bamby
|
ella, ali si ti Mireno že prej imela, ali jo sedaj prvič dobiš? Moja se tudi na hrbet obrne. Predno grem sama spat jo še popravim, pol pa ne več. Tudi jaz jo zalagam, pa se vseeno obrne , pa glavo dene vstran, isto kot tvoja. maruša, Baby center je nasplošno zelo drag, razen če imajo kakšno stvar v akciji, pol se še kar splača, drugače bi pa človek rekel : čimdlje stran od njega . Ko sem jaz kupovala kombinezonček za tamalo, je bil v Baby centru 57 €, v Šparju in Arielu pa prav enaki za 18 €. Na žalost so bili vsi preveliki, ampak toliko mi pa tudi ni bilo za dat, zato sem ga kar v Idriji kupila za eno vmesno ceno. Tašča se bo pa že vnesla. Mene na tak način prav gotovo ne bi dolgo več videla. Možev sin je pa verjetno res malo ljubosumen. Koliko je pa star? dolenjka, bo treba se res dobit spet na kakšnem čveku. Odkar smo v dveh kosih se še nismo. Pa je spet vprašanje, kdaj se bomo lahko na kup spravile , ker bo verjetno še več problemov kot jih je bilo prej. Tara je pa kar pridna za spat. Ni tako slabo kot ocenjuješ, veš. Glede čestitk za avto se pa vsem lepo zahvaljujem. Pravijo, da bi le zgnil. Tako tudi jaz pravim. Hyundaja je res že načel zob časa, zato je bil skrajni čas, da gre, pa še nagajal je kot zadnje leto. Upam, da bo zdaj kaj boljše. Jutri pričakujemo novega konjička, če se ne bo kje zataknilo . meti, se pravi, da greste na žurko . Boš Janezka tudi s sabo vzela? Jaz jogija nimam nič podloženega pri vzglavju. Fiziološko je pa treba kar oreng nakapat v nos, oz. kar zalit. Pol pa pihnejo ven s gnojčkom vred. Sicer sem jaz to gledala, ko je babca pri men to delala, pa je bilo čist enostavno za videt, ko sem pa sama probala, sem pa skor živčnega fasala, ker mi tudi približno ni šlo tako od rok kot njej. V glavnem v roki je držala glavico od otroka, s to fiziološko zalila nosek, mala je začela jokat in ko je zajela sapo, ji je kontra nosnico zaprla, da je skozi tisto v kateri je bila fiziološka, pihnila ven. To je večkrat ponovila in zamenjala nosnico. Upam,da ti uspe! anandrej, končno si se tudi ti oglasil . Pa sej si kot da bi ti rodil in imel vso skrb za otroka samo na svojih ramenih . No, fajn,da se dobro rihtate. Pa še kaj se oglasi, da ne bomo spet predolgo čakali! Kaj pa če bi prilimal ta link kar tu na naš forum? Boš imel manj dela! Drugače ga pa meni kar pošlji! lanchy, lepo to, da si bosta z možekom privoščila razvajanje . Mami pa pridna varuška ! Mi smo očitno že uspeli osvojiti nov nočni ritem . Tudi tokrat smo zadnjič jedli ob 21h , pol smo pa naslednjič jedli ob 4h in nato ob 8h zjutraj. Ampak zvečer ob 22.10 gospodična še ni spala, je bila pa tiho, dokler nisem luči zaprla. Pol nama je na kratko zaželela še lahko noč in utihnila . Danes sem poklicala v ZD in naročila cepivo za rotavirus. Nas bojo kasneje cepili, ker je bila v ponedeljek cepljena. Baje bomo istočasno z unim cepivom, ki je proti tetanusu, davici, hepatitisu B in morda še kateremu. Pri nas je danes tudi lep sonček, čeprav še hladno. Se bo treba sedaj najest najprej, pol pa na špancir iti. Koliko velike termovelurčke ste kupovale za otroke? Za 6 mesecev ali večje?
|