tims
|
Jaz do sedaj nisem imela nobene kontrole komisije, pa sem že od konca novembra doma. Me pa nekaj zanima. kdo te lahko preverja, služba ali zdravstvena? Meni je sestra pri zdravniku rekla, da naj bi me služba, tko da zdaj pa res ne vem. Jim moram sporočit, da nisem več na unem naslovu, tko da če pridejo, da ne bojo mislil, da nisem nikol doma. Sej glede tega, ker smo se pa preselil, pa verjetno tud ne morjo težit, al ja? Ma, bom jutri malo pregledala na internetu te zadeve. Lex, pri nas bo tamala tud bol fantovski tip . Se mi zdi kar škoda, da ne bi ponosila vseh tistih hlač, kavbojk, ki so lahko komot tudi za punčke, zraven pa potem, kot praviš kakšno roza majčico. No, kakšno kiklco bo že dobila, ampak za doma bomo pa vse ponucal od Tima. Teh cotic se je v petih letih že tolk nabral, da bi lahko še dva otroka zraven oblekla. Nekatere stvari so še tako ohranjene, da bi jih lahko komot dala v prodajo. Edino čevlji so pa vsako rundo samo še za v smeti. No, pa to je tudi edina stvar, za katero mislim, da mora imeti vsak otrok svoje, ker vsak ima svojo hojo in se bojim, da si ne bi potem uničil nogic, ko bi nosil za kom drugim (izjema so zimski škornji, ko jih je naš malli mogoče nosil vsega skupaj 14 dni. ker itak ni bilo snega ). Zdaj grem pa spat, upam da bom to noč spala bolš kot prejšnjo. Tudi ostalim želim mirno noč, predvsem pa čim manj obiskov na wc-ju .
|