|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
18.3.2008 18:18:25   
trnuljčica
Čmrlika pozabila sem dodati neslano prehrano (oz čim manj slano) ter povijanje nog z kompresijo( zlasti če imaste v družini težave z krčnimi žilami). Sori, ementaler možgani.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.3.2008 18:26:23   
Anonimen
dekleta z mariborskih nosečk,jaz bi samo eno stvar pripomnila.Sem ena izmed čist novih tu gor,ampak se sploh na tej temi ne počutim zaželjeno.Sem ene parkrat nekaj napisala,pa me nobena ni obrajtala.Ne vem ali se tukaj pogovarjate med sabo samo"tastare "nosečke ali??Res ne bi rada bila vsiljiva,zato pa sprašujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.3.2008 19:41:03   
trnuljčica
Anonimna,
jaz sem se jim pridružila zelo pozno v nosečnosti. Lahko ti svetujem, da ko bo naslednjič srečanje recimo kavica ali pa srečanje mariborskih nosečk (glej pod skupnost RR- srečanja, družabni dogodki- kaj zaj mariborčanke) se prijavi. Tako sem jaz naredila. Naj bi bilo 1x mesečno, kavice so pogostejše. Tam spoznaš nekaj RR in tako se začne. Jaz sem se recimo samo enkrat oglasila, nato pa kar prišla na srečanje, potem pa kavica... Saj niti pod razno ne poznam vseh tu gori. Nekatere po videzu pa ne vem nika, druge sploh ne...

Glej vsaj jaz ne grizem. V petek bom z Kekec in Mojco v Evroparku zj. Te toplo vabim.user posted image Če se pridružiš mi pošlji  magar zs ( saj si anonimna in ti ga jaz ne morem), da ti sporočim telefonsko (da se ziher uskladimo). Za enkrat še ne vem kje bova pile kavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.3.2008 19:52:26   
barbaw
Anonimna stvari ne smeš jemati osebno. Se kdaj zgodi, da te kdo spregleda, pa še enkrat napiši pa poudari pa s kakšno pisano barvo napiši pa bo užgalo. Mene sicer zdaj ni bilo, ker smo uživali na počitnicah pa vendarle.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.3.2008 20:13:33   
kekec in mojca
Anonimna, ne se jezit, vse komentiramo, če se le da... ampak saj veš - spomin nas tudi zafrkava, potem ko hočeš kaj komentirat, pa pozabiš. Nič ni osebno. In med sabo se tudi poznamo komaj nekaj mesecev... vesele smo pa vsake na novo. Ti kar pogumno pridi kdaj na kakšno našo kavico ali pa, kot je rekla Trnuljčica, na srečanje RR-jevk.

Pa kar oglasi se, brez anonimnosti. Nobena ne bo jezna nate. Zdaj, ko si nas opozorila, bomo še posebej pozorne... user posted image

Trnuljčica... a potem imaš še v petek pregled... 21.3.? to je ta petek! Kaj pa kava in zajtrk?

Barbaw, kje si bila na počitnicah?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.3.2008 20:19:41   
kekec in mojca
Lyra, seveda bom sporočila. Ampak, če bo šlo za lažne popadke, samo potem, ko bodo mimo ali pa, če bom šla v P. Potem bom pa itak napisala kak SMS, kje sem, pa boste lahko navijale...

Willma, upam, da se ti kmalu spet izboljša energija... Zdaj si očitno zelo na dnu, ostane ti samo še vzpenjanje!

Saraya, kam pa ti greš? A tudi kam na počitnice, tako kot je bila važička Barbaw? user posted image

Če vam zaupam... me je imelo, da bi ta teden šla na morje. Po današnji noči me je minilo. Ne bi rada rodila v Izoli.

