|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:07:52   
darmar
Narava vidim, da si 5 dni za menoj, a si še v službi? Se strinjam s teboj komot počakata 3 leta, saj je fino, da imaš enega že iz plenic. Ampak nikoli ne veš, pri nama je potem še 3 leta trajalo, da sva zanosila.

Na gorenjskem je zdajle brez oblačka, sonček na nebu, lepo. Obeta se mi lep sprehod, samo še sosprehajalko si moram najti, da čas hitreje mine.

Magnezol šumeče tabletke pa tudi jaz jemljem. Zaradi krčev. Ponoči pa me najbolj tare to ležanje na boku in me proti jutru tako zelo bolijo boki, auč.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:13:17   
narava
ja, darmar, se vedno v sluzbi user posted image  ce upostevamo se dopust, ki mi pripada in kak dan kompenzacije ur, mislim, da bom sla se 19x v sluzbo user posted image  se mi kar smeje, ko je taka mala stevilka, yes! user posted image  je ze kar malo naporno, ceprav mi je moja sluzba zelo vsec..

omenila si, da pises magistersko? na katerem podrocju pa bos magistrirala? tudi katina pise magistrsko, pridna, nekaj jih je ki pisejo tudi diplomsko, nekaj jih se hodi na izpite. pridne ste!
aja, valentina, kako je slo na izpitu? pa upam, da ne ospenas vec in da si sedaj ok..

martina, v pojstlo, noge v luft pa ledeni caj z limono v roke user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:13:45   
barbaw
Dobro jutro!
 
Nas je pozdravilo sonce kljub slani.

Katina hvala za kavico. Prav slastno izgleda.

Narava kaj ti velikokrat ješ kakšne take pekoče (beri mehiške) zadeve? Ker če jih je temu posledica zatekanje. Začimbe delajo svoje. Niso krive samo soli.

Naše spanje ne bi komentirala. user posted image  Me je tako celo noč spodnji del trebuha bolel, da nisem več vedela ali naj spim ali kaj naj zaboga delam. Ugotavljam pa, da so te bolečine prav pekoče. kot bi mi nekdo mišice narazen vlekel. Počasi dobivam občutek, da bo pikica večja od škrata pri rojstvu. Da vidimo koliko sem se zmotila?!
Sem prehodila zjutraj 50 m, pa je bil trebuh spet čisto trd. Pa pika se je spet tako namestila, da mi noge mravljinčijo med hojo. Ah ja. Me pa vsaj trenutno rebra ne bolijo, ker se je še malo bolj dol pomaknila.

Danes pa lepo pozitivno v novi dan. grem na podstrešje po cotike in se spravim na pranje. user posted image  Ko končam z malanjem spalnice pa grem na posteljico. Jupi! Zdaj pa bo šlo počasi zares. Moram še vse to naredit, dokler sem še v stanju. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:18:58   
barbaw
darmar pri otrocih je težko napovedat kdaj bodo šli iz pleničk, kar verjetno sama veš. Če bi jaz gledala na to, bi že lahko imela drugega otroka kar nekaj časa nazaj. Ma ful je odvisno kakšen karakter je otrok, kako je navezan nate, kako se vklaplja v okolico, .... Tu je milijon dejavnikov. Občudujem pa tiste, ki imajo hitro enega za drugim, oba v plenicah, da še prvi ne govori veliko in se mu moraš posvetiti 100 procentno. Res, mamice kapo dol!!!

