|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
18.3.2008 8:35:12   
NiLe
Joj, tole vreme user posted image user posted image ... kr neki.

V glavnem, upam, da se ne ustrašite in vseeno pridete na srečanje. Tiste, ki prihajate z malo oddaljenih krajev, pa kar pogumno. Še zajtrk pojem, odpeljem mojo user posted image v vrtec in šibam proti City parku.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.3.2008 8:38:42   
Sandrin
Dobro jutro.
Piše vam ena, ki ima virozo: vročino, boleče mišice, boleče žrelo. Najhuje pa je to, da kašljam. Pozna katera kak dober domač recept, da se znebim kašlja???

Jutri imam strokovni izpit na Ministrstvu za zdravje, tako da se bom danes učila 100/h. Jutri pa se le kaj spomnite name in držite pesti!!!

Moji svakinji so včeraj v 37. tednu uspešno obrnili user posted image . Danes gre verjetno domov user posted image user posted image

Na koncu pa še čestitke za LANA. Naj zraste v krepkega dečka!

Snežni pozdrav, Sandrin

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.3.2008 8:48:25   
Ketrin
Jutroooo!

Ja saj to ne more biti res no! Še predno smo se dobile in začele na veliko klepetat je zapadel sneg....mislite da se nas vreme tolk boji, da je kar preventivno zasnežilo LJ?

Simvir, v LJ je zdaj nehalo snežiti. Ceste so pa samo mokre, niso zasnežene. Sem gledala napoved in pravijo da bo od 5 do 9 stopinj, torej se bo kmalu vse stopilo.... Tko da če imaš zimske gume ti kar pridi....lepo počasi...Saj te počakamo tudi če zamudiš! user posted image user posted image
Vsem novim želim lep zaključek nosečnosti in pridno se udeležujte debatuser posted image
Lanov očka bravo in hvala da si nam sporočil! Pozdravi družinico!user posted image

Bigmamma, včeraj sem pozabila čestitat.... user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj!

Punce gram papcat, pa se pišemo kasneje....

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.3.2008 8:49:23   
sinskaT
Dobro (sneženo) jutro želim!

Me je skoraj kap, ko sem ven pogledala, sem mislila, da še sanjam in prva misel: Fak, še celo zimo bo treba počakat, da pride pomlad in naš user posted image , jaz sem že vse pleničke oprala in zlikala! user posted image user posted image user posted image Pa moj avatar je tudi čist pomladanski user posted image .
Me je kar zvilo, pa sem kmalu dojela, da je vseeno marec in ne kakšen januar...
Tako da, punce zlate, upam da vseeno uspem priti na srečanje, ker sem na knap s časom, naj vas potolažim, da so ceste v Lj. ok in se sneg ne prijemlje - vse skup bo ratala ena velika brozga, bz.

DoBrODoŠle vse novoprispele aprilčice, kar lepo klepetajte, da se spoznamo - boste hitro not padle user posted image .

Roberta - zaenkrat še nič od kolegice iz CSD-ja, pa ji nočem skos težit, ker je baje fullll bizi.

Big mamma - vse ta naj ta boljše želim za rojstni dan! user posted image

Naj še tukaj čestitam naši Maji, očku, Lanu in Lari! Lepo čuvajte malega nadebudneža, malo pojačat ogrevanje user posted image in nasploh vse dobro želim! user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.3.2008 9:15:59   
NaTaŠa*
Dobro jutro moje drage user posted image

Za mano je prespana noč hvala bogu. Me je pa presenetu sneg ga res nisem pričakovala sploh pa ne zdaj marca. Ampak upam da kmal zgine in se začne lepo vreme.

user posted image še enkrat čestitam maji, lani, lanu in očku, sploh pa ateku da nas je najdu in je napisal da so vsi uredu.

Punce upam da se ne bote ustrašle snega in da bote vseeno šle ne kavico da mal počvekate, sam ne preveč čvekat da ne bo še več snega zapadlo user posted image

Aja pa hvala za kavo, zdaj grem pa nakaj še pojest pa se še kaj oglasim.

Lep sneženi dan še naprej.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.3.2008 9:22:54   
simvir
Nič punce, jaz sem se odločila, da ne grem od doma. Pri nas še kar sneži, pa še na avtocesti sem slišala, da je bila nesreča in so zastoji. To je pa tako ko sem doma na 500 m n.m.
Pa še špikat me je spet začelo spodaj, verjetno sem včeraj spet preveč migalauser posted image .

Sem se res veselila srečanja, pa drugič, verjetno že z vozički, kajne.