Čmrlika... jaz torbe za v P še nimam pripravljene. Misliš, da  bi si jo morala? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.3.2008 20:25:36   
Janey
Dan

anonimna jaz sem tut štulek. Kar nekaj se jih tukaj pozna od prej. Pa so me čist lepo sprejele. Punce hvala vam (marsikaj ste mi olajšale). Drugič se pridruži kaki kavi. Jaz sem bom tut potrdudla da se privozičkam. Naš mali pa drnjoha že od 6ihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa v bano, je nosek malo bolši, pol pa hitro jest pa v postlo, pa ima danes da spi celo noč. Nama je dolžn ko sma ga tak pridno in potrpežljivo cele 3 dni mela na rokah in čistla noska(sej se hecam...tut če nebo ajo ajo ga bom cartala...nisem hudobnica in imam ga najraje na svetu)

wilma tebi se pa dogaja...ampak si pa res v norišnici. ampak važno je, da je akcijauser posted image user posted image user posted image

zdaj se grem pa še malo pocartat in hitro nekaj pojest (sploh ni časa za touser posted image user posted image )

čao bao...pridem zaželet še lahko noč

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.3.2008 20:28:45   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Čmrlika... jaz torbe za v P še nimam pripravljene. Misliš, da  bi si jo morala? user posted image

sicer nisem čmrlika...ampak: mama pravi: leti si spakirat torbo!!!!(jezno)

meni ko je voda odtekla se nisem spomnila kje mam spodne gate kaj šele da bi bla zmožna kaj pakat za coj.

Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.3.2008 21:01:47   
trnuljčica
K&M ja še v petek imam pregled pri najini gin. Saj ona me je poslala v bolnico zaradi carskega. Pa so me meli na uz, potem pa sem med prejšnjim pregledom in sedaj imela 2x bolnico ( da ne bi bil zastoj rasti) in me še nočejo spustit. Prvo greš tja za eno stvar, potem postanejo pozorni na nekaj čisto drugega in nato se jih ne znebiš. user posted image No, ja malo ironije mora biti. Tako, da mojo gin imam pa tako kot je ona to določila že 3 tedne nazaj(21.4, nato 4.4-zadnjič). Zato sem rekla, da bom pri doktorjih 2x tedensko. 1x bolnica( naslednjič 1.4), 1x moj(4.4), 1x carski(28.3), pa še ctg-ji. Če je komu sploh še jasno...user posted image

Kje pa se dobiva/mo (anonimna in ostale se lahko pridružijo) v Europarku. Jaz si za zajtrk ponavadi kupim kar kakšno stvar pri štantu z kruhom( miklavške pekarne?- nasproti HM) nato pa grem na kavo tam kjer je Geox. Lahko pa drugje( a ni gori slastičarna)?

Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.3.2008 21:19:28   
Čmrlika
dekleta z mariborskih nosečk,jaz bi samo eno stvar pripomnila.Sem ena izmed čist novih tu gor,ampak se sploh na tej temi ne počutim zaželjeno.Sem ene parkrat nekaj napisala,pa me nobena ni obrajtala.Ne vem ali se tukaj pogovarjate med sabo samo"tastare "nosečke ali??Res ne bi rada bila vsiljiva,zato pa sprašujem

Joj, joj zakaj si pa ti dobila tak slab občutek,?user posted image  Mislim, da se motiš, jaz pa sem te res zdaj prvič zregistrirala...user posted image  Jaz nisem ena tistih tastarih pa sem bila lepo sprejeta tako da, ti se kr priključi, pa kdaj kaj dvakrat napiši, sevprašaj, ker se res zgodi, da kaj sppregledaš user posted image , sploh če si aktivna na večih forumih...

user posted image user posted image user posted image   zate, pa dobrodošla še enkrat!"

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.3.2008 21:20:21   
kekec in mojca
Aha, tako pa ja, Trnuljčica.

Sem imela neke podobne plane - glede miklavške pekarne in gostilne nasproti geoxa... user posted image Tak da se lahko komot tam dobimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.3.2008 21:23:37   
kekec in mojca
Čmrlika, midve se danes nekaj križava z najinimi posti - si opazla?

Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.3.2008 21:24:12   
Čmrlika
Čmrlika... jaz torbe za v P še nimam pripravljene. Misliš, da bi si jo morala?

Ne vem, jaz bi ti rekla da je...valda da moram tak rečt, če jo mam jaz že nafilano...user posted image

sicer nisem čmrlika...ampak: mama pravi: leti si spakirat torbo!!!!(jezno)

meni ko je voda odtekla se nisem spomnila kje mam spodne gate kaj šele da bi bla zmožna kaj pakat za coj.

ja zato evo sem jaz vse to že danes nardila, ker ne vem, kak bom takrat v stanju, grem le prvič...Sem pa lubiju povedala da edino kozmetike ni še not, naj me spomni da to vzamem preden grem...