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:24:04   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Narava kaj ti velikokrat ješ kakšne take pekoče (beri mehiške) zadeve? Ker če jih je temu posledica zatekanje. Začimbe delajo svoje. Niso krive samo soli.


ne, barbaw, ne jem. pred nosecnostjo sem, ker imam mehisko hrano res rada. med nosecnostjo mi zacimbe sploh ne disijo (vegete skoraj nisem  uporabila ze odkar sem nosecauser posted image user posted image )
mehisko hrano sem v nosecnosti jedla 2x, in obakrat je bila posebna priloznost: na srecanju majcic in vceraj.

jaz mislim, da zatekam vecinoma zato, ker v povprecju skoraj 9 ur dnevno sedim za rac. mizo. Cez vikend se zadeva umiri in se nato stopnjuje preko tedna, do vikenda ko se zopet umiri user posted image

a, hvala za skrb. user posted image

vidim, da sva glede aktivnosti v trebuhu se vedno na istem.user posted image Poba se ni se cisto nic umiril, se mi zdi, da tudi ko spi se premetava in trza..zmer se nekaj dogaja v trebuhu user posted image  pa razteguje, pa preteguje se, pol pa mene tko vse boli - najboljs je ko se sklonim ali se malo skljucim, se kr zacne bunit in ropotat z nogami, tko da se moram prec gor vzravnat user posted image  ze zdej je galamdzija, kaj sele bo?! user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:35:43   
Aurea
Punce, dobro jutro!

Mi imamo pa danes 50 do PDP-ja user posted image


Spali smo dobro, samo 1x WC user posted image , zjutraj pa user posted image  - kako je to fino!
Moj kalcijski pripravek je bil pa klasičen - čokolešnik.

Katina, hvala za user posted image , vzamem brezkofeinsko.
 
Darmar, uživaj na sprehodu, ker je res "šajba" zunaj!

Narava, mogoče je res dobro, da malo omejiš mehiške variante, čeprav so dobre, priznam user posted image
Jaz sem se ponoči trudila, da bi imela noge višje od telesa na eni odeji, pa mislim, da ni imelo učinka user posted image  roke so tudi še vedno kot eni polpetki... eh, bo že.

Barbaw, nič ti ne zavidam telih nočnih ekscesov... sem imela tudi sama včeraj težave z malim nogometašem/ nogometašico, pa nisem mogla zaspati in sem bila potem še celo dopoldne čisto polomljena.
Pranje pa čaka tudi mene, ravnokar sem pobrala včerajšnjo žehto mako in tetra majčk ter žabic. Ali se te majčke potem še lika ali samo zloži? No, bom videla, koliko se mi bo dalo user posted image


Soncnica Sandra , Tiana in katy82, srečno na pregledih!


Maksimalno uživajte v prijetnem dnevu!


user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:36:48   
barbaw
Narava da ne bo tale tvoj poba tako kot moj škrat. vse povsod ga je polno. user posted image  Potem pa je za tole tvoje zatekanje kriv administrator, ker ti je odnesel tehnološko dovršeno pručko. user posted image  Je pa normalno, da če sediš 9 ur dnevno, pa potem še v avtu pa doma, .... da nimaš dobrega pretoka čez ožilje, ledvice so itak na ful obremenjene, ker poba telovadi, ...

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:37:50   
darmar
Mag. delam na ekomomiji, nekako imam rok do septembra letos. Joj, vem da mi ne bo uspelo do rojstva dojenčka. Vem pa da bo potem še težje, saj se pri prvem ravno pri 6 mesecih našega fanta diplomirala. Ostalo mi je tako le še pol leta brezskrbne porodniške.

Berem, da ste imele že zmenek. A se boste še kaj zmenile? Bi vas tudi jaz rada videla.

Tudi naša, mogoče punca, je zelo zelo živa. Mi je čudno, ker je bil v prvi nosečnosti v trebuhu tak mir. Sedaj pa skače, trza. Se mi včasih zdi da sploh ni normalno, da toliko skače, se vprašam če ji je ok. Pa pravi gin. da je vedno bolje če čutiš več, kot manj.

Barbaw se stirnjam, da tega ne moreš predvideti. Je pa fino če se lahko obema otrokoma nekako posvetiš. Mamice, ki jih imajo zelo skupaj 1-1,5 leta narazen pravijo, da se niti ne zavedajo kdaj je prvi zrastel.

Narava pridna si, da še delaš. si ne predstavljam 8 ur sedeti za računalnikom. Pridna. Kaj pa delaš?