Torej lepo se imejte in kaj poročajte potem.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.3.2008 9:24:58   
smrcek
Dobro jutro punce! Jaz že user posted image  in s toplega opazujem kako sneži. Sem včeraj začela prat cunce, danes MOGOČE kaj zlikam, saj mam še veliko časauser posted image . Jutri se z user posted image  odpravljava v A še malo zapravljat, pa me je ravno prešinilo, če je zasnežilo Korensko sedlo user posted image . No, pa saj imamo zimske gume user posted image . FAjn čvekajte danes.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.3.2008 9:29:02   
Jo@n
Jutro!
Hvala za kavico. Tale s snegom je pa čist mim... Pravi zjutraj user posted image  da je sneg zunaj, sem mislila da me nat............. Pa je kar res...

Na srečanju uživajte, pojejte tortico še namesto mene (je itak ne smem) in se načvekajte do onemoglosti. Ko boste pa nazaj, pa vse ostale pričakujemo POROČILO!

Želim vam lep dan!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.3.2008 10:24:31   
modrookica
Živjo še od mene!

Tudi mene je danes presenetilo tole vreme - celo noč sem poslušala kako noro lije dež (kot da nisem mela drugega dela - npr. spanjauser posted image ) in ko se je končno umirilo, sem bila vsa vesela, da je to to. Potem pa zjutraj ugotovim, da je za prezgodnjo uro, malo presvetlo - in vidim sneg. In pri nas še zdaj sneži kot sredi najhujše zime. Tako, da bom kar na toplem ostalauser posted image .

Drugače pa sem se včeraj dobila z eno babco, ki bo pri mojem porodu, da sva se malo pomenile kako in kaj. In se je odločila, da bom najkasneje do 27.3. rodila - pravi, da je vse zrelo za to in zakaj bi čakali. Sej ne da nisem navdušena, ampak vseeno me je kar stisnilo. Pa mojega tudi, ko sem mu povedala. hi hi hi
Čeprav se mi danes zdi, da se je moj malček odločil po svoje, morda celo jutrijšnjega pregleda ne bom dočakala v enem kosu, ker so me celo noč dajali krči in zbadanje in špikanje - sicer niso redni in se še niso okrepili, ampak dan je še dolg in kdo ve, kaj me čaka. Čeprav bi raje videla, da še kak dan počaka.

Sem jo pa vprašala tudi glede tega streptokoka in mi je rekla (pa dela že 25 let) da je nevarnost predvsem pri tistih, ki so te težave imele že prej - kot pogost smrdeč izcedek. Rekla je tudi, da če se to pojavi proti koncu nosečnosti, da ni nobene panike. Tako da, jst ji zaupam - sej to je že ena napisala, da je bistveno - in vem, da bo z nama vse ok.

Bodite lepo in veliko se smejte, da čimprej preženemo tale sneg in dobimo spet sončka (jst imam tudi komplet spomladansko opremo za malčka - bo moral moj dragi v šoping če bo tako user posted image )

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.3.2008 10:27:49   
scorpiogirl
En lep dan, user posted image

najprej ...
Big mamma, vse najboljše in najlepše user posted image user posted image

pa Maji in malemu Lanu čestitke user posted image hvala, očka, ker si nam sporočil veselo novičko user posted image

tud pri nas za vzorec snega user posted image je bil en travnik v hribčku že takooooooooo lep ... zdaj je pa lih tolk snega padlo, da je bel in ne več tako lepo vijoličast user posted image sicer pa ptički vztrajno pojejo pod oknom, tako da tole ne more trajat ... do lune bo pa že lepo, tko da tiste, k se vam mudi, kar mirno pejte rodit (sam to tiste z začetka seznama, da ga ne bi še ktera s konca sračkala) user posted image user posted image razen, če bi rade še šunko pa pirhe počakale user posted image Vidim, da se kar prijavljate na naslednjo luno ... sem se že zdavnaj odločila, da jst grem takrat kar rodit ... je lih fajn datum ... dobr, da ni tle velik Gorenjk, bi bla gužva v Kranju, v Lj so pa že navajeni na naval user posted image aja, sam tiste, k ste se na naslednjo luno prijavile (Ketrin pa Joan vem, da sta neki čivkale za tisto luno), je lih na Hitlerjev rd, tko da še mal premislta, če ktero to moti user posted image user posted image

no, upam, da srečanje vseen uspe ... žal mi za Tosamo ne bo zneslo (Ketrin, hvala, k si se spomnila name user posted image ), rabi naša mami prevoz lih takrat. jo je treba zapeljat do trgovine, pa bo še zame mal špecerije nakupila user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Na srečanju uživajte, pojejte tortico še namesto mene (je itak ne smem) in se načvekajte do onemoglosti. Ko boste pa nazaj, pa vse ostale pričakujemo POROČILO!

se pridružujem user posted image pa slikice user posted image

imejte se krasno, pa fajn se grejte ... bo pa kmal spet sonček pa pomlad, pol pa lohk začnemo bolj intenzivno rojevat user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.3.2008 11:14:46   
u04111976
Pozdravljene čvekice, vidim da ste res zelo pridne.