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.3.2008 21:26:07   
Čmrlika
Čmrlika, midve se danes nekaj križava z najinimi posti - si opazla

YES, yes...user posted image  kaj bi to bllo, ha?

Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.3.2008 21:42:44   
trnuljčica
A ja sedaj sem se spomnila: anonimna, a včeraj nisi opazila kako je KM gladko spregledala mene in Čmrliko?user posted image Sem že mislila, da se ji vsiljujem s petkovo kavo.user posted image Tako da ne zamerit, če kdaj kaj spregledamo. Se zgodi. Pač še enkrat vprašaš. Veš možgani težje procesirajo v user posted image , verjetno ker gre vsa kri drugam.user posted image Tole vsaj zame velja.

K&M brez zamere (za primer). Rada te mamuser posted image Ja lahko je kafič takoj nasproti Geoxa- oz tam je včasih bil L occitane. Torej pod tekočimi stopnicami. Saj pred 9 tako ne odprejo, ti pa tako ne prideš do 9.15 ali pa še pozneje (glede na uro gin).

Jutri bom bolj malo na RR- pa ne bom šla rodit.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.3.2008 21:55:49   
kekec in mojca
Ne, Trnuljčica, veš da se mi ne vsiljuješ s kavo!!! user posted image Pa za primer tudi nisem jezna, saj sem te res spregledala! user posted image pač... Še dobro, da imam izgovor.

Itak veš, da mi je ful fajn klepetat... pa še paše mi. Nisem sama, me nekdo zamoti, da nisem tak naspidirano zatežena na RR... user posted image user posted image user posted image Kekca bom dala v petek v vrtcu spat, bom imela nekaj več časa, kot sicer. Ko bom končala, te bom poklicala. Pa verjetno se bo tudi Frutka pridružla...

UPam, da anonimna ne bo pobegnila od nas.

Kdaj pa bomo šle na popoldansko kavo??? Dajte kaj predlagat! Meni osebno bi najbolj pasal kak torek ali sreda... ko sem sama. Upam, da vas ne bi motlo,če bi zraven vzela še Kekca?

Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.3.2008 22:08:40   
kekec in mojca
Spet kak seznam... Bušica in Lyra, če želita, da vaju dam na seznam, mi povejta... in sporočita PDP!

Nosečnice:
user posted image Kekec in Mojca, PDP 13.04.2008
user posted image Trnuljčica, PDP 25.04.2008
user posted image Čmrlika, PDP 27.04.2008
user posted image Barbaw, PDP 09.05.2008 Maja
user posted image Willma, PDP 16.06.2008
user posted image Malab, PDP 07.07.2008
user posted image Blacky30, PDP 17.07.2008
user posted image Frutka, PDP 19.07.2008
user posted image Renatka, PDP 22.08.2008
user posted image *Bubi*, PDP 03.09.2008
user posted image Saraya, PDP 1.9. ali 31.8.2008
user posted image Zakzak, PDP 10.09.2008

Mamice in dojenčki ali dojenčice:

user posted image Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image Marusah, Lovro, 07.02.2008
user posted image Pandica , Zala, 14.10.2008
user posted image Koala, Alex, ?
user posted image Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:
user posted image  Lataša (Vrtnica) 6 let
user posted image David (Mehurčica), 4 leta
user posted image Frutek (Frutka) 3,5 let
user posted image Žan (Willma) 3, 5 let
user posted image Kekec (K&M), 3,5 let
user posted image Nejc (od Blacky), 3 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.3.2008 22:08:49   
arabela*
oila punce.Evo me nazaj.Mala ima novi dvd od pujske Pepe,tako da si moram pošteno izborit mesto pri računalnikuuser posted image
Privajamo sedaj tamalo,da začne malo hitreje hodit spat.Utrujena je ko 100user posted image ,ampak se ji ne da it spat.Bo treba malo trede rokeuser posted image
Anonimna,kar pogumno,jaz še tud mojih souser posted image  nisem uspela spoznat,pa bo že.Ne si gnat k srcuuser posted image
Willma,ravno danes sem se spraševala,kaj je s tabo,ali si nam mogoče dala odpoveduser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.3.2008 22:28:47   
Vrtnica79
Ajajaj, ko tako prebiram vaše poste se res pogovarjate ene in iste čvekuljeuser posted image . Ampak draga anonimna, ne se jih vstrašit. Kar pridruži se nam.

