|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
19.3.2008 10:48:40   
24julij
zabica26 ja pijem magnesol,hvala za odgovor

a ste ze vse nabavle vozicke? jaz se zdej ne vem kaksnega naj,moj je zadnic v baby centru izbral PP gt3

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
19.3.2008 11:09:15   
frutka_
Dobro jutro mamice!

Malo se javljam, da vidim kaj se dogaja.
Vozička še nimam in še ga ne nameravam kupiti, ker ga nimam kam za dat. Rihtamo mansardo in samo prestavljam stvari iz enega konca stanovanja na drug konec. 24julij moja prijateljica bo kupila GT 3 in je res svetovni voziček. Poleg še bo vzela Navetta košaro. Veš, da ga lahko obrneš na obe strani? Ena mamica je pisala gor na opremi, ker večina prodajalk tega ne ve.
Oblačila bom itak kupila nekaj nova...ne morem si pomagat! user posted image  Pa ena sodelvaka se je ponudila, da bi mi posodila nekaj, ker sta najini pupiki rojeni v istem mesecu. Od tavečjega bom uporabila kar je nevtralnega, večino pa sem dala naprej. Nekaj tudi prodala.
Ime imam izbrano. Lili bo. Saj to že vem celi čas.user posted image  Mi full paše s Filipom. Filip&Lili.
Brcike že čutim kar fajn, včasih kot trzanje in običajno samo na eni strani trebuha. Je to v redu? Čisto sem pozabila kako je bilo prvičuser posted image .
Tims, prvih 30 dni bolniške, ko te plačuje delodajalec, ti oni lahko pošljejo kontrolo. Sicer jih po tem času pošlje ZZZS, če se ne motim.
Neboglasnica, plan za danes je sledeč. Ena kavica je bila zjutraj, malo RR, počitek, kosilo skuhat,...
Kdaj boste barvale jajčka? V petek?
Ilatic, Eltayb mi spljoh ni všeč...user posted image  
CAC, kdaj imaš morfo?
Jaz sem zaenkrat pridna pri kilah. Zredila sem se dobri 2kili.user posted image user posted image
 Uživajte!!!!

user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
19.3.2008 11:09:24   
karamela6
Ojoj, same Lare! Kaj naj naredim? Tako dolgo sva iskala eno ime, ki nama je obema všeč, zdaj pa že malo morje Lar. Ne vem zakaj me to tako moti? Pismu rosnu!user posted image Nimam energije spet začet jovo na novo s temi imeni. Lara mi je tako cortikuser posted image !

ilatic, ne ga bixat z dietami zdej! Boš pol hujšala. Sicer pa gre teb itak takoj vse dol, tko da sploh ne vem, kaj paničariš. Pa še to, ko smo ble v Btc-ju skup, si bla glih taprava, tko da zarad mene si od takrat višek kilogramov štej. Prej si bla itak sama kost in koža! Zdej maš vsaj kej za prijet! Sem prepričana, da je tvoj dragi navdušen nad ženskimi oblinami! Tko da, pamet v roke, jasno?!? user posted image (matr sm jo napizdlauser posted image user posted image user posted image )

lex, ti si res bejba, da se reče. Ma jst ne vstanem tko zgodi, pa če bomba name pade! Res pa je, da moraš izkoristit čas, ko maš mir in to je pri dveh otročkih res samo ob takih nemogočih urah, kot jih omenjaš. Jaoo, res bom držala pesti jutri! Kr cel dan, če treba!user posted image user posted image user posted image

nč, se beremo ... grem si nadit sok, pa psa vn pelat ... pol pa še ne vem. Mal pospravt, mal za knjige, pa bo!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
19.3.2008 11:13:01   
karamela6
Aja, pa ilatic, neh ga bixat z Eltybom. Sej tipu v BB celo paše, ampak z razlogom, ker ima tuje korenine. V glavnem: men so tuja imena čist mim. Naj ti kakšna vzgojitlca pove, če imajo otroci s posebnimi imeni kakšne težave. Jaz poznam namreč dosti takšnih. Jaz osebno navijam za Nikolasa, če že izbiram med tvojima dvema imenoma ... klicali ga boste pa tko al tko Niko al pa Nik. 

