scorpiogirl
|
En lep dan, najprej ... Big mamma, vse najboljše in najlepše pa Maji in malemu Lanu čestitke hvala, očka, ker si nam sporočil veselo novičko tud pri nas za vzorec snega je bil en travnik v hribčku že takooooooooo lep ... zdaj je pa lih tolk snega padlo, da je bel in ne več tako lepo vijoličast sicer pa ptički vztrajno pojejo pod oknom, tako da tole ne more trajat ... do lune bo pa že lepo, tko da tiste, k se vam mudi, kar mirno pejte rodit (sam to tiste z začetka seznama, da ga ne bi še ktera s konca sračkala) razen, če bi rade še šunko pa pirhe počakale Vidim, da se kar prijavljate na naslednjo luno ... sem se že zdavnaj odločila, da jst grem takrat kar rodit ... je lih fajn datum ... dobr, da ni tle velik Gorenjk, bi bla gužva v Kranju, v Lj so pa že navajeni na naval aja, sam tiste, k ste se na naslednjo luno prijavile (Ketrin pa Joan vem, da sta neki čivkale za tisto luno), je lih na Hitlerjev rd, tko da še mal premislta, če ktero to moti no, upam, da srečanje vseen uspe ... žal mi za Tosamo ne bo zneslo (Ketrin, hvala, k si se spomnila name ), rabi naša mami prevoz lih takrat. jo je treba zapeljat do trgovine, pa bo še zame mal špecerije nakupila IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Na srečanju uživajte, pojejte tortico še namesto mene (je itak ne smem) in se načvekajte do onemoglosti. Ko boste pa nazaj, pa vse ostale pričakujemo POROČILO! se pridružujem pa slikice imejte se krasno, pa fajn se grejte ... bo pa kmal spet sonček pa pomlad, pol pa lohk začnemo bolj intenzivno rojevat
|