|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
19.3.2008 11:52:52   
NaTaŠa*
19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP
- trnuljčica - GP v bolnici

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

14.04.

- barb77 - CTG

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
19.3.2008 11:53:41   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
100 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                                     2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
19.3.2008 12:05:53   
malamalinca
Živjo, aprilčice,
danes sem vstala ob 10.40.Moram rečt, da se že dolgo nisem tako lepo naspala, tudi ponoči sem šla samo enkrat lulat.Zgleda, da je dopoldanski čvek dobro del...

Big mamma, žal mi je da ti včeraj nisem osebno čestitala, sem šele zdele prebrala, da si imela RD.No, vse naj naj in eno veliko user posted image ti pošiljam.

Nile in resnično srečna...pa sta vedve prepričani da sta 34 let stari? Mislim, danes sem vaše podatke (tistih, ki smo bile skupaj under H2O) malo prečekirala in za vse tiste, ki ju še niste videle....ne vem no, resnično srečna, ti si se mi zdela kot ena 23-letnica, Nile, ti pa tam nekje okoli 27-28.
Bravo za tako mladosten izgled.

No, pa da ne bom samo dvema na dušo pihala, vse zgledajo ful dobr in so simpatične punce, sem bila zelo prijetno presenečena.Upam, da se še kdaj vidimo in tudi v večjem številu.Pa magar v športni dvorani,user posted image user posted image user posted image

Mamici Maji, očku Mihi in sestrici pa iskrene čestitke in očka, zdaj pa crkljat mamico do onemoglosti in ji kuhat kompotke...

Bela vrtnicauser posted image , zgleda da te je obiskala ista zadeva kot mene in sicer tromboza hemeroidov.Jaz sem jo imela enkrat v drugi nosečnosti in ptred enim mesecem tudi (v tretji nosečnosti).
To ni isto kot samo hemeroidi, saj sami hemeroidi ne bolijo tako močno kot trombocirani hemeroidi, ampak so zoprni.Ko pa začne peči, boleti, skeleti...to je pa tromboza.Kako boš vedela, da jo imaš? Če je to ena trda bunka (ali dve ali tri...), lahko celo do velikosti češnje, modrikasta, ki ti štrli ven iz analne odprtine in je hudo boleča že na rahel dotik, te pač moram razočarat in ti povedat, da ti ne bo pomagalo popolnoma nič drugega kot obisk pri proktologu, ki ti bo naredil manjši poseg-prerezal bo to bunko, polno zastajajoče krvi, očistil in kmalu se boš počutila bolje.
Jaz sem šla obakrat k dr.Košoroku, na Parmovo, enostavno vzameš pri svojem dohtarju napotnico za proktologa, prideš zjutraj ob 7 tja (se ni treba nič naročit) naj pa tvoj zdravnik na napotnico napiše, da si noseča in boš 1.na vrsti.
Dobiš lokalno anastezijo v rito, ki po par urcah popusti.Prosi za gel ****locain (to je krema, ki je lokalni anestetik) da boš šla potem lažje kakat.Vse skupaj se sanira v ene treh dneh.
Ko je tromboza tako daleč, da ne moreš ne hodit, ne stat in ne ležat in sedet, ti žal, ne bo pomagala nobena žavba...Pomagali ti bodo edino ledeni-kamilčni obkladki, ampak se bunka takoj nazaj napihne, ko daš obkladek dol...

Upam pa, da vseenoi ni tako hudo kot pri meni in da ne boš potrebovala kirurškega posega, če pa že, pa se nikar ne boj, ker ni tak big deal.
p.s. Jaz sem šla v drugi nosečnosti po tej operaciji čez dva dni rodit....user posted image user posted image user posted image

Držte se mačke, se beremo...

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
19.3.2008 12:51:08   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image !
Pri nas se pere še stroj belega za user posted image , pisane cunjice so zlikane in presortirane po velikosti... Se mi hkrati zdi, da nimam nič cunjic, in pa da imam vsega preveč. Se še kateri to dogaja? Itak imam 2/3 številke 62, in nekaj malega 56, če bo premalo bomo pa kakšen rokavček malo zavihali... Se mi pa zdi da bo user posted image  bolj velik po očku, pa če prehiteva, tako da bodo verjetno bolj večje številke prišle v poštev.

Ponoči sem slabo spala, non stop me je nekaj tiščalo, kar sama sebi sem bila v napoto user posted image . Pravijo, da je zadnji mesec tako...

