sinskaT
|
Hej hej, smo se včeraj aprilčice res krepko načvekale, kljub temu da smo bile "pod vodo" , mi je kar malo energije zmanjakalo še za RR. Nevem kako to ampak zadnje čase mi računalnik sploh ne diši in ga prižgem iz navade, tako da me tudi tu gor ni več toliko kot včasih. Ja ja, priprave in opravki, seljenje (me veseli, da nisem edina...good luck Srečka in čestitke Urška!) Jabolko - držim pesti, da bo našel pravi položaj in sploh ne bo treba razpravljat o možnostih poroda, čas je še na vajini strani, ne obupat! Tasyo - upam,da te bo vaša princeska ubogala, ko si ji tako lepo razložila in poargumentirala , hja jaz tudi našemu skos pravim, da naj se odloči priti ven še pred prazniki, bomo vidli - če je kaj po meni, bo raje kak dan prej kot kasneje. Pikica super presenečenje! Mi mamo posteljico že kar lep čas, pa še vedno ni v enem kosu ...ups. Barb in Trnuljčica - fino fajn, da so pregledi prinesli lepe novičke. Te pa čist razumem da komaj čakaš spet normalno miganje, a ne bo fajn, ko bo zdaj zdaj pomlad in sončni dnevi - kot nalašč za vozičkanje, sprehajanje, čajčkanje. Glede zobarja mislim, da ti Peterček ne bo zameril, če boš dobila kakšno zvezdico, če je pa kaj več, pa morda vseeno bolje po porodu. Barby sem prav presenečena, da še nisi rodila , ker te vaš že kar lep čas orenk pripravlja na dan D (ki bo tako ali drugače kmalu prišel). Srečka lepo, da si spet med virtualnimi , kar večkrat se oglasi, pa da slišim kako napreduje seljenje... boš/si moja inspiracija . Ketrin - sem se kar nasmejala tvojemu komentarju prodajalnega osebja v T. Sem imela čist isti filing, ko sem bila tam, jebentish kot, da so plačane po tem kako hitro odslovijo stranko ! Pa kar kol sem vprašala kaj je bolje ta ali druga zadeva, ni bila ravno prepričljiva z odgovorom, kao sej je vseen isti šmorn. NiLe - obilo delovne vneme za pucing želim! Tud pri nas se vrti stroj z belimi oblekiami (sem dala kar na 90C, upam, da bo vse ok ). Bela vrtnica - žal (oz. na mojo srečo) ti ne morem svetovati iz prve roke, sem pa slišala, da je ful fajn ena žavba, ki pa se dobi v AT (Hadensa al nekaj takega, naj me katera popravi, če kaj več ve). In pa hladne kopeli oz. obkladki. Drugače sem malo brala kako je stemi nadlogami, naj bi jih kar dosti nosečnic fasalo pred oz. tudi po porodu, pa da se stanje kmalu izboljša, le prebavo je treba met u nulo pošlihtano. Hm, kaj sem še hotela reč, ja nič, ker je danes tako fajn vreme imam plan skočit do naše bajture in mal izmerit za kamin in vgradne omare, pol pa likanje oblekic - se prav veselim za spremembo . Lep dan vsem, pa čuvajte se!