Čestitke MAJI za user posted image . In hvala očku, da je sporočil.

Mi smo v fazi selitve, tako da imam manj časa za branje, seznam pa prečekiram, da vidim če  je katero že prehitelo.  V petek se dokončno preselimo, tako da bomo za praznike že na novi lokaciji. Pa nas potem čaka seveda še cel kup del. Interneta še nimamo, tako da se ne bom javljala, če pa rodim, pa pošljem SMS resnično srečni, da vam javi.

Včeraj sem imela GP- naša Tia je težka 2800g, drugače vse BP, pridelala vse skupaj 10kg in zadnje čase imam velike apetite po sladkem. Ker imam malo izcedka (še vedno-se stanje po zadnjih svečkah ni izboljšalo), sem jo vprašala za testiranje na streptokok B in je rekla, da po njenih izkušnjah izcedek ni bel, kot je moj, ampak zelen in lahko tudi smrdeč. Ko me je vaginalno pregledala, pa je rekla, da je čudno, ker da imam kar močno vnetje, čeprav imam čisto malo na vložku, pa da se tudi na vodi nič ne kaže. Moram še eno kuro svečk dat skozi, da pa mi bo naslednji teden v sredo, ko imam ponoven pregled vseeno vzela bris, ampak da je samoplačniško in da ne ve točno koliko stane. Nekje sem zasledila, da ste omenjale 15 EUR-drži !!!???  No, saj to pa ni takšna vsota - pa vsaj veš na čem si. Moram pa priznat, da ne bom nič okoli iskala in brala kaj je lahko, če je...... bom počakala najprej na izvide.

Vidim, da ste se dogovarjale za srečanje daness. Zdaj že najbrž neustavljivo čvekate. Tistim, ki se srečanja niste udeležile pa želim lep dan, snega je pa tako samo za vzorec in kmalu bo pomlad in tu bodo že tudi naši user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in še naprej pridno čvekajte!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.3.2008 12:06:05   
Jo@n
u04111976, čestitke za selitev, če bo pa kaj novega, nam pa le javi!

Modrookica, pa ne da boš šla med marčice? Na vsak način hočeš zbežat od nas, me te pa ne damo user posted image

Scorpio, jaz bi raje še malo počakala, lahko do naslednje lune, ali pa malo prej. Vem, da 20.4. ni ravno najbolj zaželjen datum zaradi zgodovine, ampak saj nam bodo prihopdnost pisali naši sončki... pa naj si sami izberejo, kdaj bojo prišli na svet user posted image

Čvekice pa še kar čvekajo....

Kaj boste danes kuhale, jaz bom morda kar špagete bolognese naredila. Se mi ne da nevem kaj ustvarjat, mogoče bo kakšna bolj dietna sladica, saj sva z user posted image  zelo sladkosneda...

Drugače sem pa pridna in perem že drugi stroj cunjic za user posted image , likala bom pa popoldne ali pa jutri, ker je likalnik že popravljen...

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.3.2008 12:44:09   
NaTaŠa*
18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 18.3.2008 12:55:15 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.3.2008 12:44:52   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
100 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                                    2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 18.3.2008 12:46:41 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.3.2008 12:55:03   
tz980
u04111976 PREGLED JE 9 e.
user posted image
pa še malo sončka s primorske k vidim da ste ve vse v snegu, mrazu in dežju

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.3.2008 13:02:40   
NaTaŠa*
Ojla!

u04111976- user posted image za selitev, zarad neta se pa ne sikiraj ga bote že prklopl pa boš pol čvekala naprej z nami. Če te pa kaj preseneti pa kar pošlji SMS resnično srečni pa nam bo ona sporočila spremembo. user posted image za vašo Tio je pa že res konkretna punca.

modrookica- pa ja nauš šla med marčevke. Ti kar počakaj vsaj še ene 5 dni pol boš pa lohka rodila, pa boš ostala aprilčica.

tz980- hvala za sončka.

user posted image user posted image user posted image evo pa sm prišle na 100ko.

