|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
20.3.2008 7:39:09   
pina-1
jutro.
Evo rpvi zombi je že v pogonuuser posted image . Smo malo slabše spali. Sva se cirka eno uro dojili ponoči.user posted image  Pa ob 5 sva se ponovno zbudili, pa mislim, da ni bila lačna, ampak jo neki kakanje mantrauser posted image . Ob 6:30 je blo pa treba vstat, pa Mio odpravit za v vrtec. Sedaj sem si pa zajtrk pripravla, pa se mi je še kruh zažgaluser posted image  Skratka danes bo en pester dan.

Marusah, joj kako te razumem, glede tašče. Moja Ane sploh še vidla ni in je verjetno še en cajt ne bo. Mio je pa prvič vidla pri 3 letih. PA do sedaj le ene 5 krat. Mah jaz je sploh ne pogrešam. NE morem pa razumet, da majo take smotane ženskeuser posted image , lahko tako zlate sinove.

Glede tamalega pa je verjetno malo ljubosumja. Če sklepam po naši Mii. Naši tavečji sinovi so pa že kar veliki in ni tega ljubosumja.

Grem sedaj ta moj famozen kruh pojest, ker ve še vse lepo drnjohate. Še buči, ki je zgodnja ponavadi se še ni oglasla.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
20.3.2008 7:43:51   
buči
Bamby, preglas napišeš tako, da držiš tipko "alt Gr" in istočasno pritisnep tipko, na kteri so ? in dve pikici - preglas. Nato vse spustiš in pritisneš črko, ki jo želiš preglasiti (a, u, o - in ostale ).

Včeraj sem še enkrat zalavfala parno metlo: noro - fuge v kuhinji so spet take kot pre 5 leti! user posted image  Svetlo sive! Je pa res, da sem sedaj uporabila krpo iz mikrofibre, ki tudi bolje vpija vodo, tako da je bila kuhinja takoj suha (beri 1/2 minuti).

Glede jote: Moja g je meni pred porodom na zadnjem pregledu rekla, da ni trevba čakat, le kondom naj uporabim, da ne bomo spet noseči user posted image . Ona je rekla, da ni potrebe čakat. Pravi, da možje že tako dovolj dolgo čakajo, da jih pa res ni potrebno pustiti še 6 tednov na suhem ... user posted image

Meni je pa spet plenica zjutraj zamočila: drekec pogleda pri nogi ven. Imam Müllerjeve, čez dan ok, čez noč se pa tako zelo napije, da je body vlažen, če se pokaka pa pri nogi ven pogleda. Baje so Fixis ok. Izkušnje?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
20.3.2008 8:22:09   
pina-1
buči jaz sem mela fixies in so meni iste kot Mullerjeve. Probaj eno št.. večje za ponoči. Pri nas to pali.

jaz še vedno jem zajtrk. se je princeska vmes zbudila, pa je blo treba njo spedenat.user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
20.3.2008 8:26:25   
dolenjka
Jutro user posted image

Se počutim kot na maratonu, ker mram hitr tipkat, da vse natipkam preden se carica zbudi user posted image

Najprej Bamby user posted image  user posted image  user posted image  za novo makino user posted image  user posted image  user posted image  Zdej se bomo pa že kmalu lahko dobile na čveku user posted image

Meti user posted image  za Nukovo dudico

Marusah o taščah ni vredno razpravljati, vse so iste, vprašanje samo kdaj svoj pravi obraz pokažejo user posted image

Larisa oprosti, ker ti nisem odgovorila na ZS, stalno neki dogaja, tko da tut na RR ne pridem user posted image

Drugače pa sem jaz kar malo user posted image , ker gre moj dragi v torek "že" v službo user posted image
V sredo imava pregled za kolke v Postojni in upam, da bo moj dopoldan dobil frej in šel lahko z nama, ker da bi šla prvič sama z njo z avtom od doma tako daleč me je pa še mal groza user posted image  No, sej naslednji dan bom pa prisiljena, ker imava posvetovalnico, ampak hvala bogu pri nas v ZD in je vožnje samo 3 minute user posted image

