|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
17.3.2008 12:35:05   
Sandra*
Ojla

Da vas še jaz mal pozdravi. Sj berem vas kar redno, da vidm pr čem smo. Anže tut kar pridno spi ponoči, ampak ga ne smem preveč hvalit, ker čene ga bo takoj naslednjo noč sviral.
Je pa tut ful mozoljast, me prav jezi, zdj je še po ramenih mal, upam da kmalu zginejo ti mozolčki, ker jih je res veliko, se mi zdi da jih ma po celi glavi ne samo po obrazu, ampak patronažna pa pravi da je to normalno. Upam, da ima prav in da kmalu zgine.
Mamo pa tut kar naprej rdečo rito in kar naprej sračkamo. Dokler ga mažem s praška pasto je ok, potem je spet takoj vse rdeče, za znoret. Zdj sm kupila sudocrem, upam da bo kj dalj časa lepa rita.

Suzi*: Jaz imam starejšega skos doma ni nič v varstvu pa kar gre, je star 19 mesecev, če je luna je pa malo bolj veselo. Kar nekako ne morem, da bi ga dala v varstvo, če sem doma.

Lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.3.2008 15:07:44   
Februarka08
Ojla, da vas na hitro malo pozdravim, mislim da bo zdele kmal alarm za joško.user posted image
Tudi mi imamo ponoči prave burke, ni šans da mala zaspi trdno, šele pri meni zaspi v postelji.user posted image Ko jo dam nazaj v zibko je že user posted image , jo mal nosiva, da je boljše, potem so tuki še krči boga revica, na koncu itak samo joška pomaga. Me čez noč čisto izmolze.user posted image Non stop bi visela gor, ko jo pa odstavim se pa že kremži in rokce tišči v usta.
Danes je bil prav lep, topel sonček zunaj, tako da smo šli malo ven na dvorišče, na daljši sprehod pa še nismo šli. Danes zvečer se bomo tudi prvič samostojno kopali, me prav zanima kako bo to izgledalo. Ve, ki ste že izvežbvane je to mala malca, jaz bom pa to vse prvič delala. No, samo da jo utopim ne, pa bo kar v redu.user posted image

Koliko časa ste imele čiščo? Nekateri vaši sončki so že tako veliki, da ste že to vse skoz dale.
No, zdaj pa res letim, že dolgo ni jedla, zdaj bo pa treba spet mal pomalcat. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.3.2008 15:13:17   
ELMA
Živjo še jaz sem tukaj , na hitro da vas pozdravim . Imam eno vprašanje , prosim vas povejte mi koliko  minut dojite in na koliko ur . Zdi se mi da se moja pikica prenaje in da je zaradi tega zvija , ker ne ve gdaj je dost , mleka je pa več kot dovolj , čutim ko požira .Hvala vsem  za odgovore...user posted image .Se oglasim kasneje ....

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.3.2008 16:02:48   
ella79
očitno je naša user posted image osvojila nov nočni ritem user posted image med osmo zvečer in osmo zjutraj jemo točno 1x že par dni user posted image user posted image user posted image

sem danes iskoristila tale sonček in vozičkala 2x po eno uro user posted image naša punca je čist zmatrana, že cel dan spančka, mami pa še bolj user posted image user posted image vmes sem še skutine palačinke iz pečice spekla user posted image njami user posted image

februarka lepo da se že javljaš user posted image dobrodošla na tej temi user posted image mislim, da sem mela čiščo tam ene 4 tedne, čeprav je že prej kak dan vmes ni blo, ampak da je ni bilo čisto nič več, pa tam nekje. Kopanje boš takoj osvojila, še ti boš uživala zravn. Jaz jo zelo rada kopam, predvsem zato, k potem tak lepo diši in pridno spančka user posted image user posted image Vaša user posted image je res pravi angelček.

elmna jaz jo dojim, kadar se njej zazdi user posted image čez dan je to na 3-4 ure. Kok časa? Čist odvisno, kdaj je 10 min na eni zizi čist dovolj, kdaj pa obvezno še 10 na drugi. ima pač rada repete user posted image user posted image user posted image kaj pa če premal kupek podere, pa da jo zato zvija user posted image pismo, naše nikol ne zvija, pa se ne matram prav z kupčkiuser posted image mogoče pa pomaga bebe čaj, ki ga sama spijem najmanj 2 litra na dan