Se še kaj beremo, lepo se imejte!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.3.2008 12:54:22   
bela vrtnica
Hvala za vse nasvete glede hemeroidov. Danes si bom začela devati obkladkte gor,če ne bo bolje pa grem k zdravniku. Res je to prav neprijetna stvar. Me prav jezi, ker ne morem veliko migati, me pa še toliko dela čaka (pranje, likanje...). Upam, da bo bolje, ampak ko pomislim, da je danes 19. in da je še en mesec do PDP mi se pa kar zdi veliko. No saj bo kmalu.

Glede položaja otroka. Jaz tudi ne vem ali se je obrnila ali ne. Sem pa slišala, da je dobro 10min na dan ležati v naslednjem položaju (uležeš se na hrbet in si pod rit podložiš blazine, tako da je medenica v višjem položaju od želodca in hkrati pokrčiš kolena).

Jaz pa jutri začnem hoditi na akupunkture za lažje odpiranje. Hkrati jo bom prosila, naj mi da kakšno iglo tudi na točko za obračanje otroka (baje je tudi ta možnost in je kar uspešna).

Lep dan še naprej!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.3.2008 13:21:11   
Jo@n
Modrookica, srečno če greš rodit, pa javi se nam potem s kakšnim SMSom.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.3.2008 14:29:40   
Krista28
Ojla punce,
Včerajšnji dan in čvek uspeluser posted image user posted image . Danes sem pa tud jst uredila papirje na CSD, jutri pa začnem s porodniškouser posted image user posted image . Dobila sem izvide od moje vode in baje je samo bolj hudo vnetje in mi bodo po pošti poslali recept za vagisan, ki ga moram 5 dni dajat si....user posted image user posted image user posted image Sam da mi ni treba v PDC na opazovanjeuser posted image . Zdaj grem pa neki pojest, pol pa ven na sončka.....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.3.2008 14:48:09   
Roberta69
Vidim, da o osebni babici niste kaj preveč razmišljale, mene pa res vse bolj vleče v to smer, ker sta bili obe celo nešivani (ena pa prvič brez babice šivana user posted image ), seveda zaradi tega ni še nič zasigurano in je lahko zgolj naključje, se mi pa zdi dober argument.

Jaz sem za ta teden z delom končala in vzela samo nekaj malega za prihodnji teden, tako da bom čez praznike prov frej user posted image (razen tega, da imam v soboto na faxu ena predavanja - fakultativno in da moram mal za šolo delat, ker je treba nekaj oddat do naslednje srede, zdaj se pa lotevam nečesa, kar moram oddat ta petek).

Me pa že vsi kličejo in hecajo, če imam že noge u luftu (ker vejo, da bo to težka) in se šele potem zavem, da se D dan res bliža... Jaz moram reči, da sem zelo mirna in so drugi tisti, ki so začeli zagnjati "paniko". Jaz si bom ta zadnje dva tedna vzela lepo frej in hodila na obiske, ker sem, če verjamete ali ne, v takem zaostanku, da imam na lagerju že vsaj  ene 10 obveznih "zmenkov". Sem včasih prov jezna, ker vse prestavljam na naslednji, pa spet na naslednji teden in v bistvu na koncu vse kar nekam izzveni.

Upam,da uživate kje na sončku.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.3.2008 15:25:19   
resnično srečna
ekola mene od zdravnika...

je bil moj stric hud na porodnišnico...da me je zanč poslal da naredijo vse teste, ne da so me ležat dal...in sedaj je spet napisal napotnico za ambulanto za patološko nosečnost...

jaz hajdi pot pod noge pa tja se naročit in me lepo zafrknejo, da naročajo samo po telefonu...ok...mobija ven...stojim pred vrati in kličem...bejba se oglasi, jemlje podatke in ko 3tjič zahteva da ji črkujem ime pa priimek sem pobesnela pa sem ji rekla naj odpre vrata in vzame materinsko...

groza pa taka organizacija...in ne boste verjele...dobim datum 31.03.2008...ja dobro da me ni 07.04. naročila...grrr...

v glavnem jutri imam pa še glukozni test...ker je zadnjič v porodnišnici en stric rekel, da ma naša pupa velik trebušček in je moj ginekolog rekel: pa da bodo dali mir naredi še tole...da jim zapreva jezike...saj glukoze v krvi imam 4.0...

previjanje pred babicami...ufff....cela ****...ne boste verjele ampak sem švicala k pri šprintu na 100m...tale hendling je kar zafrknjen sploh če si navajen otroke drugače dvigovat...ampak ni vrag, da ne streniram na naši pupi, ko pride ven...ampak že vidim da bo veselo he he...

dekompresija je pa pasala...

no zdejle letim po mojega, pa nazaj v porodnišnico na popoldansko predavcanje...pol pa mal selt stvari...jupi...

