|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
17.3.2008 21:30:42   
*bubi*
Samo ta lekarna pa je ful čudna..... mislim, nekaj prodajajo preko interneta, pa sploh nikjer ne piše, kakšna je sestava teh kapljic user posted image user posted image user posted image  In po možnosti tudi na embalaži nič ne piše user posted image

Glede na to, da jih delajo sami, so verjetno na zeliščni osnovi, kuminov sirup, pa mogoče še kaki dodatki. Pojma nimam, mogoče bo pandica napisala.

Kakorkoli, pri nas se dobijo tudi Sab simplex, ki imajo enako sestavo kot tako opevane avstrijske kapljice (pod dvema različnima imenoma). Te kapljice smo mi dajali direkt v mleko, v vsako flaško. Tako da jih user posted image  vedno dobi skupaj s hrano.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
17.3.2008 21:35:26   
*bubi*
Ve ki že imate bebije
in ste kaj flaške uporabljali..kak dolgo ste sterilizirale flaške??

Jaz sem jih kar dolgo sterilizirala. Sem imela posodo za mikrovalovko in sem se enostavno navadila, da sem flaške umila in jih za 5 min dala not. Potem pa so kar v posodi čakale za uporabo. Dokler je bil samo na mleku, sem jih vedno sterilizirala. Potem pa še občasno. Pa saj vem, da ne bi bilo treba.... se mi zdi, da bom zdaj pri 2. user posted image  dooooosti manj komplicirala user posted image user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
17.3.2008 22:02:13   
Čmrlika
Pandica- ne vem, mogoče pa si mi le z drsališča znana? user posted image Kaj pa vem, nekaj sem to povezovala pa.... pa najhuje je to, da sem še tvoje pravo ime pozabla...Nosečniška pozabljivost, tako da še nobenga ne morem vprašat po tebi...pa saj ni niti važno, jaz sem se nekaj tam okrog hokejskih prvenstev motala pa pomagala tam, ker je moj svak tam angažiran, pa celo v hokejski hiši me je g zdajšnji podžupan hotel zaposliti, pa se potem nekak nisva ujela, oziroma se jaz nisem mogla vklopit, ker mi ni blo nič jasno...user posted image
Mi zaupaš kak je tvoji mamici ime? mogoče pa njo bolj poznam...pa lahko debatirAMA n ZS da ne gnjavima vseh tukaj, ne?

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 17.3.2008 22:03:44 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
17.3.2008 22:17:52   
trnuljčica
Janey hvala za nasvete. Upam da bo vajin user posted image kmalu boljši ( Jaz sem si že nabavila kapljice za krče - prevencija- pa še sploh nimamouser posted image . Kaj češ, zmešaneuser posted image ).

Čmrlika, a ti si aprilčica al majčica? Sem te zasledila pri majčicah, se pa spomnim, da si PDP tu gori navedla 2 dni za mojim.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
17.3.2008 22:23:56   
Pandica
*Bubi*  tako kot si rekla. Kapljice so na osnovi zelišč, vseh sestavin se res zdaj več ne spomnim, so pa vse napisane gor na embalaži user posted image

Janey
  Zala ima vedno dvignjeno vzglavje, ne samo, ko je prehlajena. V Dia Fit-u sem kupila prav takšno podlogo, ki se da pod jogi in je pod kotom 30 stopinj tako kot imajo v P.

Glede spanja na boku: sem imela tut iz Dia Fit-a takšno "stvar", ko se da malega otročka noter spat in lepo aja na boku, ker ima oporo iz obeh strani. Samo tu noter ni bila kaj ekstra dolgo, ker mi zdaj ponavadi spi na hrbtu in se full preobrača zraven.
Sem pa dala za to oboje okrog 50 eur.Če te slučajno zanima.
Aja, pa ne rabi te skrbet, če se on preobrne iz boka. Zdaj je že "tako velik" , da ti itak nebo več spal samo na boku.

Jaz pa grem zdaj en dober film pogledat, ki sem si ga potegnila dol iz neta in molim Boga, da bo mi mala lepo spala, da ga bom lahko pogledala do konca user posted image
Pa, da ne bom jaz zraven zaspala user posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
17.3.2008 22:33:08   
Čmrlika
Čmrlika, a ti si aprilčica al majčica? Sem te zasledila pri majčicah, se pa spomnim, da si PDP tu gori navedla 2 dni za mojim.

