|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
18.3.2008 21:39:48   
neboglasnica
No, sta me malce potolažile. Naša bebica bo seveda tudi dobila nekaj novega za iz porodnišnice, samo ne še sedaj.

Tako, dekleta, 2 v 1, lepo pančkite, grem še nekaj delat.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.3.2008 21:55:35   
lex
neboglasnica jaz sem Alini kupila par rozastih stvari, zdaj hodi pa ko 1 pubec okoli, pa kaj, ji dam njegove hlače gor pa rdečo ali roza majčko pa je. sedajpa niti kompletka za iz bolnice nimam namena kupit, ampak ker se poznam bom vsaj 1 cunjico kupilauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.3.2008 22:03:13   
neboglasnica
Ja, za mamino dušo si je potrebno kaj kupit. Zdaj grem pa res ležat, mogoče bom uspela zaspati, drugače mi boš morala jutri spet zagroziti s tvojimi zapiski za uspavanko.

Sem ravnokar brala vse o zdravniških komisijah, preverjanju... uf, jaz moram še pogruntati kaj bom rekla G, da bi me pustila doma. Bodo bolečine v predelu trebuha dovolj, vrtoglavica in boleč križ?

nočka

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.3.2008 22:12:49   
lex
moglo bi bit, pa še kako bruhanje omeniš je pa itak čist dovolj. Jaz se pa učim, sem glih šla gredat kdo preceduje evropskemu svetu, pa ne morem mimo RR

ampak vsem želim lahko noč, bog ve kdaj bom jaz šla spat

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.3.2008 23:13:31   
tims
Jaz do sedaj nisem imela nobene kontrole komisije, pa sem že od konca novembra doma. Me pa nekaj zanima. kdo te lahko preverja, služba ali zdravstvena?user posted image   Meni je sestra pri zdravniku rekla, da naj bi me služba, tko da zdaj pa res ne vem. Jim moram sporočit, da nisem več na unem naslovu, tko da če pridejo, da ne bojo mislil, da nisem nikol doma. Sej glede tega, ker smo se pa preselil, pa verjetno tud ne morjo težit, al ja? Ma, bom jutri malo pregledala na internetu te zadeve.

Lex, pri nas bo tamala tud bol fantovski tip user posted image . Se mi zdi kar škoda, da ne bi ponosila vseh tistih hlač, kavbojk, ki so lahko komot tudi za punčke, zraven pa potem, kot praviš kakšno roza majčico. No, kakšno kiklco bo že dobila, ampak za doma bomo pa vse ponucal od Tima. Teh cotic se je v petih letih že tolk nabral, da bi lahko še dva otroka zraven oblekla. Nekatere stvari so še tako ohranjene, da bi jih lahko komot dala v prodajo. Edino čevlji so pa vsako rundo samo še za v smeti. No, pa to je tudi edina stvar, za katero mislim, da mora imeti vsak otrok svoje, ker vsak ima svojo hojo in se bojim, da si ne bi potem uničil nogic, ko bi nosil za kom drugim (izjema so zimski škornji, ko jih je naš malli mogoče nosil vsega skupaj 14 dni. ker itak ni bilo snega user posted image ).

Zdaj grem pa spat, upam da bom to noč spala bolš kot prejšnjo. Tudi ostalim želim mirno noč, predvsem pa čim manj obiskov na wc-juuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
19.3.2008 7:47:37   
neboglasnica
Dobro jutro!!!

Ne vem, lex, ali je pomagala grožnja s tvojimi zapiski, ampak to noč sem celo spala od 23.30 do 04.20. Vmes sem se samo dvakrat zbudila. Ob 04.20 sem bila kot prerojena, dete je brcalo, tako da sem nazaj zaspala ob 05.30, ampak samo do 06.00, ko je možu zvonila ura. Ampak vseeno: počutim se kot riba v vodi. Krasno, če človek prespi noč, vam povem. Mogoče je pomagala kmečka večerja (repa, krvavice...).

Pa drugače, kakšni so plani za danes?

Aha, user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, da boste lažje vstale.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
19.3.2008 7:57:27   
ilatic
Dobor jutro punce.

