bamby
|
torčica, tudi pri nas je vprašljivo merjenje ob porodu . Pa pri nas so tudi grozni krči, predno se pokaka, pol je pa kot bi odrezal. Čeprav se mi zdi, odkar imava avstrijske kapljice proti krčem, da je boljše. buči, pa ti imaš elana za delo . Meni ga že več mesecev primanjkuje . Glede vremena pa tako: božič zelen, velika noč bela . Ne more bit drugače ! Iz avstrije kapljice se imenujejo Lefaxin. februarka, je bil pa tvoj porod res ekspresen , mala je pa tudi kar pridna. mesečnica, naša je začela podaljševati spanje ob dopolnjenem 1 mesecu. mlavla, si imela pa nocoj tudi ti odpočito noč . Se boš hitro navadila na nov ritem, brez skrbi. Kvečjemu ti ne bo pasalo, če bo še kakšna noč treba večkrat dojit . elma, čaja ne sladkam, kuham ga pa iz kamilic, janeža in kimla. AD3 kapljice dobiš, ko greš prvič v posvetovalnico. lilči, a zdaj boš pa bolj mobilna, al kako? Še dobro,da se vsake toliko mal oglasiš, drugače bi že skoraj pozabili nate . Se hecam! Morda katera ve, ali bo v teji Supernovi tudi Muller??? Ali pa če je kje na Rudniku? Bi bilo fajn če bi bil, da ne bi bilo treba vedno v BTC hodit po plenice. Mi smo spet pridno spali. Smo se zbudili ob 4h in potem spali do 9h . Je začela malo več jest. Mi poje 90 ali 100 ml. Včeraj je pa sploh samo 5 obrokov imela . Je zmanjkalo ur čez dan, očitno ni bila lačna . Da se še jaz malo pohvalim, da kupujemo nov avto. Hyundaja smo končno prodali, ker nam ga je lani pošteno sral , danes sem pa že plačala novega Xsaro Picasso. Smo ugotovili, da rabimo večji avto z velikim prtljažnikom. V petek ga že dobimo , nam ga bo prinesel velikonočni zajček !
|