Aha, pa si me dobila user posted image , Jaz sem aprilska majčica!user posted image  In to je nastalo tako da sem ko sem začela svojo kariero na RR imela PDP 4.5, potem so mi ga pa prestavili na 27.4. in sem ostala pri majčicah, ker me niso vstran spustile user posted image ...no saj ne, ali pa malo je res, pa tudi sama nisem hotela iti vstran in jih zamenjati- za nič na  svetu, sem se fajn vklopla med njih in  sem zato tudi tam ostala

Pandica- mene si pa kr ven spustila, ha?

Grem ajat počasi, lahko nočko vam želim pa prijetno sanjajte!

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
17.3.2008 22:40:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pandica- mene si pa kr ven spustila, ha?

Ne, nisem te user posted image  

Tebi sem pa ZS poslala user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
17.3.2008 22:47:06   
Čmrlika
Ne, nisem te

Tebi sem pa ZS poslala

jap, sledi opravičilo tudi tukaj -OPROSTI moji norosti! user posted image

Daj zdaj pa idi res film gledat, jaz pa grem mojega vstran od TV-ja zvlečt pa spat! RES!
NOČKO!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
17.3.2008 23:41:05   
kekec in mojca
Trnuljčica, oprosti, nisem videla za kavo... oz. danes sem bolj leteča, imela sem ful opravkov in dela. Pa še neka bolava sem (se najbrž vidi na aprilčicah - če pa me te zgodbe o neuspešnih nosečnostih v zadnjem trimesečju tako potrejo user posted image user posted image user posted image )

Sem ti že sama mislila predlagat, da bi se v petek dobile po G. Ampak glede nakupa te moram razočarat, ker se Interšpar odpre šele po 9. uri. Po drugi strani pa - če dobro premislim - bo najina G verjetno itak zamujala malo s pacientkami in lahko računam, da bom prišla na vrsto malo kasneje. Daj, se slišiva ko končam, pa se zmeniva v eni kavarnici v Europarku. Lahko greva na pozen zajtrk... user posted image

Čmrlika, tudi tebe sem spregledala, sorry. Sicer ti je pa tak odgovorila že Trnuljčica. Jaz sem jih pridno štela v 28. tednu, ko sem dobila ta list, v 29. tednu še tudi nekaj, zdaj pa mi je važno samo, da se dete vsake toliko časa premakne in da ga čutim čez ves dan. Če se mi zazdi, da je kaj narobe, potem ga malo zmigam, pokličem Kekca, da začne pet v trebuh in reakcija je tu. user posted image Dete začne tako brcat... zadnjič je dobil Kekec brciko v glavo, pol je pa ves žalosten obesil nos in rekel: "Mami, v glavo me brca!"user posted image user posted image user posted image Se je že začelo tožarjenje. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa - ženske, hvala za info o potrošnem materialu. Tistih pleničk se spomnim, imeli so jih tudi na pediatriji. Neke Bambino so, če se ne motim... Sem se pa konkretno nasmejala Pandici in njeni pripombi o seksi spodnjicah - tistih mrežastih... user posted image user posted image user posted image

Samo ta lekarna pa je ful čudna..... mislim, nekaj prodajajo preko interneta, pa sploh nikjer ne piše, kakšna je sestava teh kapljic

Ej, Bubi, ampak jaz sem o lekarni pomislila ravno to, kar si ti napisala!!! user posted image Se nama vidi, da sva blizu doma... user posted image user posted image user posted image

Kdaj se dobimo na popoldanski kavici?

Zdaj pa grem spat. Upam, da bom lahko zaspala, danes sem ves dan lektorirala priprave za strokovnega. In ko sem šla še tretjič skozi njih (skupaj cca. 50 strani), sem jih našla še en kupuser posted image user posted image user posted image . Pa finta je v tem, da jih je pred mano še slavistka 2 krat pregledala... hitro se ti lahko zgodi, da se napake spregledajo. user posted image Samo komisija jih pa potem vseeno vidi...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
18.3.2008 9:31:09   
kekec in mojca
No, sem bila zvečer zadnja, pa bom še danes prva.

Noč je bila ubitačna. Najprej nisem mogla zaspat (še ob pol dveh ne), ob pol petih pa so me zbudile bolečine v spodnjem delu trebuha... Saj nisem mogla verjet - spet popadki... Na 7 minut. Po roku ene ure je vse skupaj ponehalo in je zdaj spet ok. Saj ne vem, kaj si naj mislim... Dete še mora malo počakat... vsaj še kakšen teden.