1. včeraj sem bila pri zdravniku zaradi fleka na dojki. Pravi, da je to od potenja, in ker je guba... Skratka dala mi je kremo narejeno v lekarni ki naj bi pomagala. Dala mi je še negovalno olivno olje. Se mažem kot nora ker res srbi, žal pa sem se danes zbudila še s slabšo alergijo. Noro. Zjutraj sem imela ves trebug rdeh in še desno nogo. Srbelo pa za znoret. user posted image  Ne vem kaj je to, ker NIKOLI nisem bila alergična na nič.user posted image

2.Mi se še nismo odločili za user posted image  ime. Včeraj ko je prišel brat od user posted image , pa je vprašal če sva se že kaj odločila. Pa pravi naš, ali Liam ali Nikolas.... pol pa šok - mi je pa všeč še ime Eltayb (iz BB) - halo?? Po prvem šoku sem se zamislila in ugotovila, da pa le ni tako slabo ime in da je prav zanimivo in lepo - samo ne vem - pa BB pa to.. Skratka vaše mnenje

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1982
19.3.2008 8:01:42   
neboglasnica
Oj, najprej naj sporočim, da sem našla cd s posnetki UZ. Hvala vsem, ki ste držale pesti! user posted image

ilatic, če ne bo boljše, pojdi nazaj! Prej še premisli, če si zadnje čase kaj takega pojedla, uporabljaš novo kremo, nov prašek, mehčalec...

Glede ime pa takole: jaz imam strašne težave pri izbiri imen, saj delam v šoli, prej v vrtcu in mi velikokrat ob omembi imena pride na pamet asociacija na kakšnega otroka. Potem pa ugotavljam, ali bi imela doma takšnega škrata ali bi rajši izbrala drugo ime. Torej, od mene ne bo pametnega nasveta, žal.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
19.3.2008 8:22:13   
ilatic
Ja vseeno hvala.
Vidim da ste same vzgojiteljice, učiteljice.... a je katera iz Tnovske šole oz. vrtca ali pa Jarške šole?

Neposredna povezava do sporočila: 1984
19.3.2008 8:28:30   
CAC
Jutro nosečke!

Ilatic lepo da si šla k zdravniku zaradi srbečice na dojki, ampak kot praviš, zgleda da se je ta tvoja tako zvana alergija razširila. Čisto možno, veš. Ti pa povem, da jaz nikoli nisem bila alergična na nič, pa se je samo enkrat začelo- na zapestju, kjer sem že več let nosila uro, sem naenkrat dobila vse rdeče fleke, srbelo pa ko user posted image . In mi je zdravnica rekla, da je to od pasa ure in da naj si kupim uro z usnjenim pasom. No, potem je nekaj časa bilo o.k., jaz sem pozabila na alergijo, tako da zdaj spet nosim uro z kovinskim pasom, pa je vse vredu. Tak da čisto možno, da si dobila alergijo kar tako, pa tudi izginila bo s časom tako, kot jo je prineslo... Če pa ne bo boljše pa kar nazaj k zdravniku.

Vidim, da zbirate imena.... hja, tudi midva sva malo združila okuse glede imen, in zaenkrat moram povedati, da sva oba nekje na istem, tako da ne bo problema. Samo rada bi, da mi na morfologiji potrdi, ali je res fantek. Potem pa mislim, da se bova odločala bolj kontretno.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1985
19.3.2008 8:30:19   
ilatic
aha pa še neki. Včeraj zvečer sem se tehtala. Teža pred zanositvijo 57kg, včeraj zvečer pred večerjo 71,8 kg!!!!!!! Kaj naj zdaj? G bo kap!!!Če je mene kaj bo šele njo. Drugi teden imam pregled, pri zadnejm pregledu sem imela 68. 4 tedne cc +4 kg.!!
Skupaj: 14,80 Kg!!!!!!!!!!!!!!!!! sem pa v 24 tednu.  Ta vikend hujašm, jaz ne vem več kaj naj. A to kaj škoduje, bebiki?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
19.3.2008 8:53:23   
lex
Dobro jutro

user posted image  - za hujšanje, da ti ne bom skomin delala.