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
19.3.2008 11:17:33   
CAC
Frutka jaz mam v petek morfologijo.

Si pa pridna glede kil. A ne ješ ali si prej kaj bruhala? Jaz sem dobila 6 kg, pa vse v rit in noge, trebuha je bolj malo, tak da me vsi sprašujejo, če sem res že toliko noseča user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 11:37:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
19.3.2008 11:45:04   
frutka_
Cac, ne, ne. user posted image Na paše mi nič prav jesti. Res ne. Edino po čem imam lušte so maline...vse od malin...jogurti, sladoled, sladice, džem,...Pa pohano mi diši! Pohani zrezki recimo.
Že v prvi nosečnosti se nisem dosti zredila. 9kil vsega skupaj. Ko sem šla rodit me je babica ob sprejemu vprašala če imam kakšno dieto.user posted image  Pa je mali imel 3750, pravi korenjak je bil.
Zdaj pa je podobno. V štartu mi je teža nihala, ker mi je bilo slabo. Zdaj sem štartala s 66,3kilami in sem v 22tednu imela 68,9kil.user posted image user posted image user posted image . Gin. pravi da je čisto OK, ker me je skrbelo zakaj mi teža ne naraste.

HD kar pridno piši!

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
19.3.2008 11:47:52   
24julij
frutka ja strehica se okol obrne nama je pokazala prodajalka,jaz ce ga bova uzela ne bom jemala kosare ker se skoraj cist polezi,pa se poleti bo bebici itak vroce,al kera misli da nujno rabis kosaro

glede diet pa dejte ga srat no zenske pac ce pazis kaj jes pa da ti grjo kile gor tako pac je se ne obremenjujte bomo ze pol hujsale,jaz si sploh ne upam na vago nazadnje ko sem se je bilo plus6, pa sem si sama kriva ker kar neki sladko glodam,milka mljask

danes nisem sla u sluzbo in imam kar neko manijo pospravlanjauser posted image user posted image  kaj bouser posted image  vesel

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 12:04:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
19.3.2008 12:13:20   
neboglasnica
ilatic: si mislila 7 bonbonov ali res 7 bonbonier. toliko še jaz, ki pojem ogromno cukra ne bi zmazala za zajtrk. Ali pa, saj če prav pomislim, sploh ni toliko.user posted image

Tako, našopingirala sem se, potica bo, jajca tudi. Mi jih bomo barvali v soboto. Mi je pa čudno, da jih imajo kar na policah in ne v hladilniku.

karamela6: pa kaj potem, če je polno punčk z imenom Lara. Midva imava Saro in Ano. Se sploh ne oziram na to. Gledala sva samo na to, da nimajo pari v najini najbližji okolici, s katerimi se družimo, enaka imena. Ena LAra gor ali dol, daj no.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
19.3.2008 12:18:14   
ilatic
Vsak zdravnik pravi, da je +15 čist lepo in ok

Ja pr 9 mescih, ne pa v 24 tednu. Ne jaz vem da pretiravam s sladkarijami, tko da se bom z njimi mal držala nazaj pa je. Se men je vseen če sem se zredila sam mi G teži.
Tko kot si rekla karamela, prej sem bila res presuha. Sej zdaj se mi teh +15 sploh ne opazi samo bušček. Mah bo že.
Glede imen - ja meni so pa všeč tuja. Res se pa strinjam da je Eltayb prehuda. Možu je všeč, meni pa ne. Jaz sem bolj za Liam, čerpav imamo že enega v vasi in to je vnuček od hčerkine razredničarke, tko da še ne vem.