Naša je načeloma pridna, samo ponoči je lena ko user posted image  za vlečt user posted image  Prejšnji večer sem jo podojila in je ob 21h zaspala in spala do 3h, pol sem jo nahranila in je ob 4h zaspala do 7h user posted image  To noč pa nismo bili take sreče. SPala je od 20h do 1h, pojedla in spala do 4h, potem se je pa ob 5h zbudila (kdo se je pa v treh minutah že najedel user posted image ), sam je nisem šmirglala 5 % in je dobila zizo šele ob 6.30, pol sem jo pa 7.15 kar nazaj v pojstlo dala in pustila tam, da jo očkovo smrčanje uspava user posted image  Pa jo je res user posted image   user posted image  user posted image  Sam zdej pa že ene glasove spušča, tko da mislim, da bo počasi ekšn. Moj se pa ne bi zbudu, pa če bi bla vojna user posted image

Aja, je pa naša tut tko močna, da se obrača. Enkrat se nama je v košku buča kar na trebuh obrnila user posted image  Drugače pa se redno obrača na hrbet ponoči in zleze čisto na vrh posteljice, da se z glavo tišči ob rob user posted image  Še dobr da imamo obrobo! Ne vem kaj narest, ker ko sem to vidla, tut spat nisem več mogla user posted image  Pa imam obloženo s tisto peno "Sleepy" in naj se ne bi obrnila, sam je res poudarek na "NAJ" user posted image

No tko, sem se razpisala user posted image  Se vid, da bolj redko pridem na vrsto za računalnik user posted image  Moj je pa stalno neki gor, tko da sem včasih kar fajn nervozna in ga na šiht pošljem user posted image  Včasih sem pa žleht, pa si zmislim da me lulat in mora tamalo prijet user posted image  user posted image  user posted image

Ajd, dost me mate user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
20.3.2008 9:23:21   
MetiLu
Dan punce. Današnja noč je bila spet kr neki. Misar, se mi zdi, da je zdej naš začel sračkat ob 3.30 zjutraj, ker ga kr neki pič in joka. No, zvija ga pol pa ni nič dobr. Pa dones dudica ni bila dost dobra, pa ga dam na jošk, čeprav sva jedla ob pol dveh in seveda je potem nadaljno uro bruhal po celem stanovanju user posted image  ... user posted image
Potem je pa jedel šele ob sedmih zjutraj, men je pa skor ena ziza počla user posted image  zdej pa spet pančka user posted image

Bamby user posted image  user posted image  user posted image  super za xsarico, ful luškan avtek, pa prostoren user posted image
No Buči, zdej me pa spet dražiš s tole metlo user posted image
A da bo Müller tud tle na Rudniku? user posted image  (Buči, si še mene naučila tele pikce delat user posted image )
Jest bom tud počakala par dni, da se otvoritvena gužva poleže, pol greva pa s tamalim v en oreng šoping, ker mami nič ne dobi več na rit user posted image  sem včeraj spet naredila generalko po omari, pa dones nesem par hlač v popravljanje k moji šivilji (te hlače so mi bile že prej preveč tesne, zdej jih pa itak ne zapnem...)
Pa še včeraj sem dobila 100€ nakazanih od občine za darilo user posted image user posted image user posted image  Tko, da šoping kmalu pade, pa še nekaj lepega bo treba nabavit, ker ima moj oča čez 3 tedne fešto za 50. let in sva seveda vabljena, se bo treba mal uštimat user posted image

No, zdele grem pa nahitrco štrudeljček skup vržt, dokler moja fanta še spita. Možeka sem pustila spat, ker je od 4. zjutraj on dežural, da se je mami mal naspala user posted image

Aja, dejte mi povedat, če ima katera podložen jogi za user posted image , da spi z rahlim naklonom? Našemu ful paše, da ima glavico malo višje dvignjeno.
Pa nos se mu maši zadnje dni, pa ne vem, kako naj mu ga spucam oz. koliko fizološke naj mu notri nalijem oz. kako ve to delate, no? user posted image  Do zdej sem mu ga pucala z vatko namočeno s fiziološko, pa ni zadost...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
20.3.2008 9:25:50   
Lanchy
Ojla punce!