sandra naša user posted image je tudi že dva tedna v puberteti, čist mozoljasta. Na posvetovalnici je rekla, da je to čist normalno, pa da bo samo po sebi izginlo. zdej se sicer že zelo sušijo, tako da se že luščijo, se pa novi pojavljajo v lasišču user posted image A mate ostale tudi tok očitno čiščenje kože user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.3.2008 16:53:37   
mlavla
no pa se še jst malo javljam...
danes je bil res tako lep sonček..smo se že napokali za vozičkanje...pa so na plano prišli krči..tako da daleč nismo prišli..smo se pol sam mal po dvorišču sprehajali...
mi imamo tud probleme z vneto ritko...oz. neke mozoljčke ima po riti in nogicah...pa sem prejle probala kremo Sudocream..pa bomo videli...
mi je pa patronažna rekla, da najbrž zaradi tega ker naša zelo veliko lula in kaka..da ko se bo to umirilo,
da bo bolje...vsaj upamuser posted image
pri nas pa za čiščenje noska uporabljamo fiziološko raztopino (od Nivee) in pa Baby vac..ki res dela čudeže..saj nosek čist sprazni..to je v bistvu aspirator, ki ga priklopiš na sesalec in kar posesa smrkelj..user posted image  
pa še nobenega joka ni bilo do sedaj pri čiščenju..jst sem zelo zadovoljna...
kako se pa kaj redijo vaši otročki?
elma..najprej ćestitke za tvojo punčko..pa zanimivo,da si ležala ravno na "moji" postelji..še vedno pa upam,da se kdaj spoznava...aja pa takrat ko sem rodila sem ti poslala sms..pa si imela nedosegljivo št.

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.3.2008 18:08:23   
pina-1
dan.
sem že prej hotela poslat sporočilo pa mi ni hotelo objavituser posted image . POl je pa Ana imela šou in ni hotela zaspat. Sedaj pa spi, Mia je venih in jaz imam minutko časa.

Danes sva imeli posvetovalnico. NAša dečvica se je zredila za 1,5 kg in tehta 4720g. Zrasli smo pa za 3 sm in merimo 56 cm. Sem ostala kar malce šokirana ko sem videla kaj je pokazala tehtnica.
Skratka naša deklica je zdrav in močna. Drli smo se pa kto jesiharjiuser posted image user posted image user posted image

Pol smo šle vse tri v šoping (je bla pe moja mami z nama). Ana je bogatejša za dvojen hlače in eno jopico. Majo take lepe svari v BC sedaj in še znižano. Sem ji kupila ene hlače za 6 mesecev ( naj bi bile 3/4, sedaj ji bojo služile kot dolge, pol pa kot kratkeuser posted image ). JAz sem pa od mami dobila lepo verižico iz jekla, kot darilo k rojstvu Ane.

Sem danes v Millerju kupila en paktet pelenic od 5 - 9 kg. Bom poskusila, če s temi ne bomo čez in čez pokakani. SO mi pa povedali, da menjujejo embalažo in sedaj neki časa ne bo pelenicuser posted image . Bo treba ćimprej v nabavo še kakega paketa.

Elma, glede čišče sem jo sama imela ene 4 tedne. Sedaj se pa sem pa tam pojavi kaka kaplica.

ella, Ana je tudi začela dobivati mozoljčke po obrazu in lasišču. JAz nič posebej ne mažem. Sem pa tam jo namažem z mlekom od Nivee.

Mlavla, jaz sem Ani rito namazala s kremo Menalind in so hitro izginili vsi mozoljčki. Pa od Mustele je baje tudi dobra. Poskusi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.3.2008 18:14:20   
pina-1
zgleda da je objavilo sporočilouser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 17.3.2008 18:15:05 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.3.2008 18:54:28   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

a veste koga pogrešam da nam pove kako jim gre...našega starega. Nič se ni javil...pa kako slikico bi tut lahko naložil

To sem tudi jaz že opazila, da se nam tule sploh še ni oglasil, da ne govorimo o kaki fotki njegovega princa user posted image  user posted image . Ubogi tvoj Jakec user posted image . Naj se mu krčki čimprej umirijo, da bosta oba boljše volje!

ella, user posted image  za tako super noči. Se človek kar hitro navadi na daljše spanje, a ne? Jaz sem začela opažat, da kdaj tudi luna vpliva, kolikokrat na noč se bo naša princeska zbudila user posted image .

