|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
19.3.2008 18:58:14   
lex
glugluglu niti eden ni isti. Aleks je brcal samo ko sem se ulegla, pa še to bolj zvečer. Niso ga motili niti mali stolčki v vrtcu, pa sem bolj dolgo delala kot z Alino. Ta je brcala celi dan ko zmešana, ko se je obrnila z glavo navzdol me je prebrcala v rebra še pa još, zvečer ko sem se ulegla je pa bil mir. Ta pa brca SKOZ, sploh ni mirauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
19.3.2008 19:22:32   
Anonimen
hehehe glugluglu user posted image  tudi moj je enak kar se brcanja tiče. morem rečt, da nism pričakovala, da bo tak močno brcal. sem zelo obložena od prej po trebuhu, pa se že kake tri tedne trebuh ful premika, pa čuti tut na zunaj brcike, brca pa tut čez cel dan, ponoči in to res močno, čutim celo plavanje, premike, ne kot eno brco, ampak celega kako se odrine in hop nekam, najraje v mehur user posted image user posted image  tako da to po mojem ni nič narobe, sta pač ta prava dedca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2052
19.3.2008 20:05:03   
neboglasnica
tudi moja tretja pika se kar naprej premika, ni ovir, ure jo oz. ga sploh ne zanimajo. Ampak sta bili pa prvi dve tudi živahni. Veliko je odvisno od tega, kje nosiš, koliko maščevja imaš na trebuhu (s tem ne mislim, da ga imaš, ampak tako je rekla G moji kolegici), posteljica....

Boš že začutila, mogoče ti bo še odveč.

zimska, si še pri sebi? So te utrudili v šoli?

Neposredna povezava do sporočila: 2053
19.3.2008 20:43:32   
Inigo
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

da vam poročam kako je bilo na 4D UZ. supeeeeeeeeeeeeeeeer! res! rosič je zakon! tak res fajn dec. vse pove kar vprašaš, vse razloži, kje je kaj, zakaj in kako kaj... odlično je bilo! razen tega, da je malemu že malo ozko in se ni več dobro videlo user posted image rokice si je držal čisto prek obraza, tut nogice je tak držal, da smo komaj videli lulčka (da, še vedno je tam user posted image ). ampak bilo je fajn. naš fantek se zelo hitro in pridno in lepo razvija. težek je že 850g! PDP se je za 2 dni spremenil - zdaj bomo rodili 2.7. samo je pa rekel, da se na te datume pa ni več kaj za zanašat. da so točni samo v prvem trimesečju, potem pa vedno manj.

najbolj sem vesela, da je vse ok z bebekom in da je še vedno fant user posted image

to bo to!

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
19.3.2008 20:43:58   
Inigo
aja, pa z glavico je že navzdol!!! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
19.3.2008 21:16:48   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  inigo čestitke

ajde grem spat, če bom lahko, jutri pa držite pesti, meni se rola, se vidi da je že preveč cajta od zadnjega izpita. Strah me je itak tak, da bom kar skup zlezla, pa neki me na desni strani čist spodaj pri koncu trebuh boli, v glavnem trenutno sem spihirana in ne znam nič večuser posted image

držite pesti, prosim

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
19.3.2008 21:57:50   
neboglasnica
inigo, bravo!! samo da ni lulček odpadel.

lex, saj bo šlo. Mislile bomo nate ob 15.00 uri. Mirno nočko!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
19.3.2008 22:35:49   
glugluglu
lex, držim pesti, vso srečo!

zdej grem pa spat, sem gledala TV namesto, da bi kaj pospravila, očitno mene še ne bo prijelo nosečniško pospravljalno obdobje,

lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2058
20.3.2008 7:38:48   
ilatic
user posted image

Dobro jutro!

Evo da vam še jaz enkrat zaželim lepo jutro ob slasni kavici!!!

Groza, zanima me če je katera kdaj dobila koprivnico med nosečnostjo. Jaz s že od včeraj praskam. Obup. Pa spet ne vem ali naj grem do zdravnice ali ne. Obup.

Zimska - moja mlajša je lansko leto hodila v 1. razred (Barbara, Stanka), starejša pa v 4.razred k meni zelo OK Sonji. 

Neposredna povezava do sporočila: 2059
20.3.2008 7:44:50   
ilatic
user posted image

Lex držim pesti, da boš potem lahko brala pikicam v vrtcu pravljice!!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
20.3.2008 8:26:59   
neboglasnica
Dobro jutro!

Hvala za tole kavico, mjami. kar cukr mi je padel, ni kaj.

lex, kako se držiš? Boš videla, da bo šlo. Ti samo suvereno nastopi, samozavestno, že s svojim nastopom jim daj vedeti, da ti obvladaš. Bomo forumovke potrdile, kako pridno se učiš.

Moja starejša bi morala danes pisati kengerujčka, saj veste, Vegovo tekmovanje. In ker jim je učiteljica dala na izbiro, igro ali test, kaj mislite,da je izbrala. Jasno, igro. Potem je pa celo popoldne kolebala, ali bi ali ne bi... Skratka, danes grem z njo v šolo, da poskusim rešiti, če se še kaj da in tik pred vrati, spet scaga. Preprosto jo je strah tekmovanj, testov, nastopov... Pa sva rekli: ok, letos bova spustili, če si se tako odločila, pač ne bo priznanja .... Le kako naj ji pomagam? Po eni starni sva rekla, da jo bova pustila, da se pri takih nepomemnih (neživljenjskih) stvareh sama odloča, po drugi strani pa vem, da ji bo hudo, ko bodo nekateri dobili priznanja, ona pa ne. Pustimo to! Mlajša je včeraj v vrtcu nastopala k tvelika: govorila je jasno, razločno.. Res sta si različni.