Nič, grem zdaj še malo spat, da dobim noter nekaj spanca nazaj... za vsak primer, če bo spet ponoči kakšna panika nastala.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
18.3.2008 9:44:19   
trnuljčica
user posted image Tvoj user posted image pa rad lažne alarme dela.user posted image Kar naspi se.

Neposredna povezava do sporočila: 2311
18.3.2008 10:36:16   
Janey
k in m kak si ti to zmenjena z detetom? Že zdaj nagajauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ti kaj pomaga je bila tudi pri nas noč za bruhat...sem ko zombi (spet). mali je tako šmrkal da ni mogel spančkat, polek tega pa ga je še šraufalo...smo na pol ure hodli nos čistit pa telovadit. To je trajalo skoraj do 6ih potem je pa zaspal do pol 9user posted image vsaj to. Ko se je zbudil pa je nekaj malega pojedel in zaspal za 5 min, potem sma se šla previt spet ga je začelo zviijat, nakar je bil seveda spet lačen, ker ni skoraj nič pojedel, sem mogla spet nardit za jest. Potem je pa jokal do zdaj ko je končno zaspal, ampak se bo tak vsako sekundo zbudil, ker bo že počasi 3 ure in bo spet lačen.
Danes grem nabavit vse za tega noska...da nam bo le kaj lažje. Zdaj grem pa še jaz nekaj pojest, če bo še tolko spančkal.

Ko bi vsaj lahko šla ven na sprehod...pa je tako gnilo..pa takega šmrkavega ga nebom ven vozla.

lep dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 2312
18.3.2008 10:50:58   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Mene je pa spet začel presredek bolet...kaj pa vem..se mi je menda zadnji šiv vnel al kaj. Si morem spet malo z bivacinom našprejat.   Probaj si mazat z šentjanževim oljem. Ful pomaga.

Ve ki že imate bebije
 in ste kaj flaške uporabljali..kak dolgo ste sterilizirale flaške?? Na to ti glih ne znam odgovorit, ker flašk nisem uporabljala na pri prvi in ne pri drugi, razen za čaj. Včasih jih malo prekuham, drugače pa samo operem.

Kak nosek čistite ko je zamašen?? Čistim z fiziološko in nasvaljkam vatico pa pol muce ven vlačim. Pa v Mullerju sem kupila tisto pumpico in ji tudi z tistim kaj ven potegnem.

Ali imate dvignjeno vzglavje ko je user posted image prehlajen? Nisem imela nikoli nič dvignjeno.

Kak dolgo ste jih polagale na bok spat (jaka se namreč ponoči na hrbec skobaca, ne glede na to kak ga zadekam)me mora to skrbet? Ja, moja je kaki mesec spala na boku, pol pa se je kar obračala na hrbet. Ko sem jo naštimala nazaj pa ji ni pasalo in se je bunila. Tak da sem jo kar na hrbtu pustila, pa je mir.

Trnjulčica, sem se malo noro izrazila za pamperske. Saj jih imaš v P, samo šparajo.......... Če se ti user posted image  večkrat pokaka lahko ostaneš brez. Jaz sem jih imela zravem za rezervo.

Najbolj važno je da zraven nesete sebe in materinsko. Brez vsega drugega se tudi da tistih par dni preživeti. Čeprav hranauser posted image . Sem bila še iz user posted image  vajena konkretno večerjati pol pa tam dobim taki gris vodeni da bi najraje šla sama dol do trgovine in si kupila kaki pošteni sendvičuser posted image .

Ja, šampon sem jaz imela zraven in mi je tudi uspelo si glavo oprati in stuširati še isti večer ko sem rodila. Sem se mogla "razkužit" od porodne sobe. Mam pa srečo da je Vana pridno dete in je tak v P samo spala in jedla.