Da se spet malo javim kako smo... Najina princeska je zelo pridna, samo kakanje ji malo nagaja in je revcka vsa vijolicna v glavo preden se pokakaka, potem pa ko opravi, pa dobi tak blazen nasmesek na obrazu, da je prav smesna. Se pa vceraj nisem mogla upret, ko je mami skuhala joto in sem jo pojedla cel velik kroznikuser posted image , danes se mi pa zdi, da malo skos neki zvija in mislim, da bo kar jota krivauser posted image user posted image ... Kar se ostale surove zelenjave in sadja tice, nima nikakrsnih problemov, zato sem tudi tako navalila na joto.
Pri nas pa se vedno nismo nic jotice kuhali...kok se jast ne morem spravit k temuuser posted image , mam kr en strahuser posted image

Dolenjka, vidim da tvoj tudi spi kot top in ga nic na svetu ne bo zbudilo....moj me vsako jutro vprasa, ce je tamala sploh ponoci jedla...pravi da niti ne slisi da se je kaj oglasala, niti da sem jaz vstala, prizgala luc, sla po tamalo, pa potem se na wc....ON SPIuser posted image user posted image user posted image

Drugace pa mala noce bit vec v lezalniku, ker mora tam lezat in ji to sploh ni vsec. Veliko bolj uziva ce je v lupinici...sam a ni tko, da naj ne bi bili predolgo v lupini????

Danes je spet tako lep dan, da komaj cakam, da se malo stopli in jo sibnemo ven na vozickanje. Bodo pa prazniki spet bolj v kuser posted image  kar se vremena ticeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
20.3.2008 9:29:06   
Lanchy
Meti, meni je pediatrinja rekla, da v vsako nosnico nakapam cca 2 ml fizioloske in potem s posvaljkano vato scistim...pa kar deluje, moram rect.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
20.3.2008 9:33:05   
anandrej
Pozdravljene!

Vidim, da ste me pogrešale. Če čist po pravici povem, sem vas malo zanemarjal, ker se mi ni dalo nič napisat, berem pa zadnje cajte še kar. Še dobro, da ne čvekate kot ste pred mesecem in pol user posted image

Drugače smo pri nas doma vsi v redu, tamali raste, skoz je na joški user posted image , spimo slabše kot prej, čeprav katastrofa pa tudi ni. Pred kakim tednom je začel z navado, da je rabil joško za zaspat, no zdaj mu dudo dava, da ne matra mamice. Ponoči se še kar na cca. 3 ure zbuja, na srečo pa ko poje takoj nazaj zaspi.

Neki sem videl, da ste se o plenicah menile... Midva sva imela papmersove, sva probala tudi Müllerjeve, ampak se nama zdijo slabše. Se mi zdi, da so manj suhe, pa včasih tudi pri strani kaj uide, če je kaka velika porcija user posted image . Drugih pa še nisva poskušala, najbrž pa še bova. Imava pa še vedno št. 2.

Če bi rade kake slikce, se pa oglaste, pa vam na ZS pošljem link do albuma.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
20.3.2008 9:33:38   
itata
jutro!
za mano je sanjska noč. jakob se je 3x zbudil za jest in takoj zaspal nazaj, tako da je bil "out" od 21h včeraj do 8h danesuser posted image  sem se prav naspala. zdej pa celo nekaj "razmišlja" sam s sabo v ležalniku že 10 min... sploh ne morem verjet! zdej bom pa še prečitala kaj ste kej ve že napisaleuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
20.3.2008 9:41:30   
Februarka08
Dobro jutro!
Ste pa že pridne in lepo čvekate.user posted image
Danes sem kar nekako naspana... Mala je sicer zaspala šele okrog polnoči, potem pa spala do 6h zjutraj!user posted image Se zbudi, priklopim na zizo, ob 6.30 je bla že v zibki, no zdej se pa oglaša... Tako da je bila kar pridna, razen seveda uspavat se je na da... Groza. Me je že kar strah kaj bo to noč... Pol me je pa še neki šraufat začel po trebuhu, jajčniki so me začel bolet user posted image in so se mi kar solze ulile učer sred noči. Zvečer je moja energija čist na nuli. Pol pa še tamalo nosit in pet zraven, pa merkat da se očka ne zbudi, ker mora v službo in oh in sploh. Ne vem a sem sam jest tko skurjena... Še nism čist k seb pršla po porodu ker sem več ali manj skoz z našo pupo. Oh, saj bo, en dan bo bolj...user posted image Važn da je zunaj sončekkkkkkkkk in da greva potem ven... Dons greva 2x ker je potem cel teden spet slabo vreme in se mi kar obrača tole vreme...
Grem še hit čaj do konca spit, potem pa alarm.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
20.3.2008 9:41:46   
Lanchy
Uuuu, stari se nam je spet oglasil....LEPOP, LEPOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
20.3.2008 9:44:03   
Lanchy
Sem prej pozabila napisat, da se greva jutri z mozekom prvic sama razvajat po porodu. Greva v savno in na masazo, moja mami bo pa malcico cuvala ta casuser posted image user posted image user posted image . Me je samo strah, da ne bom poplave mleka naredila v savniuser posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
20.3.2008 9:47:26   
itata
meti: jaz imam fiziološko kar v eni taki mali "flaški" plastični, ki ima na konc tak kot termometer za v ušes - ne znam drugač povedat - tak "rilček" ki se mu da noter v nosek in mu stisnem noter diretkt v nos nekaj raztopine. ni preveč vesel, ker mu pol dol teče a ne in mora to požret sam kaj češ. pa z eno pumpico mu pa šmrklje pa ven vlečem (od chiccota - stisneš daš v nos in spustiš pa noter potegne kar je za potegnit:) 