neboglasnica - pri meni je isti problem. Zato imam Aleksa in Alino, pa tudi Vite že dolgo ni bilo v vrtcu. Ima jo sicer naš likovnik, ampak je punca že odrasla, pa še simpatična povrhu, Aline zaenkrat še ni nobene, razen moje, Aleks je pa 1 pol leta starejši, en pa leto in pol mlajši, tako da niti niso isti letnik.

ilatic tole je pa zoprno. sploh nimam ideje s čim naj ti pomagam, samo en šopek user posted image  ti pošljem

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
19.3.2008 8:59:57   
ilatic
Lex hvala - zlata si. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
19.3.2008 9:04:52   
neboglasnica
Tako, drage moje, jaz grem v šoping. Saj veste, orehi, smetana, moka..... Ko spečem, vam pa kaj pošljem ...user posted image .Ilatic, hujšali bova kasneje, prav? Škoduje sicer nič, samo malce težje bo roditi. ampak bova že zmogli, saj sva dekleti kot se šika, kajne?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
19.3.2008 9:06:15   
SM10
Dobro jutro,
Tudi zame eno kavico prosim.

Ilatic hujšanja glih ne priporočijo med nosečnostjo. Po moje bi bilo dovolj, če bi kakšen saden dan uvedla ali pa za večerjo samo kakšen jogurt oz. sadje. Seveda pa ne pozabi veliko tekočine najbolje-vode, ker potem ne boš imela takšne potrebe po hrani.
Preden sem zanosila sem oboževala sladko, zdaj pa mi bolj malo diši. V bistvo zdaj obožujem bobipalčke s sezamom.

Midva se o imenih še ne pogovarjava kaj dost, čakama na 4d, da izvemo spol.
Stvari za bebico pa začnem kupovati maja, nekaj jih bom sicer pa dobila od svakinje.

Lunca vidim, da imaš ti še večje sranje z wc, ker men vsaj ponoči ni treba toliko svtajat.

Sem prebrala o palačinkah in sem dobila idejo za kosilo- zelenjavna juhica in palačinke. Zakon!
A ja še to včerajšnjo mineštro sem kar dobro prenesla.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
19.3.2008 9:09:30   
Balonchy
Dobro jutro julije...

Tolk, da vas mal počekiram... user posted image
Vidim, da ste pridne s pisanjem... Komaj dohajam.

Včeraj smo pa mal feštali. Moja naj prjatlca je rodila punčko - vprašajte kako ji je ime!? Lara! user posted image
Tu berem, da bote mele kar nekaj punčk s tem imenom... Takoj, ko mi je sporočila ime sem se spomnila na vas. Z njima je vse OK in komaj čakamo, da prideta domov!!! user posted image user posted image user posted image

Lep user posted image  dan vam želim...

Vsem, ki ste v boju s kg pa pošiljam malo user posted image  ... user posted image

Se beremo...

LP,
Balonchy

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
19.3.2008 9:18:09   
lex
sm10 a jajca lahko? jaz jih nisem smela oz. rumenjakov in pol sem naredila maso samo iz beljakov si zase spekla palačinke, ko pa sem pekla za moja dva pa sem tiste rumenjake še dodala. Mal bolj trde so, drugač so pa čist OK. Pa prvo sem dala malo olja, za vse ostale pa nič, ker na teflonu itak ne rabiš olja (ti dajem samo predlog, da ne boš mislila, da te kaj zafrkavam)

Evo ena user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
19.3.2008 9:25:46   
lex
uživajte, jaz grem na dvojno dozo kofeina h kolegici, sem bila dans ob 4.30 že za zapiski. Pa še za fax se kdaj nisem tak vstalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
19.3.2008 9:32:05   
Inigo
jutro!!!

kako ste spale? jst sm bla celo noč na trnih, ker mamo danes 4D user posted image ob 15ih. zdajle pa še grem prej na faks.

