Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 16:49:53
|
|
|
|
december06
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica S čim delate krompir oz. pire, jaz ga kar s AM. Jaz ga kar s tisto vodo v kateri se je kuhal. Običajno kuham skupaj krompirček in kakšno zelenjavo in vse to zmiksam z vodo v kateri se je kuhalo. Sem probala tudi z adaptiranim mlekom, pa mu ni blo tolk všeč. Polenta in bučke so pa res zakon. Jih je pridno popapcal cel mali krožnik.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 17:15:59
|
|
|
|
LINA31
|
Midva sva zdele iz hitrega sprehoda. Šit....kolk je mrzlo . Žan spi v vozičku . Tudi meni ni dalo miru, ker dopoldne ni hotel GH. Sem mu prej dala banano in jabolko, pa je vse pojedel . Očitno mu dopoldne ni pasalo ali pa mu je bil okus bljek .
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 18:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Da nas malo dvignem. Jaz sem danes tako zaspana, da bom dol padla...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 19:01:46
|
|
|
|
surya
|
No, mi smo bili pri P. Tokratna diagnoza je alergija na pralni prah. Da ni šesta otroška bolezen je siguren, ker so baje drugačni flekci. Najprej je rekel, da je od potu, ker se je malo potil, ko je imel vročino. Pa sem rekla, da vročine ni že od sobote in je rekel, da pol je pa od praška . Dobili smo kapljice Fenistil, ki ublažijo srbenje. Upam, da bojo pomagale, ker je že kar noro, kako je tečen. Zgleda, da ga res fejst srbi. Flekcev ima pa čedalje več . Lemavrica, a ste vi dobili iste kapljice? tudi jaz še nimam! Še nekaj sem hotla povedat...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 19:33:47
|
|
|
|
LINA31
|
jaz je tud še nimam . Prav cool je. Žana sem s kopala in dala spat. Upam, da bo to noč manj zbujanja . Jutri naj bi bil spet lep dan, tako da upam, da bomo šli ven . V četrtek imava NFTH, pol bom šla pa še v Mullerja. Upam, da ne bo snega ali dežja. V Mullerju mi je sam full bedno, ker nimajo lifta in moram trogat v naročju. Komaj čakam, da so prazniki mimo, da se spet tele diete mal bolj striktno držim, ker mi samo sladko paše in se ne morem upreti. Sem se spomnila, da moram zdajle slike poslat razvit....vas berem kasneje.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 19:39:28
|
|
|
|
aljab
|
Čer.... Že spijo otroci? Moja je obnemogla. Ampak seveda je prej naredila inventuro v posteljici. Kravo čez trebušček, zajca pod kovter, kovter dol, noge pa gor na rešetko. Kot bi jo z letala vrgli. Je bla pa super sitna danes popoldan. O mojemu likanju....sem že 10 krat vklopla likalnik, zlikala dve majici in potem me je vedno kaj "nujnega" zmotlo.... Tko da grem nadaljevat... Ma kje je naše Sonce?ž Aja Nefretiti kje si pa bla včeraj? Smo vse zguble kak gram, ti pa ne...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 19:40:36
|
|
|
|
aljab
|
Glede . Važičke neplodne, me pa lohk že otroke delamo. Ne, saj sm vam fous...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 20:18:31
|
|
|
|
babyrok
|
v mullerju v lj. je lift
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 20:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Glede . Važičke neplodne, me pa lohk že otroke delamo. Ne, saj sm vam fous... Ti pa vedno kako tako pripopaš, da se jaz skoraj polilam zraven Ja....jaz sem tudi fouš.....madona, vse ženske, ki jih poznam so ful pozno dobile, jaz pa že po 4M Nekaj mi je nežika sumljivo kihala in kašljala.....se mi je zdelo kot začetek prehlada, pa nisem hotela bacilov trosit. No zdej pa ne vem, kaj je in je zobek kriv vsega......itaq
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 21:15:20
|
|
|
|
sandra85
|
...mi nismo šli v familo, ker se na koncu meni ni dalo smo šli raje na en dolg sprehod po avtokampu. surya upam da bojo pikice hitro šle!!! Eneju sem skuhala za večerjo polento z mlekom in je zmazal 200ml zdaj nevem-ali je začel spet normalno jest, ali je postal zbirčen no, bomo vidli jutri če bo pojedel kosilo-srčno upam, da bo!!!! lepo spite, js grem igrat remi z dragim
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 21:30:45
|
|
|
|
ana b
|
Večer! Naš je bil danes pa sitko, kot še nikoli do sedaj. Skoz je bi bil v naročju in se nosil. Roke imam pri kolenih. GH: trenutno ne poskušam nič in upam, da se ne bo v četrtek na terapiji začel dret, takoj ko bo videl žlico. No in sitnoba se nadaljuje: od osmih že 2x jok, ne zgleda, da bi bilo sicer kaj narobe . Kaj naj napišem spet eno noč ne bomo spali. Torej vse po starem. Vsem bolnim otročkom in mamicam: hitro se pozdravite. Vsem, ki slabo jejo: naj vam papica tekne Vsem, ki jih matrajo zobki: naj hitro zrasejo. še nimam, imam pa mireno in to je najbrž krivec za tako stanje. Sem pa v prvo dobila po 8 tednih. Grem spat, če se našemu zbujanju reče spanje
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 21:33:17
|
|
|
|
babyrok
|
Danes smo kupili proseno in ajdovo kašo. Baje je to dvoje zelo zdravo, jaz tega še nisem jedla. Bom uporabila za gostenje zelenjavno mesnih juhic. Namen imam, da začnemo z mesom čez kakšnih 10 dni, ko bo v drugi polovici šestega meseca. Nočko
