Suzi*
|
Jutro! Tudi pri nas je zjutraj ful snežilo, zdaj je nahalo, ampak vseeno danes ne bo nič z vozičkanjem, ker so ceste obupne. Mlavla, meni je tud naša v P prežvečla vse bradavice, ker ni znala dobr zagrabit (še vedno nam kdaj ne rata glih najboljš), pa mi je pomagalo Multimam Lanolin mazilo, sem si mazala po vsakem dojenju, pa še mleko sem si mazala po bradavicah in pustila posušit...to tud pomaga. Larisa, evo, še ena taka...včeraj je naša rulila do polnoči, pa od ene osmih, devetih zvečer. Ves čas na zizi visela, ni blo dobro nič, ne na rokah, ne leže, ne sede....sem skor živčni zlom fasala. Pa še dude noče imet. Pol mi pa še zaspi, pa se mal prej pokaka (to je 2x zvečer nardila, verjetno jo je matralo za kakat it ) in itak sem jo mogla it previt, se je zbudila in spet v histeričen jok. res, to ni jokanje, ampak pravo histerično dretje. Nisem bla več sigurna al je mogoče lačna al so krči al kaj za en . Ob polniči je končno na zizi zaspala in spala do pol šestih, jedla, zaspala do mal čez osem in takoj zaspala...pa še vedno spi. Itak, če je pa ponoč žurala. Včeraj zvečer sem mal eksperimentirala s proceduro rihtanja za spat, pa sem šla najprej tamalo kopat, pol šele tamalga (je bil moj doma), pa je blo čist zgrešeno, ker je tamal norel okol in še tamalo motil ko bi blo treba zaspat. Tako da definitivno je treba Anžeja prej zrihtat al pa istočasno, kar še več časa prihrani. ...je bla pa dobra šola za naprej. Včeraj je blo pri nas tud tako lepo, sončno, toplo, smo šle s tamalo v šoping v Mullerja po plenice, robčke, vatirane palčke, čajček za mami, pa blazinice za dojenje, pol pa še na sončka, kjer je tamala jedla, pa smo še mal vozičkale. Je blo pa na soncu in v zavetju tako toplo, da bi bilo meni dost v kratkih rokavih bit. pa kar nisem vedla kolk lahko tamalo slečem. Sem jo imela v bodiju pa bombažnem pajacku pa povrh še en topel plišast pajac za ven, pa dve čist tanki kapici, pa se mi je zdelo, ko sem jo dojila, da ji je kar preveč toplo. pa se je nisem upala slečt, samo mal sem ji pajac razpela in eno kapco dol dala. Eno ? KATERE BLAZINICE ZA DOJENJE UPORABLJATE?? Jaz sem imela Chicho-tove, ki so superske, včeraj sem pa kupila te od Mullerja, pa mi niso ne vam kako dobre.