dar10
|
tejkaz, Miškolinček, mishel uuu, potem je to res moje malo dete Sm ful vesela! Se res tako naštima, da prov kepico nardi, da jo lahko otipam, par sekund, potem pa spet ne.... In to se mi je prvič zgodilo že prejšnjo soboto, ko sm bla čist znervirana. To je bil 17 teden, zato nism bla čist prepričana. Juhuu! Miškolinček, no sej zdej boš pa na bolniški in ti bo lažje... Ko boš lahko počivala, ko boš to rabila. Drži se in res lepo od tvojga, da ti pomaga. Sicer pa, kdo pa naj bi ti pomagal, če ne tvoj partner, ane. Ja optimizen v situacijah kot smo, je obvezen! Čeprav čisto mirna ne morem bit... Tako pač je, ma tud če je tako, sam da bo konec srečen. In resnično upam da bo Jopa zelo mi je žal za tako novico, ampak to ni nič dokončnega, le optimistično naprej. Ti kar pokaži na nuhalni izvide, pa naj te oni usmerjo kako naprej. Sigurno ti pa bo tvoj g. nardil uz, kljub temu, da bi bil normalno navaden pregled. UZ delajo potem na 3 tedne, ker se na uz vidi, če otrok zboli... Kot posledica anemje se kaže na plodu otekanje, ki se imenuje hidrox... Pa nikar ne išči po netu o tem, k te samo zastraši. Zapomni si, ni dosti % da zboli pa tud če, se da še vedno pomagat... Zato potem večkratni uz-ji. V 22 tednu pa lahko vzamejo vzorec otrokove krvi, da vidijo ali so virusi v njegovi krvi. Ja tole z uzčji ful traja, prejšn tedn sm čakala Geršakovo, da me bo poklicala, kot je obljubila... Rekla mi je, da me bo ona naročila na uz... potem pa ta teden zvem, da naj se kar sama...in tako je 1 t okol, pa gužva in.... Noro! Res! Če nimaš poznanstev! Hmmm Veš, da sm se danes ful ustrašla, da se mi je izpuščaj ponovil. Pa se ni, ampak če gledam ga kar vidm... Brr! Pa boš zdej na bolniški? K maš tako službo! Joj, jest se zdej ne upam nikamor, ne k sestri, ki ima dva otročka, ne k bratu, ne k sosedi, ne na koncert.... Sam v službo, kjer nimam stika z otroki... Pač bom preždela teh nekaj dni bl doma, da minejo ti dnevi viroz... Maja bo vse drugač. A pretiravam? Bella 02 joj, če bi bla na tvojem mestu, pa če bi imela možnost, otroka par dni ne bi poslala v vrtec... Ne riskiraj!
|