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 21:43:00
|
|
|
|
december06
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 V Mullerju mi je sam full bedno, ker nimajo lifta in moram trogat v naročju. A misliš tega v centru LJ? Sem jaz tudi že razmišljala ali ima ali nima lifta. V primeru če me pot kaj v Lj zapelje. Duskamb boš kaj posebnega pekla za veliko noč. Nam zaupaš kakšno dobro idejo. Jaz sem se odločla, da bom pekla potico. Še nikoli je nisem. Mam slučajno domače orehe in moj dragi jih je natr, jaz danes sčistla. Nisem preveč žvižgala zraven, upam, da jih bo dost za potico. Grem na kulinariko pogledat za kak dober recept ali maš ti kakšnega trotlziher?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 21:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
December.....jaz sem spekla po tistem receptu, ko daš čez noč v hladilnik....ta je trotelziher. sem jo pekla za božič drugič v življenju, prvič sem jo spekla natanko 10 let nazaj.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 22:06:22
|
|
|
|
lemavrica
|
Surya mi nismo dobili teh lkapljic. Ne vem zakaj nam jih ni napisala kljub temu da je vidla da je vem popraskan po čelu.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 22:41:39
|
|
|
|
december06
|
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti December.....jaz sem spekla po tistem receptu, ko daš čez noč v hladilnik....ta je trotelziher. sem jo pekla za božič drugič v življenju, prvič sem jo spekla natanko 10 let nazaj. Sem ravno na kulinariki gledala ta recept za orehovo potico, ko se čez noč pusti. No, fajn slišat da ziher uspe. Bom sprobala in javila.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 22:50:01
|
|
|
|
lemavrica
|
Midva pa letos ne bova pekla potice, sva jo lani prvič in je bila kar dobra. To je prevelik dela in ob Jaki nama enostavno nebi zneslo. Pa itak jo je drugje dovolj ( sorodniki ) tako da še ena doma bi bila preveč.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 22:52:08
|
|
|
|
sandra85
|
js tut ne bom nič pekla-bom skuhala pa pobarvala jajčka kaj ni dovolj
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 22:55:00
|
|
|
|
lemavrica
|
Čist dovolj . Več kot jaz, ker se mi ne da, vsaj letos še ne. Sej ko bo Jaka večji in se bo zavedal praznikov bo drugač, pol se mi bo dalo.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 23:24:15
|
|
|
|
december06
|
Mah mene pa je prav letos primlo, da bi pekla potico, ko smo družinica. Saj tudi pri nas bo moja mama pekla potico, tako da je meni nebi rablo, pa gre za občutek. Pa seveda barvali bomo jajčka. No, letos bo še mamica, kaj bo kaj drugo leto ko bo hotel pomagat
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 23:29:03
|
|
|
|
lemavrica
|
Pri nas to oba z možem delava in pol bi letos bolj težko ker Jaka ne bo spal al pa se igral toliko časa da bi nama ratalo vse narest. Tud če bi bil zraven v kuhinji vem da nebi zdržal in bi se hotel nosit al pa kej takega. Sej po eni strani mi je žal da je ne bova, sej bo pa drugo leto. Jac pa ne jem in mi pol tud ni do barvanja . Bom v naslednjih letih nadoknadla.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 19.3.2008 0:28:35
|
|
|
|
guppy
|
Hitra bom, pozna ura je... Naša P pravi, naj nadaljujemo z Beba1. Škorpiončica, kako siii? Danes smo imeli RA, kratko poročilo: Sestra in zdravnica sta se malo čudili, da se Marko postavlja na vse štiri in hodi sem in tja, da se povleče gor in posusi stopit na noge, ker imata MM korigirano starost 6 mesecev oz. toliko bi bila stara, če bi se rodila na rok. V vsakem primeru pa... je v redu to, kar počneta... Maja malo lepše telovadi, ker vse dela bolj počasi in pravilno, Marko pa hiti in ga moramo pri določenih stvareh popravljati. Naša naloga zdaj je, da ju naučiva pravilno sedeti, to pa NI z nogicami naprej, ampak tako, da imata eno nogico naprej, drugo nazaj... in je čisto res, kar je rekla zdravnica, da je hrbtenica na ta način mnogo bolj zravnana. Poleg tega moramo vaditi prehod iz položaja na vseh štirih v sedeči položaj - tega še nisem dobro poštudirala in moram jutri videt v praksi na enem od tamalih, če mi bo ratalo. Kontrolo imamo šele po 1. maju, ker nekih posebnih težav nimamo. Sandra!! Sporočam naše mere za 7. mesec Marko 7950g, 70 cm Maja 6580g, 65 cm
< Sporočilo je popravil guppy -- 19.3.2008 0:40:05 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 19.3.2008 8:05:41
|
|
|
|
ana b
|
Jutro! Naša noč z eno besedo katastrofa. Jaz upam, da so zobki in da bo tega kmalu konec, ker če ne bo pa konec mene. Zbujanje na pol ure s hudim jokom . Grem fruštkat. Pa, pa
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 19.3.2008 8:36:56
|
|
|
|
helenav
|
ajoj ana b ..upam, da gre res kmalu mimo.....ti pa si sigurno ne želiš še tretje dete ... iščem iščem..pa ne najdem..ena je predkratkim dala en link,mislim, da od MON-a..al pa od mamine čvekalnice..o jedilnikih za naše pobalinkote...ktera še ve, kje naj to najdem....sem brskala par strani nazaj,pa se mi ne da več.... grem..kliče sirena
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?