|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 11:57:13
|
|
|
|
babyrok
|
sem se namreč zdaj pogovarjala z patronažno in pravi, da je možno da ga dlesni bolijo in ko on stisne (med hranjenjem z GH) ga to zaboli, zato pa poneha odpirat usta po 4 žlicah. tako da je rekla, nej kak dan počakam, pol mu probam dat mesek, ker nogoče pa hoče kak nov okus in nej mogoče celo pričakujem kak zobek. IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 Točno to sem jaz pomislila. Rok sicer je, vendar po nekaj žličkah začne kar neki čudno stokat. Potem se malo smejčkava in naprej odpira usta. Ker ima vse napeto spodaj, sem prav pomislila, da ga zaboli, ko mu dam v usta žlico. Sem probala tako, da sem se z žličko dotikala samo zgornjih dlesni, ker je fajn odprl usta. Boščkani so. Sandra, pa vaš bo že jedel ko bo lačen. A? Saj ti je še vedno pokazal. ja to ja-sej doji se pridno, sam GH noče no, zdaj je pojedel najprej jabolko z banano cca 70ml, pol pa sem ga še podojila. sem ga komaj prepričala, da je mal pojedel in veste kako tako da je "pil" kašico iz pkrožnika, pa par žličk je tut pristalo v ustih za kosilo mu ne bom kuhala. sem se namreč zdaj pogovarjala z patronažno in pravi, da je možno da ga dlesni bolijo in ko on stisne (med hranjenjem z GH) ga to zaboli, zato pa poneha odpirat usta po 4 žlicah. tako da je rekla, nej kak dan počakam, pol mu probam dat mesek, ker nogoče pa hoče kak nov okus in nej mogoče celo pričakujem kak zobek. je pa rekla, da če ne bo boljše, naju bo obiskala super ženska je, res! sem mu pa mislila naredit danes (domačo)špinačo z (domačim)krompirčkom pa bo to kr počakalo za jutri. annie super, da je T padla!!! skorpion pobožaj bušija (čeprav verjetno še ni kej dosti videt) pa javi nam, kako je šlo na NS. Enej spančka 1. rundo, js sem šele zajtrk pojedla pol bom probala dat slikice v album, kako enej pridno pije iz kozarčka vreme kje je pomladddddd in sončekkkkkkk sestra mi je poslala mms, kaki sneg imajo v Slo. bistrici
|
|
|