dolenjka, vidim da ti Tara že zdaj dela sive lase user posted image user posted image . Tudi naša je že vse plenice polulala. Pol je pa naš ful pameten in pravi, če ne morem njenega lulanja malo ulovit, da ne bi vse pomočila user posted image . Sem mu takoj predlagala, naj proba, kako je previjat, umivat in hkrati lulanje lovit, pa se je samo nasmehnil, kakšnega interesa pa itak ni bilo, da bi probal user posted image .

februarka, končno si se nam spet malo javila in prilimala slikce tvoje lepotičke user posted image . Kako je cortkana ta tvoja pupika! Pravi angelček!

pina tzudi tvojo Ano sem pokukala. Tudi prava lepotica! Pa goste laske ima, kot moja. Me zanima, kako bomo temenca rihtale user posted image  user posted image .

meti, ubogi Janezek. Morda se mu bo prstek zdaj hitro pocelil. Naj te potolažim, tudi nam so se krčki preselili tudi v zgodnje dopoldanske ure user posted image . Janez pa očitno ful uživa v ležalniku user posted image

elma, tudi tvoja pupika je ful luštkana user posted image .

Bajsa, Tvoja Zala ima pa tudi veliko las user posted image . Pa tako je cortiš!

Pri meni je pa čišča trajala ene 3 tedne user posted image .

Mi smo pa danes bili cepljeni proti tuberkulozi. Sem bila v postonjski porodnišnici naročena. Kolke bomo šli pa v Šempeter pregledat, ker me v Postojni niso hoteli naročiti, ker imajo baje gužvo. V Šempetru se pa sploh ni treba naročat, ampak kar prideš user posted image . Ob torkih imajo pa preglede.
Spali smo spet super user posted image . Ob 20.30 jedli, spali do 4.40 in potem še do 8.15. Nocoj pa verjetno ne bomo tako pridni, ker mi že cel dan ful spi user posted image .
Popoldan sva šli z vozičkom ven, peljali Tima k telovadbi, medtem šli po opravkih in nazajgrede nazaj po Tima. Vmes je bilo treba tudi malo pomalicati, zdaj pa spet spi.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.3.2008 20:18:13   
buči
Sem vas prebrala, vidim, da imamo res malo časa. Punce, vam pošiljam recepte, ampak mi kar veliko zavrne. Če ne dobite v roku enega dne, ko mipošljete ZSD, sporočite, da vam še enkrat pošljem.

Zdaj pa že komaj gledam, upam, da Tilen zaspi ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.3.2008 21:14:33   
MetiLu
Punce moje, sem mal važna ker mam frišno frizurco user posted image  user posted image  joj, se počutim ko nova user posted image  sej ni bilo velike spremembe ampak je vseeno fajn user posted image  Moj mali mož je pa ves čas lepo spal zunaj v vozičku na sončku, potem smo šli pa še do tašče, ki nam je postregla s kosilom user posted image  user posted image  tako da tudi kuhat ni bilo treba user posted image

Za jutri pa planiramo en potep po Leclercu. Gremo po fasngo pa še kej lepega za mami in sineka bom najdla, sem že predelala današnji reklamni prospekt ... user posted image

Ella in Sandra, tud moj je ves mozoljast pa o tem jambram že par dni user posted image  Tud jaz upam, da kmalu izginejo...

Bamby, naš prstek na nogici je že bistveno boljš, ni več gnojen in s tem posledično tudi ne več zatečen. V sredo ga bo pa še pediatrinja pogledala, pa povedala, če bo ok. Mu jih bo treba postrižt, pa se po zadnji "nesreči" (user posted image ) kar ne upam več škarjic prijet user posted image  Sej ni hujšega, k sreči se ni vnelo, tako da samo čakamo da nazaj zraste...

Februarka, jaz imam čiščo še zdej (5. teden) samo je le še rumen izcedek, tako da tisti mini tanki vložki zadostujejo user posted image

Elma, tudi jaz Janeza dojim takrat ko mi sam pove. Čez dan je to načeloma na 3 ure, dopoldan tudi na 2. Zvečer je zdej začel spat en daljši termin cca. 4 h, potem pa na 3 ali pa 2,5. V glavnem, ponoč zdej jemo dvakrat. Upam, da bo dones lepo pančkal, ker smo se kopali, mi je že ob 20.30 na zizi zaspal user posted image  user posted image

zdej grem pa še jest v mižovce, moram malo nadoknadit današnjo noč user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.3.2008 22:23:28   
Janey
Pa ste se le kaj oglasileuser posted image user posted image