Glede hrane, sem bila po 2 letih v zadnjem mesecu 3x v kitajski, mi pa tok paše. RAvno takrat ko ne bi bilo treba. Nosečnišek muhe.


(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:40:50   
barbaw
Aurea user posted image user posted image  za 50 dni. Me šibaš za en dan. user posted image

Glede pranja cotik. Jaz fliknem v sušilca in nič več ne likam, ker je noter taka temperatura, da je brezveze likat. Drugače pa sem jaz prvič, ko sem klasično sušila vse likala. Oz. sem tudi na začetku po sušenju likala. Le kako se mi je to dala. Čisto nepotrebno delo. Zdaj si pač vzamem čas in sušim ko sem nekje pri stroju, da lahko takoj vse ven poberem in zložim, ker drugače pa je treba likat, ker se vse zmečka.

user posted image  za mojega lubija. Mi je kupil parno likalno desko. Bo likanje še bolj enostavno. Že likalnik imam prvovrsten in v eni uri zlikam cca 4-5 strojev, zdaj pa še to. Jupi.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:40:56   
darmar
Punce kolk ste pridne, da že cunce pripravljate. Jaz bom še malo počakala. Aurea priporočam, da vse cunce tudi zlikaš. Prijetno delo ti želim.user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 8:52:22   
Aurea
Okej, Barbaw in Darmar, hvala za nasvete glede likanja (saj ne, da bi bila navdušena nad tem početjem user posted image  
Prvič jih bom zlikala (ker so bile v upodabi pred davnimi, davnimi časi user posted image  user posted image  beri: moje) že zato, da se še malo "razkužijo" na visoki temperaturi. Kasneje pa jih bom kar v sušilec fliknila, tako kot praviš, Barbaw.  


Aja, še eno vprašanje: kaj mislite glede plavanja / namakanja v termalnem delu atlantisa? Je bila katera tam med user posted image ? Pušenjak priporoča stanje v vodi do vratu zaradi otekanja, pa sem pomislila na to varianto... samo ne vem, malo me klor odbija... čeprav nisem imela nikoli težav s kakšnimi glivicami, vnetji na bazenih.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:05:02   
Anonimen
Dobro jutroo iz sončnega Logatcauser posted image , no pa smo ga tudi notranjci dočakali.

Spali še kar, samo mene tako noge bolijo zvečer za pouser posted image ttt. Čez dan pa ničuser posted image

Aurea: user posted image user posted image user posted image za še samo 50 dni. Vauuu punce ve mene fuul pihate, jaz imam še daleč do Rimauser posted image

darmar: welcome, ko pa boš prepričana da je user posted image , pa kar mene kontaktorati jaz obvladam kje nabavit vse punčkasto-rozasto za naše prihajajoče user posted image , a ne narava?

Jana: upam, da ti je Nejček kaj prizanesu in se bolje počutišuser posted image . Jaz sem bila včeraj boga, cel dan nisem šla ven iz stanovanjauser posted image me vse spodaj boli sploh več ne vem kaj, ali sramna kost, vezi, ali kaj je že tam spodaj booooli vseuser posted image

kodrana: no vidva bosta pa res mlada postala staršauser posted image

Aurea: jaz sem bila v atlantisu v začetku nosečnosti, sem pa na prejšnjem GP svojo ošabno G vprašala, če grem lahko, pa mi je rekla da raje ne, ker so pacientke že tožile za glivice in vnetja. Mi je priporočila, če se že želim namakat, naj grem na fakulteto za šport in tam imajo kao bazen prav naštiman za nosečkeuser posted image Samo jaz še nisem šla.

   Čokolino že kličeeee

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:08:03   
barbaw
Aurea meni osebno topla voda ful odgovarja, ker mi trebuh ne otrdeva v takšni meri. Sem se pa jaz v toplicah izogibala tisti pravi termalni vodi (nad 36 stopinj). Sem se vseeno malo bala za Mv, čeprav je bil na zadnjem pregledu močno v plusu. Upam, da mi bo telo tokrat prizaneslo in se bo Mv hitreje odpiral pri porodu.