Evo, me je spet RR not potegnuuser posted image user posted image - pa se ne morem odklopit. Morem it počasi nekaj skuhat, da me nebojo naši nekam poslali................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
18.3.2008 11:43:17   
arabela*
dobro jutro punceuser posted image
Spet imamo tako lepo vreme.user posted image  Mene pa tako slabosti mučijo,da se sprašujem,če je to sploh še normalno.Včeraj mi je med vožnjo domov bilo tako slabo,da sem se komaj pripeljala,sem se začela potit,pa kot da bi hotela omedlet.Grozno.Upam,da se bo počasi začelo stanje normalizirat(čeprav se mi zdi je ravno obratno

Janey jaz sem prekuhavala flaške in cuclje vsak dan zvečer.
Glede zamašenega noska sem jaz vedno uporabljala samo bibi palčke
dvignjeno ležišče sem pa vedno uporabila pri prehladu,pa je zelo pomagalo.Pa tud ,če je bila na boku,je malo olajšalo dihanje in dosti tekočine pred spanjem.
Glede spanja na boku,pa sem bila vedno zelo previdna.Jaz sem imela tamalo do 6.meseca v zibki,z odejami sem ji hrbet podlagala,tako da se ni mogla obrnit slučajno na hrbet,Tako sem dnevno menjavala lego bokov.Pa se je lepo obneslo.Nevem,jaz sem pač mogoče preveč  bila obremenjena s tem ležanjem na hrbtu.pa naša mala nikoli ni bljuvala.Ti pa povem,da se nam je to pred kratkim zgodilo ponoči.Sedaj bo stara tri leta pa ja sredi spanja začela bruhat.Še hvalabogu da sem se zdudila.je res grozn prizor,ko si mali otrok ne zna pomagat.Tako da,jaz ti priporočam ležanje na boku,zarad preventive.
Še naprej lep deževen da vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
18.3.2008 12:46:05   
Čmrlika
K&M- kje si????????user posted image
Še vedno spiš. al si šla rodit? user posted image Daj se javi, si nas spet prestrašla...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
18.3.2008 12:58:15   
kekec in mojca
Dobro jutro, user posted image po prečuti noči sem malo prej odprla oči in se vstala... Ja, meni očitno to dete že zdaj fejst nagaja. user posted image

Janey, jaz sem mojega polagala na bok nekje do 3. mesca, dokler mi ni enkrat Frutka rekla, da se naj več ne sekiram, ker itak že zna glavico obrnit... Sem ga pa pri vsakem spanju položila na drugi bok, da je lažje spal. In tudi da glavica ni bila preveč poležana. Čez dan, ko je bil v vozičku, pa sem ga imela na hrbtu.

Drugače pa, za čiščenje noska je bila super Chicchotova pumpica - vsak večer sem mu našpricala s fiziološko, pol pa s to pumpico ven vlekla. Ni neka znanost. Pred leti sem jo kupla v Mercatorju, zdaj pa jo bom v kratkem šla iskat spet tja.

Nič, grem nazaj spat. Ful mi je slabo... pa tudi prebava zelo deluje.

Samo to bi še vprašala - tiste, ki ste rodile, a ste med popadki čutile brcike otrok? Sama se tega iz prvega poroda ne spomnim, ampak danes ponoči je pa moje dete med popadki fejst  brcalo.

Aja... še to... tile "popadki" so me spet prisilili v razmišljanje o EA. Samo ne vem, kako bi izpeljala, da bi prišla v SG na tisti sestanek o epiduralni. Sami se mi ni gor za vozit, pri tašči ne bi rada sama ostala čez noč (sploh zdaj, ko sem tak tečna in polna hormonov), moj je pa nonstop v službi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
18.3.2008 13:56:00   
Janey
HVALA vam za odgovore.
Ja naš mali je skobaca vedno na hrbet, razn da bi ga še spredaj podložila. Glavico na hrbtu pa že obrača. Je pravi mali hulk kak to glavo gor drži ko je na trbuhu al pa ko kupčija podiramo. Ne morem verjet. Pa na trebuhu kr ritko dviguje. mu je na svetovalnici nogice prijela na stopalih pa se je mali kar spuzal. Neverjetn jeuser posted image user posted image

Naj se pohvalim, da sem pobrala perilo, dala novo rudno prat, pospravila njegovo sobo, spalnico, dnevno, pobrisala prah, počistila kopalnico, spucala kuhno (razn mize ki me še čaka) in mali še kar spi in sem lahko tu na rr. NI čudno če je ponoči celo noč prebedel. Tudi nosek je zdaj bolše. Bomo videli kak bo popoldan. Mater sem bla pridna user posted image user posted image hehe