želim vam čim bolj mirno in tiho noč

papa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
18.3.2008 7:00:35   
ELMA
elmna jaz jo dojim, kadar se njej zazdi čez dan je to na 3-4 ure. Kok časa? Čist odvisno, kdaj je 10 min na eni zizi čist dovolj, kdaj pa obvezno še 10 na drugi. ima pač rada repete kaj pa če premal kupek podere, pa da jo zato zvija pismo, naše nikol ne zvija, pa se ne matram prav z kupčki mogoče pa pomaga bebe čaj, ki ga sama spijem najmanj 2 litra na dan

Ella zdi se mi da je glih zvija zaradi tega ker premal kupke podira , Tekučine jaz tudi spijem okrog 3 litre na dan, če ne še več , zaradi mleka , in pomaga ....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
18.3.2008 7:16:25   
ELMA
Dojim pa tudi jaz od 2.30-3.00h , ampak mi se zdi ko doji da ima preveč , a ne zna pustit , ker vidim kak ji teče van iz ust. Doji pa 10-15 minut in je sita .  ČE JE SITA ? Uglavnem zaspi .......MLAVLA se veš kako je če greš čez rok , te pa začnejo vsi klicati vsak dan , A BO ...A SI RODILA...AJE KAJ NOVEGA....Mir sem imela samo ko sem in hišni telefon in mobitele izklopila in je bilo vse vredu , zato me nisi dobila ...Neč hudega samo da so tisti dnevi za nami ...Ko pa pogledam u tvoj album vidim da ti se je splačalo počakati...Imaš lepu user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
18.3.2008 7:23:34   
ELMA
Danes ne bo nič od sprehoda vzunaj je vse belo ...Pri nas v Zasavlju tko lepo sneži ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil ELMA -- 18.3.2008 7:24:06 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
18.3.2008 7:46:31   
buči
Živio, tudi v Lj kar fino sneži. Me je Aljaž zbudil že ob 6ih, da mi je to povedal ... user posted image  Kot da ne bi mogla tega videt šele ob 7ih ... user posted image  No, saj baje bo jutri brez padavin.

Jaz imam pa v načrtu kopalnico pomit, ker sva včeraj z možem kupila parno metlo, pa bi jo najprej v kopalnici na ploščicah preizkusila, šele potem kje drugje. Če res deluje, mi ne bo več treba po kolenih pomivat, ker na đoger tako nikoli nisem nič naredila.

Zdaj je pa naša sirena vklopila v tretjo brzino, ga grem pocrklat.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
18.3.2008 8:19:07   
mlavla
Dobro jutro...
danes se vam spet oglašam z enim vprašanjem..a ima še katera probleme z vnetimi oz. razpokanimi bradavicami??men namreč kar kri teče..pa boli kot user posted image ..a ima katera kakšen nasvet????
Hvala že v naprej..me je že kar strah naslednjega dojenja...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
18.3.2008 8:41:47   
larisa
Mlavla, verjetno si uporabila že vsa mazila in mogoče ti bo pomagalo dojiti z nastavki. Mislim da ene to prakticirajo, ki imajo težave z bradavicami!

Mene pa tudi nekaj zanima. A se vam zgodi, da vam vaši user posted image  jokajo kot za stavo kar nekaj časa skupaj in ni nič uredu, ne na rokah, ne v posteljici ne na kavču ne v ležalniku, ne če ga nosiš, v glavnem joka uro do dve pa ne moreš nič narest. Pa niso krči. Je pa to v poznem popoldanskem času... Naš Nejc je včeraj tako jokal in sem bla čist out, ker nisem vedla kaj narest. Pa sej se vmes pomiri ampak na obroke joka 2 uri skupaj... Kaj bi to bilo???

No zdaj bomo pa kar nekaj časa notri, ker bo tako vremeuser posted image ....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
18.3.2008 8:43:45   
pina-1
dobro utro.
Tudi mi smo zaviti v temne oblake. PA še teta burja piha, tako da danes ne bo sprehoda. Greva samo po Mio v vrtec in to bo vse za danes. Prov škoda.

Mi smo super spali: od devetih do enih, pol pa do petih in do sedmih in pol. Sedaj pa se pogovarjamo iz ležalnika.

Mlavla, bradavice pošteno maži z Mulitmam lanolinom ali Balm. To takoj in hitro pomaga. PA ko jo pristavljaš glej da ti vzame v usta tudi kolobar, manj boli.

Bamby, mogoče pa tememnc naši pupi ne bosta meli. No Mia jih ni imela. Upam,d a jih tudai Ana ne bo.

Buči, a si tistp iz to šopa kupila?