Tole pa moram napisat. Sem brala v Žurnalu članek o Mb P in zakaj nekatere hodijo  / so hodile v feldbach. Vsaka ženska prenaša porod kot svojevrstno izušnjo in niti dva poroda nista enaka. V članku se je en mož porodnice obregnil ob to, zakaj je babica spraševala zakaj se žena trese po porodu. to je čisto normalen pojav, ker je porod lahko velik napor za telo. Jaz vem, da sem prav dregetala in so mi dali neko odejo za pokrit. Je malo hecen občutek, ki pa po nekaj minutah izgine. Zdaj pa je bil že drugi članek v Mb P in je vedno več pohval. Če boste rabile kaj kjerkoli v Slo v p samo rečite sestri. Meni jo je bilo ful nerodno ponoči klicat, pa mi je bilo kasneje žal. Zato pa k moji obvezni opremi za v P spada duda. Če bo prevelika lakota, mlekarna pa še ne bo polno obratovala. Rabi poseben zagon med mlezivom in mlekom. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:23:32   
špelin@
Pozdravljene user posted image
 
Vidim, da ste se pogovarjale o starosti - moj user posted image  je bil ob rojstvu prve pike star skoraj 30 let, tako da ni bil ravno med najmlajšimi user posted image  No, jaz sem jih imela takrat 23.
 
Čmrlika, nisi edina brez kakšnih dodatnih UZ-jev. Tudi jaz sem imela le prvega in nato tisto ekspresno morfologijo. Če ne štejem samoplačniškega 3D UZ in konkretne morfologije pri dr. Šelihovi. No, me zanima, če bo moj G prihodnjič delal kontrolni UZ rasti user posted image

Uf, Katina, tale kavica pa izgleda tako slastno, da bi jo kar polizala z ekrana user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
potem sva sla na pizzo v Subito, jaz jedla - kaj mislite katero?? jaaaaa, prav mate. mehisko user posted image  mmm, kak je bla dobra! se zdaj mi hodi po glavi.


Nikoli ne bi uganila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Zato pa k moji obvezni opremi za v P spada duda. Če bo prevelika lakota, mlekarna pa še ne bo polno obratovala. Rabi poseben zagon med mlezivom in mlekom. user posted image


Se podpišem user posted image
 
No, greva z malo piko pojest zajtrk, danes sva s hrano v zamudi, ker je bilo treba prej peljati veliko piko k ortodontu.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.3.2008 9:24:17 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:23:58   
Čmrlika
Fotke dobrodošle, da napasem učke na nečim lepim. Kajti danes imam v planu sedeti za rač. in pisati mag., bljak.


So že v albumu.....user posted image

Joj, a nismo brali, da se po 32 tednu user posted image  umirijo in večinoma spijo? Ker pol bi jaz morala bit zaskrbljena al kaj? Je preveč gibanja lahko kaj narobe? user posted image  Ne? povejte da ne user posted image , tišči tolče pa ne vem kaj vse počne, da včasih kr zakrnim od bolečin...user posted image

Spali smo dobro, samo 1x WC , zjutraj pa - kako je to fino!
Moj kalcijski pripravek je bil pa klasičen - čokolešnik.


Pa zakaj ene vedno pišete v mojem imenu? user posted image  user posted image  Čestitke za 50-tko! user posted image

Jaz pa danes nič zatečena, pa prilimam še  dva posta  od včeraj zvečer...sta bla spregledana pa se moram malo hvalit user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Dons sm tud jaz oprala cotice za pričakovano štručko, jutri jih bom pa likala, sam še na previjalno počakam, ki je naročena pri enem privat mizarju, potem smo pa že skoraj ready za novega člana. Komaj čakam.