Neposredna povezava do sporočila: 2317
18.3.2008 14:00:54   
kekec in mojca
Zombie, a ne bi šla ti zdaj raje spat, kot da tukaj surfaš? user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
18.3.2008 14:29:20   
Čmrlika
Punce jaz pa sem se ravnokar spakirala za v P user posted image ..................................................................................No nahrbtnik, jaz še nisem pripravljena čist...user posted image

zdaj sem pa bolj mirna, edino sem prvič danes opazila, da mi očitno noge zatekajo, user posted image  do zdaj mi niso... mam en sexi robek vgraviran od zoknčkov....user posted image
povejte, moram pazit na pritisk zraven tega, da se nebi zvišal al kaj zdaj...saj je verjetno to v mojem času user posted image  normalno? pa noge v luft al kaj? Poslušam... user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
18.3.2008 14:50:02   
arabela*
nič punce,lepo se imejteuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
18.3.2008 16:00:13   
willma
Ojla punce!

Jaz sem še živa.user posted image

Zadnjih 14 dni sem nekako okupirana z opravki. Uspela sem vas le tu in tam mal prebrat.

Kaj se dogaja?
Po smrti dedka mi stric nagajauser posted image , Žan je bil vmes bolan, potem sem se še jaz nalezla, utrujenost me daje, poslovno me država (finančno) črpa,...
Danes mi je skoraj umrl moj user posted image , pa ga je moj oči zadnji momnet rešil, ko je videl da ne diha user posted image
Eh, saj se ne pritužujem, samo da je življenje zanimivo user posted image

V petek imam pri G pregled. Komaj čakam, da vidim svoj pikico. Je pa močna! Mi že zdaj čisto deformira trebuh, ko se odloči za intenzivne treningeuser posted image user posted image

Zdaj sem pa mal fraj, ker sem mojo zlato mamico izkoristila za varstvouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
18.3.2008 16:00:49   
trnuljčica
No, da se javim. Sem prišla domov ob 13.20. oz pridelala sem skoraj 4 urni delovnik v bolnici, kjer sem imela pregled. Naju z user posted image kar nočejo spustiti iz rok. So naju zopet naročili na kontrolo. Mali raste, kar je ok, le na 5 percentili. Pomeni da je manjši. Tako da imam preglede praktično 2x tedensko (18.3, 21.3, 28.3, 1.4, 4.4)user posted image , pa se sploh še nisem naročila na ctg.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
18.3.2008 16:32:51   
lyra*
wilma  ti imaš pa stresno zadnji časuser posted image user posted image user posted image držim pesti,da bo vse okuser posted image

kekec in mojca  tebe pa kar jezi tvoj user posted image ! user posted image
pa ko boš šla rodit nas morš obvestit! Bomo dihale z tabouser posted image

trnjulčica  a to ni uredu,da je malo manjši? No mislim zato ker imaš dva × na teden preglede...

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2323
18.3.2008 16:48:56   
trnuljčica
Čmrlika meni se tudi pozna elastika od nogavic. Že nekaj časa. Ampak se ne sekiram preveč, saj na pregledih nimam nikoli povišanega krvnega tlaka, voda pa je tudi bp ( ni proteinov notri).
Saj ti ginekolog kontrolira krvni tlak, pa vodo, pa kri občasno ? Na naslednjem pregledu mu samo omeni otekanje.
Tako da, mirno. Spada k nosečnosti. Ti kar noge gor ( sploh če rabiš izgovor, da drugi kaj naredijouser posted image ), a ja pa masaža,... Obstaja tudi dekompresija ( do 3 je celo na napotnico v kc Lj, verjetno tudi drugje, samo ne obešajo na veliki zvon, da ne bi vseuser posted image tja navalile)- je blo ravno zadnjič na RR.
Če pa naenkrat začneš zelooo otekati, ne samo v noge, tudi v roke, obraz, si  nameriš visok tlak ( ne le 1x)...  pokliči gin.

Willma pri tebi se je pa res nabralo stvari.user posted image Upam, da je z user posted image ok. Drži se.
Midve z K&M imava tudi v petek gin. Lahko se nama pridružiš nauser posted image potem. Odvisno kdaj imaš uro. Jaz ob 8 ih, KM ob 8.40, če se ne motim.

Neposredna povezava do sporočila: 2324
18.3.2008 16:52:57   
trnuljčica
Lyra za enkrat še ni kritično ( na spodnji meji rasti, vendar raste). Pogosto zato, da ne bi prišlo do zastoja rasti. Potem morajo ukrepati. Včasih je našimuser posted image pač bolje, da prej pridejo ven kot , da se jim notri slabo godi. 

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?