spps

user posted image user posted image user posted image  jast grem počasi med krpice, sem čisto izmučena, od današnjega dne. Si  moram nabrat energije, za jutrišnji nadaljevalni maratonuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo spi.saj jsz bom tud počas šla,bo jutr naporen danuser posted image user posted image user posted image pa še sobotauser posted image user posted image user posted image uf,kak bo fajnuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
20.3.2008 21:45:11   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: spps

athina a boš že jutr delala test?da me jutr razveselite suser posted image  če bo katera delala test,da bom mal pozabla,da se staramuser posted image user posted image user posted image

Verjetno ga bom v soboto, če me user posted image ne preseneti ... zaenkrat mi zamuja že celih 12 ur user posted image kar tako naprej ... smo se vse lepo zmenili, da je zdej 9m ne bo ... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
20.3.2008 21:46:01   
Athina

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo spi.saj jsz bom tud počas šla,bo jutr naporen danuser posted image user posted image user posted image pa še sobotauser posted image user posted image user posted image uf,kak bo fajn user posted image user posted image

nočko obema ... kaj lepga sanjajta ... še prej pa jajčka pa to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.3.2008 21:47:20   
spps

Verjetno ga bom v soboto, če me user posted image ne preseneti ... zaenkrat mi zamuja že celih 12 ur user posted image kar tako naprej ... smo se vse lepo zmenili, da je zdej 9m ne bo ... user posted image

bomo držal pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.3.2008 21:51:58   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo spi.saj jsz bom tud počas šla,bo jutr naporen danuser posted image user posted image user posted image pa še sobotauser posted image user posted image user posted image uf,kak bo fajn user posted image user posted image

nočko obema ... kaj lepga sanjajta ... še prej pa jajčka pa to user posted image user posted image user posted image

jajčka ja,sam barvali jih  ne bomouser posted image user posted image user posted image tist bomo kar jutr,sam kokošja(druge ne pridejo v upoštev in to velja za vse)

lepo se imejte punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 20.3.2008 21:53:53 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
21.3.2008 7:16:10   
Anonimen
Jutro princese...

upam, da ste dobro spale in da vas čaka dober in lep dan. Roza, po možnosti. Navijam za vse, ki boste delale testke. user posted image user posted image GREMO, ČRTICE, KJE STE?

Jaz razmišljam, da bom šla še po en test, ker bodo prazniki, tačas pa bom preveč radovedna...zdej bi se pa že lahko kaj poznalo, kaj mislite? No, v glavnem...še vedno čakam, da en ali drug rezultat...

Gremo no, s kako pozitivno novico, saj je pomlad, pa še velika noč.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.