Tiana, meni se tudi cunjice za perejo, juhu, potem pa likanje in zlaganje


Meni tudi, zato, ker me nenihče ni preganjal od vas čez vikend, pa sem vas lepo prosla user posted image , pa še ena mi je z valjarjem grozila, ...očitno premalo.user posted image
no saj bo z malo zamude. dobro da me user posted image  ni prelaufala...upam, da še počaka malo 2,3 din da še do konca operem, polikam in zložim v omaro...user posted image  

punce, meni je oteklina izginila z ng, in to prej preden je moj lubi dve grenivki soka izstisnil zame, in pol me je silil vseeno piti..user posted image .zakaj pa mu vse sčvekam, kaj je dobro a ne? user posted image  user posted image

Je možno da, imam samo zjutraj bolj zatečene noge , zdaj pa nič?


Drage moje souser posted image , grem ajat,pa vsem skupaj želim mirno s čim manj obiska Wesoljskega Centra noč! user posted image

Upam , da si kaj ne nardim ponoči user posted image , ker imam ob svoji strani postelje parkirano novo pridobitev...ki jo je naš ati danes sestavil- posteljico user posted image  user posted image  user posted image .
Jupi, pa še posteljniniko sva danes kupla, pa jo do pranja namestila v posteljico, in zdaj mi manjka samo še pošiljka iz Rima, user posted image ...da ne bo tako prazna samevalauser posted image ...Ah saj bo hitro minilo,ne?

Bom dala juti fotke gor, če bo ktera firbčna.user posted image

Nočko vsem skupaj, lepo spančkajte!
Bzzzzzzz



< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 19.3.2008 9:29:51 >


_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:25:38   
Čmrlika
Čmrlika, nisi edina brez kakšnih dodatnih UZ-jev. Tudi jaz sem imela le prvega in nato tisto ekspresno morfologijo. Če ne štejem samošlačniškega 3D UZ in konkretne morfologije pri dr. Šelihovi. No, me zanima, če bo moj G prihodnjič delal kontrolni UZ rasti


Mene tud , ker ta moj se drži pravil ko pijanec plota user posted image , pripadata nam samo dva, enim pa na vsakem pregledu delajo...user posted image  pol pa mi začne strečt s škodljivostjo UZ-jev pa bla in bla in pol jaz odneham.user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:33:16   
*Tiana*
Dobro jutro!!!

darmar - dobrodošla!!! Tud jaz sem Kranjčanka, mogoče bi se midve zmenile za kak sprehod. Ampak jaz lahko hodim samo na krajše ture. Sem pa tud doma trenutno na bolniški, čez cca 2 tedna se mi pa začne že porodniški dopust. Joj, kok čas leti.

Katina
- mnjaaamiiii kakšna kavica. Sicer sem jo nehala pit že na začetku nosečnosti, sem jo zamenjala z zelenim čajem, ampak tole bi pa res z užitkom srkala.

Jaz grem tud likat danes, takoj ko ta post pošljem. Jest bi imela tud sušilca user posted image , ker res sovražim likanje, pa nimamo placa. Mamo tako miceno kopalnico, da smo kupili kar ta ožji pralni stroj, ki se polni od zgoraj - takrat jih še ni bilo v kombinaciji s sušilcem. Verjetno jih zdaj že imajo. Ko bomo menjal ga ziher nabavim.
Drugač res poredko likam, se temu izogibam, če se le da. Ampak cunjice za malega bom pa vsaj v začetku likala, no saj mi to ne bo tolk težko, ker bom mislila na štručko, ki jo bom kmalu oblačila v te male luškane cotice. user posted image

Plavat oz namakat se pa jaz ne bi šla več sedaj, po eni strani zarad možnosti kakšnih vnetij, po drugi strani pa glede na to da mi grozi prezgodnji porod, ne upam, ker v bazenu ne bi čutila če bi mi slučajno voda odtekla. Odštevam pa sitno 43 dni. OMG še mal pa bo konc enega lepega in začetek drugega še lepšega obdobja.

Čmrlika
Glede umiritve naših plavalcev po 32. tednu pa bi jaz po mojih izkušnjah rekla ravno obratno. Takrat šele začnejo orng štalo delat. Grem zdaj iskat tvoj album.

Aja, pa še to - hvala vsem za lepe želje ob današnjem pregledu.