Sedaj pa grem mojo pupiko še malo animirat, ker če ne bo sireno vklopila.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
18.3.2008 8:46:33   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Dobro jutro...
danes se vam spet oglašam z enim vprašanjem..a ima še katera probleme z vnetimi oz. razpokanimi bradavicami??men namreč kar kri teče..pa boli kot user posted image ..a ima katera kakšen nasvet????

Meni so v porodnišnici rekli, daje najboljše zdravilo tvoje mleko. malo si ga iztisni in namaži bradavico, pa pusti, da se na zraku posuši.

Drugač se pa v lekarni dobi krema, ki jo ni potrebno izpirat pred dojenjem, ker ni nič hudega, če jo user posted image  poje. Pa bephanten mazilo tut pomaga, samo tega pa user posted image  ne sme zaužit.

Če pa te preveč boli, pa poskusi dojiti z nastavki.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
18.3.2008 9:06:51   
dolenjka

Dobro jutro...

Mlavla user posted image  vem kaj prestajaš! Meni so kar cvetele user posted image  user posted image  user posted image  že v porodnišnici se je začelo user posted image  Jaz sem si mazala z Lanilin kremo in komprese od Lanolina gor dajala, ampak zares in zelo hitro pa mi je pomagala Miracle cream, ki se jo da kupiti v Pilates centru na Wolfovi v LJ. Je neka tuja zadeva, naravna, narejena iz ognjiča in še nekaj trav. Meni je v dveh dneh totalno zacelila bradavici in jo toplo priporočam. Je pa res, da se nama je to zgodilo, ker carica ne zagrabi vedno celega kolobarja ampak samo bradavice sesa user posted image
Poskisi najti nekoga, ki bi ti jo šel kupiti ali pa jih pokliči (najdeš jih na netu) in vprašaj, če pošljejo po pošti s povzetjem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
18.3.2008 9:32:50   
mary_lou
Mlavla jest sm si bradavice vsakic spirala z kamiličnim čajem in je pomagalo. Mam pa se jest eno vprasanje zate, ker si studentka kdaj dobimo starsevsko nadomestilo nakazano? jest sm 18 rodila pa zdej marca se nisem nc dobila nakazano? a si ti na csd samo vlogo pred rojstvom oddala al si se zdej kaksen rojstni list posiljala tja?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
18.3.2008 9:59:58   
Suzi*
Jutro!

Tudi pri nas je zjutraj ful snežilo, zdaj je nahalo, ampak vseeno danes ne bo nič z vozičkanjem, ker so ceste obupne.

Mlavla, meni je tud naša v P prežvečla vse bradavice, ker ni znala dobr zagrabit (še vedno nam kdaj ne rata glih najboljš), pa mi je pomagalo Multimam Lanolin mazilo, sem si mazala po vsakem dojenju, pa še mleko sem si mazala po bradavicah in pustila posušit...to tud pomaga.

Larisa, evo, še ena taka...včeraj je naša rulila do polnoči, pa od ene osmih, devetih zvečer. Ves čas na zizi visela, ni blo dobro nič, ne na rokah, ne leže, ne sede....sem skor živčni zlom fasala. Pa še dude noče imet. Pol mi pa še zaspi, pa se mal prej pokaka (to je 2x zvečer nardila, verjetno jo je matralo za kakat it user posted image ) in itak sem jo mogla it previt, se je zbudila in spet v histeričen jok. res, to ni jokanje, ampak pravo histerično dretje.user posted image  Nisem bla več sigurna al je mogoče lačna al so krči al kaj za en user posted image . user posted image  Ob polniči je končno na zizi zaspala in spala do pol šestih, jedla, zaspala do mal čez osem in takoj zaspala...pa še vedno spi. Itak, če je pa ponoč žurala. user posted image user posted image user posted image  

Včeraj zvečer sem mal eksperimentirala s proceduro rihtanja za spat, pa sem šla najprej tamalo kopat, pol šele tamalga (je bil moj doma), pa je blo čist zgrešeno, ker je tamal norel okol in še tamalo motil ko bi blo treba zaspat. user posted image  Tako da definitivno je treba Anžeja prej zrihtat al pa istočasno, kar še več časa prihrani. ...je bla pa dobra šola za naprej. user posted image