Pa ve, kaj počnete?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
20.3.2008 8:29:53   
SM10
Dobro jutro,

Jaz grem danes malo v službo, ker moram nekaj stvari naredit.

Počutim pa se danes neverjetno dobro, včerajšnji 1 urni sprehod z dragim mi je full pasal.
Čakam pa, da me pokliče g. za 4D. Je privat in me bo nazaj poklicala.

Zdaj grem pa malo delat. Ta bolniška me je čisto polenila.

Čao

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
20.3.2008 8:32:07   
SM10
Vedno pa pozabim vprašati, če je katera dobila malo bolj kosmat trebuh. Pri men se vidi v obliki  vzdolžne črte.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
20.3.2008 8:36:08   
ilatic
Neboglasnica vem da je danes test, a je tudi za nižjo stopnjo? In kaj je to sploh kengurujček. A ni bilo včasih vegovo al kako že. A je to isto? Vem samo da sem morala nekaj podpisati, kdaj pa pišejo pa nimam pojma.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
20.3.2008 8:45:20   
neboglasnica
SM10: kosmata vzdolžna črta je nekaj čisto običajnega. Pojavi se pri večini nosečnic (vir: knjige).

Ilatic:danes se piše test za Vegovo priznanje oz. za otroke kengerujček. Ta test naj bi pisali vsi, s soglasjem staršev. V višjih razredih se to že upošteva pri vpisu naprej, pri nižjih ne. Test se piše ob isti uri na isti dan po celi Sloveniji. Najboljših petnajst otrok oz. določen % na generacijo v isti šoli dobi priznanja. Tako, to je to.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
20.3.2008 8:46:09   
neboglasnica
aha, do sedaj sem imela pod nickom eno zvezdico, zdaj imam dve. Je to kaj povezano s številom objav, ali .. s čim že? 

Neposredna povezava do sporočila: 2066
20.3.2008 9:05:40   
ilatic
Neobglasnica hvala. Do sedaj so vedno nam rekli vegovo, letos prvič slišim kengurujček. Morm pohvalit naše pupice, vsako leto dobijo priznanje, čeprav ni nobena genij za matematiko.

Glede zvezdic imaš prav. Dobiš jih po številu objav. Več klepetaš, več jih imaš.

Neposredna povezava do sporočila: 2067
20.3.2008 9:13:02   
Inigo
SM10 - jp, tut jst jo imam. v bistvu sm se po celem telesu "okosmatila" user posted image prav vsepovsod se pozna, da jih je mnogo več. tudi po nogag. k sreči pa ni nič po obrazu! že trkam... drgač si pa jst to odstranim s hladnim voskom - Veet ali pa od Afrodite (te so boljše) in pol mam 1 mesec mir. po nogah pa malo manj. bikini pa tudi. zdaj ko že mam trebuh in se ne vidim tja dol najbolj, me kar dragi user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
20.3.2008 9:13:41   
Inigo
ilatic - še jst sm mela kengurujčka v šoli. to majo nižji razredi. vegovo pa je že za večje. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
20.3.2008 9:22:53   
ilatic
Ja Inigo ne vem pol. Moja Starejša, ki je v petem razredu dobi bronasto vegovo priznanje od 1. razreda dalje in ne kungurujčka. Mogoče je od šole do šole različno, kako jo imenujejo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
20.3.2008 9:23:10   
Balonchy
LEX, vso srečo ti želim danes!!!

user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
20.3.2008 9:43:57   
neboglasnica
Tako, drage user posted image . Počasi se bom odpravila proti Rudniku. Danes si bom privoščila prisostvovati otvoritvi Super nove, da vidim, kaj vse se odgaja takrat. Poročam, ko se vrnem.

Prijazen dan do takrat!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
20.3.2008 10:55:00   
karamela6
lex, drži se, saj bo šlo, boš videla! Držim pesti!

Danes je spet lep dan - moram izkoristit za sprehod, ker potem nam spet obljubljajo mraz in sneg in ne vem kaj še vse user posted image

ilatic, si kaj boljše? Res še nisem slišala za kaj takega. Morda ti kaj od hrane ni pasalo. Malo pomisli, kaj si takega zaužila. Drugače pa, seveda, najbolj ziher: obisk zdravnika! Zdaj si v takem stanju, da ni pametno čakati.

Mah, tale comp me prav živcira. Treba ga bo sformatirat - moram najt nekoga, ki bo mel čas to čimprej naredit. Dela tako počasi, glede na net prenos bi morale pa strani švigati, ne pa da čakam sto let, da mi eno stran odpre. Jaoooo, za znoret!user posted image user posted image Tole, kar sem napisala, je trajalo 10 min!!! Kriza!

se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 2073
20.3.2008 11:06:05   
Barbara84
Pozdravljene.

Nekaj se mi je zbrkalouser posted image , tako da sem si morala spremeniti ime. Prej sem bila malab...

Zdaj pa res že zaostajam za vami. No, moram vam sporočit, da sem bila na UZ in je gin. rekel, da bomo imeli princesko.user posted image  

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 11:10:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?