Za kosilo bo pri nas sarma, sem bila zjutraj že pridna in sem jo naredila pa dala kuhat tako, da je sedaj že kuhana in bom šla počas jest ker sem že lačna.

Želim vam lep dan!

pa-pa

(odgovor članu tz980)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.3.2008 13:52:06   
simvir
Urška čestitke za selitevuser posted image . Kako lepo, da se boste preselili ravno pred prazniki. Se mi zdi, da je potem še veliko lepše preživeti prve dneve v novem domu.

Modrookica ti pa kar še malo počakaj, vsaj čez praznike. Saj meni je G že tudi pred tremi tedni rekel, da je vse zmehčano, pa sem še vedno v enem kosuuser posted image . In upam, da tako še nekaj dni, tednov ostaneuser posted image .

No čeprav se nisem odpravila od doma, sem imela kar pester dan.
S tamalim (ki ga tudi nisem odpeljala k tašči) sva spekla na hitro ene piškote, pa moj oči je prejle prišel, da sem ga ostrigla. In je že več kot pol dneva za nami.
Pri nas še vedno snežiuser posted image . Imamo na dvorišču že toliko snega, da še poštar ni mogel do nasuser posted image . In sem potem jaz gazila do ceste, da sem podpisala odločbo  iz CSD-ja. Sem jo pa vsaj dobilauser posted image .

Za kosilo bomo imeli pa repo, pire krompir in klobasice - zdaj si še lahko privoščim take stvari, pa še vreme je ravno pravšnje za takšno kosilouser posted image .
Vidim Violica, da imaš tudi ti bolj zimsko kosilouser posted image .

Naše čvekice so pa očitno še vedno na terenu, saj je prav tako. So verjetno izkoristile lokacijo še za kakšne nakupeuser posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.3.2008 14:26:56   
sasy20
Dan so user posted image !

Najprej big mamma vse najboljše...pa čeprav z zamudo želim ti vse naj naj
Maja user posted image  čestitke še tukaj za sinčka LANa in user posted image  očku ki je sporočil. Veliko cartanja vam želim.

Urška user posted image  za selitev naj  vam bo v novem domu prijetno in da boste srečni.

Vreme v Lj se je sedaj sneženje umirilo in upam da tako ostane. Drugače pa je mene včeraj zvečer ful matralo ampak se je pol umirilo tako da nisva šla nikamor.

Čvekice upam da ste se naklepetale in posladkale. Pripopate kakšno slikico da vas vidimo.

Tako uživajte pa se tipkamo.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.3.2008 15:57:09   
Roberta69
Osebna babica - sem videla, da si se modrookica odločila za to varianto... No, mene pa tudi malce mika, ker sta mi do zdaj že dve punci, to noro prehvalili, pa sta obe prav fejst banici. Jaz sicer za porod nisem mislila nič komplicirat, ker se mi ne zdi nič posebnega - greš pač v P in slej ali prej rodiš user posted image . Potem sta mi pa oni dali ful pozitivno sliko, če imaš svojo babico. Stane pa baje nekih simboličnih 30 starih tisočakov. Kaj pa ostale mislite?

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.3.2008 17:09:29   
barby78
Ojla!

Jaz se pa danes nekam slabo počutim.saj ne vem al je krivo vreme al kaj?pa ful sem utrujena,kot da bi ne vem kaj delala,pa nisem nič.pa še trebuh mi neki bolj pogosto otrdeva.Bomo videli kaj bo.mogoče se pa kaj umiri,drugače bomo pa skočili do P.

lepo se imejte,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.3.2008 18:12:49   
trnuljčica
Pozdravljene,
sem bila danes v bolnici na pregledu. Oddelala skoraj 4 urni delovnik pred ambulanto. Povsod je bila grozna gneča. No naš user posted image ima 2200 g in po uz je velik za 30 .4. (pdp je 25.4). Še vedno smo bolj mali ( za tiste, ki veste kaj to pomeni: raste po 5 percentili ). Me pa niso hoteli spustiti iz rok in so me zopet naročili na kontrolo rasti. user posted image Da ne bi prišlo do zastoja rasti. Tako, da bom še vnaprej hodila 1x k svoji gin 1x, v bolnico( za zraven).
Tako imam sedaj 21.3. svojo gin z uz,  28.3 bolnico ( glede carskega),  1.4 zopet bolnico uz,  4.4. svojo gin z uz. Pa se na ctg še sploh naročila nisem. user posted image Se mi zdi da bom samo še okoli dr hodila. No sem vsaj srečala kolegico danes na pregledu (nisem vedela da je noseča), ki je tudi aprilčica in tudi samo hodi okoli dr. Kaj čmo, upam da bo vsaj vse ok.
A ja še nekaj dobrega - mi je dr za nekaj sekund prižgal 3d uz obrazka z rokicami in mi jo natisnil. Prav lepo presenečenje. Sama se namreč takrat pred mesecom ali dvema nisem odločila za samoplačniški 3d uz. Se mi je naš user posted image smilil, ko je toliko gledan z uz.