user posted image ne morem verjet, da je jakobu uspel dejansko zadremat v ležalniku!! pa ga zdej vmes k pišem sam mal z nogo zibam!! hudo. sem čist navdupena. mam že 15 min roke na voljo in čisti mir!! že samo zato se je splačal dat 69 euruser posted image

ponoči je vedno na dalj časa - sem se danes zbudila še preden se je jakob zbudil lačen, ker me je že joška bolela...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
20.3.2008 10:02:46   
larisa
Dan,

danes ste pa neki čvekave. A so user posted image  tko pridni user posted image user posted image ...

Dejte mi neki povedat tiste ki dojite. Kako dojite, vsakič na eni strani al na obeh (seveda je važno kolk so stari vaši user posted image )? Po koliko časa dojite?

Jaz sem namreč začela dojit vsakič na eni strani, pa se mi je zadnjič zazdelo da ima premalo in sem začela spet na obeh, zdej pa mi mali tako močno poliva. Danes je jedel ob 8.30 pa mi je do zdele že ene 6× polil in to ne malo. Pa poliva lahko tud po dveh urah po hranjenju user posted image . Ne vem kaj bi to bilo, al preveč poje, ampak včeraj je tud samo iz ene jedel pa mi je po uri in pol polil...ne vem a je za pediatra klicat al kajuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
20.3.2008 10:11:14   
Lanchy
Larisa, jaz dojim zdaj kake 3 tedne samo na eni strani na en podoj, pa se to mi ne sprazni do konca. predvsem je odvisno koliko mleka imas.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
20.3.2008 10:21:52   
Janey
jutro

meti kdaj si pa dala vlogo za ono od občine?

mi smo pa danes dobro spali, zdaj nas pa krči mučijo. kdaj bo že to mimo...grrrr...zdaj počakama da se nahranima pol grema pa spet malo na sončka...mogoče celo kam drugam kot tu...mam že dost vedno iste runde, samo drugam pa ne morem, ker je samo tu ploćnikuser posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
20.3.2008 10:27:29   
Februarka08
Larisa še vedno spiuser posted image Men je že dolgčas...user posted image Saj, če greva že ob ene 11h ven, ne bo nič prezgodaj, ali kako? No, saj do takrat nama ne bo ratalo... Preden se oblečeva, previjeva, najeva...
Ella, hvala za inf. glede mleka.

Ali ima/je imela po porodu še katera kar naenkrat boom mozoljev? user posted image Jest mam občutek, da mi je vse ven udarlo... Povsod so. Dans mi je ratal en prav boleč za ušesom.user posted image user posted image Zgleda hormoni ven udarjajo al kaj, ne vem. Med user posted image je bilo mirno, sedaj pa hoče telo vse nadoknadit, al kaj? Groza.
No, sem pozabla še povedat, da edino kar je bilo slabega pri porodu je blo to, da sem dobila zelo zelo boleče hemeroide. Bolel je kot user posted image , ampak je hvala bogu tudi to že za mano. Sem mislila, da bom navsezadnje le rabila obroč, ker nisem mogla sedet, ampak je šlo nekak...
Jah nič, zdej jo bom mogla pa počas zbudit. Me je kar strah, da ne bi zadost jedla.
Se še kasnej mal oglasim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
20.3.2008 10:28:38   
ELMA
Jat dam vsakič drugo zizo da doji , čeprav ne podoji do konca...Pa še to , mi smo svojo že vpisali v jaslice za leto 2009.Nisem vedela da se to mora do konca marca  !!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
20.3.2008 11:11:35   
pina-1
oooo naš dedc se je oglasu. To je pa lepo videt.user posted image user posted image user posted image
No pri nas sonček kar sije, ampak tudi piha in je mrzlo, tako da z Ano ne boa šli venuser posted image user posted image user posted image . Je malo prehlajena in ima zabasan nos, pa nebi rada da se še bolj prehladi. Sedaj pa neki protestira. JE kar sitna danes in bi bila gospodična samo na rokah.
Pa vsa je mozoljasta po obrazku. Verjetno se je začela čistit, ker jedla jaz nisem nič novega, kar bi ji lahko škodilo.