(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:35:45   
barbaw
Čmrlika user posted image  za posteljico in posteljnino. Se boš zdaj navadila imeti posteljico imeti ob sebi, potem pa daš še user posted image  noter pa je vse popolno. user posted image  Boš videla kako to hitro mine. Tudi mni smo imeli prvič prazno posteljico zraven že kak mesec prej. Zdaj pa bo isto. mogoče kakšen teden manj kot prvič. bomo videli kdaj jo bom obnovila.

Jaz že perem naprej. Sem mislila, da imam samo še dve škatli stvari, pa sem ugotovila, da so bile 3 in ena ogromna vreča z bog ve čim. user posted image  dobro, da sem že prej vedela, da bom imela še enga otročka. Oz. da bomo delali nan jem. user posted image  Sem vse pobrala kar sem dobila. Zdaj pa se moram zmenit, da mi kdo podari še kakšne večje stvari. Vsaj za doma če ne drugače. Vsaj malo prišparam tako. Ogromno jih stvari podari ali pa celo v kanto mečejo. user posted image  Jaz vedno dam vse naprej, če le ni strgano in zaflekano. Še moje stvari sem podarila eni revni družini, ker so mi bile prevelike in so bili tako veseli. Pa če ne drugač, je za doma super.

Tiana mi smo imeli na začetku sušilca kar v sobi, ker drugje ni bilo prostora. Imam pa kondenzacijskega in samo vodo odlivam. Ne rabiš nobenega zračnika alil odtoka. Samo okno odpreš. Pozimi pa dodatno ogreva prostore.

Gibi se meni tudi niso nič umirili. Mogoče niso več s takim šusom, ker se bazen manjša, vendar pa vseeno boli ko se kam nasloni ali pritisne. Važn, da je njim udobno. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 19.3.2008 9:38:55 >


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:36:23   
Estrella*
darmar: jaz bom dala malega v šolo, ker si to sam želi. Tudi mi naj bi imeli tokrat user posted image , vendar dokler ne pokuka na svet ne verjamen nič.
kave ne pijem oz. instant kapučin, belo brezkofeina in mi paše normalno brez spremembe že celo nosečnost.
Boš dala kakšno slikco gor??
3 leta matranja, ja nič ti ne zavidam. Nama je obakrat ratalo v prvo. Upam tudi , da bo v tretjeuser posted image
Srečanje bo 29.3.08 (14-15h)v LJ ali okolici. Iz KR naj bi šle 2 majčici in se jim pridruži!!
 
No jaz grem na šiht še 11x!!!!!!
 
aurea: user posted image  za 50 dni do PDP ja. Joj, kolk se bliža maj. Me že mal grabi panika!!
 
A še to, našla sem benkice. In to včeraj ob 23h sem se zbudila in mi je čez glavo švignilo, da so verjetno v vrečki in ne v škatli. In so tudi bile. Sem si kar oddahnila, ker novih res ne bi šla kupovat. 

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:43:48   
kasso
Dobro jutro! Katina, hvala za tako lepo kavico.

Pri nas pa je tak lep sonček, da sem že navsezgodaj dobre volje user posted image

Ravnokar sem spila kavico s keksi, zdaj pa grem malo prebrat kaj ste čvekale od včeraj popoldne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

samo a ni tako, da to naj bi spadalo v vsako MŠ?user posted image saj jaz tudi nimam namena to gledat, me je strahhhuser posted image gledat kako tiste ženske jokajo, se derejo, kričijo...,.


Edina jaz se nisem ne jokala, ne drla in ne kričala....in tudi ti ne boš...tako, da to večinoma prikažejo v filmih user posted image
Razen pri drugem porodu je ena zraven rojevala in kričala, sam iztis je šel fullll počasi, babica pa ji je skušala dopovedat, da naj ne kriči, ker nima potem moči za pritisnt...... in končno, ko je pogruntala, da gre hitreje brez kričanja, je hitro rodila.....
Drugače pa tudi mi pred 5 imi leti nismo gledali teh posnetkov.