Mala malinca men še par mesecev manjka do 36...leta pa...ma jest sem otročja za ponoret...pa bejbi fejs...pol pa tkole zgledam...

Modrooka naj se ti ne mudi preveč veš...sem rojevala zadnjič s cimro pa ni šlo prav hitro...tko da ti kar lepo počasi doma...

Privat babica...jah se splača če je faca pa da te šteka kaj hoče in posluša tebe kaj ti paše...presredek je pa odvisen od prožnosti, lege otroka, kako rine ven, kako hitro se poraja, kako ti ubogaš...tko da jaz mislim, da maš lahko 100 svojih babic, pa če ima otrok roko v ustih te vo strgal pika pa konec...zato raje prerežejo...

v glavnem uživejte...pa se javim še če bo čas...drugače pa ju3...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.3.2008 15:39:09   
Jo@n
Roberta, sprašuješ o osebni babici...

Jaz se dogovarjam z znanko, ki je babica v P Lj, upam da se ta teden uspeva srečat in doreči, kar je potrebnega. Ne vem pa, ali bi tole opredelila kot osebno babico, ali bolj kov VIPuser posted image . Tudi jaz imam v takem trenutku poleg user posted image  raje ob sebi še babico, ki jo poznam in ji zaupam. Če je pa povrhu še z dolgoletnimi izkušnjami in med najbolj "obrajtanimi" pa sploh...

Ne vem pa, kakne so cene, in mi ni problem dat nekaj evrov za to, da je ona z mano.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.3.2008 15:42:05   
NaTaŠa*
19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

14.04.

- barb77 - CTG

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.3.2008 17:14:27   
sky77
Ojla

A se me še spomnite. Sicer sem od ponedeljka na porodniški, ampak sem še vedno polno zasedena s službo. Niti vas nisem brala za nazaj, tako da ne vem kaj komentirat. Bom pa samo prilepila kratek povzetek današnjega dne (itak so skoraj vsi enako natrpani user posted image )

Spanje je bilo itak porazno. Se mi je zdelo kot da sem v savni. Sem celo noč tako švicala da je kar teklo od mene. To in plus odprto okno preteklih noči je rezultat popolnoma zabasan nos.  

Potem sva bila ob 9 zmenjena s sodelavcem da popucava še tisto kar nama je ostalo in da se pripraviva na jutrišnji sestanek. Pa sem bila potem kar do 12 v službi. Potem pa domov in na pregled.

Ctg je risal popadke, samo jaz jih nisem čutila. Odprta 2 cm, maternični vrat čisto skrajšan in vse zmehčano. Naslednji pregled v torek 25. Če me že prej ne zvije.  No v torek 25.03 naj bi imela spet ctg in celo uz, da izmerimo kako velik je naš jenči.

Iz pregleda sem pa samo šibala domov in sva z mojim šla v vrtec, ker so imeli danes otročki eko delavnico. Smo skupaj risali, pa mini živalski vrt so imeli. Sta dva policaja celo prišla pokazat svoja konja. Ampak ima naš Rok kar malu strahu pred tako veliko živaljo, čeprav je drugače čisto navdušen nad konjički. Sploh če jih gleda v knjigici.

Zdaj me pa čaka perilo, da ga dam prat.

Jutri pa spet službeni sestanek, potem je pa skrajni čas da se spravim k pranju in likanju cotk za jenčija. Da mi ne bi tale lunca, ki je zdaj na sporedu  kaj nagajala in me predčasno poslala v P. Ker jaz sem z našim jenčijem zmenjena za 1.4. in nič prej user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.3.2008 17:44:59   
malecka24
Lep pozdrav vsem user posted image !Danes sem imela GP in je vse popolno je rekel G in se vedno imam malo princesko pod srckomuser posted image ,tko da zdaj je sigurno 100%.Sej je vseeno,kajne punce!?user posted image Pocasi pripravljamo sobico tko da smo kar zaposleni.Nasčednji pregled imam 16.-tega aprila in potem pa konec aprila rodit.Komaj cakam in nekam se mi vlece ta zadnji mesec,ampak bo ze.Mi je tud G povedal kje ima glavco in kje ritko in sem se mal nasmejala ker sedaj vem kje mala user posted image user posted image z njeno ritko naredi tako bulo na trebuhu da se mojuser posted image kar cudiuser posted image .Komaj cakava res!No lepo se imejte in bozajte svoje busije!LP

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.3.2008 17:46:14   
NaTaŠa*
19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 19.3.2008 17:47:49 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.3.2008 17:56:06   
NaTaŠa*
Hello!