Meni je zdaj ko nisem več user posted image  kar malo noro se vštulit tu zraven, samo pa včasih vseeno kaj pripomnim. Tak da ti se kar pridruži in kot so ti že ostale napisale te sprejemamo odprtih rokuser posted image user posted image user posted image .

Ja, na kaki kavici pa se itak še vidimo................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.3.2008 22:36:17   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

ja zato evo sem jaz vse to že danes nardila, ker ne vem, kak bom takrat v stanju, grem le prvič...Sem pa lubiju povedala da edino kozmetike ni še not, naj me spomni da to vzamem preden grem...

na to pa nebi računalauser posted image user posted image user posted image user posted image moj je bil še večja zmeda kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.3.2008 22:38:23   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ajajaj, ko tako prebiram vaše poste se res pogovarjate ene in iste čvekuljeuser posted image . Ampak draga anonimna, ne se jih vstrašit. Kar pridruži se nam.

Meni je zdaj ko nisem več user posted image  kar malo noro se vštulit tu zraven, samo pa včasih vseeno kaj pripomnim. Tak da ti se kar pridruži in kot so ti že ostale napisale te sprejemamo odprtih rokuser posted image user posted image user posted image .

Ja, na kaki kavici pa se itak še vidimo................

tut jaz nisem noseča pa se vseeno štulim zraven...mi je prav nek ritual to, da pridem sem malo počekirat kaj se kaj dogaja..pa čist sem na trnih za te ki se jim bliža pdp, kar podoživljam svoje zadnje tedne..je blo prav lušno..so me vsi pedenaliuser posted image user posted image user posted image

prej nisem niti mleka rabla dvignit ko sma bla v trgovuini, zdaj sem pa ko ena mula ko tovorim vse te vrečke..le kak jih je lubek prej sam?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.3.2008 22:39:30   
Janey
aja joj...spet sem pozablauser posted image user posted image
lepo pančajte

pa čim manj lažnih popadkov...k in m...ko boš torbo spakirala pa boš šla v rim, tak da.če še nočeš it je nič ne pripravljajuser posted image user posted image user posted image ti bo kekec pomagaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.3.2008 22:42:02   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

na to pa nebi računalauser posted image user posted image user posted image user posted image moj je bil še večja zmeda kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , moj me je zdaj ko sem šla drugič rodit vprašal če mam vse perajt. Valda da sem si vse že prej zrihtala, ker se na njega res nisem mogla zanest da bi mi on pripravu vse. Bi mi pomoje še kake tangice spakiral zravenuser posted image user posted image user posted image .

Ja, pa ko sem mu rekla naj preveri če imam materinsko knjižico v torbici me je vprašal kaj je to?!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.3.2008 22:45:46   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

aja joj...spet sem pozablauser posted image user posted image
lepo pančajte

Ti pa res vedno lepo skrbiš za nosečkeuser posted image .

No, lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
19.3.2008 7:58:36   
willma
Dobro jutro punce!

Hvala za objeme in vzpodbudne besede. Mi zdaj zelo pridejo prav.

Naša opica se je danes zbudila ob 6.30 user posted image
user posted image sem čist utrujena, sem slabo spala, nočne more, pekoče grlo, glavobol(ga sploh nisem vajena, redkoooo kdaj ga imam),...
Zdaj pa še delovna akcijauser posted image
Stanovanje pokojnega dedija praznim in je to (pardon) živa muka, ker je bil eden od tistih ljudi, ki je VSE zbiral user posted image Po moje ima med kupi časopisov še prvi Žurnal, ki ga je prejeluser posted image
Ah, ko mi vsaj stric ne bi tako nagajaluser posted image

Grem zdaj v akcijo!

Lep dan vam želim, vsem!

< Sporočilo je popravil willma -- 19.3.2008 8:00:14 >

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?