Tiana, bravo user posted image za tvojo hčerkico in zate, da si uvedla sistem nagrajevanja na način, da učinkuje!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Ampak me je zašil izredno lepo in se pozna zdaj spodaj samo tanek "lasek"

Bravo za tamladga...jaz imam pa žal eno grdo brazgotino, pa sam 4 šivi so bili....

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Za Naty, pa še info: Imam kolegico z višino 157cm/ pod 50kg , ki je pred 2 letoma rodila punčko 4600g/56cm in 36cm obsega glave, brez kakršnih koli težav. Mislim, da velikost oz. majhnost ne bi smela biti ovira. Za uspešen naravni porod  rabiš dovolj široko in prožno medenico + dovolj močne popadke. Bodi optimist!

Ja, saj ponavadi pri prvorodkah najprej poskusijo po naravni poti, če ne gre pa naredijo carski rez. Moji kolegici, ki je velika 155 cm pa naravna pot rojevanja očitno ni usojena. Kljub želji in poskušanju in dolgih mukah (težek porod) so se na koncu odločili za CR, ki se je zakompliciralo vse skupaj tako porod, CR, zdravje nje in otoka. Preveč čakat, če porod ne steče kot bi moral pa tudi ni dobro.

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
  Kje si kupila žabe proti krčnim žilam? A majo tudi veeeeeeeelike številke?


Bom kar jaz odogovorila. Preventivne kompresijske nogavice sem kupila v trgovini Medigo
Ampak jih ne nosim, ker sem večinoma doma in mi je prevroče. Imam visokostegenske s silikonom  in hlačne nogavice za nosečnice (v trebuhu raztegljivo). Oboje so 140 den, št 4, ampak mislim, da če imaš probleme le z zatekanjem nog, si kupi manj denske. Te so res proti krčnim žilam, medtem ko tiste, ki jih prodajajo v lekarni niso niti približno tako kompresijske kot te in ne pomagajo proti krčnim žilam.
Že želiš ti jih pošljem ali prinesem na srečanje, ker jaz jih ne bom več oblekla.... saj pravim, mi je prevroče in jih ne morem nosit.... krčnim žilam se pa v nobenem primeru ne bom izognila.

Kodrana , magnezij pomaga proti krčem v mišicah in tudi proti krčem maternice. Priporoča se ga tudi športnikom, ker jim zaradi obremenjenosti jim primanjkuje MG, posledično pa imajo zelo pogoste krče. Eden izmed prvih znakov pomanjkanja MG so krči v mišicah. Kalcij pa je seveda tudi dobrodošel user posted image Pušenjak kakor sem prebrala, svetuje nadomeščanje obojega. No, jaz spijem ogromno melka na dan in en magnesol, krči pa so redkejši...tako da je očitno najbolje oboje nadomeščat...

Aurea in druge, prstane si pravočasno snemite, ker v porodni jih ne smete nosit oz. nobenega nakita!!! Jaz sem čisto pozabila, tako da se zdaj matram user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Pri krčih baje pomaga tudi vitamin D (iz moje knjige o ).


ja, seveda, da se kalcij boljše absorbira.....

darmar...dobrodošla user posted image user posted image

Estrella 34 boš julija letos..jaz tudi 16. ...kdaj pa ti? Ko ste že pri letih, tamali bo julija star 5 let, tamal pa 30. marca dve leti, tako da sem že prvega otroka imela se mi zdi, glede na moje kolege, kar zgodaj...he he...