Danes je pa zatišje tukaj pri nas, a ste šle vse zapravljat denar al pospravljate? No jaz danes počivam, počivam in samo počivam, me tako spodaj špika da je noro ampak ne bom šla danes nikamor ker ni hudo bom počakala do jutri k mam tko CTG + GP pa bomo pol jutr vidl kaj je.
Drgač ste se prej pogovarjale o hemeroidih in glej ga zlomka grem na WC in kaj opazim da imam tudi jaz bulo na analni odprtini user posted image . Tako da je možno da sem se od vas nalezlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak me ne boli, no boli k grem na WC in k se obrišem če mjhn bl prtisnem drgač pa ni panike. Ampak mi je čundo ker res nisem zj te dni nč težko odvajala ampak sem šla čisto normalo brez kakršnega koli napenjanja tako da nevem od kje se je vzela tale bula, mogoče pa sploh niso hemeroidi pri meni, ah sj ni važn če me bo začel kaj bolj bolet bom šla pa pokazat.

No punce ka pa ste? danes imam jaz cajt pa ni nikjer nobene. Ja nč pol pa jest tud grem pa se mogoče kaj zvečer oglasim.

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.3.2008 18:10:48   
barby78
Modrookica,če se res že odpravljaš rodit-vso srečo user posted image user posted image user posted image ,pa čimprej javi,kako in kaj.Ti si pa že res tik pred rokom user posted image

mene pa danes tak zgaga peče,da se mi zdi,da se mi bo od grla dol vse vžgalo.grem po eno k.smetano,upam da bo kaj bolje.

se čujemo,pa-pa

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.3.2008 20:27:31   
NaTaŠa*
Čer

No evo se spet mal oglasim. Sem lih pr tašči na obisku pa sem rekla grem mal prevert če ste kaj napisale pa vidim da niste ble prav nič aktivne. Počasi bom začela odštevati ure do pregleda. jutri grem na CTG in upam da bo naredu vaginalni pregled da bom videla če sem že kaj odprta. No sj se jutr zjutraj še kj oglasim po pregledu pa sledi poročilo.

No sj bom videla kdaj bom prišla domov če ne bo prepozno se še kaj  oglasim.

NOČKO!

pa-pa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.3.2008 20:28:03   
NaTaŠa*
20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.3.2008 20:28:49   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
100 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                                    2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.3.2008 21:34:16   
simvir
Čer!

Se vam bolj na hitro javljam. Za nazaj sem pa samo malo preletela in vidim da ste se načvekale na srečanju, ter da se je pri nekaterih tudi že začelo dogajati.

Danes mi je že od jutra otrdeval trebuh na 5 min, ampak se najprej sploh nisem sekirala. Potem je to trajalo kar celo dopoldne in še dlje, tako da sem počakala, da je moj prišel iz službe in sva se zapeljala nazaj do Lj v P. Sem rekla, da bom vsaj vedela pri čem sem, ker me je tudi v križu spodaj vsake toliko močno bolelo.
Bila sem takoj na vrsti in seveda na CTG-ju najprej nič, potem pa sta se lepo izrisala dva popadka (mi je vsaj babca pol verjela, da se nekaj dogaja, a je rekla, da verjetno še ne bo za v porodno). Potem me je pregledal še Pušenjak, ki je bil ravno dežuren in povedal da sem odprta 2 cm, ter da se bo lahko nadaljevalo ali pa tudi ne. V glavnem sem vesela, da sem šla lahko domov, ker sem bila tako utrujena da ne vem kako bi šele porod prenesla.
Upam, da bo današnja noč boljša kot prejšnja in da se bom spočila, čeprav mi trebu še vedno otrdeva.
Me prav zanima, koliko časa bo to še trajalouser posted image . Tako da tudi mi sedaj čakamo, kdaj se bo vse skupaj nadaljevalo.

Pa lahko noč vsem vam.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
20.3.2008 7:04:35   
sasy20
Dobro jutro so user posted image !

Po neprespani noči vam postrežem z eno toplo in dišečo user posted image  ja jaz sem ful slabo spala. Včeraj me je ful bolelo sem imela krče kot pri user posted image  potem pa so se te bolečine širile v križ. Danes ponoč pa so me še kolki boleli tako da sem čisto neprespana. Se vidi da se približuje luna, ki me je že prejšnji mesec matrala.

Kako ste pa ve kaj?
Sem vidla da je čvek uspel user posted image  super.
Modrookica če je tvoj user posted image  že pripravljen potem ti želim le čim lažji porod in da se boste čimprej crklali.