Bom pa današnji dan izkoristila za pospravljanje in likanje. Je treba tudi to narest, volje pa ni. BUČI a mi daš recept za voljo do dela?user posted image

februarka, ti pa pejdi ven kadarkoli, ne glede na uro. Seveda, če je dovolj toplo.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
20.3.2008 11:11:37   
bamby
ella, ali si ti Mireno že prej imela, ali jo sedaj prvič dobiš? Moja se tudi na hrbet obrne. Predno grem sama spat jo še popravim, pol pa ne več. Tudi jaz jo zalagam, pa se vseeno obrne user posted image , pa glavo dene vstran, isto kot tvoja.

maruša, Baby center je nasplošno zelo drag, razen če imajo kakšno stvar v akciji, pol se še kar splača, drugače bi pa človek rekel : čimdlje stran od njega user posted image user posted image . Ko sem jaz kupovala kombinezonček za tamalo, je bil v Baby centru 57 €, v Šparju in Arielu pa prav enaki za 18 €. Na žalost so bili vsi preveliki, ampak toliko mi pa tudi ni bilo za dat, zato sem ga kar v Idriji kupila za eno vmesno ceno.
Tašča se bo pa že vnesla. Mene na tak način prav gotovo ne bi dolgo več videla. Možev sin je pa verjetno res malo ljubosumen. Koliko je pa star?

dolenjka, bo treba se res dobit spet na kakšnem čveku. Odkar smo v dveh kosih se še nismo. Pa je spet vprašanje, kdaj se bomo lahko na kup spravile user posted image , ker bo verjetno še več problemov kot jih je bilo prej. Tara je pa kar pridna za spat. Ni tako slabo kot ocenjuješ, veš.

Glede čestitk za avto se pa vsem lepo zahvaljujem. Pravijo, da bi le zgnil. Tako tudi jaz pravim. Hyundaja je res že načel zob časa, zato je bil skrajni čas, da gre, pa še nagajal je kot user posted image  zadnje leto. Upam, da bo zdaj kaj boljše. Jutri pričakujemo novega konjička, če se ne bo kje zataknilo user posted image .

meti, se pravi, da greste na žurko user posted image . Boš Janezka tudi s sabo vzela? Jaz jogija nimam nič podloženega pri vzglavju. Fiziološko je pa treba kar oreng nakapat v nos, oz. kar zalit. Pol pa pihnejo ven s gnojčkom vred. Sicer sem jaz to gledala, ko je babca pri men to delala, pa je bilo čist enostavno za videt, ko sem pa sama probala, sem pa skor živčnega fasala, ker mi tudi približno ni šlo tako od rok kot njej. V glavnem v roki je držala glavico od otroka, s to fiziološko zalila nosek, mala je začela jokat in ko je zajela sapo, ji je kontra nosnico zaprla, da je skozi tisto v kateri je bila fiziološka, pihnila ven. To je večkrat ponovila in zamenjala nosnico. Upam,da ti uspe!

anandrej, končno si se tudi ti oglasil user posted image . Pa sej si kot da bi ti rodil in imel vso skrb za otroka samo na svojih ramenih user posted image  user posted image . No, fajn,da se dobro rihtate. Pa še kaj se oglasi, da ne bomo spet predolgo čakali! Kaj pa če bi prilimal ta link kar tu na naš forum? Boš imel manj dela! Drugače ga pa meni kar pošlji!

lanchy, lepo to, da si bosta z možekom privoščila razvajanje user posted image . Mami pa pridna varuška user posted image !