Skratka Lex jaz tudi držim pesti za jutri. Če boš v LJ in imela čas do 15h me poklič da greva na kavo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2011
19.3.2008 12:20:37   
neboglasnica
Me vzameta s sabo na kavo? Sem na dopustu. Sicer sem se odločila, da grem na otvoritev (Rudnik) firbec past, saj še nikoli nisem bila na nobeni in ker imam ravno priložnost....

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
19.3.2008 12:22:23   
ilatic
ilatic: si mislila 7 bonbonov ali res 7 bonbonier

Hi hi 7 bonbonov, čeprav sem so komaj ustavila.
Danes sem šla za malico na zelenjavni krožnik. Obup komaj sem kaj pojedla. A nisem zdržala, zdaj se že bašem z mercatorjevo (taka rumena embalaža) riževo čokolado. Le kaj bo z mano.....

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 12:23:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2014
19.3.2008 12:25:33   
ilatic
ej ni panike za kavo. Ti sam reč kdaj in kje, jaz med malico lahko skočim..

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
19.3.2008 12:28:49   
neboglasnica
zimska: v prejšnji nosečnosti tudi meni ni dala dopusta, zdaj ji pa očitno tako bolj paše. Meni pa tudi. Upam, da bom dobila B, saj je ravnateljica že vse splanirala, me že nadomeščajo... pazi nase in ne pretiravaj, nihče ti ne bo hvaležen. to opažam jaz, pa sem komaj tri dni doma, nihče ne joka, tudi brez mene gre. Morda celo bolje??

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 12:46:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
19.3.2008 12:46:42   
ilatic
Zimska nisi iznajdljiva. Križ!! Te boli. To pali ti povem. Povej da ne spiš ponoči, da težko stojiš, še težje sediš....ma ti more dat bolniško ti povem.
Glede šol me ne zanima nič posebenga, poznam mal personala pa bi mal opravljalauser posted image  hi hi... Ne resno, prijateljica je zaposlena tam, pa poznam ene par.

Neposredna povezava do sporočila: 2018
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 12:49:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
19.3.2008 13:01:51   
neboglasnica
G bom rekla, upam, da bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2020
19.3.2008 13:10:21   
lex
okrog 12h greva od tu, tako da bova cca 14-14.30 v LJ, ob 15h imam uno sranje na minstrstvu in do 15h bom tam okoli lutala - menda je 1 kafič blizu, dej če bom mela cajt te rufnem. Po strokovcu grem pa dnar zapravlat za tamala dva (ups tri, ker vem, da se ne bom mogla upretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), kam se pa splača kaj pogledat, ker H&M sem zadnjič vidla v city parku, kaj več pa ne, smo preveč čvekaleuser posted image , pa sem mislila it v nabavouser posted image . No tam okoli mi povejte za kako štacuno.
Nič grem se piflat, pa kosilo kuhat, dokler mis spi.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2021
19.3.2008 13:13:48   
ilatic
No na to šolo sta pa lansko leto hodili moji punčki! ZELO sem bila zadovoljna. Res, ravnatelj zakon,samo malo premalo..Mam pa še eno znanko od tam.. Kateri razred učiš? Saj je stara na Jarški a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2022
19.3.2008 13:30:55   
ilatic
Lex na katero minstrstvo greš oz. kater konc LJ? A gre dragi s teboj?
Za oblekce sem pa jaz mrzla, se pravi za male pupike. Ker jaz grem večinoma prav v City park v H&M, ali pa grem povsod mal po BTCju, al pa na Rudnik... Jaz žal nimam naštudiranih teh trgovin. Če kaj rabm grem mal po trgovinah in kupim tam k mi je všeč.. 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
19.3.2008 13:36:39   
lex
za šolstvoMasarykova cesta (kje je to?)

ja brez njega pa jutr nisem v stanju prit v LJ, ker mam že dans driskouser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
19.3.2008 14:00:11   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: lex

za šolstvoMasarykova cesta (kje je to?)

Lex to je pa skoraj pri železniški postaji. Med železniško postajo in Metelkovo na desni strani če greš iz železniške proti Metelkovi ali proti BTC-ju
Razumljivouser posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?