....joj se vidi da sem čist konc da sem vse pozabila kaj moram komentirati.....user posted image

Ja nič grem si še jaz skuhati kavico pa se bom potem še kaj oglasila.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
20.3.2008 7:10:11   
NaTaŠa*
Evo še jaz vam pošljem eno user posted image .Danes sem pa zgodnja sem se naspala in sem šla koj samo 1x na WC tako da sem naspana. Komaj čakam današnji pregled.
Grem zj kavo popit pa se še kaj kasneje oglasim.

pa-pa

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
20.3.2008 7:15:41   
pikica030407
Dobro jutro punce.

Hvala za kavo, jaz bom rajsi pila caj, ker sem cist boga. Celo noč nisem spala, ker sem full kašljala (da sem se davla), še  moj ni mogel spat. user posted image user posted image user posted image   Kaj menite, al napadi kašlja lahko sprožijo porod?user posted image  Čeprav bom danes šla do svoje zdravnice, ne vem, če bi mogla javit G kakšno je stanje z mano (PG mam 27.3.)?
Naj mi katera prosim svetuje.
Grem si jaz skuhat čaj.
Papa 

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.3.2008 7:45:13   
tasyo
Dobro jutro, drage moje!

Vidim da je bil včeraj kar pester dan za veliko aprilčic... No, upam da ne boste še začele bežat po porodnišnicah, ampak če je vse zrelo in pripravljeno, potem pa - naj bodo porodi čim lažji in hitri! Izgleda da bo zajček prinesel kakšno živo darilce...

Srečka, ma jaz mislim, da si vseeno kar blestela pri hendlingu. Itak pa potem vsaka mal po svoje dela z dojenčkom, ne glede na to, kaj jo učijo... Vsaka si poskuša olajšat zadeve. Jaz moram priznat, da se mi ne sanja, kako bom znala z malo - v bistvu mi je največji misterij kopanje, ampak do takrat je še daleč. Pa zi, da ne boš pretiravala s selitvijo stvari, da nam ne uideš rodit! Do sredine aprila je še daleč!!!!

No, včeraj sem bila po vseh opravkih, ki sem jih imela tako zmatrana, da sem zvečer samo padla v toplo kopel in nato v posteljo. Do pol petih sem spala kot ubita, potem pa so me začeli matrat kolki in je bilo vsega konec. Verjetno je bil kriv tudi moj prenapolnjen mehur... Aja, pa sanjala sem, da sem rodila - že doma je glavica pokukaka na plano, tako da nismo prišli do NM, ampak je bilo treba ita kar sem, v najbližjo P. Je bila pa punčka čist črna, pa polno lask je imela! Potem sva se pa z možem dogovorila, da 14 dni še ne smem rodit, ker imava preveč opravkov - on mora popedenat še oddaljen teren, jaz pa še marsikaj pospravit, pa k frizerju, pa oprat zavese - da ne omenjam, da je zdaj tooooliko dela pri hiši...

Vse, ki imate danes preglede, čimbolje opravite! In seveda čimprej poročajte...

Roberta, ti pa malo bolj počasi in na easy...

Zdaj grem pa zajtrkovat in popit obvezno jutranjo kavico, s katero pa so vam danes že druge punce postregle... Pridem kasneje še mal čekirat.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.3.2008 8:06:56   
barby78
jutro punce!

Najprej hvala za kavico user posted image

Simvir,vidim,da tebe tud matra to otrdevanje,tako kot mene.Men tak čez cel dan,sploh če sem bolj na nogah.Ampak ni nekih bolečin.upam,da bom zdržala do jutri (če bo tak kot zdaj,pol se bo dalo zdržat),drugače bom šla do P.In kaj so rekli,glede na to,da si že odprta? A to pomeni,da se lahk že kmalu začne?

Meni se je danes sanjalo,da sem bila v bolnici in 3 cm odprta user posted image  Kaj le to pomeni?

Pikica,po moje bi blo fajn da pokličeš tud svojo G in ji poveš da si zbolela.Mogoče te bo pa prej vzela,vsaj toliko,da te pogled in zmeri MV.Ker od močnega kašlja se tud lahk kaj sproži.

Sasy,sva že dve (no verjetno nas je kar nekaj),ki slabo spiva.mene tud tak kolki matrajo,da se sučev postli kot ena vrtavka.Ne vem kam to pelje user posted image Na koncu se pa itak moram na hrbet vležt,da si kolki mal odpočijejo,čeprav to ravno ni priporočljivo,ampak meni paše.

Violica,javi kako bo kaj na pregledu.Čimprej user posted image

Uživajte
se še čujemo,pa-pa

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?