|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
18.3.2008 16:49:53   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

user posted image S čim delate krompir oz. pire, jaz ga kar s AM.

Jaz ga kar s tisto vodo v kateri se je kuhal. Običajno kuham skupaj krompirček in kakšno zelenjavo in vse to zmiksam z vodo v kateri se je kuhalo. Sem probala tudi z adaptiranim mlekom, pa mu ni blo tolk všeč.

Polenta in bučke so pa res zakon. Jih je pridno popapcal cel mali krožnik. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
18.3.2008 17:15:59   
LINA31
Midva sva zdele iz hitrega sprehoda. Šit....kolk je mrzlouser posted image user posted image . Žan spi v vozičkuuser posted image .
Tudi meni ni dalo miru, ker dopoldne ni hotel GH. Sem mu prej dala banano in jabolko, pa je vse pojedeluser posted image user posted image . Očitno mu dopoldne ni pasalo ali pa mu je bil okus bljekuser posted image user posted image .

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
18.3.2008 18:16:35   
Anonimen
Da nas malo dvignem.

Jaz sem danes tako zaspana, da bom dol padla...user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
18.3.2008 19:01:46   
surya
No, mi smo bili pri P. Tokratna diagnoza je alergija na pralni prah. Da ni šesta otroška bolezen je siguren, ker so baje drugačni flekci. Najprej je rekel, da je od potu, ker se je malo potil, ko je imel vročino. Pa sem rekla, da vročine ni že od sobote in je rekel, da pol je pa od praška user posted image . Dobili smo kapljice Fenistil, ki ublažijo srbenje. Upam, da bojo pomagale, ker je že kar noro, kako je user posted image  tečen. Zgleda, da ga res fejst srbi. Flekcev ima pa čedalje več user posted image .
Lemavrica, a ste vi dobili iste kapljice?

user posted image  tudi jaz še nimam!

Še nekaj sem hotla povedat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
18.3.2008 19:33:47   
LINA31
user posted image  jaz je tud še nimamuser posted image user posted image . Prav cool je.

Žana sem s kopala in dala spat. Upam, da bo to noč manj zbujanjauser posted image . Jutri naj bi bil spet lep dan, tako da upam, da bomo šli venuser posted image .
V četrtek imava NFTH, pol bom šla pa še v Mullerja. Upam, da ne bo snega ali dežja. V Mullerju mi je sam full bedno, ker nimajo lifta in moram user posted image  trogat v naročju.
Komaj čakam, da so prazniki mimo, da se spet tele diete mal bolj striktno držim, ker mi samo sladko paše in se ne morem upreti.user posted image user posted image

Sem se spomnila, da moram zdajle slike poslat razvit....vas berem kasneje.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
18.3.2008 19:39:28   
aljab
Čer....
Že spijo otroci? Moja je obnemogla. Ampak seveda je prej naredila inventuro v posteljici. Kravo čez trebušček, zajca pod kovter, kovter dol, noge pa gor na rešetko. Kot bi jo z letala vrgli.user posted image user posted image

Je bla pa super sitna danes popoldan. O mojemu likanju....sem že 10 krat vklopla likalnik, zlikala dve majici in potem me je vedno kaj "nujnega" zmotlo.... Tko da grem nadaljevat...

Ma kje je naše Sonce
Aja Nefretiti kje si pa bla včeraj? Smo vse zguble kak gram, ti pa ne...user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
18.3.2008 19:40:36   
aljab
Glede user posted image . Važičke neplodne, me pa lohk že otroke delamo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, saj sm vam fous...user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
18.3.2008 19:59:43   
helenav
Glede . Važičke neplodne, me pa lohk že otroke delamo.