Včeraj je blo pri nas tud tako lepo, sončno, toplo, smo šle s tamalo v šoping v Mullerja po plenice, robčke, vatirane palčke, čajček za mami, pa blazinice za dojenje, pol pa še na sončka, kjer je tamala jedla, pa smo še mal vozičkale. Je blo pa na soncu in v zavetju tako toplo, da bi bilo meni dost v kratkih rokavih bit. pa kar nisem vedla kolk lahko tamalo slečem. user posted image user posted image user posted image  Sem jo imela v bodiju pa bombažnem pajacku pa povrh še en topel plišast pajac za ven, pa dve čist tanki kapici, pa se mi je zdelo, ko sem jo dojila, da ji je kar preveč toplo. user posted image  pa se je nisem upala slečt, samo mal sem ji pajac razpela in eno kapco dol dala. user posted image

Eno ? KATERE BLAZINICE ZA DOJENJE UPORABLJATE??
Jaz sem imela Chicho-tove, ki so superske, včeraj sem pa kupila te od Mullerja, pa mi niso ne vam kako dobre.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
18.3.2008 10:11:55   
Sandra*

Drugač se pa v lekarni dobi krema, ki jo ni potrebno izpirat pred dojenjem, ker ni nič hudega, če jo user posted image  poje. Pa bephanten mazilo tut pomaga, samo tega pa user posted image  ne sme zaužit.

Jaz sem si vedno mazala pri obeh z bepantenom in si nisem izpirala (tako se rekli v mš, patronažna in v p), in mi je tut ful pomagal.

< Sporočilo je popravil Sandra* -- 18.3.2008 10:12:32 >

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
18.3.2008 10:30:18   
mesecnica
Larisa in Suzi - pri nas je bila včeraj ista fora...od cca. 20.00 do 24.00 je naša pupa jokala (s presledki) user posted image . Pa ne vem al so bili krči ali kaj drugega user posted image . Sem šla v posteljo ob cca. 21.30 in jo vzela k sebi v posteljo. Pa je pomagalo...sem jo imela pri sebi, da me je čutila in ji dala dudo ter jo božala po glavici. In je vsakih toliko časa malo zakinkala, potem jo je pa kar nekaj stresnilo (nogice je pokrčila in rokice k sebi) in se ponovno prebudila ter na moč začela cuzati dudo in malo jambrati. In to je trajalo do 0.30. Ravno, ko je zadremala jo je nekaj stresnilo...ampak vsaj jokala ni veliko, ko je bila pri meni. A mislite, da so to krčki???

MetiLu - naša ima tudi čedalje več mozoljev po obrazu. Sem že pediatrinjo klicala, če je to normalno user posted image  - pa je rekla, da se to ponavadi začne pri enem mesecu in traja do tretjega (da se koža ščisti). Ampak mene je kar groza, ko jo gledam, ker je kar flekasta...se mi zdi, da ima milijon mozoljev...user posted image

Sem pogledala mal slikice od vaših user posted image  - vsi so tako lepi user posted image ... Eni imajo res že čisto prave čupe.

Pri nas je pa spet začel sneg user posted image .

Drugače smo pa mi te dni tudi vozičkali. Suzi - sem šla še na eno drugo turo - po sprehajalni od Adamičeve pa skoraj do Gotne vasi. Je kar deleč...mpak full zaveterje. Zadnjič, ko je malo bolj pihala je bilo tam čisto mirno user posted image . A si ti še dobila plenice v Mullerju - jaz sem bila tudi včeraj tam, pa jih niso več imeli. Tako kot je že bilo napisano - jih ne bodo dobili ene dva meseca, ker menjajo embalažo.

Pa še nekaj me zanima...tiste ki uporabljate Pamperske...katere uporabljate Aktiv Baby ali New born? Sem včeraj gledala oboje pa nisem vedela katere so boljše...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
18.3.2008 10:30:29   
pina-1

suzi, jaz uporablam od Fixies in sem zadovoljna. ČE meni s težavo prepuščajo so ziher v reduuser posted image  Samo ko grem po svetu si dam chiccotove, da me kaj ne preseneti.

JAZ grem danes ponovno v Mullerja po pelenice. Smo stestirali danes ponoči in ta velike pelenice od 5- 9 kg, niso prepuščale ponoči. Smo jo meli na riti dkoraj 12 ur. Sicer so ji od 3 - 6 kg še čisto v redu, ampak za ponoči ji bom dajala eno št. večje.

Pri nas pa dežuje in sonce sijeuser posted image  MIDve pa morava po Mio v vrtec in po blago za miino obleko. Ano bo pa kar v  varstvu ostala pri moji teti.

Grem jo sedaj zbudit, ker me zizike tako bolijo, da je čas za papanjeuser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?