narava
|
Pozdravljene tetke! Vreme v lj - pretezno oblacno in hladno! Ah, bo ze.. Bravo kasso za susilca. Ce bi ga imela kam dat, bi si ga tudi jaz nabavila. Peglam pa itak zelooo redko, hmm se ne spomnim, kdaj sem nazadnje to zadevscino sploh imela v rokah Aurora, vajino (+Jana) nakupovanje me je spodbudilo, da sem vceraj tudi sama sla nakupit stvari za Pobca in za mene za v P. Manjkajo se plenicke in kompletek za iz P. To bomo dokupili v soboto, ko greva z mojim v Müllerja in BC. Aja, jaz sem kupila dve dudiki - eno iz lateksa in eno iz silikona, obe Nukovi. Ker pac ne vem, katera bo gospodicu Pobcu odgovarjala Spelina: hepi brzdej tu ju, hepi brzdej tu ju, hepi brzdej dir Spelina, hepi brzdej tu ju! Soncnica Sandra: dober tek! Jaz sem tiste 2 deci zeksala, pol sm se pa 20 minut trudila ignorirat slabost no, vsaj tista urca cakanja je zaradi tega hitreje minila ****, tista, ki te take kretenske stvari sprasuje, je res cisto normalno se ti vidi trebuscek!! preverjeno! Midva s Pobcem sva pa sinoci spala katastrofa oziroma sploh nisva spala. Moj hanibani je celo noc kuhaaaaal, dobesedeno je bil vroc kot radijator!! In normalno, kljub utrujenosti, jaz zraven nisem mogla normalno in mirno spat, ce pa vidim kok se je bogi matral, da zaspi, pa se je trudil, da bi bil cim manj "hrupen" ko ga pac zagrabi kaselj res, mi je blo prav hudo. Vec kot vrocino zbijat in kaselj blazit mu itak nisem mogla pomagat. in sem tako celo noc razmisljala, kaj za Boga narediti ko ti eno tako malo bitje/Poba zakuha cez noc?! Mojmu sem ze vrocino s tabletami zbila, pa kaselj blazila s sirupom..ampak, kaj ce Poba zakuha?? ej, celo noc sem se sprasevala, ce bom jaz to zmogla?? po moje se od sile jokat zacnem no, da ne bom ze navsezgodaj zamorila.. se slisimo se kasneje pa gud lak vsem za danasnje GP lp, narava. aja, ps.: neverjetno a uradno: 20.3.2008 (konc marca!!) zaradi zamrznjenih avtomobilskih vrat zopet nisem mogla ven iz avta
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|