Ne, saj sm vam fous...
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Glede user posted image . Važičke neplodne, me pa lohk že otroke delamo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
18.3.2008 20:18:31   
babyrok
v mullerju v lj. je lift

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
18.3.2008 20:39:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Ti pa vedno kako tako pripopaš, da se jaz skoraj polilam zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja....jaz sem tudi fouš.....madona, vse ženske, ki jih poznam so ful pozno dobile, jaz pa že po 4M user posted image user posted image user posted image

Nekaj mi je nežika sumljivo kihala in kašljala.....se mi je zdelo kot začetek prehlada, pa nisem hotela bacilov trosit.
No zdej pa ne vem, kaj je in je zobek kriv vsega......itaq user posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
18.3.2008 21:15:20   
sandra85
...mi nismo šli v familo, ker se na koncu meni ni dalouser posted image smo šli raje na en dolg sprehod po avtokampu.
surya user posted image upam da bojo pikice hitro šle!!!

Eneju sem   skuhala za večerjo polento z mlekom in je zmazal 200mluser posted image user posted image user posted image
zdaj nevem-ali je začel spet normalno jest, ali je postal zbirčenuser posted image no, bomo vidli jutri če bo pojedel kosilo-srčno upam, da bo!!!!

lepo spite, js grem igrat remi z dragimuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
18.3.2008 21:30:45   
ana b
Večer!

Naš je bil danes pa sitko, kot še nikoli do sedaj. Skoz je bi bil v naročju in se nosil. Roke imam pri kolenih.

GH: trenutno ne poskušam nič in upam, da se ne bo v četrtek na terapiji začel dret, takoj ko bo videl žlico.

No in sitnoba se nadaljuje: od osmih že 2x jok, ne zgleda, da bi bilo sicer kaj narobe user posted image . Kaj naj napišem spet eno noč ne bomo spali. Torej vse po starem.

Vsem bolnim otročkom in mamicam: hitro se pozdravite.
Vsem, ki slabo jejo: naj vam papica tekne
Vsem, ki jih matrajo zobki: naj hitro zrasejo.

user posted image  še nimam, imam pa mireno in to je najbrž krivec za tako stanje. Sem pa v prvo dobila po 8 tednih. 

Grem spat, če se našemu zbujanju reče spanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
18.3.2008 21:33:17   
babyrok
Danes smo kupili proseno in ajdovo kašo. Baje je to dvoje zelo zdravo, jaz tega še nisem jedla. Bom uporabila za gostenje zelenjavno mesnih juhic. Namen imam, da začnemo z mesom čez kakšnih 10 dni, ko bo v drugi polovici šestega meseca.

Nočko

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
18.3.2008 21:43:00   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

V Mullerju mi je sam full bedno, ker nimajo lifta in moram user posted image  trogat v naročju.

A misliš tega v centru LJ? Sem jaz tudi že razmišljala ali ima ali nima lifta. V primeru če me pot kaj v Lj zapelje.

Duskamb boš kaj posebnega pekla za veliko noč. Nam zaupaš kakšno dobro idejo. Jaz sem se odločla, da bom pekla potico. Še nikoli je nisem. Mam slučajno domače orehe in moj dragi jih je natr, jaz danes sčistla. Nisem preveč žvižgala zraven, upam, da jih bo dost za potico. Grem na kulinariko pogledat za kak dober recept ali maš ti kakšnega trotlziher?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
18.3.2008 21:47:19   
Anonimen
December.....jaz sem spekla po tistem receptu, ko daš čez noč v hladilnik....ta je trotelziher.

sem jo pekla za božič drugič v življenju, prvič sem jo spekla natanko 10 let nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4015
18.3.2008 22:06:22   
lemavrica
Surya mi nismo dobili teh lkapljic. Ne vem zakaj nam jih ni napisala kljub temu da je vidla da je vem popraskan po čelu.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
18.3.2008 22:41:39   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

December.....jaz sem spekla po tistem receptu, ko daš čez noč v hladilnik....ta je trotelziher.

sem jo pekla za božič drugič v življenju, prvič sem jo spekla natanko 10 let nazaj.