Jaz imam pa tako zlato taščo, da mi večinoma ona zlika cunje, ker to zelo rada počne... Pri nas je ful vlažno, sušilca nimam in nesem k njej sušit v klet, kjer je suho v enem dnevu in mi potem še zlika...rečmo da je teh cunj malo več kot 50%...ostalo pa sušim zunaj, ko je lepo vreme, sploh poleti.... ampak se pa toliko nabere, da je jojjj....ko bo še dojenček, pa se mi zdi da bo kup cunj za peglat ogromen......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:47:14   
Estrella*
user posted image


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +10kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:114cm, +10kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:97cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; 11,5kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +8kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +6,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +10,5kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:102 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  
 
23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +10kg)

    
24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:101cm, +6kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:94cm /+24cm/; +8,5kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:97 cm /+30 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  
user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +10kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 80 SREČK user posted image         


Imamo 12user posted image : user posted image user posted image   

 
Anonimnauser posted image , Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 19Xuser posted image  in user posted image : 43X user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:47:26   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image
 
 
19.03.2008: Sončnica Sandra***(GP), Tiana (GP), Katy82 (GP)

20.03.2008: Anitka (GP)
 
21.03.21008: sesil (GP)
 
25.03.2008: Zalazoya (GP), barbaw (GP)
 
26.03.2008: buccka (GP)
 
27.03.2008: 80Kaja (GP), TamaraJ (GP), Jana81 (GP), hijenca (GP)
 
28.03.2008: edinaos (GP), Čmrlika (GP)
 
31.03.2008: Tancho (UZ)
 
user posted image  PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image
 
01.04.2008: Pepita (GP)
 
02.04.2008: narava (GP), Taula (GP)
 
04.04.2008: Aurora28 (GP)
 
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
 
08.04.2008: Katina (GP)
 
09.04.2008: CatJa (GP)
 
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ)
 
11.04.2007: Tally (GP)
 
14.04.2008: darmar (GP)
 
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP) 
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:55:08   
Estrella*
Estrella 34 boš julija letos..jaz tudi 16. ...kdaj pa ti? Ko ste že pri letih, tamali bo julija star 5 let, tamal pa 30. marca dve leti, tako da sem že prvega otroka imela se mi zdi, glede na moje kolege, kar zgodaj...he he...

Jaz imam pa tako zlato taščo, da mi večinoma ona zlika cunje, ker to zelo rada počne... Pri nas je ful vlažno, sušilca nimam in nesem k njej sušit v klet, kjer je suho v enem dnevu in mi potem še zlika...rečmo da je teh cunj malo več kot 50%...ostalo pa sušim zunaj, ko je lepo vreme, sploh poleti.... ampak se pa toliko nabere, da je jojjj....ko bo še dojenček, pa se mi zdi da bo kup cunj za peglat ogromen......


barvo za tako taščouser posted image . Moja jih šteje že 76 let in je reva že tako zgarana, pa še vidi slabo. Tako, da pomoči ne morem pričakovati.
 
Jaz bom 34 mislim, da na 5 rojstni dan od tvojega malega; 2.7. Midve sva ravno 14 dni razlike, kajne??
 
Glede CR, ponavadi prvorodkam  ne delajo apriori CR, ampak poskusijo naravni porod. Je pa res, da nekateri predolgo čakajo, če ne gre in se s tega vidika lahko marsikaj zakomplicira. Moji mami so CR naredili po 22h matranjauser posted image  Pa še to so sami zašuštrali,ker so ji prepozno odstranili cerklažo. Drugače bi rodila po naravni poti.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:55:32   
kasso
Sem pozabila omenit, kaj bom dala še v torbo za v P. ...nepogrešljiv pripomoček v primeru, da me bodo rezali  -....otroški obroč za plavanje. Super pride v poštev, ker lahko v miru poješ obroke hrane na tistih trdih stolih.
bi si morali omisliti stole z luknjo na sredini in bi bilo ok... user posted image
Doma pa sem ga uorabljala še mesec dni.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
   RE: Majčice '08 - 3.del
19.3.2008 9:57:01   
Estrella*
user posted image


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +10kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:114cm, +10kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:97cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; 11,5kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +8kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +6,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +10,5kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:102 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  
 
23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +10kg)

    
24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:101cm, +6kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:94cm /+24cm/; +8,5kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:97 cm /+30 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  
user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +10kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 80 SREČK user posted image         


Imamo 12user posted image : user posted image user posted image   

 
Anonimnauser posted image , Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 20Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.