neboglasnica
|
lex, hvala za ponudbo, ampak sem celo uspela zadremati za pol ure. ampak to ni to. Potrebujem nočni spanec. Po tem dremanju popoldne sem samo zbita, k ena cunja. Vidim, da boste kuhale. Tudi jaz še nekaj skuham, pravzaprav spečem za dragega, krvavice, jaz bom rajši malce sadja za spremembo, sem se zjutraj tolk napokala, da mi je še zdaj slabo. Pa malce sladkarij opoldne, bljak. potem peljem pa starejšo na plavanje, ob 18.00 bova doma in bom pekla palačinke. Tako, da danes nič bolj konkretnega ne bom jedla, ampak saj ne bo hudega in ne bo prvič. Mimogrede: pred osmimi, skoraj devetimi leti sem jaz morala celo spati z modrci za dojenje, saj se mi je mleko vlivalo ven, kljub blazinicam. Imam pa Liscine modrčke. Pri drugi sem po nasvetu kupila Triumf, pa je počival v omari. Upam, da mi boddo vsi tile še prav. Res pa nekatere hvalijo kar tiste iz Spara. V H&M jih jaz ne morem kupovati, so mi premajhni, kaj pa jaz vem no. Malce moram prečekirat tele vaše tedne na lexini strani, da vidim, v katerem sploh ste. JAz sem doslej samo 1x pila to brozgo (glukozo mislim) in tudi pregledov nimam toliko kot ve. Do sedaj 2. Naslednjega imam 01.04., pa bom videla, če bom potem kaj pogosteje na vrsti.
|