Sem ravno na kulinariki gledala ta recept za orehovo potico, ko se čez noč pusti. No, fajn slišat da ziher uspe. Bom sprobala in javila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
18.3.2008 22:50:01   
lemavrica
Midva pa letos ne bova pekla potice, sva jo lani prvič in je bila kar dobra. To je prevelik dela in ob Jaki nama enostavno nebi zneslo. Pa itak jo je drugje dovolj ( sorodniki ) tako da še ena doma bi bila preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 4018
18.3.2008 22:52:08   
sandra85
js tut ne bom nič pekla-bom skuhala pa pobarvala jajčkauser posted image user posted image user posted image kaj ni dovoljuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 4019
18.3.2008 22:55:00   
lemavrica
Čist dovolj user posted image . Več kot jaz, ker se mi ne da, vsaj letos še ne. Sej ko bo Jaka večji in se bo zavedal praznikov bo drugač, pol se mi bo dalo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
18.3.2008 23:24:15   
december06
Mah mene pa je prav letos primlo, da bi pekla potico, ko smo družinica. Saj tudi pri nas bo moja mama pekla potico, tako da je meni nebi rablo, pa gre za občutek. Pa seveda barvali bomo jajčka. No, letos bo še mamica, kaj bo kaj drugo leto ko bo user posted image hotel pomagat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4021
18.3.2008 23:29:03   
lemavrica
Pri nas to oba z možem delava in pol bi letos bolj težko ker Jaka ne bo spal al pa se igral toliko časa da bi nama ratalo vse narest. Tud če bi bil zraven v kuhinji vem da nebi zdržal in bi se hotel nosit al pa kej takega. Sej po eni strani mi je žal da je ne bova, sej bo pa drugo leto. Jac pa ne jem in mi pol tud ni do barvanjauser posted image . Bom v naslednjih letih nadoknadla.

Neposredna povezava do sporočila: 4022
19.3.2008 0:28:35   
guppy
Hitra bom, pozna ura je...

Naša P pravi, naj nadaljujemo z Beba1.
Škorpiončica, kako siii?

Danes smo imeli RA, kratko poročilo:
Sestra in zdravnica sta se malo čudili, da se Marko postavlja na vse štiri in hodi sem in tja, da se povleče gor in posusi stopit na noge, ker imata MM korigirano starost 6 mesecev oz. toliko bi bila stara, če bi se rodila na rok.
V vsakem primeru pa... je v redu to, kar počneta... Maja malo lepše telovadi, ker vse dela bolj počasi in pravilno, Marko pa hiti in ga moramo pri določenih stvareh popravljati. Naša naloga zdaj je, da ju naučiva pravilno sedeti, to pa NI z nogicami naprej, ampak tako, da imata eno nogico naprej, drugo nazaj... in je čisto res, kar je rekla zdravnica, da je hrbtenica na ta način mnogo bolj zravnana. Poleg tega moramo vaditi prehod iz položaja na vseh štirih v sedeči položaj - tega še nisem dobro poštudirala in moram jutri videt v praksi na enem od tamalih, če mi bo ratalo. Kontrolo imamo šele po 1. maju, ker nekih posebnih težav nimamo.

Sandra!! Sporočam naše mere za 7. mesec

Marko 7950g, 70 cm
Maja 6580g, 65 cm

< Sporočilo je popravil guppy -- 19.3.2008 0:40:05 >

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
19.3.2008 8:05:41   
ana b
Jutro!

Naša noč z eno besedo katastrofa. Jaz upam, da so zobki in da bo tega kmalu konec, ker če ne bo pa konec mene. Zbujanje na pol ure s hudim jokom user posted image .

Grem fruštkat.

Pa, pa

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
19.3.2008 8:36:56   
helenav
ajoj ana buser posted image ..upam, da gre res kmalu mimo.....ti pa si sigurno ne želiš še tretje deteuser posted image ...

iščem iščem..pa ne najdem..ena je predkratkim dala en link,mislim, da od MON-a..al pa od mamine čvekalnice..o jedilnikih za naše pobalinkote...ktera še ve, kje naj to najdem....sem brskala par strani nazaj,pa se mi ne da več....

grem..kliče sirena

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?