Jeja.c, smrček in novopečena kar klepetat z nami.

Sandrin seveda bomo jutri držali pesti.

Barby javi kako se obrne z trebuhom. Upam da je lažni preplah.

Roberta 69 glede osebne babice sem slišala( mediji...). Ampak v Mb  v MŠ ni nihče nič omenjal te variante. Ali pa so jo na prvem sestanku, ko sem manjkala, zaradi bolezni. Nekako dvomim, da imajo to v MB. Nimam pa nič proti temu- celo zaželeno je da te babica spremlja že v nosečnosti in te vodi skozi porod ( vsaj v tujini).

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.3.2008 18:37:24   
JABOLKO3
Živijo!

Srečanje je uspelo, jaz sem sicer prej zapustila prizorišče, ker se mi je mudilo na GP, saj je ura in pol minila 'kot bi mignil'. Se pa še nobena od ostalih ni javila - morda so pa še vedno tam???

Sem pa prišla z GP kar malo slabe volje - ker je bimbo še vedno v prečni legi (kot sem predvidevala), in ker sem drugega rodila tri tedne prej, moram v naslednjih dneh (čimprej) na PDC, da ga bodo točno zmerili in določili lego ter se odločili glede načina poroda, pa meni morajo narediti potrebne preiskave za primer CR. Pa strogo mi je zabičala, da ni dobro, če mi v prečni legi odteče plodovnica (oba moja poroda sta se začela ravno z razpokom mehurja) in da moram v tem primeru takoj lečt in poklicat rešilca - to mi je trikrat ponovila, pa da naj se do pregleda na PDC nič ne naprezam, ampak čimbolj mirujem (to je pa fajn, ne bo treba delat 'generalke'). Tako, da še dobro, da smo se dopoldan lepo imele in je zaradi tega dan lepši. Sicer sem pa optimistka in še vedno upam, da se bo še pravočasno sam obrnil proti izhodu.

Lep večer vsem.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.3.2008 19:07:20   
novopecena
ojla
jest sm pa šele mal prej videla, da ste imele danes srečanje user posted image  bi se vam z veseljem pridružla če bi imela to možnost. jabolko kdaj pa imaš pdp?
mene je pa danes moj user posted image  prijetno presenetil-je on naredil generalko jupiiiiuser posted image .
pomil mi je tla po celem stanovanju. vse pohvale

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.3.2008 19:55:39   
Ketrin
Hej nosečke!
Urška, sem ravno danes razmišljala kje si.... Čestitke za selitev! Pa srečno v novi hišiciuser posted image

Vidim da ste nas pogrešale in da nestrpno čakate na poročilo...user posted image user posted image user posted image

No, slikic ne boste videle, ker tokrat nismo imele photo shuttingauser posted image Naj pa vam povem, da so vse nosečke čudovite, dobr zgledajo, so super punce in oh in sploh.... No, to, da smo čvekale 100 na uro, najbrž ni treba posebaj poudarjat, lokacija je res luškana še za kako drugo srečanje... Drugače pa smo debatirale o porodih, nosečnosti, težavah, otrocih, skratka ..... babe! user posted image

No, potem smo jo z NiLe in Srečko mahnile še v Tosamo in kupile tele potrebne zadeve... Moram pa rečt, da so tiste tete prodajalke tam čist mim....Madona še notr nismo stopile so nas tri okupirale: želite, ja, še kaj, pa kaj še, kolk komadov....Madona smo ble vse 3 prov smešne, sploh si pogledat ne morš.... Sem že hotla vprašat, če je omejen čas v trgovini, da si lahk sam 5 min. notri, pa kar kupiš kupiš, drugač te pa ven katapultirajo...madona no! user posted image Skatka imamo kar nam je manjkalo....

Drugače pa nič novega, sneg se je stopil (mogoče ker smo tolk čvekaleuser posted image )....
Jabolko, ti kar ostani optimistka, se bo že obrnil tale malček ni vrag....Držim pesti!user posted image

Lep večer pa mirno nočko.....

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.3.2008 21:18:14   
NaTaŠa*
19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?