MetiLu
|
Jutro punce že tri noči je pri nas uzbuna... Revčka so tako začeli krčki matrat, da včeraj cel dan ni skoraj nič spal. 2x je dremal po pol urce v vozičku sploh ne vem več kako naj mu pomagam. Dones bom šla še komarček in kumino kupit in bom s čajčkom probala, za kapljice sem že izgubila upanje... Sva se pa zvečer skopala (spet sama, ker moj ima tako "čudovite" šihte, cele dneve dela popoldan in zvečer ), pojedla in je spal od 21 - 1, potem do pol petih, pol pa do zjutraj na eno uro, problem pa je v napenjanju in zvijanju no, zdej mi ga je pa uspelo dat v posteljico in je zaspal. upam, da bo vsaj kakšno urco pančkal, včeraj je bil revček zvečer že čist zdelan ... Bamby, midva greva na žur ja samo še ne vem kako bom s tamalim zrihtala Moja mami se je že javila za varstvo, pa nekaj svojega mleka imam še v zamrzovalniku, samo si kar ne predstavljam ga pustit za ene 3 ali 4 urce "samega" Najrajši bi ga kar sabo vzela, samo to pa ni glih dobra varianta... Spraševala si za termovelurček - jaz sem mojmu sicer kupila eno tanjšo bundico, sem pa vzela kar št. 68, ki je načeloma za 6 mesecev. Sem mu mogla 2x zavihat rokavček, samo je ful fajn za v lupinco, ker ima še kapuci, pa čez rito mu pride, da ga ne prepiha pa lahko ga je oblečt, tisti kompletek kravica iz H&M-a mu je že malo majhna za čez oz. se oba prov namatrava, ko se oblačiva za ven Pina, tud naš se oglaša ko en star atek. Sploh ponoč po dojenju včasih sploh ne morem nazaj zaspat, ker tako gode Ella, tud naš je prov grozen s temi mozoljčki. Jaz sem mi obrazek ene parkrat s kamličkami obrisala, pa so se malo bolj začeli sušit, mi je pa zdravnica rekla, da moram pri miru pustit in da se bo samo spucalo. Upam, da kmalu, ker res ni lepo za vidt, pa pomojem ga tud malo srbi... Buči, jest sem prec za kavo. Samo čas in lokacijo moramo izbrat. Za seznam lahko dam podatke, samo urejat se mi ga pa ne lub tko, da če se bo katera tega lotila naj samo pove in pošljem ZS. Aja, pa hvala za receptke Na tele preznike se midva letos nič ne pripravljava ker moj itak dela v nedeljo, potice tko ne smem jest kuhanih jajc pomojem tud ne, da ne bo malega razneslo , kakšna pusta goveja šunkica se bo pa ziher pri tašči na mizi najdla, moja mama (moja babi no) mi je pa že včeraj obljubila pehtranovo potičko tko, da bomo malo pri mojih starih starših in malo pri njegovih starših, pa bodo prazniki mimo No, zdej grem pa položnico plačat, pa nekaj bi rada pri neckermannu naročila, pa že cel teden iščem čas mogoče bo pa zdele uspelo