ilatic - glede kil, če ti bo kaj rekla G, ti bo verjetno priporočala 1 sadni dan na teden. to sem slišala, da zdaj dosti prakticirajo. pri meni je to izredno težko izpeljat... že pred nosečnostjo. zdaj pa sploh ne! user posted image
glede imena pa ti čisto nič ne morem svetovat, ker imava totalno nasproten okus. midva izbirava kratka in karseda slovenska imena (Gal, Tjaž, Maj). tako, da karkoli bi rekla, bi te morda še užalilo. no, kot vidiš mi tuja niso vešč... ampak ne oziraj se ti na julijke. raje vprašaj kaj mislijo družinski člani in sorodniki. ti ti bodo najbolje znali svetovati in povedali ti bodo iskreno kako mislijo.

nič, pojem skledo korn fleksa, te pa šibam na avtobus in na faks.

se slišimo zvečer, da vam poročam kako je bilo na 4D.

papa

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
19.3.2008 9:44:03   
Anonimen
hehehe ajoj a pol bojo letos same Lare aktualne user posted image
Moji pupiki bo pa ime Miša user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
19.3.2008 9:45:38   
ilatic
Inigo strečno na morfologiji. Sem ti kr malo fovš. Jaz bi še enkrat šla mal ga pogledat. user posted image

Glede sadnih dni - moja G se mi zdi ni pristašica preveč sadja. Ko sem nazadnje bila pri njej mi je rekla ,da več kot 0,5 kg sadja na dan naj ne pojem. Se pravi: 1 jabolko, 1 mandarino 1 banano. je rekla da naj ne pretiravam z sadjem. Tako da jo bom upoštevala in namesto sladkarij (čokoladk, čipsov...) po obroku raje pojedla za zajtrk 1 jabolko, po kosilu 1 banano in še po večerji nekaj pa bo. Ker npr. včeri sem po zajtrku pojedla 7 čokoladnih bonbonjer! Halo - obsedenost. Zdej mam pa res dost sladkarij.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
19.3.2008 9:55:02   
24julij
se ena Lara,kako lepouser posted image user posted image Balonchy vse cestitke tvoji prijateljici

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
19.3.2008 9:59:16   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

hej   ja tale mehur je res nerodna stvar.. zadnji teden je noro... skoz pritiska na mehur, prav čutim ko me brcne notr, v bistvu skor vedn kadar brcne se mi zdi, da se bom polulala user posted image  čez dan sem skoz na wcju, komaj grem, pa me že spet tišči, bi blo najboljš ostat kr v kopalnici... ponoči zgodba ista, grem več kot 10krat lulat ponoči... včasih vstanem, grem lulat, pridem nazaj, čez dve minuti me tako tišči, da morm spet it... včasih je ful včasih samo malo, ampak nikol ne vem, kaj je in pač morm it pogledat. tut ko že lulam, kr teče iz mene, če bi pol ure sedela gor, bi pol ure teklo, očitno mam slab mehur...  spanje zadnji teden ne vem kaj je. prebedim celotno noč, sem čist fertig že... močne brce, mehur, bolečine v križu... poleg pa čista nespečnost... ležim z zaprtimi očmi, čas pa teče...  no ja, pa sej bo bolš. user posted image  za Lukata vse user posted image

a že znaš pravilno sklanjat Luka? user posted image
ker po rojstvu te bodo vsi spraševal, kako se prav napiše rodilnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
19.3.2008 10:00:24   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

ojla punce jaz imam pa eno uprasanje a je katera opazla ce ji rata trd trebuscek se posebej po spolnem odnosu a je to kej narobe,zadnic sem brala je na enem forumu ena nspisala da ji rata trda maternica kadar si do .. pomaga sama samo ni blo pa nobenga odgovora,pa me sedaj zanms ce je to normalno??

ni panike...mal preberi o otrdevanju trebuščka...piješ magnezij? user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
19.3.2008 10:36:15   
SM10
Lex niti pomislila nisem na rumenjak. Kuham samo za dva, tako da bom v palačinkino maso dala samo eno celo jajce in en beljak. Hvala za opozorilo.

Balonchy pa čestitke tvoji prijateljici za Laro.

Čao

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?