Mi smo očitno že uspeli osvojiti nov nočni ritem user posted image . Tudi tokrat smo zadnjič jedli ob 21h , pol smo pa naslednjič jedli ob 4h in nato ob 8h zjutraj. Ampak zvečer ob 22.10 gospodična še ni spala, je bila pa tiho, dokler nisem luči zaprla. Pol nama je na kratko zaželela še lahko noč in utihnila user posted image .
Danes sem poklicala v ZD in naročila cepivo za rotavirus. Nas bojo kasneje cepili, ker je bila v ponedeljek cepljena. Baje bomo istočasno z unim cepivom, ki je proti tetanusu, davici, hepatitisu B in morda še kateremu.
Pri nas je danes tudi lep sonček, čeprav še hladno. Se bo treba sedaj najest najprej, pol pa na špancir iti.

Koliko velike termovelurčke ste kupovale za otroke? Za 6 mesecev ali večje?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
20.3.2008 11:37:26   
itata
spet nazaj... sem ravno razmišljala a čva it z jakobom kaj ven danes pa mi je zaspal na rami med podiranjem kupčka... tko da naslednjo rundo mogočeuser posted image  sam ima še zmer nos zamašen... kaj pa vem. je pa lepo sonce, sicer mrzlo, ampak piha pa ne, tko da verjetno ne morem poslabšat zadeveuser posted image
bamby: še dobr, da si to napisala glede pucanja noska. to da mu stistneš nostnico in pucaš eno pa po eno pa nisem vedla! bom še to probala. jaz sem mu dala v obe pa stisnila cel nos za sekundo skupi - da je noter vdihnil pol uno vodo...

jaz sem tudi glih danes razmišljala kaj bi lahk midva kaj sama delala spet po dolgem času, da se mal razvajava... bom se organizirala. magari če si mleko stinem ven in ga imajo lahk "za nujne primere". čeprav sem ga pustila popoldne že samega z mamo mojo po eno uro pa pol - do max 2 ure, tko da kej bi že šlo... ko pa zvečer zaspi okol 21h pa itak spi 4 ure... bom se res čimprej mal tkole organizirala, da se tudi midva sama razvedriva.

? glede shranjevanja mleka: ko ga nalovim med dojenjem ali stisnem ven (nimam črpalke namreč) in ga dam v hladilnik, ali lahko potem dam kar zraven mleko od drugega dojenja al bi rabla za to novo posodo? pa koliko časa je lahko potem to mleko v hladilniku?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.3.2008 11:51:42   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: itata

? glede shranjevanja mleka: ko ga nalovim med dojenjem ali stisnem ven (nimam črpalke namreč) in ga dam v hladilnik, ali lahko potem dam kar zraven mleko od drugega dojenja al bi rabla za to novo posodo? pa koliko časa je lahko potem to mleko v hladilniku?

Meni je babca rekla da lahko mešam mleko od enega dneva skupaj in potem zmrznem. Glede časa shranjevanja je pa tako da po starih merilih, ki so veljala zelooo dolgo naj bi bilo mleko v hladilniku 24 ur, nova navodila pa so da celo do 5 dni, ampak zaenkrat se zelo malo strokovnjakov strinja s tem časom, tako da odločitev je tvoja...user posted image  
Več pa imaš napisano tukaj
http://www.dojenje.net/vprasanja.htm#_12._SHRANJEVANJE_MATERINEGA

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.3.2008 11:53:41   
Lanchy
Itata, vceraj je imela moja mami malo, ker sem jaz letela na fax, pa sem pripravila svoje mleko, ki pa ni bilo scrpano vse na enkrat...pa je bilo v hladilniku vec kot en dan.
V materinski so nam rekli, da je lahko na sobni temperaturi 8 ur, v hladilniku 48 ur in v zmrzovalniku 3 mesece.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.3.2008 12:35:09   
itata
ok super.... bo prišlo kmal v poštev:)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
20.3.2008 12:43:12   
Februarka08
No, midve sva se navozičkale, sedaj pa spi naprej v zibki. Upam, da še malo pospi, da jest mal k seb pridem (beri: se najemuser posted image ). Dans se vidi, da je bil bolj boren zajtrk, sem kuj šibnila v hladilnik po jogurt. Kosilo je šele čez 2 uri, tako da upam da zdržim.user posted image Je blo luštno zunaj, samo malo piha, pa še oblačno je ratalo, tako da sva šle raj notr. Mogoče se po kosilu spet kaj lepše pokaže, da gremo še z očkom mal ven.
No, princeska mala se že oglaša po malo, bom mogla pomoje kmal v akcijo.
Lepo čvekajte...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?